22. haftasinda olan hamilelerrr

Cok sukur bel agrisini saymazsak iyi bi tekesi herseyi unutturuyor oglusumun :) Yariyida gectik artik haftalar gun gibi geciyo

Kızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı bu haftama kadar hiç birşey yoktu şimdi oldu tuvalete çıkamıyorum çok kötü durumdayım bunu nasıl önleyebilirim

Benim de cok sukur iyi gidiyor dogum tarihi 23.04.2015 diye bekliyoruz insallah.kizlar amniyon sivisi hakkinda bilginiz varmi ilk aylar fena halde midem bulaniyordu hic su icemiyordum sivi ne durumda bilmiyorum sizin nasil doktkor bisey soyluyormu?

Bende de kabizlik var hareket halinde ol. Oturmak daha da artiriyor.bagirsaklarim fenaydi biraz yuruyus yaptim donunce kendimi tuvalette buldum bir de kuru kayisi ye su ic vi kac gune duzelir.

Teşekkürler cevAbın için söylediklerini uygulicam..çok zor ya bebiş sıkışmış gibi hissediyorum

Benim de erkek olcak insallah allah saglikli olmalarini nasip etsin.zaman gecmiyor sanki ruyamda emzirdigimi goruyorum 4ay var daha

Hayırlı olsun güzel isim inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza bende bulurum inş

Kızlar aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı bu haftama kadar hiç birşey yoktu şimdi oldu tuvalete çıkamıyorum çok kötü durumdayım bunu nasıl önleyebilirim

Bende kuru erik ve kefir cok ise yaradi :) Cok sinir bozucu bir durum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…