23 - 29 Mayıs 2022 Haftalık Burç Yorumları

Screenshot_20220524-111929_Instagram.jpg

Screenshot_20220524-111932_Instagram.jpg

Screenshot_20220524-111935_Instagram.jpg

Screenshot_20220524-111940_Instagram.jpg

Screenshot_20220524-111942_Instagram.jpg

Screenshot_20220524-111944_Instagram.jpg

Screenshot_20220524-111946_Instagram.jpg
 

Bu hafta hem Merkür hem Venüs, Boğa burcuna; Mars da Koç burcuna geçiyor ve bu 5 Temmuz’a kadar sürecek. İletişim ve sevgi beklentilerimizin şekli değişecek; ayrıca harekete geçerken hızlı ve heyecanlı olacağız. Cesaretimizi toplayıp ilerlemenin tam zamanı!​





Dinçer Güner
 

“Hemen hemen her an ve durumda rekabetçiyiz. İşyerinden trafiğe hayatın her alanında dikkatli olmalıyız. Bu dönemi kârla kapatmak da elimizde. ”​





Dinçer Güner
 
tumblr_4c3e0f39e879d359b1f4e382c50cfe5a_a7439e4e_1280.jpg


YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında iletişim konuları aktif olacak. Eski konularla ilgili atamadığınız adımları bu hafta gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatında daha etkin davranmak, kazançlara odaklanmak gündemde olacak. Fakat bu alanda aşırı hırslı davranmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BOĞA

Görmezden gelinen konularla daha çok ilgilenilecek bu hafta arkadaşlardan destek alınacak.

Hayata bakış şekliniz kendinizi daha değerli hissedeceğiniz şekilde olacak. İleri dönük hedefleriniz için çaba göstereceksiniz. Gizli düşmanlıklardan, kıskançlıklardan uzak durmaya gayret edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Kendinizle ilgili kararsız kaldığınız konuları netleştirebileceğiniz bir hafta olacak. Özellikle kriz olarak gördüğünüz konularda daha güvenli hissedecek adımlar atabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız için alacağınız kararlar sizi zorlayabilir. Hafta sonu sosyal hayat içinde oldukça aktif olabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

İş hayatında tamamlamak istediğiniz konularda sonuç alabileceğiniz bir hafta olacak. Giderlerinizle ilgili yapılandırmalara gidebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eski sorunları düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Mümkün olduğunca geçmiş konulara takıntı yapmamaya gayret edin.

YÜKSELEN ASLAN

Haftanın ilk günleri sosyalliğin, fikir paylaşımlarının arttığı zamanlar olacak. Hem sağlıkla hem de üstlenilen sorumluluklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Düşüncelerde inatçı ve eleştirel olmamaya dikkat edilmeli. Özellikle hafta sonu hararetli tartışmalardan uzak durulmalı.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Eğitim konularında ve yaratıcı faaliyetlerde verimli geçirebileceğiniz bu hafta aşk hayatınızda kıskançlığın sorun olmasına izin vermeyin.

YÜKSELEN TERAZİ

Haftanın ilk günlerinde ikili ilişkilerle ve ortaklıklarla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Harcamalar konusunda yeni bir düzen oluşturmak istenebilir. Ailevi konularda çözümlenmemiş sorunlar, dayatmacı bir tavır sergilenmezse çözüme ulaştırılabilir.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında ödemelerinizle ilgili bazı kolaylıklarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerde de geçmiş kırgınlıkları telafi etme fırsatı doğabilir. Düşüncelerinizi en etkin şekilde yansıtabilirsiniz. Hafta sonu sağlığınız konusunda temkinli olmalısınız.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günlerinde aşk hayatınızda ve çocuklar konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcı fikirlerinizi hayata geçirme şansı bulabilirsiniz. İş hayatında verimli olacağınız bu hafta harcamalar konusunda risk almamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında ailedeki sağlık sorunlarında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kardeşlerle ve çocuklarla keyifli vakit geçirilebilir. Aşk hayatınızda kendinizi ve kararlarınızı net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Evle ilgili hesapta olmayan harcamalar çıkabilir.

YÜKSELEN KOVA

Haftanın ilk günleri daha hareketli ve eğlenceli olacak. Kendinizle ilgili kalıcı kararlar verebilirsiniz. Hafta genelinde de aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Gizli saklı konulardan uzak durmaya özen gösterin.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında aile bireylerinden destek alabilirsiniz. Tamamlamak istediğiniz bir eğitim ya da projeyi bitirebileceğiniz bir hafta olacak. Arkadaşlarla ve gruplar içinde etkin iletişim kurabilirsiniz. Harcamalar konusunda abartıya kaçmamaya dikkat edilmeli.



Hepimize huzurlu bir hafta olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu
 
tumblr_847a2c7a0f3a81e78867b4e781eaa152_346355a6_500.jpg
KOÇ: Aşk ya da parayla ilgili konularda duygularınız sizi yanıltabilir. İletişimin yoğun olacağı bir hafta. Kardeş, kuzen veya yakın arkadaşlarınızla daha çok zaman geçireceksiniz. Her konuda şanslı olduğunuz 5 aylık dönemde olduğunuzu bilerek adımlar atarsanız güzel neticeler alabilirsiniz.

BOĞA: Kazançlarınıza odaklanacağınız 1 aylık döneme girdiniz. Geçmişte üzerinde çok çalışarak verdiğiniz emeklerin karşılığını alma zamanı. Yeni ve yaratıcı fikirler üretebileceğiniz bu haftayı değerlendirin. Önemli anlaşmaları 2 hafta sonraya bırakın.

İKİZLER: Ön planda olmak isteyeceğiniz ve de kendinizi göstereceğiniz bir aylık döneme girdiniz. Bu hafta aklınızla duygularınız arasında kalacaksınız. Konu kariyerse aklınızla, sağlığınızsa iç sesinizle hareket etmelisiniz. Sosyal çevreniz genişleyecek.

YENGEÇ: Daha içe dönükolacağınız, evden çıkmak istemeyeceğiniz bir sürece girdiniz. Daha çok mananın peşinde koşacaksınız. Bir kadının desteğiyle kısa vadeli amacınıza ulaşacaksınız. Duygularınızı, alışverişi vb. her şeyi abartacaksınız. Farkında olun.

ASLAN: Oldukça sosyal olacak ve arkadaşlarınızla bolca zaman geçireceksiniz. Aile büyükleriyle anlaşmakta zorlanacaksınız. Eğitim, hukuk, yurtdışı ve uzak akrabalarla ilgili konularda şans yanınızda. Soydan gelen genetik bir hastalık riskine dikkat edin.

BAŞAK: Hayattaki hedeflerinize yoğunlaşacaksınız. Sizden yaşça veya konum olarak üstte olanlarla iletişimde sorun çıkacak. Duygusal olarak eşiniz ya da ortağınızdan destek alacaksınız. Bir anda oluşan güzel gelişmelerle yüzünüz gülecek.

TERAZİ: Hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, turizm ve uzak yolculuklara yoğunlaşacaksınız. Daha önce boşanmış bir bekarsanız, yeni bir evlilik gündeminize gelebilir. Aldığınız sorumluluklar oranında siz de destekleneceksiniz.

AKREP: Ödemeler, krediya da miras ve ek gelir konuları haftanın ana teması. Geçmişte tamamlanmayan sorunlu işlerinizin neticeye bağlanacağı bir haftadasınız. İlişki ya da ortaklıklarda iç sesinizle hareket ederek, yenilikçi güzel değişiklikler yapabilirsiniz.

YAY: Evlilik ya da ortaklıkla ilgili konular bu haftanın gündemi. Yakın çevrenizdeki kadınlardan destek alacaksınız. Ticari işlerinizde yalanlara maruz kalacaksınız. Her söylenene güvenmeyin. Aşk veya çocukla alakalı şanslı etkiler devrede.

OĞLAK: Sağlığınıza odaklanabilir, gündelik koşturmacalarla yorulabilirsiniz. Evcil hayvanınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Bekarsanız, arkadaş çevrenizden yeni bir sevgili adayıyla tanışabilirsiniz. Ev, aile ve emlak konularında şans sizin yanınızda. Değerlendirin.

KOVA: Aile içindeki sorumluluklar zorlayabilir. Bekarsanız yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız da bu konuda bir gelişme olabilir. Uzun zamandır düşündüğünüz emlak yatırımını yapabilirsiniz.

BALIK: Ailenize, evinize daha çok zaman ayıracaksınız. Taşınma planınız varsa 5 Haziran sonrasına ertelemenizde yarar var. Bekarsanız evlilik için adım atabilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Şans yanınızda olacak.



Aysun Koç
 
tumblr_6f0d4d2df9c604682264d668a11e68ff_fc7b2f9d_640.jpg


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde oldukça duygusal hareket edebilirsiniz. İç dünyanızda veya gizli olan konularla ilgili karmaşalar olabilir. Çarşamba itibari ile eski konuları kapatıp, ne istediğini bilen net duruş sergilemeye başlayacaksınız. Marsın Koç burcuna geçiş yapmasıyla sizin için riskler alacağınız, cesaretinizin artacağı bir dönemi işaret etmekte. Uzun süredir sizi yoran geri çeken duygusal konuları geride bırakıyorsunuz. Bazı kişiler için tepkilerinizi ortaya koyarken tartışma etkisinde gündeme gelebilir. Bu dönem spor yapmak iyi gelecektir. Güneşinde ikizler burcunda hareket ettiği bu dönem hızlanma enerjisi devam edecek. Etrafınızda ki kişilerin desteğini alıp ilerleme sağlayacaksınız. Maddi konularda ve ilişkilerde desteklenme etkisi hafta sonu itibari ile başlıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde sosyal hayat veya ilişkilerle ilgili kafa karışıklarınız, netleşme sorunları olabilir. Eskiden görüştüğünüz kişilerle bir araya gelebilir, kafa karışıklıkları olabilir. Çarşamba günü itibariyle Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile içe dönük olacaksınız, geri planda olmayı tercih edeceksiniz. Bazılarınız için geri planda bir iş için hazırlık süreci olabilir. İçten içe bir duruma kızgınlıklar olabilir. Güneşinde ikizlerde transit ettiği bu dönem maddi konular ve iş konuları yer almakta. Gelirinizi artırmak yeni görüşmeler yapmak için değerlendirilebilir. Cuma günü itibari ile kendinizi daha rahat ortaya koymaya başlayabilirsiniz, Venüs’ün sizin burcunuza geçmesi ile ilişkilerde destekler gelmeye başlayacaktır.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde karmaşa, duygusallık, yön bulmakta zorlanma olabilir. İş konularında veya sevdiklerinizle ilgili dağınık fikirler açığa çıkabilir. Geçmiş konular odağınızda olabilir, yanlış anlaşılmalara dikkat. Çarşamba günü itibari ile Marsında Koç burcuna geçiş yapması ile bu durum sizin için hareket enerjisini artırmakta. Arkadaşlarınızın desteğini alacağınız, ilişkilerden aşktan faydalar göreceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Motivasyonunuz artıyor, gelecek planları yaparken kararsızlıklarınızla oyalanmayın. Hayatınızın genelinde hareket enerjisi başlıyor, zaten sizler için önemli değişimlerin olduğu bir yıldasınız. Güneşin sizin burcunuzda hareket ettiği bu dönem ön planda olma, ilerleme, araştırmacı olma için destekler gelmekte. Bu dönem bol davetler alabilirsiniz. Özellikle Haziran ilk haftası itibariyle yaşamınızda güzel bir dönem başlıyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde seyahatler, uzaklar, eğitim, sosyal medya konuları odağınızda olabilir, bazı belirsizlikleri netleştirmeye çalışabilirsiniz. Duygusal hassasiyetleriniz ve geçmiş odaklı yaklaşımlar olabilir. Eski tanıdıklardan haberler alınabilir. Çarşamba günü itibari ile Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile iş ilişkilerinin, kariyerin önemli olduğu bir dönemdesiniz. İş konularında atılım yapmak için uygun bir dönemde olacaksınız, genel olarak hareketli bir dönem sizleri bekliyor. Girişimci olacağınız bu dönem, bazı kişilerle fikir ayrılığı veya rekabetler olabilir. Güneşin İkizler burcunda olduğu bu dönem, içe dönük geri planda konular önceliğinizde olacaktır. Yalnız kalmak isteyeceğiniz ve yalnızlıktan mutlu olacağınız bir dönemde diyebiliriz. Hafta sonu itibariyle arkadaş desteği, sosyal hayatta takdir edilme, davetlere katılma etkisi yoğun olacaktır

ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Haftaya başlarken odağınızda maddi konular, ödemeler, bankalar, borçlar, başkası ile ilgili paralar gündeminizde olabilir. İç dünyanızda özellikle maddi konularda, ilişkilerle ilgili duygusal karmaşada olabilirsiniz. Çarşamba günü marsın koç burcuna geçiş yapmasıyla sizler için oldukça hareketli eğlenceli dışa dönük etkiler başlıyor. Seyahatler, tatil planları, hareketliliğin olacağı bir dönem sizler bekliyor. Uzun süredir tıkandığınız konularda ilerleme motivasyonu bulacaksınız. Güneşinde ikizlerde transit ettiği bu dönem yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, yolculuklar, yayıncılık, hukuksal konular, eğitim, ticari konularda faydalar olacağı bir dönemdesiniz. Hafta sonu itibari ile iş hayatında destekler göreceğiniz bir dönemde olacaksınız. Genel olarak hayatınızda ilerleme dönemi bu hafta başlıyor, haziranın ilk haftası itibariyle faydalar göreceğiniz gelişmeleriniz olacaktır.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Haftaya başlarken ilişkilerde karışıklık, planların değişmesi olabilir. Karşınızdaki kişilerle ilgili belirsizlik etkisi devrede. Bazı kişiler ise miskinlik yapabilir. Haftanın ilk günleri unutkanlıklar olabilir. Çarşamba günü Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile odağınızda maddi konular yer almakta. Özellikle maddi konularda, krediler, borçlarla alakalı faydalar görebilirsiniz veya başkasından desteğini alabilirsiniz. Bazı kişiler için kredi alma ile ilgili gündemler olabilir. Ancak maddi konularda gereksiz borç yapmamaya dikkat etmek iyi olacaktır. Güneşinde ikizler burcunda transit ettiği bu dönem kariyeriniz, iş hayatınız yer almaya başlıyor. Bu dönem işinizde kendinizi daha fazla ön plana koyacağımız parlayacağınız bir dönem diyebiliriz, özellikle Haziran ilk hafta kendinizi daha net ifade etmeye ve ortaya koymaya başlayacaksınız. Hafta sonu itibariyle seyahatler, sosyal medya işleri, yayıncılık, tatil planları, eğitim konularında ilerleme ve fayda etkisi başlayacak.



TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde kafa karışıklığı, iş konularında düzensizlik, karar verme sorunu olabilir. Sağlık konuları, evcil hayvanlar haftanın ilk günlerinde odağınızda. Çarşamba günü Güneşin Koç burcuna geçiş yapması ile birlikte etrafınızın desteğini alacaksınız, evlilik veya ortaklı yapılan konularda gelişmeleriniz gündeme gelebilir. Aynı zamanda ilişkilerde harekete geçirici etkiler var. Bazı kişiler için eş veya ortaklı ilişkilerde tartışma etkisi getirebilir. Güneş İkizler burcunda transit ettiği bu dönem seyahati bol bir dönem başlıyor. Odağınızda uzaklara gitmek, yolculuklar yapmak, yabancı kişilerle bir arada olmak olabilir. Bazılarınız yeni eğitim almak isteyebilir, seminerlere katılabilir. Sizler için son dönemler güçlendiğiniz etkiler devrede. İlişki sorunları yaşayan kişiler hafta sonuna doğru bir konuyu tamamen kapatabilirler. Haziran’ın ilk haftası itibariyle irade ve motivasyon artışı daha çok ilerleme sağlayacaktır

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Haftaya başlarken çocuklar veya aşk ilişkileri ile ilgili duygusal yaklaşımlarınız olabilir. Enerjiniz dağınık veya duygusal hissedebilirsiniz. Haftanın ilk gümleri eğlence, sanat, hobilerle ilgilenmek iyi gelecektir. Çarşamba günü Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile gündeminizde sağlık, evcil hayvanlar, iş çalışma koşulları olacak. Günlük rutinleriniz hızlanıyor, gün içinde boş durmadan çalışma etkisi hâkim olacaktır. Güneşin İkizler burcunda transit ettiği bu dönem maddi konularda hareketlilikler olacağı bir dönemdesiniz. Gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin. Paylaşımlı gelirler, ortaklı işler kazançları, miras nafaka konuları odağınızda yer alabilir. Başkasından maddi destekler gelebilir. Hafta sonu Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile ilişkilerden destekler almaya başlıyorsunuz. Sevilme, değer görme ilerleme etkisinde olacaksınız. Özellikle haziran ayı birlikteliklerden gelen fırsatlar olabilir.



YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Haftanın ilk günü ev aile ile ilgili konularda belirsizlik etkisi olabilir. Bulunduğunuz yerde, evinizde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Bazı konular istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Çarşamba günü Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile daha kararlı istikrarlı etkiler sizleri bekliyor olacak. Dışa dönük aktif olacağınız bu süreçte, yaptığınız işleri ön planda ortaya koyabilirsiniz. Genel olarak hareketli, motivasyonu yüksek bir dönem sizi bekliyor. Aşk ve çocuk alanınızda hareketli bir dönemden geçeceksiniz. Güneşinde de ikizler burcunda transit ettiği bu dönem kendinizden çok karşınızdakinin düşüncelerini önemseyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. İkili ilişkiler, evlilik konuları gündeminizde daha çok olacak. Aynı zamanda ortaklı çalışmalar ve iş birliğine açık etkiler devrede olacak. Özellikle haziranın ilk haftası motivasyon artışı ile yenilik enerjisi sizlerle olacak.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde ana gündeminizde yakın çevre arkadaşlar akrabalar var. Kafa karıştan haberler alabilirsiniz. Etrafımızla yapacağınız görüşmelerde duygusal konuşmalar devreye girebilir. Çarşamba günü Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile gündeminizde ev, aile olacak, aile çevrenizin desteğini alacağınız bir dönemde olacaksınız. Bazı kişiler için evle ilgili değişimler, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem ev içinde hareketlilik olsa da aile bireyleri ile uyumsuzluklar görülebilir. Bazı kişiler ev tadilatları ile ilgilenebilir. Güneş İkizler burcunda transit ettiği bu dönem sizler için günlük işlerinizde hareketlilikler meydana getiriyor. Gün içinde yaptığınız rutin işlerinizde kendinizi daha fazla ön plana koyabileceksiniz, iş yoğunlukları olabilir. Bazılarınız bu dönem sağlık gündemleri, evcil hayvanlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz



KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde maddi konularda yönsüz belirsiz hissedebilirsiniz, bazıları için harcama artışı olabilir. Çarşamba günü Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile daha kararlı bir duruş sergileyebilirsiniz. Gündeminizde, ikili ilişkiler, akrabalar, dostluklar, en yakınlarınız yer alacak, etrafınızın desteğini alacağınız bir dönemde olacaksınız. Uzun süredir var olan sorunlarınıza, çözüm üretmeye başlayabilirsiniz. Bu süreçte seyahatleriniz artabilir, hareket halinde olabileceğiniz etkiler var. Güneşin de İkizlerde seyahat ettiği bu dönem yaratıcılık hobiler ilişkiler odağınızda yer alacak. Enerjinizin arttığı bir dönemde diyebiliriz. Bazılarınız için ikili ilişkiler aşk ile ilgili hareketli bir dönem olacağını söyleyebiliriz. Hafta ortasından sonra artık daha net hareket edebilirsiniz. Kalıcı kararlar, imzalar önemli konular için Haziran ilk haftası sonrası değerlendirilebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Haftanın ilk günlerinde hayalperest, duygusal yaklaşımlar gündemde, belirsizlikler olabilir. Çarşamba günü Marsın Koç burcuna geçiş yapması ile gündeminizde maddi konular yer alacak. İş konularında, finansal konulardan desteklendiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Aynı zamanda gider harcama artışı da olabilir. Güneşin ikizler burcundaki transiti önümüzdeki bir ay boyunca aile konularına yön vermek istediğinizi işaret etmekte. Eviniz yaşadığınız yer, aileniz gayrimenkul konuları odağınızda yer alabilir. Daha dışa dönük değil de içedönük olacağınız bir dönem diyebiliriz. Hafta sonu itibari ile eğitim, ticaret, yakınlar konularında hareketli ve faydalı bir dönem etkisi var. Ev ve aile için önemli yeni kararları Haziran ilk haftasına bırakmak iyi olacaktır.



Astrolog Nurgül Düzenli
 
Bu hafta boğaz enfeksiyonları, boyun ağrıları, solunum yolları, tiroit, alerjik reaksiyonlarda artış olabilir.
İletişimle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Elektronik aletlerde bozulma ve sorunlar olabilir.
Maillerinize ya da birine mesaj atarken dikkat edin


tumblr_2c3676b7292cb96301b2c26978684e9d_9ded5669_640.jpg

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Mars’ ın burcunuza geçmesi ile daha hareketli günlere giriş yapılıyorsunuz. Özellikle yatırımlarınızla ilgili bazı konuları gözden geçirebilirsiniz. Şanslı bir dönem sizi bekliyor. Beklenmedik fırsatlar çıkabilir karşınıza, iyi değerlendirin.



Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta sizi biraz zorlayabilir. Özellikle ummadığınız kişilerden darbe yiyebilirsiniz. Bazı konuları konuşurken dikkat edin, yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu hafta baş ağrıları ve boyun ağrıları yaşayabilirsiniz. En güzeli bu haftayı sakince geçirmeniz.




İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta baba ve baba figürleri hakkında bazı durumlar olabilir. Sosyal açıdan besleneceğiniz bir hafta olacak. Evliyseniz eşinizin ailesi ile ilgili sorunlar olabilir. Arkadaşlarınıza destek olmak zorunda kalabilirsiniz, ama maddi konularda olmayın.






Yengeç ve Yükselen Yengeç: Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler olacak. Bu hafta hislerinize güvenin, sezgileriniz çok kuvvetli. Sosyal medya, eğitim ve hukuksal konularda biraz zorlanabilirsiniz, nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Eskilerden dönüşler olabilir.




Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta evlilikle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz, özellikle çevrenizdeki kişilerden dolayı. O yüzden sakin olun ve takmayın. İşinizle ilgili bazı durumlar sizi zorlayabilir. Bu hafta hep çevrenizdeki kişilerden dolayı sorunlar yaşayacağınız bir hafta.




Başak ve Yükselen Başak: Miras ve beklediğiniz bir para varsa bununla ilgili gelişmeler olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Yakın çevrenizle ilgili bazı durumlar canınızı sıkabilir. Kariyerinizde parlayacağınız bir dönem olacak, iyi değerlendirin. Evlilikte biraz zor bir hafta.




Terazi ve Yükselen Terazi: İş yerinizdeki kadın figürlere dikkat edin. Evlilikle ilgili adımlar atacağımız bir döneme giriyorsunuz. Çocuğu olanlar sağlık sorunları yaşayabilir. Hukuksal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz, beklediğiniz bir dava sonuçlanabilir.



Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz. İlişkisi olanlarda adımlar atabilir. Aile büyükleri ile ilgili bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Ortaklı iş teklifleri gelebilir, bu konuda adım atabilirsiniz.Bu hafta iş yerinizde bazı gerginlikler olabilir




Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta evinizle ilgili değişimler, taşınma ya da eşya değişikliği olabilir. Evlilikte bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Alerji ve solunum yolları sıkıntıları sizi zorlayabilir. Yakın çevrenizin bazı durumları sizi etkileyebilir, destek olabilirsiniz.




Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta yatırımlarınıza dikkat edin, aşırı riske girmeyin. Yakın çevrenizle ilgili güzel bir haber duyabilirsiniz. Evinizde elektronik eşyalarda sorunlar olabilir. İş yerinde üstüne oynamalar olabilir, sakin olmaya çalış. Ani kararlar verme.





Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta ailenizle bazı konular yüzünden anlaşamayabilirsiniz ve gerilebilirsiniz. Maddi olarak güzel bir hafta olacak. Kariyerinizle ilgili bazı değişimler ve teklifler olabilir ve bu da maddi olarak size iyi gelebilir. İlişkinizde kadın figürlere dikkat.




Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta kazalara dikkat. Ayrıca iletişimsel olarak kendinizi anlatamadığınız bir hafta olabilir. İş ile ilgili bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ayrıca işinizde haksızlığa uğradıysanız merak etmeyin çoğu şey ortaya dökülecek, sabredin.








Astrolog Hazal
 
X