B BSYTEK Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 89 19 3 25 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #1 Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz
Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz
L Lost-090 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2023 450 90 33 29 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #2 BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Kilona bağlı zayıf olanlar çok net hisseder yağlı vucutsan hafif hissetmen normal bu haftalarda çok küçük daha iyice büyüsün hissedersin
BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Kilona bağlı zayıf olanlar çok net hisseder yağlı vucutsan hafif hissetmen normal bu haftalarda çok küçük daha iyice büyüsün hissedersin
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.135 4.778 123 28 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi BSYTEK #3 BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni yeni hareketlenir
BSYTEK .!.: Kızlar 22+4 haftalık hamileyim, bebişin hareketlerini oturunca veya uzanınca hissediyorum bu normal mi sizler nasılsınızz Genişletmek için tıkla... Evet daha yeni yeni hareketlenir