23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

Okudum biraz 3. Günden belirtileri başlayanları görünce bende yok varsa da bilmiyorum diye sizdemi taze transfer oldunuz tabi herkesin vücut yapısı aynı olmadığı için belirtileri farklı olur ama ben şüpheye düştüm dediğim gibi insanlar üçüncü gündrn yazmışlar dedim bende mi bı sorun var acaba bu arada çok teşekkür ederim içime su serptiniz 🙏
Aslında herkesin ilaçlardan kaynaklı belirtileri muhtemelen çünkü bir sürü hormon veriyoruz vücudumuza dışarıdan, dengesi şaşıyor, bu dönemde de belirti aramaya başladığımızdan psikolojik olarak daha çok etkileniyoruz bence ✨ herkesin vücudu farklı tabi ki ama doğal yolla gebe kalsak henüz dikkatimizi çekmeyecek tarihlerdeyiz çoğumuz o yüzden belirti aramak için kendini yorma lütfen 🙏🏼 elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz bu süreçte, kendimize dikkat edicez, ilaçlarımızı düzenli kullanıcaz ve bol bol dua edicez, nasipte varsa bebeklerimizi alacağız kucağımıza 🙏🏼 gönlünü ferah tut ✨

Aslında herkesin ilaçlardan kaynaklı belirtileri muhtemelen çünkü bir sürü hormon veriyoruz vücudumuza dışarıdan, dengesi şaşıyor, bu dönemde de belirti aramaya başladığımızdan psikolojik olarak daha çok etkileniyoruz bence ✨ herkesin vücudu farklı tabi ki ama doğal yolla gebe kalsak henüz dikkatimizi çekmeyecek tarihlerdeyiz çoğumuz o yüzden belirti aramak için kendini yorma lütfen 🙏🏼 elimizden geleni yapmakla yükümlüyüz bu süreçte, kendimize dikkat edicez, ilaçlarımızı düzenli kullanıcaz ve bol bol dua edicez, nasipte varsa bebeklerimizi alacağız kucağımıza 🙏🏼 gönlünü ferah tut ✨
İnşallah canım inşallah ben valla baya herşeyi kestim normalde kolasiz duramam gunlerdir içmiyorum paketli gıdaları kestim kahvaltıda salam.falan çok severim kestim yemiyorum normalde hiç cerezle atam yok yemem şimdi fındık ve ceviz yiyorum ilaçlarımi gününde saatinde kullanıyorum bana Protestan dex verdiler o baya bı yakiyor sadece onun dışında suanlik herşey normal Rabbim kolaylaştırsin inşallah 🙏

Yaa kızlar kamerada çok belli olmamış ama çooook silik bi çizgi çıktı 🥹 predictor 10mlU’dan itibaren ölçüm yapıyo, iğne için hastaneye gidecektik kan da vereceğim bi bakalım gerçekten 10’un üstünde mi merak ettim 🥹 siz de görüyo musunuz ikinci çizgiyi hadi el birliğiyle bulalım 😂
Canım inşallah vardır bugün tekrarla benim de böyle çıktı dün sabah ama bugün kasette varla yok arası çıktı bilmiyorum sevinemedim bende inşallah senin vardır git gide koyulaşır 🤲🏼

Canım inşallah vardır bugün tekrarla benim de böyle çıktı dün sabah ama bugün kasette varla yok arası çıktı bilmiyorum sevinemedim bende inşallah senin vardır git gide koyulaşır 🤲🏼
Dayanamadım tabi ki yaptım sabah bi test daha 😅 koyulaşmış görünüyor, yarın kan da vereceğim tekrar artışın güzel olduğundan emin olmak için 🙏🏼

Eklentiler

• IMG_9114.webp
    IMG_9114.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
Yaaaa evettt maşallah koyulaşmış ayyy çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah 🤲🏼🤲🏼
Amiiin canım inşallah 🤍 sen erken gebelik testi mi yapmıştın? Dün erken bugün normal test yaptıysan daha silik çıkmasının sebebi o olabilir belki

Amiiin canım inşallah 🤍 sen erken gebelik testi mi yapmıştın? Dün erken bugün normal test yaptıysan daha silik çıkmasının sebebi o olabilir belki
Dün erken yaptım bugün kaset testi yaptım ama geçenki transferde pozitifi kasetle görmüştüm olmadı bir daha denerim erken gebelikle şu an elimde yok 🌸☺️

Dün erken yaptım bugün kaset testi yaptım ama geçenki transferde pozitifi kasetle görmüştüm olmadı bir daha denerim erken gebelikle şu an elimde yok 🌸☺️
Beta sınırları farklı oluyo ya o yüzden farklı çıkmıştır çizgiler çok normal 🙏🏼 test günün ne zamandı? Silik de olsa çıktıysa kanda da çıkar 🥹

Ben iki defa kullandım sadece ama öyle bi etkisi olmamıştı, hala devam ediyorsa sabah doktoruna bi danış istersen

Evet :( bel ağrım transferden beri aralıklı oluyordu ama iki gündür özellikle mahvetti beni, kasık ağrısı da sadece sağ tarafta hissettim ben, o da yine son günlerde sıklaştı biraz, kaçıncı gününe geldin?
ya bu bel ağrısı beni de canımdan bezdirdi. Düzgün uyku uyuyamıyorum. Uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorum. Asabi de yapıyor. Resmen bel ağrısı gibi dize, bacağa vuruyor

Kızlar merhaba Bahçeci Bursa da tüp Bebek yapıyorum eşimden bugün opu oldum 11 yumurtam toplandı.Rahim dinlendirme.yapqcaktik zaten doktorum 10 gün sonra adet olacaksın ama bu adette değil diğerinde geleceksin dedi.Sormak istediğim şey şu rahim dinlendirme de ilk adette yapılmıyor mu

ya bu bel ağrısı beni de canımdan bezdirdi. Düzgün uyku uyuyamıyorum. Uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorum. Asabi de yapıyor. Resmen bel ağrısı gibi dize, bacağa vuruyor
Gerçekten… bi de bugün bi mide bulantısı başladı bende… öğlen bi şeyim kalmadı ama sabah çok kötüydüm hiç böyle olmamıştım 🥲 iyi mi kötü mü bilemedim 😅

Gerçekten… bi de bugün bi mide bulantısı başladı bende… öğlen bi şeyim kalmadı ama sabah çok kötüydüm hiç böyle olmamıştım 🥲 iyi mi kötü mü bilemedim 😅
Kız tebrik ederim 🥳🥳🥳🥳🥳
Rabbim kucağına almayı nasip eylesin ♥️♥️♥️

Bende 30 Haziran yapmıştım şimdi asıl test günüm 4 Temmuzu bekliyorum 😁🌸♥️🙏🏼
İnş hepsi dolu sağlıklı gebeliklerdir inşallah

Kızlar merhaba Bahçeci Bursa da tüp Bebek yapıyorum eşimden bugün opu oldum 11 yumurtam toplandı.Rahim dinlendirme.yapqcaktik zaten doktorum 10 gün sonra adet olacaksın ama bu adette değil diğerinde geleceksin dedi.Sormak istediğim şey şu rahim dinlendirme de ilk adette yapılmıyor mu
Geçmiş olsun öncelikle 🌸 Rahmin durumuna, hormonlarının durumuna vs bakarak karar veriyorlar 10 günlük bir sürenin yetmeyeceğini düşünmüş olabilir doktorun, endişelenecek bir şey olduğunu zannetmiyorum, önemli olan transfer günü geldiğinde hazır olman, sonrası çok güzel olacak inşallah ✨🙏🏼🌸

Back
X