Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık23 hafta detaylı ultrasyon gec mi oluyor acil yardim ?
Kızlar şuan 19+6 haftalık hamileyim yarın 20 haftalık olucam devlette bana detaylı ultrason için sıra verdiler 22 nisan da ama çok geç oluyor galiba 23+5 günlük oluyorum ozaman bu hafta gec mi sizce ?
Kızlar şuan 19+6 haftalık hamileyim yarın 20 haftalık olucam devlette bana detaylı ultrason için sıra verdiler 22 nisan da ama çok geç oluyor galiba 23+5 günlük oluyorum ozaman bu hafta gec mi sizce ?
bende cumartesi günü gitmiştim. 21+3 iken dr baktı ama pozisyondan dolayı tekrar cagırdı 15 gün sonrasına. onun verdıgı tarihe göre 23+3 oluyorum. bende gec mı dıye dusundum ama dr verdi soncta. zten detaylı ıcın 20-24 arası dıyorlar. gec degıldır bence.