Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek olayını da geç tutunma olmaz ki benimkisi tüp bebek Sizinkisi öyle mi tüp bebekte geç tutulmak Beta normal çıkıyor yükseliyor kese geç görünüyor
Kaçıncı denemeniz benim ilk havuz yöntemi yaptık ilkinde bir emriyo 6 güne gitti ikinci toplamada 5 emriyodan 2 tanesi 5 güne gitti ilk olmasına rağmen bizide yordu
Kaçıncı gün embriyosu, eğer 3.gün ise 7.günde çıkmaz ama 5.gün embriyosuysa da umut var yine de, ben 5.gün embriyosu 9.gün kan verdiğimde 0 çıkmıştı , test günü de bir şey değişmedi. O dönem araştırdığımda beşinci gün embriosuyla bile 8. Veya 9.günlerde kan verenler 20 li değerlerle öğreniyorlardı. Yani ilaçları bırakmayın onuncu gündeyseniz kan verin
Kaçıncı denemeniz benim ilk havuz yöntemi yaptık ilkinde bir emriyo 6 güne gitti ikinci toplamada 5 emriyodan 2 tanesi 5 güne gitti ilk olmasına rağmen bizide yordu
8 yildir yumurta takibi catlatma ignesi , aşılama, eksozom ve prp , tüp bebek. Olmadı olmadı geçen yıl 1 tane yumurta takibi ile tuttu oda down sendromu çıktı.
8 yildir yumurta takibi catlatma ignesi , aşılama, eksozom ve prp , tüp bebek. Olmadı olmadı geçen yıl 1 tane yumurta takibi ile tuttu oda down sendromu çıktı.
Yumurta Hayır canım hiçbir önemi yok benden de 8 tane Toplamda 2 boş 5 tane hasta bir tane sağlam Önemli olan kaliteli yumurta çıkması 3 tane çıksın kaliteli çıksın vücuda fazla çıkıyor ama ne fayda kalite yok
Yumurta Hayır canım hiçbir önemi yok benden de 8 tane Toplamda 2 boş 5 tane hasta bir tane sağlam Önemli olan kaliteli yumurta çıkması 3 tane çıksın kaliteli çıksın vücuda fazla çıkıyor ama ne fayda kalite yok