23. Haftadayım doktorum herhangi bir ilaç vermedi.

LeylaserdaR

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
179
87
13
40
Kızlar ben şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum. Siz kullanıyormusunuz. Doktorum herhangi bir ilaç yazmadı. Bende sormadım. Acaba unuttu mu

Bu haftaya kadar neden vermedi acaba kan ilacını anemin yoksa vermemiştir ama vitamin veriyorlar gerek mi gormedi acaba..Kan ve idrar tahlilleri yapıyor mu

Ben ilk hamileliğimde folik dışında bir şey kullanmadım. 30. Haftadan sonra kramplarım için magnezyum kullandım. Vitamin verdi ama normalde de içemediğim için baygınlık geçirdim ve iptal etti. Kan ilacı hiç gerek görmedi iyi diye.. Vitamin bu hamileliğimde de kullanmam normal şartlarda bile baygınlık yapıyor doğal alıyorum. Gerek görmüş olsa verirdi diye düşünüyorum

Benim bildiğim vitamin ve demir hapı veriliyor. İlerleyen dönemlerde de kan hapı veriliyor. Öyle biliyorum ama

Bence doktor değiştirin benim doktorum anemin yok ama demir ilacını (kan hapı) mutlaka yazarım hastalarıma dedi çok da ilgili bir doktor.. 3. Aydan itibaren yazmıştı bana hala kullanıyorum..Çünkü olası bir kansızlık durumunda yediğiniz içtiğiniz besinlerden bunu sağlayamazsınız hamilelikte yazmak zorundayım demişti.

Kızlar ben şu anda hiçbir ilaç kullanmıyorum. Siz kullanıyormusunuz. Doktorum herhangi bir ilaç yazmadı. Bende sormadım. Acaba unuttu mu
Canım değerlerin iyiyse dr gerek görmemş olabilr. Benmde öyleydi. Bişey söylemek için değerlermi bekledi sıkıntı yok diye bişy vermedi ama ben yinede hamilelik için natural vitamin aldım. Bulantılarm geçnce kullanıcam. Sende bişeyleri eksik görürse verr zaten. Bazı doktorlarda alışkanlk haline gelmiş klasik aynı şeyleri yazıyolar. Bazıları da çok taraftar değiller ama içine sinmiyorsa başka doktorada gideblrsin. Ama şahsen bana değerlerim normlken onu bunu verse ben zaten kullanmam. Ben doktorcuğumla aynı kafadayım. Ama önemli olan senn içine sinmesi. Gebelik için multivitamin araştırabilirsin

Aslında haklı olabilirsin. Değerlerimin iyi olduğunu üzerine basa basa söyledi. Gerek görmemiş olabilir.

25. haftama yeni girdim bana ilk aylar folik asit verdi 3. aydan sonra decavit diye vitamin ilacı verdi iki ilacıda bir süre kullanıp bıraktım.kullanmıyorum.İlerleyen haftalarda başka bişi verir mi bilmiyorum.

Hemen başka bir doktora git san hem kan testi yapması lazımdı. Hem hamilelik vitamini, demir ilacı, d vitamini vermesi gerekiyordu inşallah en basinda folk asit kullandın. Onun dışında sana hangi kan testlerini yaptı veya ikili ve detaylı ultrason yaptı mı?

Can'ım ikili üçlü test detaylı ultrason yaptı. En son kan ve idrar tahlili yaptı. Değerlerin gayet iyi bir ay sonra görüşelim dedi. Hiç bir ilaç yazmayınca kafama takıldı benim. Baştan beri yememde içmemde sorun olmadı. Bilemiyorum ki bende.

simdiye kadar gittiğim, muayene oldugum ve tanıdıgım tüm dr.lar, demir ve multivitamin haplarını kesinlikle ihmal etme her gün alıyorsun dediler. dogum sonrası depresyon icin bile dogumdan sonra belirli bir süre demir hapına devam edildiğini söylediler. Dr'um her ziyaretimde hapların bittimi yazalım mı ne durumda diye soruyor. Kesinlikle takviye alman gerekirdi. Kan sayımlarını bana da yaptılar, hersey benimde normaldi ama maalesef vücudumuz baska bir canlıyı beslemeye calısırken takviye alması sart. Dr.unuza bir daha danısın yada değiştirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…