Acil ULTRASON 7 haftalık

Kitykit

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2024
238
56
13
Kızlar selam 7 haftalık hamileyim çok şükür özelde kendi doktorum var geçen hafta kese bebek ve kalp atışlarını gördük bugünde devlete gittim ve orda da muayene oldum ultrason görüntüsü çok daha farklı geldi özelde daha detaylıyken devlette daha minik ve gözle daha küçük şekilde görünüyor ayrıca devletteki doktor 6 haftalık dedi bunun ultrason cihazıyla ilgisi olabilir mi ?

Kızlar selam 7 haftalık hamileyim çok şükür özelde kendi doktorum var geçen hafta kese bebek ve kalp atışlarını gördük bugünde devlete gittim ve orda da muayene oldum ultrason görüntüsü çok daha farklı geldi özelde daha detaylıyken devlette daha minik ve gözle daha küçük şekilde görünüyor ayrıca devletteki doktor 6 haftalık dedi bunun ultrason cihazıyla ilgisi olabilir mi ?
Ultrason cihazı farkediyormus diye duydum .

Bende birşey sormak istiyorum ben dün doktora gittim üstten ultrason ile baktı 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi sizce boş gebelik olsaydı dün belli olurdu değil mi yada herhangi bi olumsuz birşey olsa görür ve söylerdi demi ilk gebelik 2 kimyasal olunca tedirgin oluyordum biraz açıkçası ondan dolayı sormak istedim

masallah saglikla gelsin kimi doktor adetin son gununu kimsi ilk gununu baz aliyor ondan olabilir bide ozeldeki cihazlar daha yenidir devlettekiler genelde yillanmis oluyor

Bende birşey sormak istiyorum ben dün doktora gittim üstten ultrason ile baktı 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı bakalım dedi sizce boş gebelik olsaydı dün belli olurdu değil mi yada herhangi bi olumsuz birşey olsa görür ve söylerdi demi ilk gebelik 2 kimyasal olunca tedirgin oluyordum biraz açıkçası ondan dolayı sormak istedim
Kaygılanma canım kese boyutu falan normal demekki ekstra bir şey dememiş benim doktorda aslında bana 15 gün sonra gel demişti ama ben acele edip hep erken gittim içini ferah tut dualarım senle ve burdaki herkesle Allahım isteyen herkese nasip etsin 🌸🤲🏻

masallah saglikla gelsin kimi doktor adetin son gununu kimsi ilk gununu baz aliyor ondan olabilir bide ozeldeki cihazlar daha yenidir devlettekiler genelde yillanmis oluyor
Evet ya gerçekten her şey öyleydi rabbim herkese bolca kazançlar para versin her kadın değerli her bebek özel herkes özelin imkanlarından faydalansın çokça duam 🌸🤲🏻 içim rahatladı

Kaygılanma canım kese boyutu falan normal demekki ekstra bir şey dememiş benim doktorda aslında bana 15 gün sonra gel demişti ama ben acele edip hep erken gittim içini ferah tut dualarım senle ve burdaki herkesle Allahım isteyen herkese nasip etsin 🌸🤲🏻
İçimi rahatlattin çok teşekkür ederim 🌹

Hanileliginiz nasıl geciyor acaba benim çok kötü geçiyorda 1 haftadr 6 dan sonra böyle olur diyorlar da

Neyiniz var ki şuan kötü dediginiz
[/
Aşırı mide bulantısı Affedersiniz kusma koku hassasiyeti ağrılarım bir yana hic önemli değil ama ben Yani resmen kocamdan rahatsızım adamın Bana yanaşmasını bile izin vermiyorum en son ne zaman sarıldık bilmiyorum Eskiden sarılıp uyurduk şimdi bana arkasını dönmesini söylüyorum kullandığı deodoranttan parfümden şampuandan bile rahatsızım bu durum Bizi Birbirimizden uzaklaştırmaya başladı yemek yapmakta çok zorluk çekiyorum yemek yediğim gibi çıkarıyorum Yani resmen kendimden rahatsızım eşim Eskiden çok güler yüzlü hareketli olduğumu şimdi çok mutsuz göründüğümü söylüyor Ben de elimde olan bir şey olmadığını söyledim ama farkındayım Son 2-3 haftadır bu durumdayım

Yaaa tatlım bunlar hep hormonel herkesin hamileliği bir olmaz ki özellikle 11 haftadan sonra daha iyi olunuyormus ilk trimester bitince yani ama olabiliyor böyle şeyler eşinle konuş farkındayım ama hormonel bunlar bilerek yaptığın birşey degil

Back
X