• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 tane 30 ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Evet kızlar eğer Allah nasip ederse 22 -23 ay sonra evleneceğiz sevdiğim adamla okulum 2 seenelik bu sene eylülün 16sında başlayacak
bu sene bitnce öteki sene haziranda kapanacak bizde ya haziranın sonunda ya da sevgili olduğumuz tarih de yan 29 temmuzda düğün yapmayı düşünüyoruz hazırlıkları da hemen o haziran ayında yapmayı planlıyoruz. kredi çekeriz eşyaları öyle alırız diyoruz krediyide birlikte öderiz diyoruz . biriktirdiğimiz 5 milyar civarı paramız da var kenarda .
EVet şimdi bana lütfen çok samimi ve dürüst cevaplar verin ..
Sizce 22 ay çok uzun bir zaman mı yoksa su gibi akıp geçer mi ? (gerçi ben kendim cevap vermeye çalışıyorum çünkü sevgilimle çıkmaya başlayalı 24,5 ay oldu bence baya uzun bi zaman ya :( ama sanki 22 tane 30 deyince az gibi geliyo göze geçer gider gibi geliyo ) peki ya sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kızlar eğer Allah nasip ederse 22 -23 ay sonra evleneceğiz sevdiğim adamla okulum 2 seenelik bu sene eylülün 16sında başlayacak
bu sene bitnce öteki sene haziranda kapanacak bizde ya haziranın sonunda ya da sevgili olduğumuz tarih de yan 29 temmuzda düğün yapmayı düşünüyoruz hazırlıkları da hemen o haziran ayında yapmayı planlıyoruz. kredi çekeriz eşyaları öyle alırız diyoruz krediyide birlikte öderiz diyoruz . biriktirdiğimiz 5 milyar civarı paramız da var kenarda .
EVet şimdi bana lütfen çok samimi ve dürüst cevaplar verin ..
Sizce 22 ay çok uzun bir zaman mı yoksa su gibi akıp geçer mi ? (gerçi ben kendim cevap vermeye çalışıyorum çünkü sevgilimle çıkmaya başlayalı 24,5 ay oldu bence baya uzun bi zaman ya :( ama sanki 22 tane 30 deyince az gibi geliyo göze geçer gider gibi geliyo ) peki ya sizce ?

merhaba canım planların çok güzel zamanda çabuk geçer su gibi bence amaa bu kadar ilerisi için kesin plan yapma derim onu yaparız bunu yaparız o gün düşünüyoruz diye çünkü nasip herşey okulunda var daha anladığım kadarıyla yaşında daha küçük bu kadar kesin plan iyi değil bence nasipse Allahım herşeyi yoluna koyar zaten hayırlısı olsun hakkında canım.

yanlış anlama samimi cevap verin diyince düşüncelerimi yazmak istedim.

merhaba canım planların çok güzel zamanda çabuk geçer su gibi bence amaa bu kadar ilerisi için kesin plan yapma derim onu yaparız bunu yaparız o gün düşünüyoruz diye çünkü nasip herşey okulunda var daha anladığım kadarıyla yaşında daha küçük bu kadar kesin plan iyi değil bence nasipse Allahım herşeyi yoluna koyar zaten hayırlısı olsun hakkında canım.

yanlış anlama samimi cevap verin diyince düşüncelerimi yazmak istedim.

Yok canım neden yanlış anlıyım kesin plan değilde aklımdakiler demek daha doğru aslında çok teşekkür ederim yorumun için :)

2 yıl benim durumuma bakarsak çok kısa ve keyifli bir süreç :1: ya biz ne yapalım? bizim 5. yılımız çıkmaya başlayalı ve daha 4 yılımız var biliyor musun? benim okulum 2 yıl sonra bitiyor onun 3 yıl sonra bitiyor. Askere gidecek, iş bulacak 1 yıl da ona gider e direk evlenemeyiz de hazırlıkları var bunun... En iyimser ihtimalle 4 yıl yani şekerim. Şimdi söyle ben nerelere gideyim :ssz: :1: Şükür et haline ve bekle. Bu günlerin tadını çıkar. Gençliğinin değerini bil ilerde çoluğa çocuğa karışınca bu günlerimizi çok ararız :31:

:9::9:seneleri aylarla göstermene çok güldüm cnm ya bende diyorum 22 tane 30 ne demek:9::9:
cnm bizde 2 sene sonra nişanlandık 3. senemiz doluncada evlendik zaman su gibi akıp geçiyor ikiniz içinde hayırlısı olur inş:16:

Back
X