22 Mart transfer olanlar

Henüz cesaret edemedim açıkçası. Yarın 8.günüm belki ilk idrar ile yapabilirim.
Sol kasıkta hafif sancılar ve özellikle de sol bacakta uyuşmalar hissettiğim oldu. Ama progestan vajinal kapsül ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Onların etkileri de olabilir.
Sizde durumlar nasıl?

Henüz cesaret edemedim açıkçası. Yarın 8.günüm belki ilk idrar ile yapabilirim.
Sol kasıkta hafif sancılar ve özellikle de sol bacakta uyuşmalar hissettiğim oldu. Ama progestan vajinal kapsül ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Onların etkileri de olabilir.
Sizde durumlar nasıl?
Bende de aynı belirtiler var ama ben ilaçlara yoruyorum . Bu 3. Denemem olduğu için ümitlenemiyorum

Bende de aynı belirtiler var ama ben ilaçlara yoruyorum . Bu 3. Denemem olduğu için ümitlenemiyorum
Benim de 3.denemem olduğu için test yapmaya cesaret edemiyorum. İlki tutunmuştu ancak 8.haftada kalbi durdu. İkincide olumsuz sonuç aldık.

Benim de 3.denemem olduğu için test yapmaya cesaret edemiyorum. İlki tutunmuştu ancak 8.haftada kalbi durdu. İkincide olumsu
Benim de 3.denemem olduğu için test yapmaya cesaret edemiyorum. İlki tutunmuştu ancak 8.haftada kalbi durdu. İkincide olumsuz sonuç aldık.

Geçmiş olsun . Sebeplerini öğrenebildiniz mi

Geçmiş olsun . Sebeplerini öğrenebildiniz mi
İlki için sağlıksız embriyo gebeliklerini vücut devam ettirmez dedi doktorum ama yine de eşimle ben kromozom analizi yaptırdık temiz çıktı. Trombofili panelinde birkaç heterozigot gen çıktı ama gebelik açısından önem taşıyanlar değil. İkinci transferimde ve şimdi kan sulandırıcı kullanmamı söyledi doktorum. Bakış bir olumsuz durum saptanmadı.

Back
X