Bana yanlis yaptığım yeri soyleyin lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azıcık okuyucuya değer verip, noktalama işaretleri ile güncelleyin o zaman bir zahmet. Fikir soruyorsunuz ama en çabasız en özensiz şekilde o fikre ulaşmak istiyorsunuz.
Bu okuyucuya değer vermediğim anlamına gelmiyor hanımefendi vaktim sinirli hızlıca yazmak istedim daha sonra düzenlerim

Erkek arkadaşımdan ayrıldığım süreci burada anlatmıştım Aralık ayında ayrıldık ve Şubatta yeniden sevgili olduk olduk Fakat ben eskisi gibi hissedemiyorum diyerek ona sonra yaklaşık bir hikayelerime bakıyordu bazen bazen bakmıyordun ve bugün belirtiyorum Sonra ben tam kendimi toparladım daha sonra yavaş yavaş yazmaya başladı Ama hiçbir şekilde bir tekrar gibi olduğu gibi sevgili olalım gibisinden değil mayıs ayına kadar bir şekilde konuştuklarından borç istedim borç falan verdim Mayıs ayının sonlarına doğru benimle kavga ettim Bir daha sakın bana yazma senin mesajlar Karşı ki ilişkim olsun istiyorum Başka hiçbir şey olmasın benimle ilişkisini bitirdi ben onu hiç yazmadım hikayelerimi falan baktı ardından 10 gün sonra bana yazan kendisi oldu özür diledi 1 Haziran'da ona 7 Temmuz'a kadar her gün telefonda yok sevgilim değildik ama sevgili gibi konuşuyorduk ama sevgili değildik ama sevgili gibi yaklaşıyorduk birbirimize sonra Instagram'a yeni gelen bir özellikten dolayı bir tane kızın sürekli fotoğraflarını iki hesabıyla da beğendiğini gördüm sonra kendi hesabıma baktığımda benim fotoğraflarımı çoğunu beğenmemişti bunu ona söylediğimde beni takıntılı olmakla suçladı ve kavga ettik gece sonra artık gerçekten istemiyorum dedi ayrıldı sonra hastaneye falan yattı bu kanser hastası ben yardımcı olmak istedim yine para gönderdim ve 3000 lira daha gönderdim neyse işte şimdi ne hikayelerime bakıyor Ne beni takip ediyor Sürekli o kızla birbirlerinin fotoğraflarını beğeniyorlar kızın 6 yıl önceki bir arkadaşıymış öyle söylüyor beni Instagram'dan engellemiş de Sonra engeli kaldırdı ben istedim diye Şimdi WhatsApp'tan da duruyor Instagram'da da ama hiçbir şekilde beni engellemedi ama hikayelerime bakmıyor dün hastaneden çıktı insanlık olsun diye yazdım hani dedim nasıl oldu İyi misin falan diye 3 gün falan kalmış seçili falan alay etti dedim Niye bu kadar gerginsin Ben sadece senin yanında olmak istiyorum Benim hayatım alt üst olmuş bir şeyi de artık sorma yeter artık falan Yardımcı olabileceğim bir şey olsa ben zaten sana söylerim görüşürüz falan dedi ve sohbeti tamamen kesip attı bu kadar Şimdi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum bu kız ile bir ilişkileri var mı yok mu onu da bilmiyorum
Okuyaman kişilerden ozur dilerim keşke biraz anlayışlı dille söylemiş olsaydınız düzenledim yani evet biz hızlı yaz istedik ondan falan aşağılama taktiklerini gerek yok ben zaten düzenlerim. Şurada bir kaç kadın içimizi döküyoruz kibrinize yenik düşmeyin.

Azıcık okuyucuya değer verip, noktalama işaretleri ile güncelleyin o zaman bir zahmet. Fikir soruyorsunuz ama en çabasız en özensiz şekilde o fikre ulaşmak istiyorsunuz.
Dediğiniz gibi yaptım düzenledim umarim olmuştur

Siz nasıl derdinizi anlatıyorsunuz normal hayatta cidden merak ediyorum. Bir insan kendi dilini nasıl yazamaz yahu.
Derdim çok güzel anlatıyorum gerçek hayatta sesli mesaj sistemi ile hızlı hızlı anlattığım için kontrol edemeden direkt göndermek zorunda kaldım ama şimdi düzenledim Umarım rahatça okuyabilirsiniz

ne borcu varmış?
adam Avusturya'da yaşamıyor mu? belirttiğiniz para 42 Euro gibi bi değere denk geliyor. bir haftalık market masrafını bile karşılamaz.
Işte sorgulamak istemiyorum fazla sanki haddim aşıyormuşum gibi hissediyorum Bunu sorgulayınca. Hani sen kendi paranı ne yaptın da benden borç istiyorsun filan gibi oluyor. Zaten o şekilde yaklaştığım zaman bana trip atıyor tamam istemiyorum hiçbir şey verme bana falan diyor

Işte sorgulamak istemiyorum fazla sanki haddim aşıyormuşum gibi hissediyorum Bunu sorgulayınca. Hani sen kendi paranı ne yaptın da benden borç istiyorsun filan gibi oluyor. Zaten o şekilde yaklaştığım zaman bana trip atıyor tamam istemiyorum hiçbir şey verme bana falan diyor

sen adam seni yiyor ya da sen bizi yemeye çalışıyorsun. bunun başka bir açıklaması yok.

E verme ablacım zaten🫠

Erkek arkadaşım ile Aralık ayında ayrıldık. Sonrasında Şubat ayına kadar ben neredeyse sürekli yalvardım barışmak için Şubat ayında sevgili olduk ve bir hafta sevgililikten sonra eskisi gibi hissetmiyorum deyip ayrıldı tekrar benden. Ardından İki Uzun bir süre konuşmadık ve Ara ara O bana yazmaya başladı Ben kendimi toplamıştım. Nisan ayında benden 3.000 lira borç istedi iletişim kuruyorduk zaten öncesinde de ben de tamam dedim. Sonrasında yine sürekli tartışmalar yaşadık her seferinde beni bırakıp gidip geri geliyordu her seferinde beni sevmekten asla vazgeçmediğini falan söylüyordu ve biz Mart ayında Tekrar konuşmaya başladık mayısın sonunda tekrar tartıştık ve bana dedi ki artık lütfen bana yazma ve beni rahat bırak .Ben de tamam dedim ve 10 gün boyunca ona yazmadım. Sonrasında ise 10 günün sonunda o bana özür dilerim diye dönüş yaptı ve 1 haziran'dan yaklaşık 30 Haziran'a kadar her gün telefonda konuşuyorduk ama sevgili değildik ama sürekli sevgili gibi birbirimize iletişim halindeydik. Haziranın sonunda Instagram'a yeni gelen özellik ile bir tane kızın bütün paylaşmış olduğu gönderileri 2 hesabı ile de beğenmiş olduğunu gördüm sürekli karşıma çıkıyordu. Kızı merak ettim ve hesabına baktım storylerini izledim ve kız buna mesaj atmış bu kim diye o da bana sordu arkadaşlarımın stalluyorsun diye. O gün o Sorunu halletmeye çalıştık ama halledemedik ve O gün gerçekten büyük bir kavga ile tekrardan iletişimi kesme kararı aldık Ve ayrıldık yani bu 30 Haziran'da oldu. 2 gün önce kanser hastası olduğu için hastaneye yattı ve bana haber vermesini İstediğim zaman tamam dedi ama haber verirken hep böyle soğuk ve mesafeli bir biçimdeydi Instagram'dan ve WhatsApp'tan hiçbir gönderilerime bakmıyor ama o kızın hala hesabını beğenmeye devam ediyor ve kız da onun fotoğraflarını beğenmeye başlamış. Bugün insanlık namına Hastaneden çıktın nasılsın dediğimde 33 Şubat'ta ölecekmişim 2 aylık ömrüm kalmış gibi dalga geçerek cevap verdi ben de neden gerginsin diye sorduğumda benim bir sürü derdim var zaten en çaresiz olduğum dönemimdeyim hala bana soru soruyorsun bana soru sorma görüşürüz diyerek konuyu kapattı ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
Yanlışın nerede söyleyeyim, sürekli evden kaçan ite tasma takıp kapıda tutmaya çalışarak hata yapıyorsun. Artık sokak köpeği olmuş, evde yaşayamaz artık. Sal, hayatına bak

Nerede doğru yaptım diye sorsaydın daha mantıklı olurdu. Adam açıkça seni istemiyorum beni rahatsız etme kısaca s.. git demiş yani hala yapışıyorsun kızları soruyorsun para veriyorsun. İtici olmak için ne gerekiyorsa yapmışsın.
Onur kadınlık gururu izzeti nefs gibi kavramlar var biliyor musun.

Erkek arkadaşım ile Aralık ayında ayrıldık. Sonrasında Şubat ayına kadar ben neredeyse sürekli yalvardım barışmak için Şubat ayında sevgili olduk ve bir hafta sevgililikten sonra eskisi gibi hissetmiyorum deyip ayrıldı tekrar benden. Ardından İki Uzun bir süre konuşmadık ve Ara ara O bana yazmaya başladı Ben kendimi toplamıştım. Nisan ayında benden 3.000 lira borç istedi iletişim kuruyorduk zaten öncesinde de ben de tamam dedim. Sonrasında yine sürekli tartışmalar yaşadık her seferinde beni bırakıp gidip geri geliyordu her seferinde beni sevmekten asla vazgeçmediğini falan söylüyordu ve biz Mart ayında Tekrar konuşmaya başladık mayısın sonunda tekrar tartıştık ve bana dedi ki artık lütfen bana yazma ve beni rahat bırak .Ben de tamam dedim ve 10 gün boyunca ona yazmadım. Sonrasında ise 10 günün sonunda o bana özür dilerim diye dönüş yaptı ve 1 haziran'dan yaklaşık 30 Haziran'a kadar her gün telefonda konuşuyorduk ama sevgili değildik ama sürekli sevgili gibi birbirimize iletişim halindeydik. Haziranın sonunda Instagram'a yeni gelen özellik ile bir tane kızın bütün paylaşmış olduğu gönderileri 2 hesabı ile de beğenmiş olduğunu gördüm sürekli karşıma çıkıyordu. Kızı merak ettim ve hesabına baktım storylerini izledim ve kız buna mesaj atmış bu kim diye o da bana sordu arkadaşlarımın stalluyorsun diye. O gün o Sorunu halletmeye çalıştık ama halledemedik ve O gün gerçekten büyük bir kavga ile tekrardan iletişimi kesme kararı aldık Ve ayrıldık yani bu 30 Haziran'da oldu. 2 gün önce kanser hastası olduğu için hastaneye yattı ve bana haber vermesini İstediğim zaman tamam dedi ama haber verirken hep böyle soğuk ve mesafeli bir biçimdeydi Instagram'dan ve WhatsApp'tan hiçbir gönderilerime bakmıyor ama o kızın hala hesabını beğenmeye devam ediyor ve kız da onun fotoğraflarını beğenmeye başlamış. Bugün insanlık namına Hastaneden çıktın nasılsın dediğimde 33 Şubat'ta ölecekmişim 2 aylık ömrüm kalmış gibi dalga geçerek cevap verdi ben de neden gerginsin diye sorduğumda benim bir sürü derdim var zaten en çaresiz olduğum dönemimdeyim hala bana soru soruyorsun bana soru sorma görüşürüz diyerek konuyu kapattı ve ben artık ne yapacağımı bilmiyorum
Şimdi anlaşıldı.
Neden kendinizle dalga geçilmesine izin veriyorsunuz? Böyle arkadaşlık da olmaz, ilişki de olmaz, olmaz yani.
İletişimi tamamen kesmeniz gerekiyor.

Rastgele kelimeleri yan yana koyup kendi kendilerine cümle oluşturmasını mı beklediniz, bu nasıl bir konudur.
Arkadaşlar arasında oynadığımız oyun gibi. Whatsappta bir kelime yazıp peşinden önerilen kelimelere tıklayarak yazılan cümlelerden oluşmuş bir konu gibi 😄

ne borcu varmış?
adam Avusturya'da yaşamıyor mu? belirttiğiniz para 64 Euro gibi bi değere denk geliyor. bir haftalık market masrafını bile karşılamaz.

Siz bir de bu parayı Avusturya' da yaşayan adama mı gönderdiniz ? Hangi yolla transfer ediyorsunuz, gönderim ücreti de az değil ki.

Herkes aynı seyi yazmıs zaten.adamı sal yapışma.azcık gururlu ol.hayatından onu tamamen cıkar geleceğe bak.dönerse kapın kapalı olsun. Ya sevilmediğin deger görmediğin soru bile soramadıgın ilişkiden ne bekliyorsun. Evlilik imkansız zaten.ancak zaman kaybı ve ruhen incinmen kalır sana.bosver dünyada erkek cok herkesin de bir alıcısı var sana deger veren birini bul senı yolan birini degıl.inan sevgi sureklı sosyal hesabını arkadaşlarını kontrol etmek başkasına bakıyormu diye hazırda olmak degıl.gercek sevenı bulunca bu saçmalıkları yapmana bile gerek kalmıyorki

Derdim çok güzel anlatıyorum gerçek hayatta sesli mesaj sistemi ile hızlı hızlı anlattığım için kontrol edemeden direkt göndermek zorunda kaldım ama şimdi düzenledim Umarım rahatça okuyabilirsiniz
L laurabeybi üyeliğinizi geçmiş yıllarda başka biriyle beraber mi kullandınız ?

Eşinizle ayrıldınız mı ? Şu anda 5,5 yaşında olması gereken çocuğunuzun velayeti kimde ?

ilk defa bir erkeğin istemediğine bu kadar ikna oldum. adam seni istemiyor. rahatsız oluyor. gıcık kapıyor. tiSkiniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X