- 11 Mart 2025
- 225
- 104
- 18
Hadi bakalım çok az kalmış test gününeMerhaba benimde transferim 6 günü insllah hepimiz iyi sonuçlar aliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım çok az kalmış test gününeMerhaba benimde transferim 6 günü insllah hepimiz iyi sonuçlar aliriz
Merhaba. Ne kadar süre rahim dinlendireceğine Dr karar veriyor. Ben diyarbakır bahçecide tedavi gördüm opu dan sonra ki adetle birlikte estrofeme başladım. Adet in 13.günü Protestan dex başlandı. 18.gün transfer oldum. Bahçeci bu rahim dinlendirme olayını ticaret haline getirmiş olabilir. Kime sorsam rahim dinlendirme yapıyor taze transfer yok gibi. Ekstra 20 bin ödeme alıyorlar malum.Kızlar merhaba Bahçeci Bursa da tüp Bebek yapıyorum eşimden bugün opu oldum 11 yumurtam toplandı.Rahim dinlendirme.yapqcaktik zaten doktorum 10 gün sonra adet olacaksın ama bu adette değil diğerinde geleceksin dedi.Sormak istediğim şey şu rahim dinlendirme de ilk adette yapılmıyor mu
Evet biliyorum da Ağustos sonu Eylül başı gibi olur dedi o zaman okullar açılıyor.Bursadan Ağrı ya geliş gidiş yapacağım hiç de dinlenmeyeceğim bu ilk adetim de olsa çok rahat olurdumGeçmiş olsun öncelikleRahmin durumuna, hormonlarının durumuna vs bakarak karar veriyorlar 10 günlük bir sürenin yetmeyeceğini düşünmüş olabilir doktorun, endişelenecek bir şey olduğunu zannetmiyorum, önemli olan transfer günü geldiğinde hazır olman, sonrası çok güzel olacak inşallah
![]()
Evet öyle sanırım işte bende diyorum senin ki gibi ilk olacak adetten sonra alsa çok mu fark olur acaba çünkü Ağustos sonu çok kötü gidiş geliş dinlenme izin alma benim için çok stresMerhaba. Ne kadar süre rahim dinlendireceğine Dr karar veriyor. Ben diyarbakır bahçecide tedavi gördüm opu dan sonra ki adetle birlikte estrofeme başladım. Adet in 13.günü Protestan dex başlandı. 18.gün transfer oldum. Bahçeci bu rahim dinlendirme olayını ticaret haline getirmiş olabilir. Kime sorsam rahim dinlendirme yapıyor taze transfer yok gibi. Ekstra 20 bin ödeme alıyorlar malum.
Belirtileri ilaçlar yapıyor genelde zaten, sıfır belirtiyle pozitif gören de bir sürü kişi var forumda, belirti arayıp moral bozmuyoruz o yüzdenHiç bir belirtim yok acaba tutunmuşmudur ?
Bilemiyorum ki doktor neyi baz alarak karar verdi. Mesela diyarbakır da zeki akkum var bahçecide, çalışanların konuşmalarından duydum temmuz ayın da yurt dışında olacakmış. Ee tedavileri de ona göre ayarlıyorlardı yani çok manidar Dr yurt dışında olacağı için mecburi erteleme yaşıyorlar. Bana rahim duvarın ince dedi rahim dinlendirme gerekçesi olarak. Ama ben biliyordum zaten rahim dinlendireceğini. Tüm süreçten ve doktordan inanılmaz memnun kaldım bir tek şu rahim dinlendirme tat kaçırıyor. Başka merkezler ekstra ücret almıyor mesela. 20 bin de az para değil bu süreçte.Evet öyle sanırım işte bende diyorum senin ki gibi ilk olacak adetten sonra alsa çok mu fark olur acaba çünkü Ağustos sonu çok kötü gidiş geliş dinlenme izin alma benim için çok stres
Bende daha önce Zeki hoca da tedavi gördüm şimdi Bursa Sabri bey de.Sonucum negatif olmuştu ama gerçekten Zeki beyin guleryuzu anlayışı çalışanların desteği yardımı o kadar iyiydi ki Bursa yaninda sıfır kalır onca yol gelmeme değer ins.Ama bahçeci de tüm doktorlar bakmadan direk rahim dinlendirme yapıyor artık onca şey verdik 20 bin de gitsin dedik ama yarın konuşacağım doktorla bu ay olmak istiyorum diyeceğimBilemiyorum ki doktor neyi baz alarak karar verdi. Mesela diyarbakır da zeki akkum var bahçecide, çalışanların konuşmalarından duydum temmuz ayın da yurt dışında olacakmış. Ee tedavileri de ona göre ayarlıyorlardı yani çok manidar Dr yurt dışında olacağı için mecburi erteleme yaşıyorlar. Bana rahim duvarın ince dedi rahim dinlendirme gerekçesi olarak. Ama ben biliyordum zaten rahim dinlendireceğini. Tüm süreçten ve doktordan inanılmaz memnun kaldım bir tek şu rahim dinlendirme tat kaçırıyor. Başka merkezler ekstra ücret almıyor mesela. 20 bin de az para değil bu süreçte.
İlk transferim çok heyecanlıyım günden geçmiyorBelirtileri ilaçlar yapıyor genelde zaten, sıfır belirtiyle pozitif gören de bir sürü kişi var forumda, belirti arayıp moral bozmuyoruz o yüzdenonun yerine bol bol dua ediyoruz
![]()
Benim de başarısız bir ankara tecrübem var. Ankara'dan sonra burası bir nimet gibiydi. Süreç boyunca prenses gibi hissettim kendimiBende daha önce Zeki hoca da tedavi gördüm şimdi Bursa Sabri bey de.Sonucum negatif olmuştu ama gerçekten Zeki beyin guleryuzu anlayışı çalışanların desteği yardımı o kadar iyiydi ki Bursa yaninda sıfır kalır onca yol gelmeme değer ins.Ama bahçeci de tüm doktorlar bakmadan direk rahim dinlendirme yapıyor artık onca şey verdik 20 bin de gitsin dedik ama yarın konuşacağım doktorla bu ay olmak istiyorum diyeceğim
Benim de ilk transferiiim, o kadar iyi anlıyorum ki seniİlk transferim çok heyecanlıyım günden geçmiyor
Evet canim öğretmenim ve kolej de çalışıyorum biz 20 Ağustos da filan ise basliyoruz doktor da büyük ihtimal Ağustos sonu Eylül başına denk gelir diyor ta ağrıdan Bursa'ya gel git dinlenme süreci transfer öncesi kontrol sonrası dinlenme derken çok sıkıntı yaşarim okulda ve çok strese girerim onu düşünüyorum işteBenim de başarısız bir ankara tecrübem var. Ankara'dan sonra burası bir nimet gibiydi. Süreç boyunca prenses gibi hissettim kendimisiz bir konuşun doktorunuzla bakalım ne diyecek? Neden ağustos istemiyorsunuz öğretmen misiniz? Stres çok önemli bir faktör bu süreçte
Bende öğretmenim hemen tahmin ettim sizi. Nisan ayında tedaviye gittim kistlerim var diye başlayamadık. Mayıs ayı ilaçlar ve opu ile geçti nihayet haziran transfer oldu. Bu süreçte aynı şehir de olmama rağmen çok sıkıntı çektim. Sabah ilk randevuyu almama rağmen müdürden ilk yarım saat için izin istiyordum tüm özelimi de anlatmak zorunda kaldımEvet canim öğretmenim ve kolej de çalışıyorum biz 20 Ağustos da filan ise basliyoruz doktor da büyük ihtimal Ağustos sonu Eylül başına denk gelir diyor ta ağrıdan Bursa'ya gel git dinlenme süreci transfer öncesi kontrol sonrası dinlenme derken çok sıkıntı yaşarim okulda ve çok strese girerim onu düşünüyorum işte
Aynen öyle işte yemin ederim rezalet ve müdürler de anlamiyor okul kapanmadan iki gün önce hastalandım diyor ki iki gün kalmış bekle artık baktim olmuyor hocam kadınların özel günleri var ya erken oldu dedim ne yapayımBende öğretmenim hemen tahmin ettim sizi. Nisan ayında tedaviye gittim kistlerim var diye başlayamadık. Mayıs ayı ilaçlar ve opu ile geçti nihayet haziran transfer oldu. Bu süreçte aynı şehir de olmama rağmen çok sıkıntı çektim. Sabah ilk randevuyu almama rağmen müdürden ilk yarım saat için izin istiyordum tüm özelimi de anlatmak zorunda kaldımburnumdan geldi desem yeridir. Siz mutlaka konuşun bir de farklı şehirde olunca insan daha bi stresli oluyor. Transfer sonrası 6 saaten uzun yolculuk yapmayın dediler bana. Sizin kalmanız da gerekecek hep stres bunlar.
Evet ama belirsiz 36.93 çıktı ama ovitralden de olabilirmiş salı tekrar test vericem yani belirsiz şuanSonuçlarınız cikti mi acaba ?
Evet ama belirsiz 36.93 çıktı ama ovitralden de olabilirmiş salı tekrar test vericem yani belirsiz şuanSonuçlarınız cikti mi acaba ?
Transfer sabahı bursa da olmanız yeterli bence. Ona göre kendinizi ayarlarsınız. İnşallah doktor hassas durumunuzu göz önünde bulundurur. Kendi tecrübelerime göre rahim bir ay da transfere hazır oluyor. Zaten kist miyom falan olsaydı yumurtada geliştirip opu yapmzlardı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Branşınız ne? Ben okul önceciyim mesela ben izin alınca sınıf ortada kalıyor. İlk yarım saatimi arkadaşlarım idare ettiler sağolsunlar. Uça uça okula dönüyordum kaza yapmamış olmam mucizeAynen öyle işte yemin ederim rezalet ve müdürler de anlamiyor okul kapanmadan iki gün önce hastalandım diyor ki iki gün kalmış bekle artık baktim olmuyor hocam kadınların özel günleri var ya erken oldu dedim ne yapayımşimdi Eylül de olsa diyecek niye halletmedin tatilde gel de anlat yani çok stres li durumlar işte onları yaşamak istemiyorum.Zaten transfer den sonra en az 4-5 gün dinlenmek istiyorum sonra Bursa'dan İstanbul'a ordan uçakla Ağrıya geleceğim.bide transferden kaç gün önce gelmem gerekir acaba onu da bilmiyorum
Yok canım kist miyom filan yok çok şükürTransfer sabahı bursa da olmanız yeterli bence. Ona göre kendinizi ayarlarsınız. İnşallah doktor hassas durumunuzu göz önünde bulundurur. Kendi tecrübelerime göre rahim bir ay da transfere hazır oluyor. Zaten kist miyom falan olsaydı yumurtada geliştirip opu yapmzlardı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Branşınız ne? Ben okul önceciyim mesela ben izin alınca sınıf ortada kalıyor. İlk yarım saatimi arkadaşlarım idare ettiler sağolsunlar. Uça uça okula dönüyordum kaza yapmamış olmam mucize![]()
Evet özel okullar bu konuda daha da sıkıntılı. Ben rapor alsam kimse karışamaz ama müdür de ille rapor alma yarım saat geç gel bir şey olmaz dediği için sıkıntı yaşadım maksat veliler öğrenciler mağdur olmasın. Olan bana olduYok canım kist miyom filan yok çok şükürben ortaokul matematik öğretmeniyim aynı zaman da bu sene 8.siniflarin sınıf öğretmeniyim yani bir hafta olmamam demek olay
![]()