23 haftalık Bilgi istiyoruz

Mavininannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
13
0
1
27
Merhaba ben 18 yaşında 23 haftalık hamileyim bazı sorunlar yüzünden bu zamana kadar hiçbir test olmadım bi kontrole gidemedim. Şimdi doktor kontrollerine yeni başladım bi erkek bebeğim olucak ama sağlığından endişeliyim testlerin zamanı geçtiği için yapılamıyor. Detaylı görüntüleme 3 boyutlu ultrason bu ayda yapılırsa en azından az da olsa sağlığı hakkında bilgi alabilir miyim hamile anneler bilgilerinizi paylaşır mısınız

Alabilirsiniz. Evli degilsiniz sanirim.

bu haftalarda ayrıntılı ultrason zamanıdır. eğer devlette yaptıracaksanız elinizi biraz çabuk tutmak zorundasınız yoksa zamanı geçecek... Alo 182 arayarak ayrıntılı ultrason için antenatal bölümüne randevu almak istediğinizi söyleyin. Büyük ihtimal 15 günlük randevuların hepsi dolu diyecekler.15 gün sonra arayın dediklerinde mutlaka erkenden arayıp alın randevuyu.ayrıntılı ultrasonda tüm organlarının durumlarını detaylıca kontrol ediyorlar.Normal ultrason gibi değil yani. özellerde biraz tuzlu... ben randevu alamadığım için özelde yaptırmıştım. Tetanoz aşınızı olmadıysanız da sağlık ocağına gidip konuşun onun zamanını tam hatırlamıyorum.

Aynen canım bak tetenoz aşısını sakın unutma hemen sağlık Ocağına git tabi hastane kaydın olmadığı ıcın senden haberleri yok sana kayıt açacaklar kan idrar hepsine bakarlar.hastanede yapılan Detaylı ultrasondan sonra doktoruna vitaminlerini sor folik asit alamadığın için en acilinden vitamin takviyelerini yap bazılarını sağlık ocağı yazıyor vakit kaybetme daha fazla cnm

Teşekkürler. Dediğiniz gibi devlette yer bulmak imkansız özele gidicez inşallah pazartesi günü. Bugün sağlık ocağında aşı da olduk 1 ay sonra bi tane daha varmış aşımız :)

Bugün sağlık ocağına gittim dediğiniz gibi vitamin verdi ve aşı oldum. Kan ilacı felan da verecekmiş tahlil sonuçları çıkınca gel dedi doktor. İnşallah bi sorun çıkmaz

Çıkmaz canım inş bakma sen şimdilerde biz böyle pimpirikliyiz eskiden 15 günde bir gidilen doktormu vardı ultrason mu vardı..zamanla tedırgınleşiyoruz Allah yardımcın olsun bazı insanlar tarama testlerini yaptırmıyor bile detaylıda down riskini öğrenebilirsin iyi beslen aradaki farkı kapat

Çok teşekkür ederim. Hiç bir bilgim olmadığından birazda bu kadar endişe

Detayli ultrasonun pek bir onemi yok sadece bilgi aliyorsunuz.Bir sorun goruldugunde mudahale edilemiyor.ama ikili test seker kontrolu tansiyon takibi tatanoz asisi vitaminler bunlar cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…