• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaş altı zayıflamak isteyenlerr!!!!!!!!!!

canım ama böyle düşünme şu an için böyle bunun kaç yıl sonrası var zayıflamak sağlık açısından önemli ama bunun yanı sıra müthiş bir özgüven bence güzelsin güzel olabilirsin bunu bilmek müthiş ama neden kendini daha fazla güzelleştirmeyesin buna neden engel oluyorsun :)

Nazar değer diyorum o kadar güzel olursam ondan :27: ahaha saka yapıyorum ya ben de ona ugrasıyorum ya cicim :) ama diyorum ya sağlık acısından olmasa cok da gerek duymam.Haa cok mu mutlu olurum hayatım süper mi olur?Hayır ama bişekilde idare eder yani :21: Yoksa yırtıyom yani bi tarafımı zayıflıyım diye :1:

Nazar değer diyorum o kadar güzel olursam ondan :27: ahaha saka yapıyorum ya ben de ona ugrasıyorum ya cicim :) ama diyorum ya sağlık acısından olmasa cok da gerek duymam.Haa cok mu mutlu olurum hayatım süper mi olur?Hayır ama bişekilde idare eder yani :21: Yoksa yırtıyom yani bi tarafımı zayıflıyım diye :1:

Zayıflıcazda canim baska yolu yok artık yoksa cok degil bi kaç yıl sonra sekerdi kolestroldu ugrasırız :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

farkettim de sen foruma gece yarısı da giriyorsun geç yatma özelliğine mi sahiipsin , gece atıştırıyor musun yiyecek bişeyler :1:

ben en son ara öğünümü 8 de yapıyorum ve sabah uyanıncaya kadar bişey yemiyorum tekrar

merhabalar nasıl gidiyor diyet , forumda görünmüyorsun ?

birde bir şey sorcam canım istanbul da mısın? pko için hangi doktora gitin yanı bende olmasından çok şüpheleniyorum ama kaç tane kadın doğum gittim yok yok yok hiçbir şey demiyorlar

Back
X