Bir belirtiniz varmı kaliteleri neydi embriyolarınEvet kesinliklee geçmiyor . Her güne acaba diye uyanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir belirtiniz varmı kaliteleri neydi embriyolarınEvet kesinliklee geçmiyor . Her güne acaba diye uyanıyorum
Şuan tek embriyo transfer edildi erken doğum riski var diye, 4bc kalitesiBir belirtiniz varmı kaliteleri neydi embriyoların![]()
Benimde 4bb birisi diğeri 4ab ama umutsuz olmak yok Rabbim ol desin yeter ki benim arkadaşımın da 4ab di ikiz olduŞuan tek embriyo transfer edildi erken doğum riski var diye, 4bc kalitesi
Tek yumurta dan mı ikiz oldu, ne güzel mucizeler oluyor yaBenimde 4bb birisi diğeri 4ab ama umutsuz olmak yok Rabbim ol desin yeter ki benim arkadaşımın da 4ab di ikiz oldu![]()
Embriyo kaliteleri, blastokist (5. gün embriyosu) evresindeki yapısına göre 3 parçalı şekilde sınıflanır:4 ab 4.gün mü demek, bana neden böyle açıklamıyorlar ya :) bu 3.transferim
Teşekkür ederimEmbriyo kaliteleri, blastokist (5. gün embriyosu) evresindeki yapısına göre 3 parçalı şekilde sınıflanır:
İlk rakam: Gelişim evresi (4 = genişlemiş blastokist, rahme tutunmaya hazır)
Bu anlama geliyor
- İlk harf: İç hücre kitlesi (ICM) – Bu bebek olacak kısmı temsil eder
- A > B > C kalitedir
- İkinci harf: Trofektoderm (TE) – Bu plasentayı oluşturacak hücrelerdir
- A > B > C
![]()
Cumartesi günüEvet en doğrusu , test gününüz ne zaman
Evet herşey nasipTek yumurta dan mı ikiz oldu, ne güzel mucizeler oluyor ya
Ayyy benim de cumartesi test günümCumartesi gününe yesem iyi gelir napabilirim diye tüm gün arastiriyorum
Benim 3. Gün embriyolarim var. Kalitesini sorduğumda 3. Gun embriyolari ab şeklinde siniflandirilmaz demislerdi. Ama burda forumda 3ab 3aa gibi ifadeler görüyorum. Ben de bunu hiç anlamıyorum?4 ab 4.gün mü demek, bana neden böyle açıklamıyorlar ya :) bu 3.transferim
3.gün üzerinden mi değerlendiriliyor acaba, yoksa 5.gün üzerinden mi ab diyeBenim 3. Gün embriyolarim var. Kalitesini sorduğumda 3. Gun embriyolari ab şeklinde siniflandirilmaz demislerdi. Ama burda forumda 3ab 3aa gibi ifadeler görüyorum. Ben de bunu hiç anlamıyorum?