23 gun geciken adetim

Kokunhuzur_2014

Sen iki melegimin kanatlarisin
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
3.099
830
123
Merhaba kizlar bu ay ilk defa tekrar korunmuyoruz ikinci bebek icin gecrn ayin birinde adet oldum pkoluyom ama hic bu kadar adetim gecikmezdi gecikmenin 10 gunu test yaptim ama negatif cikti sonra olurum diye yapmadim hoc dun gece birlikteligimizde esim bi degisiklik var sanki dedi bole olup hamile olan var mi pazartesi testi yeniliycm olmazsam eger cvplarsaniz sevinirim

Neden pazartesi gününü bekliyorsun test için ? Geç döllenme olmuş olabilir ya da başka bir problem vardır. Genelde eşlerin hislerine inanirim ben ya da hissettiği değişikliğe. Bence bekleme git bi test daha al ve yap. Sonuç yine aynı çıkarsa pazartesi gunu doktora git.

Neden pazartesi gününü bekliyorsun test için ? Geç döllenme olmuş olabilir ya da başka bir problem vardır. Genelde eşlerin hislerine inanirim ben ya da hissettiği değişikliğe. Bence bekleme git bi test daha al ve yap. Sonuç yine aynı çıkarsa pazartesi gunu doktora git.
Oglumda da gec dollenme oldu cnm 25 gun gecikmeden sonra pozitif cikti suan evimde degilim o yuzden test alamiyoum pazartesi hmn alicm insallh cikmazsada dr gidicem hmn mutlaka tesekkur ederim cvp icin

Inanir misin esjm 2 hamileligimdede bir degisiklik var dedi ve ikisindede pozitif cikti darisi sana insallah :)

Merhaba kizlar bu ay ilk defa tekrar korunmuyoruz ikinci bebek icin gecrn ayin birinde adet oldum pkoluyom ama hic bu kadar adetim gecikmezdi gecikmenin 10 gunu test yaptim ama negatif cikti sonra olurum diye yapmadim hoc dun gece birlikteligimizde esim bi degisiklik var sanki dedi bole olup hamile olan var mi pazartesi testi yeniliycm olmazsam eger cvplarsaniz sevinirim
Balım konuyla alakasız ama pco luyken tedaviyle mi gebe kaldın ilk bebeğine ?bende de pco var da :(

Kilon var mıydı peki balım? Ya ben yapıyom diyet ama kilo veremiyorum :KK43: indülin direncime hiç bakılmadı :KK43:
86 kiloydum diete basladigimda 68 kiloya dustum ole hamile kaldim vardi yani hala diyete devam pkolularin dusmani cnm 100 kuloyla dogum yaptim suan 75 kiloyum bi cay tavsiye edebilirim istersen bnm mucizem

86 kiloydum diete basladigimda 68 kiloya dustum ole hamile kaldim vardi yani hala diyete devam pkolularin dusmani cnm 100 kuloyla dogum yaptim suan 75 kiloyum bi cay tavsiye edebilirim istersen bnm mucizem
Çok sevinirim balım. Ben 65 kiloydum zar zor 61.5 a düştüm. Bide inofolic ve agnucaston kullanyom 2 aydır hormon testlerimde lh ım düşmüş bu 2 ayda ama bebeğim henüz benimle değil.. :(

Senin esin de mi anladi cnm hic belirtim yok sadece kirpiklerim degisik gibi geliyodu oda sacmalama diyodum ama esim diyince dun aksam kafam karisti
Ya ne biliyim sende bi degisiklik var falan dedi. Bizim kuzene doktor 7 ay erkek dedi, babasi kiz dedi prenses dogurdu :) yani bence babasi hissediyo

Back
X