22 temmuzda beta 0.17 3 agustosta 1.20 neden ?

Ipgr15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
86
41
3
29
Kızlar Merhaba biraz uzun olacak ama bu ay 2 kere. Regl oldum ilk Temmuz basında 2-3-4 Temmuz 14-15 yumurtlamaydı değerlendirdim sonra çok halsiz olduğum icin kan vermiştim betaya da baktılar 0.17 çıkmıştı daha sonra 28-29-30 temmuzda gene hastalandım ama ilk Gül kurusu rengi sulu daha sonra vişne çürüğü ve pıhtılı geldi regli olmam gereken güne geldiğimde çoktan reglimi olup bitirmiştim ama kasık batmalarım bel ve sırt agrim geçmeyince test yaptım 2 kere hep silik ve bir saat bekledikten sonra belirginleşen şekilde çıktı sonra dun kan verdim ve beta 1.20 çıktı gene negatif ama neden yukseldi sizce ve beklesem biraz daha yukselir mi bu durumu yaşayan var mi içiniz de ? Cevaplayabilirseniz çok teşekkür ederim

Kızlar Merhaba biraz uzun olacak ama bu ay 2 kere. Regl oldum ilk Temmuz basında 2-3-4 Temmuz 14-15 yumurtlamaydı değerlendirdim sonra çok halsiz olduğum icin kan vermiştim betaya da baktılar 0.17 çıkmıştı daha sonra 28-29-30 temmuzda gene hastalandım ama ilk Gül kurusu rengi sulu daha sonra vişne çürüğü ve pıhtılı geldi regli olmam gereken güne geldiğimde çoktan reglimi olup bitirmiştim ama kasık batmalarım bel ve sırt agrim geçmeyince test yaptım 2 kere hep silik ve bir saat bekledikten sonra belirginleşen şekilde çıktı sonra dun kan verdim ve beta 1.20 çıktı gene negatif ama neden yukseldi sizce ve beklesem biraz daha yukselir mi bu durumu yaşayan var mi içiniz de ? Cevaplayabilirseniz çok teşekkür ederim
Yani adet dongunuz 28 günse o günler aslında adet gününüz.Adet gördükten sonra o çıkan beta bence normal.Ustune görme değildir sanırım bu.Bidahaki hastalığı beklemek lazım bence

Normalde uygulamaya göre 31 Temmuz-2 Ağustos arasında hastalanmam lazımdı sadece aynı ayda 2 kere olunca bi şaşırdım daha olmama 4 gün varken oldum ya birde testte silik çizgi çıkınca ağrilar da eklenince acaba dedim ya da ben bu hamilelik işini biraz fazla kafama takıyorum o yüzden oluyor :) bakalım artık insan kendini inandırmak mi istiyor anlamıyorum zaten mantıken bakınca yumurtlamadan bu yana 3 hafta geçmiş oluyor olsaydi betanın bu kadar düşün çıkacağını da sanmıyorum en iyisi düşünmemek ve bir sonraki aya odaklanmak :)

Back
X