23 Haziran 2022 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri

venüs ikizler 1 (1).jpg


venüs ikizler 1 (2).jpg


Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?
Koç burçlarının bu dönemde ortamların aranılan insanı olma potansiyeli artıyor. Daha çok iletişim kuracakları, seyahat edecekleri hatta iletişim yoğunluğundan biraz yorgun düşecekleri bir dönem olacak. Ayrıca ticaretle uğraşanlar için de bereketli bir dönem olacak. Aşk arayan Koç burçları birlikte sosyalleşebilecekleri insanlara daha yakın olacak.


Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?
Boğa burçları bu dönemde parayı kendilerine çekecek. Maddi ve manevi anlamda oldukça bereketli bir dönem olacak. Aşk arayan Boğa burçları kendilerini rahat hissedecekleri insana çekilecek.


İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?
İkizler burçları bu dönemde oldukça dikkat çekecek. Yıldızlarının parlayacağı bu dönemde dış görünüşleriyle alakalı bazı değişiklikler yapabilirler. Aşk, bereket ve şans bu dönemde onlarla birlikte olacak.


Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?
Yengeç burçları bu dönemde biraz kendileriyle kalıp ruhlarını iyileştirmek isteyecekler. Belki gizli bir yeteneklerini keşfedebilirler. Gizli aşklara çekilme durumları var, dikkatli olmalılar.


Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?
Aslan burçları bu dönemde sosyalleşecek, kalabalıklara karışacak, oldukça dikkat çekecekler. Hayalleri konusunda oldukça şanslı olacakları bir döneme giriyorlar. Aşk karşılarına bir partide, sosyal bir etkinlikte çıkabilir.


Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?
Başak burçları kariyer konusunda oldukça şanslı olacakları bir döneme giriyorlar. Yeni iş teklifleri, terfiler alabilir; iş görüşmeleri yapabilirler. İş arayan Başak burçları bu dönemi aktif bir şekilde kullanmalılar. Aşk arayanlar iş sebebiyle tanıştıkları insanlara dikkat etsinler, belki aradıkları oradadır.


Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?
Teraziler bu dönemde akademik kariyerlerini ve vizyonlarını geliştirecek eğitimler alabilir, etnik kökeni farklı insanlarla tanışabilirler. Farklı ortamlarda, farklı insanlarla bir arada olmaya özen göstermeliler. Hayat planlarını bu dönemde aktif olarak gerçekleştirmeliler.


Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?
Akrep burçları para, miras, dava, kredi, vergi ve dönüşüm konularında bereketli ve şanslı olacakları bir döneme giriyor. Bu konularla alakalı işleri oldukça hızlı çözülecek. Ancak kaotik aşklara çekilme ihtimalleri yüksek, dikkatli olmalılar.


Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?
Yay burçları bu dönemde ilişkiler konusunda oldukça şanslı, karşılarına güzel ve yeni fırsatlar çıkabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerini daha da anlamlandırıp, güzelleştirebilir. Bu dönemde güzel ortaklıklar kurabilirler.


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?
Oğlak burçları; işlerinin bereketinin artacağı, iş iyi fırsatlarının geleceği, günlük hayat rutinlerinin daha da kolaylaşacağı bir döneme giriyor. Sağlıkla ilgili güzel haberler alabilir. Aşk isteyenler iş sebebi ile tanıştıkları kişilere alıcı gözüyle bakmalılar.


Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?
Venüs, Kova burçlarının aşk evine giriş yapıyor. Kova burçları bu dönemde kalplerini açmalı, ilişki fırsatlarına karşı açık olmalılar. Çocuk isteyen Kova burçları da oldukça şanslı bir dönemde.


Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?
Balık burçları bu dönemde aile, ev ve kökenlerle ilgili çözümlenemeyen konuları daha kolay çözebilecek. Bu dönemde ev değiştirebilir, evlerini güzelleştirebilir, aileleriyle ilgili bir şeyler yapmak isteyebilirler. Aşk karşılarına domestik bir ortamda çıkabilir.
 
ikizler venüss (5).jpg

Aşk, bolluk ve bereket gezegeni Venüs 2022 yılında 23 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında yaz aylarının en neşeli burcu İkizler'e geçiş yapıyor! Bu demek oluyor ki aşkta kısmetlerin yağacağı, bol bol yeni insanlar tanıyıp, eğleneceğimiz zamanlara giriyoruz. Para konusunda ise borcu olanlar borcunu kapatıyor, ödeme bekleyenler ise toplu kazançlar elde ediyor.

Parasal konularda yetenekli Boğa burcu ile zarafet timsali Terazi burcunun yöneticisi olan Venüs gezegeni yılın en güzel zamanlarında en neşeli burca geçiş yapacak!

İkizler burcundan Venüs geçişi adeta burçlara hediyeler dağıtıyor!

Aşk, para ve her türlü ortaklık biçimini ifade eden Venüs 23 Haziran 03:35’te İkizler burcuna girecek. İkizler mevsimine veda etmeden önce yazın son ateşli zamanlarını yaşayacağız!

Bu dönem hayalleriniz gerçek olabilir, istediğiniz ne varsa önünüze serilebilir!

Uzun zamandır hayattan beklediğiniz bir şey varsa, aşk konusunda talihsizim diyorsanız şansınız dönüyor! Venüs İkizler burcundayken yılın en eğlenceli ve bereketli zamanlarını yaşıyor olacağız.

İş bekleyenlere bol kazançlı işler, aşk bekleyenlere tam da gönüllerine göre bir kısmet gelebilir!

Tüm burçlara sihirli değnek değmiş gibi mutluluk dağıtacak olan Venüs İkizler geçişi bazılarımızı rahatsız edebilir.

Venüs İkizler geçişinden ciddi duruşlu burçlardan olan Oğlak ve Boğa gibi burçlar pek keyif almayabilir.


Ancak genel itibariyle burçların tümü yılın en keyifli dönemlerini yaşıyor olacak. Venüs İkizler geçişinden burçlar nasıl etkilenecekmiş, bir bakalım!

ikizler venüss (1).jpg


Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın!

Peki Venüs İkizler Transiti'nin burçlara etkisi nasıl olacak?​


Koç:​


Bu süre zarfında kendinizi ifade etme konusunda çok başarılı olabilirsiniz. Kararlarınızı verirken sakin olmaya bakın, böylece sonuçlarından memnun olacaksınız. Sosyal olarak cana yakınsınız ve her buluşmada varsınız!

Aileniz ve arkadaşlarınızla bir araya gelecek, eğlenceli zamanlar yaşayacaksınız. Evin üyeleri ve kardeşler bu süre boyunca size destek olacaklar. Bu dönemde seyahatlere, önemli buluşmalara ve eğlencelere para harcayabilirsiniz.

Boğa:​


Parasal olarak istikrarlı olacağınız bir dönem. Hatta kazancınızı boş zaman aktivitelerine harcayabilecek kadar iyi bir geliriniz olacak! Paranızı yeni giysiler, parfümler ve diğer benzeri ürünlere harcama şansına sahip olacaksınız. Bu geçiş aynı zamanda yeni bir iş arayan Boğa'lar için de avantajlı olabilir veya bazı harika iş fırsatları bulabilirler.

İkizler:​


Bu dönemde kendinize bol bol zaman ayıracaksınız. Öncelikle yaşamda fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak kendinizi yeniden inşa etmeye ve daha iyi olmaya odaklanacaksınız. Sağlık açısından, kendinize iyi bir diyet planı oluşturmaya ve sağlığınızı kontrol altında tutmak için yoga ve egzersiz yapmaya odaklanacaksınız. Kendiniz için zaman harcamak, Venüs transitinde en çok yapacağınız şey olacaktır.

Ayrıca ilişkisi olan İkizler için nişan ve düğün gibi anlaşmalar bu gezegen geçişinde iyi bir zaman olacaktır. Bekar bir İkizler iseniz, şimdi hayatınızı paylaşacak birini bulmanın tam zamanı!

Yengeç:​


Venüs geçişi mutlu etkileşimleri, evlilik uyumluluğunu ve finansal başarıyı gösterir. Bu gezegen geçişi sırasında, Yengeç burcu daha güçlü bir sosyal konuma sahip olacak. Ayrıca, yeni bireyler tanımaktan ve onlarla etkileşim kurmaktan keyif alacaksınız. İlişkileriniz daha iyi olacak ve onlarla ilgili zaman geçirmeye daha istekli olmalısınız.

Bazılarınızın sınırlarınız dahilinde güzel bir tatile gidebilirsiniz!


Aslan:​


Venüs geçişi boyunca hem fiziksel hem de duygusal doyuma ihtiyacınız olacak. Aşık olabilirsiniz ya da uzun süredir birlikte olmak istediğiniz bir kişi ile tanışabilirsiniz.

Bu dönemde dışa dönük olacak ve yeni arkadaşlar edineceksiniz. Kardeşlerinizle aranız iyi olacak ve onlarla kaliteli zaman geçireceksiniz. Çabalarınızda onların desteğini ve yardımını alacaksınız. Rahatlayacaksınız ve bir şeyler yapmak için fazla çaba harcamayacaksınız. Bu dönemde hobilerinizi ve ilgi alanlarınızı keşfedeceksiniz.

Başak:​


Maneviyata meyliniz olacak, manevi metinler okumak ve dini yerleri ziyaret etmek isteyeceksiniz. Ayrıca bu dönemde ailenizle bazı hac yerlerini ziyaret etmek için seyahat planları yapacaksınız. Ailenizin rahatı ve huzuru iyi olacak ve evin üyeleri arasında sevgi ve uyum olacaktır. Bu süre zarfında kişisel veya ticari kullanımınız için araç satın alabilirsiniz.

Terazi:​


Venüs transiti ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve sağlığınız iyileşecek. Planladığınız tüm bekleyen görevleri tamamlayabileceksiniz. Bazı kayıplarla yüzleşmenize neden olabileceğinden, bilinmeyen bir kaynaktan hiçbir şey satın almamak en iyisi gibi görünüyor.

Aşk açısından, zihniyetiniz daha çok zevke ve cinselliğe yönelik olacaktır. Romantik anlamda nişanlanmaya veya evliliğe yol açabilir. Bu geçiş sırasında evli bireyler mutluluğu ve tatmini keşfedeceklerdir. Ve Terazi burcuna sahip bekarlar için, transit bazı mükemmel evlilik teklifleri getirecektir.

Akrep:​


Akrep burçları için bu geçiş benlik saygınızı artıracak, kişiliğinize özel bir cazibe katacak ve herkesi kendinize çekecektir. Etrafınızdakilere duyduğunuz derin sevginin bir sonucu olarak, yaklaşımınızda bir baharla dolu, memnun ve mutlu hissedeceksiniz.

Venüs geçişi karşılaştığınız herkesle empati kurmaya ve onları çekiciliğinizle cezbetmeye meyilli olacaksınız. Yenilenen güveniniz ve memnuniyetiniz, yaşam tarzınız üzerinde iyi bir etkiye sahip olacak. Evlilik hayatınızı iyileştirecek ve eşinizle olan yakınlığınızı güçlendirecektir. Siz ve arkadaşınız hayatın zevklerini birlikte yaşarken, aşk aranızda yaratmaya çalışacaktır.

Yay:​


Yay burçları bu geçişte kazancınızda bir artışa tanık olabilirsiniz! Venüs geçişi sırasında kurumsal kariyerinizde ve yaşamınızda size yardımcı olacak çeşitli olasılıklarla karşılaşabilirsiniz. Daha iyi ücret ve yan haklar ile kendi ilgi alanlarındaki işleri güvence altına alma olasılıkları yüksektir.

Ayrıca bu gezegen geçişi sırasında, Venüs, Güneş ve Merkür gezegenleriyle güçlü bir bağ oluşturduğundan ek kazançlar elde etmeye meyilli olacaklar. Venüs transiti ile isim, itibar ve servet kazanma konusunda güçlü bir yeteneğe sahip olacaksınız.


Oğlak:​


Romantizm ve ilişkiler açısından harika bir zaman yaşayacaksınız. Evlilik hayatınızda uzun süredir devam eden sıkıntılar çözülecek ve ilişkinizde daha fazla rahatlık ve mutluluk yaşamanızı sağlayacaktır. Değerli zamanınızı eşinize ayıracaksınız. İlişkisi olmayanlar ise bir akşam yemeği randevusuna çıkabilir ya da eski bir aşkları ile yeniden başlayabilirler.

Hayatınızdaki dinginlik ve sükunet duygusal ya da fizyolojik sağlığınızın iyiye gitmesini sağlayacak.

Kova:​


Bu transit iş fırsatları arayan bireyler için çok şanslı olacak. İş yerinde, üstlerinizden takdir ve onay alabilirsiniz. Gezegenlerin bu geçiş döneminde, iş gezileri faydalı olacak ve kurumsal ekiplerle daha iyi etkileşim kurabileceksiniz.

Şirketiniz için bazı iyi varlıklar oluşturmada önemli bir role sahip olacaksınız. Çeşitli kaynaklardan daha fazla gelir seçeneği olacak. Uzun vadeli yatırımlar, mükemmel getiriler sağlayarak, finansal ve zenginlik açısından yoğun bir şekilde büyümenizi sağlar.

Balık:​


Evli çiftler eşleriyle harika akşamlar geçirecek ve ilişkileri güçlenecektir. Balık burcuna öğrenciler, yaratıcı yeteneklerinin ve ustalıklarının parıldadığını göreceklerdir. Ayrıca konuşma ve ikna etme yeteneğine sahip olacaksınız.

Sağlık açısından bakıldığında, 2022'deki bu gezegen geçişi elverişsiz görünüyor, bu nedenle kendinizin ve eşinizin sağlığına dikkat edin. Hazımsızlık ve mide rahatsızlıklarından rahatsız olabilirsiniz. Bu dönem temel yiyecekleri yiyin; yağlı veya yağlı yemeklerden uzak durun.





Gizem/Onedio
 
ikizler (12).jpg


Sevgili Koçlar ve Yükselen Koçlar, yakın çevreniz ve kardeşlerinizden alacağınız güzel fırsatlar ve ekstra kazançlar 18 Temmuz’a kadar olan hayatınızı renklendirecek. Hem iş hem tatil yapacağınız dönemlerde gittiğiniz ortamlarda yakın çevrenizden kaynaklı güzel iş fırsatlarından kazanç elde etmeniz söz konusudur.



Sevgili Boğalar ve Yükselen Boğalar, İkizler burcuna geçiş yapan Venüs, finansal açıdan size güzel kazanç fırsatlarını getirmektedir. Aynı zamanda enerjinizi de yükseltecek sürecin içerisinde olacaksınız. Olumlu anlamda bu süreci değerlendirin. Ayağınıza gelen iş fırsatlarını değerlendirmekte fayda var.



Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, kendi burcunuza geçiş yapan Venüs’ün katkısı iş hayatınızda ışığınızın artmasını sağlıyor, şansı ve yeni fırsatları ayağınıza getiriyor. 18 Temmuz’a kadar bu fırsatları değerlendirmekte fayda var.



Sevgili Yengeçler ve Yükselen Yengeçler, İkizler burcuna geçiş yapan Venüs’ün katkısı mental anlamda hayatınızda değişime yol açacak ve dönüşümünüzü sağlayacaktır. Özellikle bir bayan mentorun desteği bu bir şifacı olabilir, psikoterapist de olabilir ya da yakın bir kadın akrabanızın ziyarete gelmesi ve iletişimde bulunmanız azalmış olan enerjinizi yükseltecektir ve kendinize olan güveninizi tekrardan kazanmanızı sağlayacaktır. Bu dönem yapacağınız meditasyon, terapi, seanslar ve dualar size çok iyi gelecek.



Sevgili Aslanlar ve Yükselen Aslanlar, İkizler burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisi, 18 Temmuz’a kadar gezip tozacağınızı, sosyalleşeceğinizi ve arkadaş çevrelerinizle toplu seyahatlere çıkacağınızı müjdeliyor. Aynı zamanda bu dönem içerisinde tatile çıkmayanlar gündelik olarak eğlenebilir ve grup çalışmasıyla ilerleyen iş hayatında başarı kazanacaklardır. Kalbi boş olan Aslanlar, girdiği ortamlarda hoşlanacağı ve beğeneceği kişilerle karşılaşabilirler, tanışabilirler.



Sevgili Başaklar ve Yükselen Başaklar, İkizler burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisi kariyer hayatınızda yeni şans ve fırsatları ayağınıza getirmektedir. Olumlu anlamda bu süreci değerlendirirseniz kariyerinizde güzel sıçramalar yapmanız olasıdır.




Sevgili Teraziler ve Yükselen Teraziler, İkizler burcuna geçiş yapan Venüs’ün katkısı uluslararası konularda, sosyal medya ve yükseköğretim alanında size verilecek olan şans ve fırsatları değerlendirmenizi sağlayacaktır. Bu dönem bu konular üzerine ağırlık verirseniz 18 Temmuz’a kadar olan süreci olumlu anlamda ve doğru bir şekilde değerlendirebilirsiniz.



Sevgili Akrepler ve Yükselen Akrepler, İkizler burcuna geçiş yapan Venüs’ün etkisi ödemeler alanınızla ilgili sürpriz gelişmeleri ve alacağınız kararları da beraberinde getiriyor. Uzun zamandan beri arzu ettiğiniz ekstra gelirlere kavuşabilirsiniz. Ortak gelirlerinizde artış söz konusu olabilir ya da başvurduğunuz bir kredinin sonuçlanması sizi sevindirecektir.



Sevgili Yaylar ve Yükselen Yaylar, Venüs’ün İkizler burcuna geçişi ikili ilişkilerinizi etkileyecek ve iş hayatınızla ilgili gelişmelerin olumlu anlamda yıldızının parlamasını sağlayacak ve bu durum başarılarınızı devam ettirecektir. İkili ilişkilerde kalbiniz boşsa ileriye yönelik bir ilişkinin startını verebilirsiniz. Kalbiniz doluysa bu ilişkide ileriye doğru bir adım daha atma kararı alabilirsiniz. 18 Temmuz’a kadar keyifli, güzel süreçler sizi bekliyor.



Sevgili Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar, Venüs’ün İkizler burcuna geçişiyle birlikte iş hayatınız ve günlük akışınızın kalitesi yükselecek; yürümeyen ve gitmeyen konular düzene girecek ve yeni iş fırsatları, yeni imkânlar hayatınıza katılacaktır. Kalbiniz boşsa rastlayacağınız bir kadın ya da bir partner, olumlu anlamda enerjinizi yükseltecektir.



Sevgili Kovalar ve Yükselen Kovalar, aşk hayatınızın renklendiği güzel gelişmeler yaşayacağınız bir sürecin içerisine giriyorsunuz. Kalbiniz boşsa 18 Temmuz’a kadar hayatınıza yeni birisi girebilir. Eğer kalbiniz doluysa harika zamanlar geçireceksiniz. Aynı zamanda finansal konularda yatırım açısından bu dönemler uygundur.



Sevgili Balıklar ve yükselen Balıklar, aile temasının öne çıktığı, aile ziyaretleri ya da sizi ziyaret edecek küçük kardeşler ve akrabaların evi şenlendirdiği güzel zamanlar olacaktır. 17 Temmuz’a kadar olan süreç içerisinde ailede yuva teması ön planda olacak ve çok güzel gelişmeleri de beraberinde deneyimleyeceksiniz.





Venüs’ün İkizler seyri, aşkta arzu ettiğiniz mutluluğu ve işte de başarıyı getirmesi dileğiyle.





Arzum Koyuncu
 
X