23 Kasım - 29 Kasım 2020 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.243
2.645
kk cat67.jpg

KOÇ BURCU:İkili ilişkiler sosyal çevre ve eş partner kontenjanından biraz dertli gibiyiz..bir türlü dengeyi tutturamıyorsunuz..almadan vermek allaha mahsus diyelim..amma velakin bir şey olmadığında duygusal ve gerekse tepkisel olarak kaçma hissi sorunları çözmüyor belki bu zamana kadar süreç yavaş işledi..ama bundan sonrası için önce kendinizle barışık olun,sonrası gelecek..lakin sınırlar koymak herşeyi ince ince hesaplamayı birazcık kenara bıran.Hayatınızda yeni ve güzel bir aşama başlıyor..kabinizde taşıdığınız dünyayı farklı görmeyi deneyin..



BOĞA BURCU:Son dönemeçler belki.. hayatınızda alışıla gelmişin dışında hareket etmek sizin için zor olsa da yine de kendinize bu hafta şans veren taraf olacaksınız.Herşeyin kendinizde yada çevrenizde tam olduğunu hissettiğiniz anda ufak süprizler sizi biraz gergin hissettirebilir, hemen savaş baltalarınızı çıkarmayın.Ağustos ayı itibari ile aldığınız kararlar ile ilgili sanırım bu hafta hamle yapma niyetindesiniz biraz bekleyin derim.Mantığınız ile olaylara bakın eksik taşı görebilmeniz için..sonrası zaten akacak size..hem maddi hem manevi olarak.


İKİZLER BURCU:İlişkiler bakımından bir sınav veriyorsunuz bu hafta..son 4 aylık süreç içinde yeniden başlamak,olağan bir durumu devam ettirmek adına oldukça ciddi emek veren sevgili ikizler burcu..dikkatinizi bir an önce toparlamaya bakın..tek bir noktaya bakmaktan..maddi dengeleriniz sarsılıyor..geçmiş defterleri açık olanlar..ilahi süreç işliyor rahat olun..yalnız unutmayın iyi niyetinizin son kullanma tarihi geçti..


YENGEÇ BURCU:Kariyer alanında biraz daha dikkatli ve temkinli hareket edin,yeni bir ortaklık yada yer değişikliği için çok zorlansanız da sanırım başka çareniz yok gibi görünüyor..ben derken biz demek biraz zor olsa da alışacaksınız..maddi konularda resmi kurumlar ile lgili bağlantılı geri dönüşlerde birli vadelerde maddi kazançlar söz konusu😊aşk hayatınız da başkalarını mutlu etmek bu haftaki asli göreviniz..



ASLAN BURCU:iş konularında son dönemler de ne badireler atlattınız..dile dökseniz söz yetmez..yazsanız kalem tutmaz.son 4 ay tam bir av mevsimi idi.her bitiş yeni bir başlangıç ise yeni sayfalar açılsın hepimize..maddi manevi tüm kapılar aralansın diyelim😊yalnız geçmişinizde kalan büyük sorular her neyse artık cevaplanmalı diye düşünüyorum.başkaları için kullandığın tavsiye hakkını kendinden taraf kullan..aşk hayatında yalnız olanlar..gerçekten istiyorsanız eğer

Aşk kapınızı çalacak..pek yakında..


BAŞAK BURCU:İkili ilişkilerde hem duygusal olarak kendinizi gerçekten güçlü hissedip diğer taraftan zihninizde şüphe çanları çalıyor☹kafanızdaki kuruntu ve şüphelerden ötürü bir arpa boyu yol alamıyorsunuz..venüsün akrep burcuna geçmesi sizi duygusal açıdan bayağı zorluyor sanırım.Çok fazla sosyal ortamlara kapılıp iş konularını askıya almayın..çevrenizdeki 3.kişilere güvenerek hareket etmeyin..sonrasında güvendiğiniz dağlara kar yağmasın.



TERAZİ BURCU:iş kariyer konularında yeni bir anlaşma yada yeni bir başlangıç arifesinde iseniz..Geçmiş durumlardan aldığınız dersleri bir kenara koyun ve karşınızdaki kişilere şüphe ile yaklaşmak yerine kafanızı kurcalayan konuları dile getirin..aşk hayatında agresyon tavan..biraz kendinizi kontrol etmeye bakın.Egolarınızın esiri olmayın..Maddi anlamda nafaka,miras,arsa ile ilgili bir süreciniz varsa bunun size maddi olarak geri dönüşleri ile ilgili güzel haberler alacaksınız..zirveyi görme zamanı ..



AKREP BURCU:Herşeyi yapabilecek güce ve imkana sahip ve bunun bilincinde olduğunuz bir süreçtesiniz..zirveye çıkmanız için bütün imkanlar sizin önünüze serilmiş iken siz bu duygusallığınızı ve değer verdiğiniz kişileri düşünerek asıl konumuza çıkışınızı geciktiryorsunuz.Venüs akrepteki seyri ile şüphe duygusu zirve yapmış durumda iken böyle olmanızı anlayabiliyorum ancak..siz harekete geçmezseniz tırnaklarınız ile kazıya kazıya ulaştığınız noktaya kimse sizi götürmeyecek..isyan bayrağını sonra çekin..


YAY BURCU:Hayatımızın her anı bir dönüşüm içinde geçiyor..siz özelikle son iki aydır duygusal olarak nirvaya erişme moduna geldiniz..yeri geldiğinde çabalamışsınız demek isterdim ancak bazı yay burçlarının harekete geçmek yerine kendini geri çekmesi duygusal anlamdaki kararsızlığınıza bir çeltik daha atıyor..iş konularında bazı pürüzler yaşansa da toparlama sürecine gireceksiniz özellikle maddi anlamda..Güvendiğiniz birinden fikir almak destekleyici olabilir..


OĞLAK BURCU:Aşk ve ilişkiler..Geçmişte yaşadıklarınızdan ötürü zihninizi meşgul eden güvensizlik,hayal kırıklıkları gibi duyguları hala atlatamadığınız görünüyor..sezgilerinizin bazı zamanlarda sizi manipüle ettiği aşikar..diğer taraftan iş ve kariyer konularında duygusal davranmak yerine mantığınıza şans verin kasım ayı sizin için yeni anlaşmaların zeminini hazırlıyor..




KOVA BURCU:Kariyer konularında kasım ayı sizler için destekleyici bir zamanı göstermiş olsa da sosyal çevreniz ile bazı çatışmalar bu hafta sizi bloke etmesin..işinize yada yapmak istediklerinize odaklanın..bir de olur olmaz şeyler için stres yapmayın..ikili ilişkiler de sessiz protestolar,kendinizi sürekli olarak haklı yada haksız görme çabaları..ve ikilemler..zihninizi biraz boşaltmanız ve ivedi olarak acil butonuna basmanız gerekiyor..yaşanılan unutulmaz belki ama yan etkilerinden artık kurtulmalısınız.


BALIK BURCU:İş konuları biraz pürüzlü..bekleme süreci içinde olanlar için bu hafta alacağınız bir haber ile şehir değişikliği yapabilirsiniz..yalnız hemen modunuzu düşürmeyin..bu görüşmelerin sonuçlarını ocak ayı itibari ile maddi olarak karşılığını almaya başlayacaksınız..ikili ilişkiler alanında her ne kadar çatışma yaşasanız bile yine de ben bilirim egosu oldukça yüksek olacak..inatlaşmak bu haftaki en büyük hamleniz.Yalnız ölçülü davranın..


 
kk cat (8).jpg

Koç & Yükselen Koç: Haftaya biraz yavaş bir başlangıç yapacaksınız ve enerjiniz biraz düşük olabilecek, kafanızda bazı konular olacak ama kararsız kalma ihtimalinizde çok yüksek olacak. Bu etkileri Salı akşamından itibaren yok olacak ve Cuma gününe kadar enerjiniz yüksek olacak, girişimlerinizi yapmak, işlerinizi ilerletmek için güzel destekler olacak. Cuma gününde parasal konular devrede olacak, alacaklar, borçlar ve bazı yatırımlarla ilgili konular ön plana çıkacak. Haftasonunda ise iletişim yoğun olacak, bazı haberler alabileceksiniz, kısa bir seyahatte söz konusu olabilir.

Boğa& Yükselen Boğa: Haftaya hayallerinize odaklı ve sosyal çevreden alacağınız haberler ön planda başlayacaksınız, baız konularda netleşmek zor olabilecek. Biraz hayallere dalıp gitme modu yüksek olacak salı akşamında kadar. Salı akşamında bazı şeyler hareketlenmeye başlayacak fakat yine de bilmediğiniz bazı konular ve sağlıkla ilgili konularda ön planda olacak. Cuma ve cumartesi günleri sizin için haftanın en iyi günleri, beklediğiniz haberler gelebilir ve enerjiniz yüksek olabilir. Pazar gününde parasal konular yoğun olarak gündeminizde olacak ve bir sonraki haftaya da bu etkiler ön planda gireceksiniz.

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya hayallerinize odaklı başlıyorsunuz, hem kariyeriniz ile ilgili konular, hem de evliliğinizle ilgili bazı konular gündemde başlıyorsunuz yeni haftaya. Hayalleriniz ve hayal kırıklıklarınız aklınızda olacak. Salı akşamı itibari ile ise üzerimizdeki ağır etki kalkıyor ve harekete geçiyoruz, sosyal çevre ile ilgili bazı konular ve hep hayalini kurduğunuz şeylerle ilgili gelişmeler cuma sabahına kadar devrede olacak. Cuma günü Boğa burcu etkisi ile biraz içe döneceksiniz ve belki de kendinizi yavaş ve tembel hissedeceksiniz.. Pazar günü ise burcunuzda yaşayacağımız ay tutulmasının – dolunayın etkisinde olacağız ve beklediğiniz habeler ve gelişmeler önümüzdeki hafta gelebilecek…

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya aklınızda uzaklarla ilgili konular, bazı uzak akrabalarla ilgili konular ve eğitimle ilgili konular gündemde başlıyorsunuz. Hayallere dalıp gitmek ve akıl karışıklıkları haftanın ilk 2 gününde gündemde olacak… Salı akşamı itibari ile enerjimiz yükseliyor ve hareketleniyoruz, sizin için ise ön plana çıkma, iş, kariyer ve evlilik ile ilgili konularınız cuma gününe kadar yoğun olarak gündemde olacak. Cuma günü itibari ile hem finans konuları gündemde gelirken hem de sosyal çevrenizden bazı haberler ve önemli konular devrede olacak. Pazar gününde ise İkizler burcunda yaşayacağımız dolunay ve ay tutulmasının etkisinde olacağız, bu yüzden de bilinçaltınız, neye ve neden inandığınız çok önemli olacak bu dönemde…

Aslan & Yükselen Aslan: Parasal konular ön planda başlıyorsunuz haftaya, fakat kararsızlıklar, birilerine verdiğiniz ve gelmeyen paralar ve bazı ödemeler gündemde olabilir Salı akşamında kadar. Salı günü akşamından itibaren ise internet ile ilgili yapılan işler, uzaklar, iletişim, yabancılarla ilgili konular ve yoldan gelen birileri gündeminizde olacak, Cuma gününe kadar hareketiniz yoğun olacak. Cuma gününde ise kariyeriniz, işinizde ilerlemeniz, girdiğiniz bir toplulukta ön plana çıkma ve söz sahibi olma konuları ön plana geliyor, sürprizli etkilerde devrede. Pazar gününde ise İkizler burcunda yaşayacağımız dolunayın ve ay tutulmasının etkisindeyiz, sizin sosyal çevrenizden bazı haberleri ve hayalleriniz yolunda gitmeniz için bazı bilgileri ön plana getirebilecek bir dolunay olacak…

Başak & Yükselen Başak: İkili ilişkiler, ortak yapılan işler ve birebir çalıştığınız kişilerle ilgili durumlar ön planda başlıyorsunuz haftaya. Bazı hayal kırılıkları ve duygusal konular devrede olabilir. Salı akşamında enerjiniz yükseliyor ve parasal konular ön plana geliyor, yine ortak yapılan işin parası, başkalarından alacaklar v.b konular ön planda olacak. Cuma gününde ise finansal konular ön plana geliyor ve sizin için yabancılarla, yabancı firmalarla yapılan işler, uzaklardan gelen haberler ve kişiler ön plana çıkıyor. Pazar gününde ise dolunayın etkisine giriyoruz ve sizi hayatta ön plana çıkaracak konular, kariyeriniz ve bu konularda bir tamamlanma ve akabinde yeni başlangıçlar ön planda olacak…

Terazi & Yükselen Terazi: Hataya iş, çalışma, üretme, evin düzeni ile ilgili konular ön planda başlıyorsunuz. Eğer kendinizi yorgun ve uykulu hissederseniz merak etmeyin bu etki Salı akşamında geçecek. Salı akşamından sonra ikili ilişkiler, birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili konular, evliliğiniz ve ilişkiniz ile ilgili konular gündemde olacak, dikkatli olun krizli durumlar içerebilir. Cuma günü Boğa burcu etkisi ile hepimiz daha sakinlik, dinginlik ve huzur arayışında olacağız, sizin içinde parasal konualr, yatırımlar ve finans konuları devrede olacak ve sürprizli gelişmeler yaşanabilecek.

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya daha yavaş bir başlangıç yapıyoruz, daha duygusal olabileceğiz, çocuklarla ilgili konular, hobi gibi yapılan işler ön planda olacak, daha salin başlamak ve pek bir iş yapmak istemeyebilirsiniz. Salı akşamında hareketleniyoruz, enerjimiz yükseliyor ve sizin içinde çalışma, üretme, evin düzeni ile ilgili konular aktif oluyor. Bu konular cuma gününe kadar devrede olacak ve Cuma günü her tür ikili ilişki gündemde olurken, sürprizli gelişmelere ve ani gelişen durumlara da açık olacaksınız. Haftasonunda ise keyif zamanları yaratmak ve sevdiğiniz kişi ile vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Yay & Yükselen Yay: Haftaya biraz yavaş bir başlangıç yapıyorsunuz sevgili Yaylar, kendinizi enerjisi düşük ve uykulu hissedebilirsiniz. Eviniz ile ilgili konular ve hayatınızda temel atmak istediğiniz konular ön planda olacak. Salı akşamı itibari ile ise enerjiniz yükseliyor ve çocuklarla ilgili konular, hobi gibi yapılan işleri proje bazında yapılan işler ve aşk konular ön plana geçiyor. Cuma gününe kadar devam edecek bu etki sonrasında Cuma gününde ise tam bir çalışma, üretme ve işleri toparlama günü olacak, bazı sürprizli gelişmeler de olabilir. Pazar gününde ise karşıt alanınızda olacak bir tutulma yaşayacağız ve ikili ilişkilerle ilgili bazı konular yoğun olarak gündemde olacak..

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya biraz yavaş bir başlangıç yapıyoruz, planlamalar ve görüşmeler için iyi bir gün olacak. Salı günü itibari ile ise hareketimiz daha artıyor, sizin için aile ile ilgili bazı konular, temel atmak istediğiniz ve sistem kurmak istediğiniz bazı durumlar ön planda olacak. Cuma gününde ise çocuklarla ilgili konular, daha çok evden çalışarak yapılan işler ve hobilerle ilgili konular ön plana gelecek… Pazar gününde ise bir sonraki hafta yaşayacağımız ay tutlmasının etkisindeyiz, aklınıza yeni fikirler ve yolunuza yeni bilgiler gelebilir.

Kova & Yükselen Kova: Haftaya parasal konular gündeminizde ama biraz da aklınız karışık başlayacaksınız. Salı akşamına kadar devam edecek bu etki sonrası ise iletişiminiz son derece hızlanacak ve bazı haberler yolunuza gelebilecek. Bir kontrat, iş görüşmesi ve kardeşlerle ilgili bazı konular gündemde olabilir. Cuma günü itibari ile ise eviniz ve aileniz ile ilgili bazı konular gündemde olurken yine temel atmak ve kurmak istediğiniz işlerle ilgili bazı gelişmeler de gündemde olabilir. Pazar gününde ise yaşayacağımız dolunay ve ay tutulmasının etkisinde olacağız bazı konularda aklınız karışık olabilir.

Balık & Yükselen Balık: Sizin için güzel bir hafta başlangıcı olacak, enerjiniz yüksek ve kendinize odaklı olacaksınız haftanın ilk 2 gününde. Bakım, saç ve kendinizle ilgili konularda gelişmeler elde etmek için iyi günler haftanın ik günleri. Salı akşamı itibari ile hayat daha hızlanacak ve sizin için parasal konular son derece ön planda olacak, bazı hızlı gelişmeler ve gerginlikle bu konularla ilgili olabilir. Cuma günü ise iletişim yoğunlaşacak, bazı akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz ve iş ile ilgili sürpriz bir haber gündeme gelebilir. Güzel bir hafta olsun… #haftalık burç yorumları



Güliz Kına
 
kk cat (9).jpg

Koç burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burç yorumları: Yurtdışı bağlantılı konularınız, eğitim, yayın ve ufkunuzun genişleyebileceği, bu alanda yeni yolları ve yöntemleri fark edeceğiniz günler önünüze gelebilir. Sosyal medya ile ilgili işler içine giriyorsunuz bu tarihler büyük başlangıçlara açık denilebilir.

Yatırımlarınız ve kendi dönüşümünüzü tüm derinliğiyle değerlendireceğiniz bir dönem başlıyor. Ekonomik açıdan iyi bir dönem olduğunu söyleyebiliriz. Bu iyi dönem çok kolay olmasa da derin bir borç temizliği yapabilirsiniz.


Artık kasvetli, sıkıntılı ortamlardan, mücadele gerektiren iş ve para konularından sıyrılabilir, özgür ruhunuzu yeniden keşfedebilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Kişisel gelişim ve yüksek öğrenim konularına ilginiz artıyor.


İçsel muhasebenin dışavurumuyla ilgili adımlarınızı artık daha cesur ve umut vaat eden şekilde atabilirsiniz. Eski bir ilişkinizin yeniden hayatınıza dahil olması ve bunun bir ivme kazanması söz konusu olabilir. İlişkilerde bütünlük arayışlarınız artabilir ve daha derin ilişkiler yaşamak isteyebilirsiniz.

Sonraki hafta gerçekleşecek ay tutulması, değişen kararlar ve yeni alınacak kararlar konusunda iyi düşünerek hareket etmeniz gerektiği mesajını veriyor. Konu her ne olursa olsun, yüzünüzün güleceği ve kendinizi daha konforlu alanlarda bulabileceğiniz sonuçlara hazırlıklı olun.




Boğa burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumları: Maddi ve manevi kazanımlarınız ve güven alanlarınızla ilgili önünüzü daha net görebileceğiniz bir aydınlanma dönemi olduğunu söyleyebiliriz.

İlişkilerinizde bazı zor konuşmaların yapılması muhtemel. Öğreneceğiniz bir gerçek veya aniden yapmanız gereken bir konuşma söz konusu olabilir. Bu durum yöneticileriniz ya da kariyer bağlantılarınızda ilgilendiren durumlar olabilir.

Eşimiz ya da ortağımız ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir. Partnerimizi aşırıp sahiplenerek, üzerinde baskı kurmaya çalışmamız ilişkilerimizi kötü etkileyebilir. Eşimizle ilişkimizde tutkular artabilir ancak kıskançlığımızı dizginlemeye çalışmalıyız.

Sosyal, duygusal ya da ticari ilişkide bulunduğunuz kişilerle ilgili yoğun düşünceler, tutkuyla atılacak adımlar, takıntı ve kontrol isteğiyle aksiyon alınabilecek günler yaşayabilirsiniz.


Finans, para ve iş konuları iş seyahatlerini de beraberinde getirebilir. Güçlü kişilerle bağlantılar kurabilir, mücadeleci yönlerinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Yabancılarla ortak girişimler gündeme gelebilir.

Sosyal çevre, büyük yatırımlar, yaratıcılığa bağlı ideallerin yeni fikirlerle yol almaya devam edeceği zaman dilimine giriyorsunuz. Yapacağınız yatırımları yıl sonunda değerlendirebilirsiniz.

İlerleyen hafta maddi imkanlarınız, para kazanma yollarınız ve güvenlik alanlarınızla ilgili hikayenize göre şekillenecek ve yeni kapılar açacak bir finale doğru yol alacaksınız.



İkizler burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumları: Bu hafta itibariyle ilişkilerinizin parladığı, detayları ve bilmediğiniz konuları görüp öğrenebileceğiniz ve buna bağlı kararlar alabileceğiniz günler içine giriyorsunuz.

Aldığınız sorumluluklar ya da daha önce reddettiğiniz iş teklifleri önünüze gelebilir. Bu kararları bu sefer daha net bir şekilde verebileceksiniz. Bu süreçte iş hayatınız yeniden şekillenebilir.

İşyerinde arkadaşlarımız ile aramızda gizli bir çekişme yaşanabilir. Sağlık alanında özellikle üreme organlarıyla ilgili kontrollerden geçmemizde yarar vardır. Yeni ayın etkisiyle günlük rutinlerimizde değişiklik yapmak isteyebiliriz.


İkili ilişkilerin önem kazanacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza sizi motive eden, ilişki kurmak isteyebileceğiniz bir kişi çıkabilir. İlişkinizde yeni bir döneme ilerleyebilirsiniz. Ortaklıklara açık bir dönem başlıyor.

Eğer ilişkilerinizde eksiklikler yaşıyorsanız 22 Kasım itibariyle artık daha fazla aydınlığa kavuşabilirsiniz. Neptün ileri hareketine başlıyor. Kariyer hayatı, yöneticiler, pozisyonlara bağlı olarak kararların yolunun daha iyi ilerlemesinin mümkün olabileceği günler olduğu söylenebilir. Burada beklediğiniz terfi ya da iş değişikliği ile karşılaşabilirsiniz.

30 Kasım’da sizin burcunuzda gerçekleşecek ay tutulmasıyla, kendinizi yansıtma biçiminiz, hayata bakış açınız ve dış görümümüzle ilgili artık kadersel bir sürece ilk adımı atıyorsunuz. Alışkanlıkların değişmesi, yerini yeni kararlara bırakması olasıdır. Yeni bir ilişkiye hazır olun ama kendi içinizde kaos yaratmadan ilerleyin.




Yengeç burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Sağlığınız ve günlük alışkanlıklarınız, çalışma düzeninizle ilgili süreçlerinizi daha aydınlık görebileceğiniz ve bu alanlarda gün yüzüne çıkacak gelişmelerle karışılabileceğiniz şanslı günler görebilirsiniz.

İş hayatınız yine gündem olabilir. Önemli bir projenin başlangıcı ya da olmayan bir işin olduğunu görmeniz an meselesi olacaktır. Eğer evliyseniz evliliğiniz ile ilgili hukuksal bir süreç başlatabilirsiniz.

Neptün ileri hareketine başlıyor. Eğitim ve fikirsel konulardaki hayalleriniz, kararlarınızda yeniliklerle yol almaya devam edeceksiniz.


İş ve çalışma ortamınızı, gündelik yaşamınızı şekillendirme ve yeni bir düzene oturtma yönünde kendinizi daha istekli ve motive hissedebilirsiniz. Sağlık, şifa, tedavi, terapi konularının içinde olabilirsiniz.

Aşk ve sevgi ihtiyacınıza, bu yoldaki adımlarınıza tutkunun katılacağı bir dönem sizi karşılıyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımızda tutkulu bir aşk başlayabilir. Mevcut ilişkilerimizde tartışmalara yol açacak kıskançlıklardan kaçınmalıyız. Bu dönemde partnerimizle ilişkimiz daha derin ve tutkulu bir hal alabilir.

Sonraki hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte içsel muhasebelerinizle ilgili bir kapanışa doğru yol alabilirsiniz. Kasım sonunda yeni bir dönemin kapısını aralıyor olacağınızı şimdiden söyleyelim. Sabırlı olun.




Aslan burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumları: Aile bireylerinizle aranızdaki sevgi bağı ve güven duygusunun karşılıklı takıntılarla veya baskıya sınanabileceğiz, gizli kalmış konuları öğrenebileceğiniz bir dönem yaşayabilirsiniz.

Aile bireyleri ile gizli bir rekabet ve çekişme yaşanabilir. Bir aile sırrı ortaya çıkabilir. Evle ilgili tadilat, dekorasyon gibi şeyler düşünüyorsak, bu konularda muhalefetle karşılaşabilir, kendimizi gergin hissedebiliriz.

Bu hafta itibariyle artık yeteneklerinizin ve gönül meselelerinizin ışıltı kazanacağını söyleyebiliriz. Neptün ileri hareketine başlıyor. Elde ettiğiniz gelirler ya size sunulan fırsatlarla ilgili kararlarınızı geliştirerek yol almaya devam edebilirsiniz.


Yaşamınızda aşkı, tutku ve heyecanı daha güçlü hissedebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konulara eğilebilirsiniz. Bu dönemde aşık olabilirsiniz, aşkı ruhunuzda, kalbinizde hissedebilirsiniz.

30 Kasım’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki ay tutulması, 2021 yılının mart ayına kadar aktif olacak bir etkiyi hayatınıza getiriyor. Çocuklarınız, yaratıcılığa dayanan işleriniz ve yetenekleriniz ile bulunduğunuz sosyal çevre konusunda bazı kararlar alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda şaşırtıcı bir heyecan ve hızlanma söz konusu olabilir. Bireysel hareket edeceğiniz ya da ortağınızı değiştirmek isteyeceğiniz bir sürece doğru yol alıyorsunuz. Ayrıca uzun süre emeğini verdiğiniz bir konuyla ilgili artık motivasyonunuz zirve yapabilir ve kazanç elde edebilirsiniz.




Başak burcu 23 – 29 Kasım haftalık yorumları

Başak burç yorumları: İletişimde daha derinlikli ve gözlemle ilerleyebilirsiniz. Yakınlarınızla olan iş birliklerinizde güven ve sevgi anlayışınızı etkileyecek gizli ve önemli konular gündeminiz olabilir. Hayatınızda önemli bir aydınlanma yaşayabilir, kendinizi daha güvenli bir şekilde ilerletebilirsiniz.

Kardeşlerimizle aramızda rekabet yaratacak ve kıskançlık uyandıracak bir sorun ortaya çıkabilir. Yakın çevreden birisiyle tutkulu bir aşk söz konusu olabilir. Yeni ayın etkisiyle de beklenmedik bir şekilde bu kişiyle evlilik kararı alabiliriz.

Ailenizle ilgili yaşadığınız iletişim sorunlarınız varsa bu tür konularınızda başarılı bir çözüme ilerleyeceksiniz. Belki de bir konuda ortak bir anlaşmaya varacaksınız ya da size tüm kalpleri ile inandıklarını göreceksiniz.


Ev ve aile konuları ile daha fazla ilgilenebileceğiniz bir dönem başlıyor. Ailenizle daha sık görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz, evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Geçmişle, tarihle ilgili konular daha fazla ilginizi çekebilir.

Neptün ileri hareketine başlıyor. Karşıt burcunuzda gerçekleşen bu ileri hareketle ilişkilerinizdeki zıtlıkların, yanlış anlaşılmaların yerini tamamlanmaya ve daha iyi adımlarla yürümeye bıraktığını görebilirsiniz.

Sonraki hafta gerçekleşecek ay tutulması ile kariyer hayatınızın ve buradaki sorumluluklarınızın sizi yeni bir kapıdan içeri almasını sağlayacağı bir döneme hazır olun. Sonuçlar elde edeceğiniz, bu alanda tünelin aydınlanarak 2021’in ayak seslerini duyurduğunu, kalıcı, uzun bir yola doğru devam ettiğini görebilirsiniz. Bu durum aile hayatınızı da olumlu bir değişime sürükleyebilir.





Terazi burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumları: Kontrol etme isteğinizin artacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Kazancınızı sağladığınız koşullar ve birikimlerinizle ilgili değişimlere gidebilir, daha önce kurmadığınız ilişkiler ve durumların ışığı üzerinize düşebilir.

İyimserliğinizi ve iletişimlerdeki gücünüzü besleyecek günler sizi bekliyor. Devletle ilgili konularınız ve yakın çevrenizle ilgili gözler önüne serilerek istediğini formlara bürünebilir. Eşinizle parasal konularda anlaşamıyorsanız bunları toparlama fırsatı içine girebilirsiniz.

Finansal kaynaklarımız ile ilgili konular ön planda olacak. Kazancımız bu dönemde artış gösterebilir. Ancak yine de temkinli olmaya çalışmalı, ya hep ye hiç diyerek, harcamalarda kontrolümüzü kaybetmemeye dikkat etmeliyiz.


Yakın çevrenizle görüşmeler, yolculuklar hızlanıyor. Komşularınızla, masa ve sıra arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle daha çok zaman geçireceğiniz bir dönem başlıyor. Eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz.

Geçmişe dönük meselelerin ve güncel konularınızın artık çözülmeye başlayabilir. Hayallerinizi de dahil ettiğiniz günlük hayatınızda elle tutulur sonuçlar alabilir veya bu noktada adımlarınızı iyileştirecek yeni hamleler üzerinde çalışabilirsiniz.

Haftaya gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte de ufkunuzun genişlediği ve kendinize yatırım yapacağınız konularla ilgili alacağınızın yolların geleceğinizi şekillendireceğini fark edebilirsiniz. Girişimleriniz ve iletişimleriniz, size yeni bir kapı açıyor ve kendinizi tamamlama fırsatı veriyor. Konforlu bir sürece hazır olun.




Akrep burcu 23 – 29 Kasım haftalık yorumları

Akrep burç yorumları: İlişkilerinizde iki ayrı uçta duygu yoğunlukları yaşayabilirsiniz. Bu durum partnerinizin kendini baskı altında hissetmesine sebep olabilir ama bir yandan da ihtirastan, sırlardan sakınan bir ilişki söz konusu ise derinlerinizde yaşayacağınız bir mutluluğun kapısını da açabilir.

Bu dönemde, kendimizi daha çok gösterebilir, bu zamana kadar gizli tuttuğumuz yönlerimizi çevremize açabiliriz. Kendimiz ile ilgili yeni kararlar alabilir, görüntümüzde değişiklikler yapabiliriz. Herkes tarafından çok çekici bulunacağımız bir dönemde olacağız.

Sevmek, mutlu olmak, hayallerinize göre aksiyon alarak kurulan düzeniniz ve karşılaştığınız fırsatlarınızla ilgili taşları kenara koyarak yolunuza devam edeceğiniz hatta belki yeni yollar bulabileceğiniz günler önünüzde sizi bekliyor olacak.


Maddi konularda daha aktif ve hareketli olacağınız bir dönem başlıyor. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı geliştirmek, artırmak konusunda kendinizi motive hissedebilirsiniz.

Kendinizle ilgili değişimlerin ardından özellikle maddi kaynaklarınız ve konfor alanlarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Sonraki hafta başında gerçekleşecek ay tutulması, bu yıla dair bir kapanış gündemi sunabilir.

Kendi dönüşümünüzü tamamlamaya çalıştığınız, paylaşımlarla ilgili konularınızla ilgili uzlaşmaya varabilirsiniz. Dışarıdan gelen etkilerle elde ettiğiniz tüm gelirlerinizde tıkanıklar giderilebilir. Hikayenize göre kaynakların değişmesi ya da bir sonlanma yaşayabilirsiniz.




Yay burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burç yorumları: Güven anlayışınız ve sevgi isteğinizle ilgili ihtiyaçlarınızı yeniden değerlendireceğiniz, hedeflerinize doğru tutkulu adımlar atabilirsiniz. Derinliklerinize korkularınızı değil dönüştüreceğiniz bakış açılarını koyarak yol almalısınız.

Aile hayatınız, yaşadığınız ve çalışma ortamlarınızdaki sis perdesinin dağılmaya başladığı ve kararlarınızı daha sağlıklı şekilde uygulamaya devam edeceğiniz günler sizi karşılıyor.

Kendimizi biraz daha geriye çekmek ve yalnız kalmak istediğimiz bir döneme giriyoruz. İlişkiler ve sosyalleşmek için fazla istek duymayabiliriz.


Bir ilişkimiz varsa, gözlerden uzak yaşamak ihtiyacı doğabilir ya da ilişkimiz için kendimizden taviz vermemiz beklenebilir.

Bu hafta itibariyle artık neşenize, özgür ve bağımsız hareket şeklinize kavuşabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güvenin artmasıyla birlikte artık ayaklarınız çok daha yere basıyor.

İlişkiler noktasında önemli ve ciddi kararlar alacağınız günlere hazır olun. Önümüzdeki hafta itibariyle adını koyacağınız ilişkileriniz ve anlaşmalarınızla ilgili belirsizliklerin son bulacağı bir dönem sizi bekliyor. Hayatınızın bundan sonraki sürecine hâkim olacak aydınlanmayı yaşayabilirsiniz.




Oğlak burcu 23 – 29 Kasım haftalık yorumları

Oğlak burç yorumları: Venüs’ün Akrep burcuna geçişi sizleri finansal alanda güçlendiriyor. Diğer yandan iç dünyanızdaki konforunuzun, korkularınızın, aydınlanacağı ve bu konuda hareket almanızın kolaylaştıracak günler görebilirsiniz.

Tıkandığınız ya da hayal ettiğiniz gibi olmayan ticari ve iletişimsel tüm konularınızla ilgili feraha çıkıyorsunuz. Zihninizde daha görünür ilerlemeler yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir.

Arkadaş gruplarında kıskançlıktan doğan sorunlarla karşı karşıya gelebiliriz. Sosyal çevremizde gizli çekişmeler ve rekabetçi bir ortam içinde kalabilir, kendimizi bunalmış hissedebiliriz.


Biz de baskıcı ve ısrarcı davranışlardan kaçınmalıyız. Arkadaşlık ilişleri yoluyla önümüze yeni fırsatlar çıkabilir.

Kendinizi hayatın genel akışına daha rahat bırakabileceğiniz bir dönem başlarken kendinizi bu doğal akışta daha mutlu ve iyi hissedebilirsiniz.

Sorumluluklarınızın şekillendirdiği günlük yaşamanızda sizi bir karara sürüklüyor. Düzenli olarak nitelendirdiğiniz yaşamsal tüm faaliyetlerinizi iyileştirecek girişimler kapınızı çalıyor. Bu sese kulak vermek, zorlandığınız bir yılın son anlarını mutlu geçirmeniz için oldukça önemli bir fırsat.




Kova burcu 23 – 29 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burç yorumları: Venüs’ün Akrep burcuna geçişi, özellikle sosyal statünüz ve yerine getirdiğiniz sorumluluklarınızda önemli ve keyif veren bir değişimin içinde kendinizi bulabilmenize dair ipuçları veriyor.

Bu dönemde kariyerimizde öne çıkabilir, ilişkilerimiz sayesinde yeni iş fırsatları yakalayabiliriz. Ancak birlikte çalıştığımız kişilerden kaynaklanabilecek gizli rekabetlere ve çekişmelere karşı uyanık olmalı, öfkemizi kontrol altında tutmalıyız.

Kariyerinizle ilgili ya da bunu etkileyecek bir noktada, bilmediğiniz ya da görmeyi beklemediğiniz çiçeklerden bir demet oluşturabilirsiniz. Yaşamınıza dair büyük umutlarınız ve çevrenizin aydınlanmasına şahitlik edeceksiniz.


Sosyal konuların ve ortamların hız kazandığı, canlandığı bir döneme ilerliyorsunuz. Çevrenizde görünür hale gelerek, fikir paylaşımı yapılmak istenen kişi olabilir ya da bu konumda olan kişileri fark edebilirsiniz. Arkadaşlıklar ve dostluklar önem kazanıyor. Kendinizi fikir ve düşüncelerin tartışıldığı, geliştirildiği ve paylaşıldığı ortamlarda daha fazla bulabilirsiniz.

Geçiminizi sağladığınız ve kendinize güvence sağladığınız yöntemlerinizle ilgili önünüzü daha net görebileceğiniz ve kararlarınızı geliştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Artık kemeri gevşetebilirsiniz.

30 Kasım’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki ay tutulması, becerilerinizi, varsa çocuklarınızı, kendinize özel yatırım ve planlarınızı, duygusal konularınızı ilgilendiren kararlar alma noktasına getirecek sizleri.




Balık burcu 23 – 29 Kasım haftalık yorumları

Balık burç yorumları: Öğrenmek ve seyahat etmek konusunda atacağınız adımları güzellikle, derin bir ufukla atabilirsiniz. Fotoğraf makinenize geniş açılı bir lens almak gibi düşünerek var olan durumlarınızı daha iyi görerek resmetmenizi sağlayabilirsiniz.

Daha önce görmediğiniz detaylar ve bağlantılar sizi şaşırtabilir. Toplumsal kimliğinizin parlak bir hal alması, sorumluluklarınızın ışığında ilerlemeler yaşamanız söz konusu olabilir. Keyifli bir çalışma alanı ya da iyimser projelerle yollarınız kesişebilir.

Önümüze yeni eğitim fırsatları çıkabilir. İlişkimiz yoksa, hayatımıza farklı kültürlerden biri girebilir ve tutkulu ancak çalkantılı bir aşk yaşayabiliriz. Manevi konulara olan ilgimiz artabilir.


İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konuların önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Hedeflerinize, planlarınıza odaklanabilir, iş seyahatleri yapabilir, yeni insanlarla tanışabilir, iş imkanları ve fırsatları keşfedebilirsiniz.

29 Kasım’da burcunuzda ağırladığınız Neptün ileri hareketine başlıyor. Dış görünüşünüz, hayata dair fikirleriniz ve ilişkilerinizle ilgili belirsiz olduğunu düşündüğünüz adımlarınız, yolunuzu daha net günlere çıkarıyor.


Kendinizle ilgili değişimler ve kararlar konusundaki ilerlemeniz, gücünüzün tazelenmesiyle daha rahat bir şekilde devam edecektir. Haftaya gerçekleşecek ay tutulması ile de aile yaşantınızı ve kariyerinizi etkileyen gündemlerinizde yeni kapılar açacak kararların eşiğinde olduğunuzun haberlerini veriyor.







İndigo Dergisi
 

Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 2

Yükselen Koç ve Koç Burcu:
Bu hafta hızlı giden olayları biraz yavaşlatarak Eylül’den beri katettiğiniz yollara geri dönüp bakmalısınız. Hiçbir şey ilerlemiyor gibi görünse de aslında ne çok olay yaşadığınızı bu şekilde fark edebilirsiniz. Hayatın mevcut ritmine ayak uydurmalı, özellikle ilişkilerinize acı bir fatura çıkartarak, isyankar tavırlar takınmamalısınız. Özgüveninizi beslediğiniz sürece maddi kayıplar yaşama endişesinden uzaklaşıp, inançlarınızla gelecekte her şeyin daha olumlu şekilde ilerleyeceğine güvenebilirsiniz. Perşembe günü yurtdışından gelen bir haber moralinizin bozulmasına neden olabilir. Cuma günü ise maddi kazanımlarınızda sizi gerçekten şaşırtacak sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 3

Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:
İkili ilişkilerinizde tutkuya yer açacağınız, duygularınızın sesine daha çok önem verdiğiniz günlerden geçiyorsunuz. İhtiraslı, aşka sahip çıkan ilişkilere merhaba diyip, ruh ikizinizi bulduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu duygu yüklü dönemi olumlu yönde kullanmalı, macerayla, kıskançlığın iç içe geçtiği tezat durum karşısında, güçlü kişiliğinizin sesine kulak vermelisiniz. Diğer yandan ortaklıkla ilgili maddi paylaşımlarınızda kendinizi bir çıkmazda gibi hissedip, yanılgılarınızdan dolayı üzüntü duyabilirsiniz. Herkesin hata yapabileceğini unutmadan kendinizi gereksiz yere cezalandırmayın. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür ile bilginin kahramanı Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim felsefi konularda daha da derinleşmenizi ve hayat bakışınızı daha zenginleştirmenizi sağlar.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 4

Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:
Bu hafta zihninizi dinlendirmek için meditasyon, yoga, spor gibi etkinliklere vakit ayırmalı, sosyal ilişkilerinizi biraz kızağa çekmelisiniz. Zaman zaman kendimizle baş başa kalmak hepimize iyi gelir. Zira okyanusun sunduğu sınırsız bolluk enerjisiyle ruhunuzu yıkayıp öz benliğinizin içinde saklı kalan yüksek benliğinizin sesine kulak verebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek isteyenlere de bu hafta sayısız fırsatlar sunar. Perşembe günü partnerinizin hayatı paylaşmaya dair şifalandırıcı sözleri ruhunuza iyi gelir. Birden çok işi aynı anda yönetmemeye özen gösterip, sonbahardan kışa geçişi ruhunuzu yenilemek için kullanmalısınız.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 5

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:
Tam size uygun sezgilerin yüksek olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri, dünya görüşünüzü spiritüel içeriklerle destekleyebilir, rüya, duru görü, okült bilgilerden faydalanma gibi tekniklerle sezgilerinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Perşembe günü sağlıkla ilgili konularda hassasiyet gündeme gelebilir. Özellikle bacaklarınızda, siyatik türü bir ağrıdan yakınabilir ya da şiddetli bir baş ağrısına katlanmak durumunda kalabilirsiniz. Bunlara izin vermemek adına evde kal koşullarına uygun olarak temiz havada bol bol yürüyüşe çıkmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınızda Cuma günü bir sürpriz sizi bekler. Artık içinizdeki duyguları partnerinizle paylaşmanın hazzını doruk noktasında yaşamalısınız.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 6

Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:
Yüksek ateşinize pek uymayan bir haftaya adım atıyorsunuz. Zira Akrep ve Balık burcunun gökyüzündeki baskın enerjisi, ateşinizi çabucak söndürmeye neden olur. Bu yüzden yaşam sevincinizi güçlendirmeye odaklanmalı, sanatsal faaliyetlerin içinde bir yolculuğa çıkarak yeteneklerinizi ortaya çıkartmaya odaklanmalısınız. Evde yarattığınız şüpheci ve korku dolu düşünceler sizinle asla örtüşmediği için, güvene ve sağduyuya değer vererek sevdiklerinizin fikirlerine saygı duymalı ve aşırı gurur ve kibirden kaçınmalısınız. Hafta ortasında aşkın kor ateşi kalbinizin hızlı çarpmasına neden olacaktır. Bunun keyfini sürmeli ve gelecek endişesine kapılmadan anın hazzına ve gücüne odaklanmalısınız. Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızda ya da ebeveyninizle olan ilişkilerde kalıcı değişimleri tetikleyen ani olaylar yaşayabilirsiniz. Yöneticiler ve otorite figürlerinin tekliflerine olumlu geri dönüşler yapmanızı öneririz.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 7

Yükselen Başak ve Başak Burcu:
Bu hafta sezgilerinizle, özellikle iş hayatınızda karşılaştığınız sorunlara kalıcı çözümler oluşturabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aranızdaki ilişkide derin konuların masaya yatırılacağı bu hafta geri planda kalan gerçeklerle yüzleşebilir, sırlarınızı dile getirmeyi tercih edebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında evde yaktığınız şömine ateşinden sıçrayan kıvılcımın elinizi yakmasına izin vermeden ailenizle özgür fikirlerinizi tartışmaya dökmeden ahenkli bir şekilde paylaşmayı deneyebilirsiniz. Babanızın sinirli ve agresif tutumu neşenizi kaçırsa da ona karşı anlayışlı davranmak en doğrusu olacaktır. İçinizde uzaklara gitmek, aile ortamından bir süre için de olsa kopmak isteği olsa da evde kal kuralları gereği bu konuda daha sabırlı olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Pazar günü aşk hayatınızdaki akl-ı selim diyaloglar yaşam sevincinizi güçlendirmeye yetecektir.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 8

Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:
Hafta başında gündelik hayatın yükü omuzlarınıza ağır gelebilir ve kendinizi oldukça moralsiz ve halsiz hissedebilirsiniz. Bağışıklığınızı yükseltecek şekilde beslenme düzeninizi yeniden dengelemeli, bedeninize zarar veren alkol tarzı bağımlılıklardan uzak durmalısınız. Hafta ortasında Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde hızlanma ve adrenalini yüksek konular gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınızdan alacağınız haberler canınızı sıksa da bunların hepsine kısa sürede çözüm bulacaksınız. Gerçek dostlarınızın varlığını bilmek ve daima sizi destekleyeceklerinden emin olmak sizi yaşama karşı güçlü kılar. Cuma günü maddi konularla ilgili iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bütçenizi zorlayacak harcamalardan kaçınmak da fayda var.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 9

Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:
Bu hafta yine gökyüzünde önemli konulara imza atmak için hazır vaziyette bekliyorsunuz. Haftanın ilk yarısında hayatınızı adadığınız kişilere karşı son derece savunmacı ve koruyucu bir tavır sergilemek istersiniz. Özellikle çocuğunuzla aranızdaki bağı güçlendiren ortamlarda bulunmak gözlerinizin dolmasına neden olacaktır. Onun başarılarına tanıklık etmek doğal olarak gururunuzu okşar. Alkol tarzı bağımlılıklardan uzaklaşarak, yetenek ve sezgilerinizi ortaya çıkaran çalışmaların tümüne yeşil ışık yakmalısınız. Sıvılarla ilgilenmek, ruhu dinlendirici aromaterapi eğitimlerine katılmak kişisel becerilerinizi güçlendirir. Perşembe günü uluslararası konularla ilgili maddi kazançlar önünüze çıkabilir. Hafta sonunda ikili ilişkilerinizi temsil eden 7. Evinize yerleşen Boğa burcundaki Ay, zihninizle yönetmekten keyif aldığınız sürpriz bir aşk hikayesinin içine sizi itecektir. Bu keyifli ve tutkulu flört döneminin olumlu yönlerini sonuna kadar kullanmanızı öneririz.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 10

Yükselen Yay ve Yay Burcu:
Hafta başında yelkenlinizi hangi yöne çevirmek konusunda tereddüt etseniz de, hiç merak etmeyin yelkenleri dolduran rüzgar bunu kendiliğinden size gösterecektir. Sadece biraz sabırlı olmalı, hedeflerinizin gerçekleşmesi için uygun zamanın gelmesini beklemelisiniz. Perşembe günü sevdiğiniz kişinin can acıtıcı sözleri ilk başta sizi yaralasa da zamanla bunu bir şifaya dönüştürme gücüne sahip olduğunuzu unutmayın. Çocuğunuzun sportif faaliyetlerine ara vermesini fırsat bilerek onunla daha fazla zaman geçirmeyi denemelisiniz. Ev ortamınızda duygusal konuların gündeme geldiği bu haftayı kendinizi yormadan dinlenerek geçirmeyi deneyin. Cuma günü elinizde olmayan koşullardan dolayı günlük akışınızdaki olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Şeker tüketmemeye özen gösterin.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 11

Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:
Hafta başına kafanız bir hayli karışık olarak adım atıyorsunuz. Sizin gibi disiplini seven bir insan için bu hiç kolay bir durum değil. O nedenle nötral zihni çalıştıracak nefes egzersizlerinden faydalanmalı ve hayatın ağır sorumluluklarını teker teker çöp torbalarına doldurduğunuzu imgelemelisiniz. Bu hayaller zamanla gerçeğe dönüşerek yaşam şartlarınızın daha keyifli bir hale gelmesine destek olur. Kardeş ve yakın akrabalarınızın size olan ihtiyaçlarıyla uğraşacağınız bu günlerde her şeye rağmen kendi menfaatinizi de düşünmek zorunda olduğunuzu sakın unutmayın. İşin güzel tarafına gelirsek Cuma gününden itibaren hayatınıza paldır küldür bir aşk gelebilir. Bunun kıymetini bilmeli hemen göz ardı etmemelisiniz. Pazar günü eski dostlarınızla nostaljik bir görüşme organize edebilirsiniz.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 12

Yükselen Kova ve Kova Burcu:
Maddi konulara önem verdiğiniz bir hafta sizi bekliyor. Özellikle uzun zamandan beri emek verdiğiniz bir konunun artık olumlu geri dönüşlerini yaşarsınız. Emeğinizin tam maddi karşılığını alamasanız da, ortaya çıkarttığınız işle ilgili elde ettiğiniz başarı duygusal olarak size çok iyi gelecektir. Sanatsal açılımlar ve topluma adanmış projeler bu dönemde önünüze çıkar ve siz tüm bu gündemin içeriğini ustaca organize edersiniz. Haftanın ikinci yarısında evde kal sloganının etkisiyle dostlarınızla sıcak bir atmosferde bir araya gelir, lezzetli sofralar eşliğinde sıcak sohbetlere dalarsınız. Annenizle ilgili bir anda ortaya çıkan ekstra sorumlulukların başarıyla üstesinden gelebilirsiniz. Pazar günü inançlarınızı ve bilinçaltına ittiklerinizi besleyecek spiritüel çalışmalardan faydalanmak sizi ruhen rahatlatır.
Haftalık burç yorumları (23-29 Kasım 2020) - 13

Yükselen Balık ve Balık Burcu:
Bu hafta sinema perdesi sizin için açılıyor. Zira hafta başında burcunuzda seyreden Ay’ın sezgisel ve duygu yüklü ışığı, tsunamileri seven Neptün ile buluşması ve bu görünümün sezgileri, hisleri güçlü Akrep’teki Merkür ile kucaklaşması sizi bir anda üçüncü göz ve Tepe çakra seviyesinden olayları irdelemeye yöneltecektir. Bu dönemin enerjisini, yoga ve meditatif çalışmalarla desteklemeli, pastel tonlarla hazırlanan resim eskizleriyle güçlendirmelisiniz. Haberci rüyalar kapınızı çalarsa, buradaki değerli bilgileri mevcut yaşantınızdaki çıkmazları çözmek için gönül rahatlığıyla kullanmalısınız. Haftanın ikinci yarısında geçmişte sorun yaşadığınız bir yöneticiyle ilişkinizi düzeltip, karşılıklı anlayış geliştirerek sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Hafta sonu eski dostlarınızda gelen haberler sizi mutlu kılar.



Nigar Bostan
NTV
 
Hande Kazanova​

23 – 29 KASIM 2020 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

23-29-kasım-hk-wb

Bu hafta daha çok fikirlerimiz, düşüncelerimiz ön planda olacak. Yapmak istediklerimiz kafamızdaki planlar, başka insanlara yardım etmek, sanatsal işlerimiz varsa özellikle kreatif işlerimizin devreye girmesi önem kazanıyor. Kendimizden daha zor durumda olan insanlara daha fazla ilgi gösterebilir, yardım edebilir, tabiki sanatsal işlerle daha fazla uğraşabiliriz.
Haftaya Ay Balık burcundayken başlıyoruz. Balık burcunun etkisiyle biraz kararsız, belirsiz, sanatsal işlere düşkün olabiliriz. Hayal gücümüzün yüksek olduğu, hayalperest bir haftaya giriş yapıyoruz. Hafta başında detay gerektiren işlerle uğraşmak istemeyebiliriz. Balık burcu hayal kurmayla bağlantılı olduğu için, pandeminin arttığı bu dönemde evde kalmak isteyebiliriz.
Bir sonraki haftabaşı 30 Kasımda İkizler burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Ay tutulmasına doğru giderken bu hafta işiniz yoksa, mecbur kalmadığınız sürece dışarılarda çok fazla bulunmayın. Mesafenize ve insanlarla olan etkileşiminize dikkat edin. Bu Ay tutulması Türkiye’nin hastane, sağlık alanları, salgın hastalıklar alanında oluşuyor. Bu konuyla ilgili bu hafta ayrıntılı yazımı okuyacaksınız.
Salı akşam saatleri itibarıyla, Çarşamba ve Perşembe günü oldukça hareketli günler bizi bekliyor. Ay Koç burcunda ilerleyecek sabırsız, atik, hızlı ve kafamıza göre davranma özelliğimizin olduğu bir kaç gün geçireceğiz.
Cuma günü Venüs-Uranüs karşıtlığı devrede olacak yine ilişkilere dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimi. İlişkilerde çabuk sıkılabiliriz. Ya da karşımızdaki ile konuşurken ters noktadan algılayabilir ters cevaplar verebiliriz. Sıkılganlıklarımız yüksek olabilir ilişkilerde farklı şeyler arıyor olabiliriz. İlişkilerde farklılıkları ortaya çıkartmak isteyebiliriz.
Hukuki davalara dikkat etmemiz gereken bir haftadayız. Kadınlarla ilgili konu ve olaylar, modacılar, sanatçılar onlarla ilgili konu ve olaylarda hızlı gelişmeler toplum içinde ön plana çıkabilir. Venüs para gezeni Uranüs’le karşı karşıya gelmesi maddi konularda çokta istikrarı sağlayamayacağımızı gösterebilir.
Pazar günü Merkür Jüpiter birbirlerine çok güzel açılarda bulunacaklar kendimizi iyimser, şanslı hissedeceğiz, bir sonraki hafta meydana gelecek tutulmada bu iyimser durumlardan etki alacak. Aynı zamanda Pazar günü Neptün düz harekete geçiyor. Yaratıcılığımız, sanatsal yönümüz artarken, haritamızda Neptün gezegeninin bulunduğu ve yönettiği alanlarda rahatlamalar görülebilir.


KocKoç Burcu:
Haftaya isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz, sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bu hafta başında eğer işinize yetişecekseniz, işle ilgili koşturmalarınız varsa biraz olayları ağırdan almak isteyebilirsiniz. İş koşturmalarınızı, toplantılarınızı ya da gününüzü rahat organize etmek kolay olmayacak. Merkür sizin para alanınızda dolaşıyor. Bu yüzden parasal konularda, yatırımlarınıza, ödemelerinize, borçlarınıza odaklandığınız bir zaman dilimi içindesiniz. Çevrenizden alacağınız etkilerle bu haftayı maddi yönden gayet rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli çalışacak, göreceğiniz rüyalar hafta başında etkili olabilir.
İkili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Hem ilişkilerde hem de maddi yönden kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Bu aralar parasal konularda inişler, çıkışlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu da sevdiğiniz insanla olan ilişkinize olumsuz yansıyabilir.
Pazar günü çok şanslı bir gün yeni gelecek haftaya bu etkilerle gireceksiniz. Özellikle alacağınız haberlerde yeni hafta başında iş ve parayla ilgili konularda istediğiniz şartları sağlayacaksınız.

BogaBoğa Burcu:
Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi göstereceksiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Onlarla beraber hayal kurduğunuz beraber yapacağınız planları harekete geçirebilrisiniz, Aynı zamanda geleceğinizi organize ettiğiniz işlerinizde bu hafta başında daha yaratıcı ve sanatsal yönlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.
Merkür sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda hareket ediyor. Bu alanlarda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Geleceğe yönelik her türlü planı sevdiğiniz insanla hareketlendirebilirsiniz. Beraber konuşmalar içine girebilirsiniz. Yine uzak çevrenizde olan insanlarla olan bağlantılarınız bu hafta devrede olabilir. Onlardan önemli haberler alabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, konuşmalar, uzak çevrenizdeki insanlardan alacağınız haberler bu hafta devrede olacak.
Sevdiğinizle geleceğinize dair önemli konuları konuşurken, birbirinize karşı anlayışsızlıktan kaçının, bu dönem içerisinde aniden oluşacak bir takım olaylara karşı tepkileriniz yüksek olabilir. Çekişmelere dikkat etmelisiniz.
Pazar günü önemli haberler devreye girecek. Güzel haberler, şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İşbirliklerine açık bir dönem. Önümüzdeki Ay tutulması para yönlerinizi tetikliyor, bu aralar yapacağınız anlaşmalar, görüşmeler maddi konuları hızlandırabilir.

İkizlerİkizler Burcu:
Kariyer ve iş fırsatlarınızın aktif olduğu bir hafta başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Toplum önü işlerinizde önemli ve duyarlı hareket edeceksiniz. Aynı zamanda iş alanlarınızın aktif olduğu bir hafta olacak. iş görüşmeleri, iş başvuruları daha önceden yaptıysanız bu konularda sonuçlar almak anlamında şans sizden yana.
Salı günü, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir yerden güzel bir iş teklifi alabilirsiniz. Cuma günü dikkatli olmalısınız. Beraber çalıştığınız insanlarla bağlantılarınızda sıkılganlıklarınız, asi tavırlarınız devrede olurken, sosyal çevre ve bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızla, beraber çalıştığınız insanlarla ilişikilerinizi hırpalayabilirsiniz. Kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek çalışabilir.
Pazar günü çok şanslı, parasal konularda destekleniyorsunuz uzun zamandan sonra maddi konular da derin bir oh çekebilirsiniz. Ay tutulması sizin kendi kişisel alanlarınızda gerçekleşiyor sevgili İkizler. Bu dönem sağlığınıza, fikirlerinize, düşüncelerinize ve hareketlendirmek istediğiniz konulara dikkat edin. Hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede olabilir.


YengecYengeç Burcu
:
Eğitim ve yurt dışı bağlantılı işler, uzaklardan alacağınız haberlerle haftanız başlıyor sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeçler. Daha az tanıdığınız insanlara karşı toleransınızın ve sabrınızın yüksek olacağı bir haftadasınız. Öğrenciyseniz eğitim konularında kafanız karışık, belirsiz olabilir ya da bu dönem derslerinizin üzerine eğilmek istemeyebilirsiniz.
Merkür ve Venüs aşk evinizde hareket ederken sevdiğiniz insanla iletişim halinde olacak, beraber yapacağınız planları devreye sokacaksınız. Diğer taraftan sosyal çevrelerle, özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi kurmanız gerekecek.
Cuma günü ilişkileriniz biraz gerilme noktasına gelebilir. Kafanıza göre davranma arzunuz ya da arkadaşlarınızın beklenmedik bir tavrı kalabalık ortamlarda ya da bulunduğunuz yerlerde aranızda ufak tefek sıkıntılar yaşanmasına sebep olabilir.
Hafta sonu çok şanslı akacak. Sevdiğiniz insanla güzel planlar içine girmeye çalışacaksınız ve gerçekleştireceksiniz. Size iyi gelecek açık ortamlara giderek, sosyal mesafeyi koruyarak bu etkiyi değerlendirin. Yine de yeni gelecek haftada Ay tutulması sizin kadersel alanınız da gerçekleşeceği için hiç beklenmedik olaylara hazırlıklı olmanız gereken bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

AslanAslan Burcu:
Bu hafta başında parasal alışveriş önem kazanıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Banka işlemleri, ödemeler, eşinizin parasıyla ilgili konularda kafanız karışık ve belirsiz olabilir. Bu yüzden online üzerinden alışveriş yaparken dikkatli adımlar atmanızda fayda var. Çabuk kanabilir ya da aldanabilirsiniz.
Eviniz, aileniz, yuvanız bu aralar sizin huzurlu limanınız evinizde daha fazla vaktinizi geçiriyor olabilirsiniz. Konuşmalarınızı daha fazla aile ortamlarınızda gerçekleştiriyor olabilirsiniz. Eviniz için yapılması gerekenler bu hafta devrede olacak. Aile büyüklerinizle harcamalarınızı ya da eviniz için yapmanız gerekenleri konuşabilirsiniz. Salı bu anlamda gökyüzü sizi çok destekleyecek.
Cuma günü kafanızdaki bir takım fikirleri gerçek hayata geçirmek için uygun adımlar atacaksınız. Yine evinizden çalışıyorsanız bu alanlarınızda güzel sonuçlar elde etme olasılığınız yüksek. Ancak ailevi ortamlarda sıkılganlıklarınız, inatlaşmalarınız ve kafanıza göre davranma isteğiniz çok yüksek olabilir. Bu hafta bu etkiye dikkat etmenizde fayda var.
Pazar günü gayet şanslı, bolluklu, bereketli çok güzel enerjiler devrede olacak. Bir sonraki Hafta başında oluşacak Ay tutulmasının etkilerini bu haftasonu itibari ile görmeye başlayacaksınız. Sosyal çevreniz hareketlenebilir ya da sosyal çevrenizdeki insanların hayatında hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Aynı zamanda çevre değişimlerinizi hızlandıracağınız bir tutulma yaşacaksınız.

BasakBaşak Burcu:
Bu haftaya romantik etkilerle başlıyorsunuz, sevgili Başaklar ve yükselen Başaklar. Sevdiğiniz insana karşı yumuşak tavırlarınızla hareket edeceksiniz ve beraber hayalperest, romantik, sevgi dolu bir kaç gün geçireceksiniz. Bazen karşı tarafı gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz ve ona karşı fedakarlılarınız yüksek olabilir.
Bu hafta iletişimin yüksek aktığı bir hafta olacak. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, yazılım alanlarınızda bir işiniz varsa bu alanlarda güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı güzel bir noktaya taşımış olacaksınız. Eğitim alanlarınızda da güzel haberler bu hafta karşınıza gelebilir.
Salı ve Cuma günü çok dikkat çekici, bir yerden haber bekliyorsanız ya da digital platform kullanıyorsanız bu noktalarda güzel haberlerin devreye girmesi söz konusu olabilir. Daha az tanıdığınız insanlar sizi zaman zaman zorlayabilir. Bu hafta alacağınız bazı haberlere vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.
Önümüzdeki hafta başında İkizler burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin kariyer ve iş alanlarınız da olacak. Etkilerini Cuma günü itibarıyla almaya başlayacaksınız. Bu alanlarda hızlı kararları karşınıza getirebilir.

TeraziTerazi Burcu:
Bu hafta başında günlük hayatınızın düzeninde ve sağlığınızla ilgili konularda kararsız, isteksiz, hasta gibi olabilirsiniz sevgili Teraziler ve yükselen Teraziler. Bu hafta başında önemli işleriniz varsa kararsız, hayalperest etkilerle hareket edeceksiniz. Yine sağlığınıza bir iki gün özen gösterin. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin.
Salı günü akşam saatlerinde Ay Koç burcuna geçecek. Çarşamba Perşembe günü özel hayatınızın konu ve olayları hayatınızda yer edecek. Maddi konular bu aralar hayatınızın merkezine yerleşmiş durumda. Bu yüzden önemli konuşmalar ve görüşmeler bu alandan gelebilir. Beklentileriniz varsa bazı işlerinizin dilediğiniz gibi sonuçlandığını göreceksiniz.
Yine eviniz, aileniz, yuvanıza karşı yapmanız gereken görevleriniz varsa bu hafta yerine getireceksiniz. Alışveriş ve harcamalar ön plana çıkabilir. Bunları yapmaktan mutluluk duyacaksınız.
Cuma günü yöneticiniz Venüs- Uranüs’ten karşıt açı alıyor. Parasal konularda ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Bu etkiye karşı dikkatli olmalısınız. Yine parasal konulara vereceğiniz tepkiler yüksek olabilir.
Haftasonu şanslı etkiler devrede olacak. Emlak, ev ya da ailevi bir karar alacaksanız güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bir sonraki hafta başında oluşacak Ay tutulması sizin seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı alanınızda oluşuyor sevgili Teraziler. Bir kaç gün öncesinde eğitim, hukuk, medya alanlarınızda hızlı gelişmelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

AkrepAkrep Burcu:
Sevdiğiniz insana karşı yumuşak tavırlarınızla haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu aralar aşk hayatınızda kendinizi bulutların üzerinde hissediyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz insana gerçekten ihtiyacınız olabilir.
Hayatınızın hızlandığı, kendinizi, tavrınızı, tarzınızı ve görüntünüzü değiştirmek istediğiniz bir dönem içindesiniz. Konuşmalarınızla etrafınızdaki insanları aydınlatacağınız, fikirlerinizle etrafınızdaki insanlara ilham vereceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Önemli işleriniz varsa bu işlerde kendinizi ortaya koymayı başaracaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları hafta sonuna doğru ön plana çıkacak.
Çarşamba Perşembe günleri gündelik hayatınızın ritmi fazla hızlı akabilir. Cuma günü ikili ilişkiler ve özel hayatınızda farklı ve sıradışı olan her şey daha fazla dikkatinizi çekebilir. Eşinizin ya da partnerinizin kariyeriyle ilgili konuları ya da sorunları bu dönem karşınıza gelebilir.
Hafta sonu çok şanslı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizle yapacağınız planlar hareketlenirken, sosyal medya ve digital ortamları kullanıyorsanız bu alanlarda güzel şanslar karşınıza gelebilir. Bir sonraki hafta gerçekleşecek Ay tutulmasında sizin ortak para alanlarınızda gerçekleşecek. Bir kaç gün öncesinden harcamalarınız ortak para konularınız vergi, kredi, faiz gibi alanlarınız fazlası ile aktif hale gelebilir. Bu alanlara kafa yorabilirsiniz.

YayYay Burcu:
Evinizde yuvanızda ailevi ortamlarda kendinizi mutlu, şanslı, huzurlu hissedeceğiniz bir haftadasınız, sevgili Yaylar ve yükselen Yaylar. Bu hafta başında enerjinizi daha fazla ev ortamına vermek, bütün gün hiç bir iş yapmak istemeyebilirsiniz.
Salı günü akşam saatleri itibarıyla Çarşamba ve Perşembe günleri enerjiniz yerine gelecek, hareketleneceksiniz. İşlerinizi daha atik ve hızlı halledebilrisiniz. Genel olarak baktığımızda bu dönem plan oluşturma, sosyalliğinizi geri çekme, olayları gözlemleme süreci olarak karşınıza çıkıyor. Varsa planlarınızı insanlara aktarma konusunda aceleci davranmayın. Bu hafta ailevi ortamlarda ve parasal konularda çok güzel haberler devrede olacak. Maddi konularda güzel anlaşmalar, sözleşmeler devreye girebilir. Salı ve Cuma günleri bu anlamda gökyüzü sizi destekliyor.
Pazar günü şanslı etkileşimleriniz var. Bu etkiler hafta başına hızlı, önemli kararlarla başlamanıza neden olacak. Önümüzdeki hafta başında oluşacak Ay tutulması sizin ikili ilişkiler ve özel hayatınızı tetikliyor. Sevdiğiniz insanla beraber alacağınız önemli kararlar devreye girebilir ya da onun hayatında önemli olaylar oluşabilir. Veya taşınmayla ilgili konular önem kazanabilir.


OglakOğlak Burcu:

Yakın çevre iletişiminizin aktif olduğu bir haftadasınız, sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Yakın çevrenizdekiler, akraba, kardeş, kuzenlerinize karşı hoşgörünüz yüksek olabilir. Onları korumayı ve kollamayı seveceksiniz. Ancak onlardan dolayı hayal kırıklığı yaşama olasılığınızda söz konusu olabilir.
Sosyal çevre, arkadaşlık, geleceğe yönelik işlerinizin hızlandığı bir dönemdesiniz. Bu hafta beklediğiniz tekliflerin sonuçlarını alabileceğiniz, geleceğiniz adına önemli konuşmalar yapacağınız haftalardan bir tanesi. Yakın çevrenizde hiç beklemediğiniz destekler yüzünü güldürecek. Bu anlamda Salı ve Cuma günleri beş yıldızlı günler.
Çarşamba ve Perşembe günü eviniz, aileniz, yuvanız daha fazla önemli olacak. Enerjinizi bu alanlara harcayacaksınız. Cuma günü sosyal çevrelerde bulunacağınız ortamlarda bazı anlaşmazlıklar devrede olabilir. Bir arkadaşınızla aranızda sorun varsa bu sorunları çözmeye çalışmalısınız.
Pazar günü çok şanslı etkileşimler devrede olacak. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü İkizler burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu Ay tutulmasını iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Bu alanlarda hızlı açılmalar ve gelişmeler karşınıza gelebilir. İşlerinizden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

KovaKova Burcu:
Bu hafta parasal işlerinizi düzene oturtmak isteyebilirsiniz, sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Pazartesi günü Kafanız dalgın, kararsız ve unutkan olabilir. Parasal işlerinizde ve günlük planlamalarınızda bir ödemeyi, verilmiş bir sözü unutmuş, atlamış olabilirsiniz.
Salı Çarşamba ve Perşembe günleri oldukça hareketli olacaksınız. Hayat sizi hızlandıracak, iletişiminiz artacak ve iletişim halinde olduğunuz insanlarla çok değişik işler peşine düşebilirsiniz. Sosyal medya ve digital ortamlarda kendi gücünüzü ortaya koyacaksınız. Önemli işler, görüşmeler, kariyer ve iş alanları oldukça aktif, bu dönem yaptığınız işlerle çok konuşulacaksınız. Ya da çalıştığınız yerde patronlarınızın gözüne girmeniz çok yüksek. Artık neyi isteyip istemediğinizi çok net göreceksiniz. Kuracağınız doğru bağlantılarınızla işlerinizi hızlı ilerleteceksiniz. Bu hafta beklenmedik yerlerden alacağınız destekler yüksek. Salı günü parasal konulardaki konuşmalarınızı yapmaya özen gösterin.
Cuma günü önemli, ev ortamlarınız ve kariyer alanınızdaki koşturmalardan kaynaklı olarak gergin olabilirsiniz, verdiğiniz tepkilerle davranışlarınızla etrafınızı şaşırtabilirsiniz.
Hafta sonu sizin dışınızda gelişen haberler sizi çok mutlu edebilir. Önümüzdeki hafta başında oluşan Ay tutulması sizin aşk evinizde gerçekleşecek. Aşk hayatınız hareketlenebilir ya da hayatınızda kimse yoksa bu tutulmayla beraber biriyle karşılaşabilirsiniz. Varsa sevdiğiniz insanla ilişkiyi ciddiye bindirme kararı alabilirsiniz. Hobileriniz, sanatsal işleriniz, çocukla ilgili konular, bu tutulmayla beraber hızlanacak.

BalikBalık Burcu:
Haftanıza oldukça duygusal hayalperest duygularla başlıyorsunuz, sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu hafta kendi istek ve beklentilerinize göre hareket edecek alacağınız haberlere göre çok mutlu olacaksınız.
Çarşamba ve Perşembe günleri parasal konularda daha cesur ve atak tavırlarınız devrede olurken Salı günü oldukça keyifli etkiler söz konusu. Uzaklardan gelecek önemli bir haberle iş alanlarınızda güzel bağlantılar kurulabilir.
Diğer taraftan hiç tanımadığınız insanlarla olan bağlantınıza Cuma günü dikkat etmenizde fayda var. Durum ve koşullar karşısında çok çabuk tepki verebilirsiniz. Karşı tarafla girişeceğiniz işlerde gerilimler oluşabilir.
Pazar günü arkadaşlarınız ve çevrenizle beraber yapacağınız planlar devrede olurken hayatınızda bir insan varsa, o kişiyi kendi çevrenize dahil edebilirsiniz. Ya da onun arkadaşlarıyla da bir araya gelebilirsiniz. Bir sonraki hafta başında İkizler burcunda bir tutulma gerçekleşecek. Bu tutulma ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikleyecek. Eviniz, aileniz, yuvanız önümüzdeki hafta itibari ile daha önemli olacak. Önemli bir konu, mevzu karşınıza gelebilir ya da evle ilgili önemli bir girişimle uğraşabilirsiniz.
 

kk cat 2.jpg

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta geleceğe yönelik planlamalar, sorgulamalar, araştırmalar gündeminizde olacak. Önemli seçimler yapacak, önemli kararlar alacaksınız. Kendi fikirleriniz ve hedefleriniz sizin için daha önemli bir hal alabilir. Yakın çevrenizde önemli değişimler yaşanabilir. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Tanıdığınız biriyle daha yakın bir ilişki içinde olabilirsiniz. Süregelen ilişkilerde ise geleceğe yönelik bir tamam veya devam durumu oluşacaktır. Süregelen ilişkilere sahip Koç burçları, evlilik veya ayrılık gibi önemli yol ayrımlarında olabilir. Finansal konularda hata ve karışıklıklara, kayıplara karşı dikkatli olmalısınız.
Harcamalarınızı kontrollü yapmalısınız. Zira bu hafta gereksiz harcamalar içinde olabilirsiniz. Bazı ilişkilerde ani ayrılık kararları, ani mesafeleşmeler söz konusu olabilir. Bu hafta ilişkilerde yaşayacağınız deneyimler uzun vadeli izler bırakabilir. Sizi değişim ve dönüşüme götürebilir. Bu zaman diliminde alacağınız kararların yaşamınızı uzun vadeli etkileyeceğini bilerek hareket etmelisiniz. Eşin finansal alanda radikal kararları olabilir. Eşten yana maddi destek görebilir, ortaklı işlerde para paylaşımlarında düzenleme yapabilirsiniz.


Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta finansal konularda önemli gelişmeler ve değişimler gündeme geliyor. Önemli kazançlar sağlayabileceğiniz anlaşmalar, ortaklıklar içinde olabilir; yüklü alım-satımlar gerçekleştirebilirsiniz. Hayata ve olaylara daha gerçekçi bakmak isteyeceğiniz bu haftada, gerçekçilikte aşırıya kaçarak karamsarlık noktasına gitmemelisiniz. Özgüvenin artacağı, ilişkiler ve ortaklıklara daha çok "ne alıyorum?" sorgulamasında olacağınız günler. Aynı zamanda finansal başarılar da daha güçlü ve başarılı hissettirebilir.
Venüs-Uranüs bağlantısı sebebiyle hafta içerisinde ilişkilerden yana ani, beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya olabilirsiniz. Dost ve düşmanı ayırabileceğiniz, bazı insanlara dair tavır değiştirebileceğiniz deneyimler olacaktır. Süregelen ilişkiler için şartları zorlamanın riskli olacağı bir hafta. Bu sebeple daha temkinli olmalı, pişman olacağınız tavırlardan kaçınmalısınız. Bu hafta karşınıza çıkan kişiler, bu hafta başlayan ilişkiler sizde derin izler bırakabilir. Fakat uzun vadeli olması daha zor olabilir. Estetik değişimlerde aşırıya kaçmamaya, görüntünüze aşırı odaklı kalmamaya gayret edin.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta iş hayatında, çalışma ortamında beklenmedik olaylar, ani krizler ve değişimler ortaya çıkabilir. Stresli bir iş ve çalışmayla meşgul olabilir, görevlerinizi yerine getirirken, sorumluluklarınıza dair daha stresli olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarından bazılarıyla zıtlaşma ve gerilim durumlarına dikkat, şartları zorlamak iplerin kopmasına neden olabilir. Bazı İkizler burçları mesleğinde radikal bir değişime gitme, alternatif işlerle meşguliyet gibi konularla ilgilenebilir. Sınavlar, eğitim konuları gündemde olabilir.
Sağlıklı beslenme, egzersiz, hareket halinde olmak hafta boyu ruh halinizi de toparlayacaktır. Bu hafta iş veya özel hayatınızda attığınız her adım yaşamınızda yeni bir sayfanın açılmasını sağlayacak. Nitekim eski sayfalar, eski konular da artık kapanıyor olacak. Zira burcunuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması, yaşamınızda radikal değişimleri hazırlıyor. Bazı ilişkilerde artık hiçbir durum eskisi gibi olmayabilir. Belirsiz, gel-gitli ilişkilerde net kararlar alınıyor. Uzun süredir yalnız olan İkizler burçları ise önemli tanışmalar yaşıyor.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta ilişkilerde köklü değişiklikler yaşanabilir. Sevdiklerinizin hayatında ani gelişmeler ortaya çıkabilir. Aile içinde önemli bir değişim, aile üyelerinin hayatında radikal değişimler gündeme gelebilir. Taşınmaz mallarla ilgili alım-satım konuları olabilir. Bu dönemde sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Finansal konularda ise gelir-gider dengesini sağlamaya çalışmakta fayda var.
Bazı aşk veya arkadaşlık ilişkilerinde, sosyal çevrenizdeki kişilerle ilgili gerçeklerin ortaya çıkışı, saklı durumların bilinmesi ve duyulması gibi durumlar olabilir. Etrafınız tarafından konuşulabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Aşk hayatında ise hızlı değişimler olabilir. Aniden duygularınızı uyandıran bir ilişki potansiyeli doğabilir. Süregelen ilişkinizde ise aniden duygusal değişimlere gidebilirsiniz. İyi veya kötü fark etmeksizin duygularınızda aşırılığa kaçmak, pişman olacağınız tavırları getirebilir. Bu yüzden dengeyi bulmaya çalışın. İş hayatında bir süreç kapanabilir. Sağlıkla ilgili destekler, hastane ziyaretleri gündeme gelebilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz.


Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta yaşamınızda önemli bitiş ve başlangıçların eşiğinde olabilirsiniz. İş veya özel hayatınızda eski bir sayfa kapanabilir. Beklentileriniz ve hedefleriniz kökten değişebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden bazılarıyla mesafeleşmeye gidebilir, bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu ayrılıklar ise daha sağlıklısını inşa etme, sağlıksız olandan kurtulma adına olabilir. Nitekim bazı kişileri daha iyi tanıyacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ev içinde güvenliğe, elektrik aksamlarına, kablolara dikkat etmeli.
Teknolojik alet alımları olabilir. Sosyal çevrenizde değişim yaşamaya başladığınız, ilişkilerden beklentilerinizin değiştiği bu süreçle birlikte hayatınıza yeni insanlar dahil olmaya başlayabilir. Yeni tanışmalar, yeni paylaşımlar gündeme gelebilir. İş hayatında, eğitim hayatınızda veya yaşamda sorumluluğunuzun olduğu, emek verdiğiniz herhangi bir alanda stres ve memnuniyetsizlik, zorlu durumlarla başa çıkmaya çalışma hali olabilir. Bugünlerde yaşamınızın bazı alanları sizin için stresli, gerilimli veya can sıkıcı olabilir. Fakat hangi enerjiyi beslerseniz, bu enerji hayatınıza daha fazla yayılacaktır. Bu yüzden negatiflikten kaçının.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta finansal hareketlilik artıyor. Yüklü harcamalar, yüklü kazançlar gündeminizde olabilir. Eğitim ve seyahatler adına harcamalar, kardeşlerle ortak alım-satım planları, aile mirasları gündeme gelebilir. Tazminat ve nafaka konularında yeni gelişmeler olabilir. Süregelen davalarınızda beklenmedik, emsal kararlar çıkabilir. İlişkilerde ise ilişkinin ne kadar sağlıklı, ne kadar köklü olduğuna dair bir sorgulama içinde olmak gerekebilir.
Güven ve iç içe geçmenin olduğu, bir bütün olabildiğiniz ilişkilerde kalmaya gayret etmeli; stres ve huzursuzluğun uyum ve huzurdan baskın olduğu ilişkilerden ise artık uzaklaşmalısınız. Bu hafta bazılarınız beklemediği kişilerden dönüşler, telefonlar alabilir. Fakat Uranüsyen etkilerle bu gelişmelerin peşinden hızlıca sürüklenip kendinizi akıntıya bırakmamalısınız. Zira geçici sözler, geçici tavırlar görebilirsiniz. Tutulmalara doğru giderken bu hafta toplum içindeki statünüzde değişimler olabilir. Evlilik, boşanma gibi konular gündeminizde. Akrabalar, komşular ve yakın çevrenin hayatında şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta önünüze gelen durumlara göre hareket etmeniz gerekebilir. Şartları iyi gözlemlemeye, olayları iyi okumaya, farkındalığınızı arttırmaya çalışmalısınız. Habersiz olduğunuz bir konuda önemli bir farkındalık yaşayabilir, bir yanılgıdan veya bekleyişten kurtulabilir, önemli bir uyanış yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili belirsizlikler son bulabilir. Biri tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Kısa süreli detokslar ve diyetler için uygun bir hafta. Harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bu haftada, farkında olmadan gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Paranızı doğru yönetmeye gayret etmelisiniz.
Bolluk bilinci içinde olmak, haftanın etkileriyle sürpriz kazançlar da finansal fırsatlar da getirebilir. Bu hafta özgüven üzerine çalışmalı, kendinizle ilgili sorgulama ve şüphelere düşmemeye dikkat etmelisiniz. Zira değersizlik, başarısızlık algısı bu hafta sizi karamsarlığa ve negatif enerjilere götürebilir. Tutulmalara doğru giderken, geleceğe yönelik yeni planlamalar içinde olabilirsiniz.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta Venüs sizin burcunuzda ilerlerken Uranüsle karşıt açı yapacak. Bu göksel pozisyon her türlü ikili ilişkilerinizi, ortaklık ve dostlukları değişime ve dönüşüme götürecek. Bu süreçte bazı ilişkiler kökten sarsılabilir, bazı ilişkiler ise bir kriz sayesinde daha çok köklenebilir, güçlenebilir. Önünüze gelen olayları iyi okumalı, sağlıklı ilişkiyi, sağlıklı tavrı aramalısınız. Korkularınızın üzerine gitmeniz, kendinizle veya karşınızdakilerle yüzleşme yaşamanız gereken durumlar olabilir. Cesaret göstermekten kaçınmamalı fakat kontrolsüz ve dürtüsel de davranmamalısınız. Bu hafta bazı ilişkiler bir sona gidebilir.
Bu son ise daha çok sizin seçiminiz, tavrınızla olabilir. Tıkanıklık yaşadığınız, kararsız kaldığınız noktalarda geçmiş deneyimlerin bilgi birikiminden faydalanmalı, geçmişten ders çıkararak bugünde yol almalısınız. Estetik müdahelelerde abartılar ve geçici istekler olabilir. Bu haftayı daha küçük ve risksiz estetik değişimlerle geçirmek faydalı olacaktır. Tutulmalara doğru giderken, yüklü bir yatırım, harcama gündeminizde olabilir. Finansal konulara dair yenilikler olabilir.


Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta yaşam düzenininde ve alışkanlıklarınızda, rutininizde önemli değişimler olabilir. Daha yoğun ve stresli bir süreç içinde olabilir, yaşamınızdaki sorunları çözmeye, görevlerinizi tamamlamaya, hayat koşullarınızı iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Eğitim ve sınavlarla ilgili konular, iş hayatındaki meseleler yorucu ve stresli gelebilir. İç huzuru koruyarak, kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Birden fazla alana emek harcama, birden fazla görevle meşguliyet hali olabilir. Ev içinde tadilatlar, yenilikler gündeme gelebilir.
Taşınma planları ve süreçlerinde ise karışıklık, aksama ve bekleyiş gibi durumlar oluşabilir. Bu hafta yaşam alanınızı düzenlemeye gitmek, ev içindeki enerjiyi değiştirecek etkinliklerde bulunmak daha faydalı olabilir. Karmaşa içinde olmak ise huzursuzluğa neden olabilir. Tutulmalara giderken ilişkilerinizde yeni bir sayfa açılabilir. Önemli bir tanışma olabilir. Hayatınızdaki kişilerle ilişkilerinizde ise anlaşılamama, anlayamama durumları; karşınızdakini çözümlemeye çalışma hali söz konusu olabilir. Konfor alanına kaçmak yerine kendinizi geliştirmeye çalışmalı, zor gelen durumlarla yüzleşmelisiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta plan dışı durumlarla sıkça karşılaşabilir, beklenmedik haberler alabilir, beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kritik işleri bir sonraki haftaya ertelemeniz daha sağlıklı ilerlemeyi getirebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler günlük yaşamınıza etki edebilir. Zihinsel olarak zaman zaman dağıldığınızı görebilir, dikkat dağınıklığı ve zihinsel karmaşa yaşayabilirsiniz.
Hobilerle ilgilenmek, keyif alacağınız aktivitelere zaman ayırmak, yakın çevrenizle sohbet etmek zihinsel dağınıklıktan çıkmanızı sağlayabilir. Kısa yürüyüşler iyi gelebilir. Seyahat planlamalarında ise değişiklikler olabilir. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde önemli değişiklikler olabilir. Küslük ve barışma durumları yaşanabilir. Saklı duygularınızı dile getirmek, daha sağlıklı ilerlemenizi sağlayabilir. İletişimde ise özenli olmalı, zira haftanın etkileriyle kendinizi tam olarak ifade edemeyebilir, karşınızdakini tam olarak anlayamayabilirsiniz. Teknolojik aletlerde geçici arızalanmalar olabilir.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta iş veya özel hayatınızda önemli bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca yaşayacağınız deneyimler sizde köklü değişimlere neden olabilir. İz bırakacak deneyimler içinde olabilirsiniz. Tutulmalara giderken özellikle aşk ilişkilerinde yeni deneyimler, yeni öğrenişler içinde olacaksınız. Bu sebeple sabitlikten, alıştığınız tavır ve düşünce kalıplarından çıkma zamanı. Size zor gelenin üzerine gitmeli, kendinize karşı dürüst olmalı, korkularınıza hapsolmamalısınız. Gerçekçi düşünmek, zor kararı almanız adına destekçi olabilir.
Sağlıksız olan bir tavrı, bakış açısını veya bir kişiyi hayatınızdan kesip atma zamanı. Özgüven ve özdeğerle ilgili dalganlamalar, sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları yapmak, geçmişteki negatif deneyimlerden özgürleşmeye çalışmak bu konuda sizi ileriye taşıyabilir. Finansal konularda ise bu hafta hırslarınız artabilir. Daha çok kazanmak, başarı sağlamak adına ileriye yönelik adımlar içinde olabilirsiniz. Aile içinde, ev içerisinde gerilimi tetiklemekten ve şartları zorlamaktan kaçının.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları (23-29 Kasım)​

Bu hafta iş veya özel hayatınızda, yaşamınızla ilgili alacağınız kararlarda iki kez düşünmeli; daha temkinli olmalısınız. Geçmiş deneyimlerinizden ders çıkararak ilerleme, geçmişin bilgi birikiminden faydalanma zamanı. Neptün hafta içerisinde sizin burcunuzda durağan harekette olacak. Bu sebeple hata yapmaya daha açık olabilir, hatalı tavırlara gidebilirsiniz. Özellikle finansal konularda risk almaktan kaçının. Karşınızdakileri daha iyi tanıyacağınız olaylar ve durumlar olabilir. Bazı ilişkilerde sırlar açığa çıkabilir.
Bulunduğunuz ortamlarda daha çok dikkat çekebilir, daha çok konuşulabilirsiniz. İnsanların düşüncelerine ve tepkilerine fazlaca takılmak, özgüven eksikliğine yol açabilir. Akrabalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde ani ve kısa süreli bir gerilim oluşabilir. Süregelen ilişkilerde ise geleceğe yönelik kararlar alabilir, önünüzü daha net görebilirsiniz. Nitekim bu hafta sezgileriniz çok daha güçlü çalışacak. İşaretçi rüyalar ise size destekçi olacak. Tutulmalara doğru giderken yaşamınızda yeni temeller atabilirsiniz. Taşınma ve seyahatler gündeminizde olabilir.



Astrolog Merve Rençber
 

Gerçekte ne istediğimizin kanaatine varmamız gereken bir hafta deneyimleyeceğimizi söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, yeni haftanın ilk gününde burçların sizlere ne gibi işaretler verdiğini açıkladı. Hafta boyunca dikkat etmeniz gerekenler neler? 23 Kasım-29 Kasım haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor?​

kk cat 5.jpg

23 Kasım haftası astrolojik olarak neler getiriyor?​

Balık burcunda olan jenerasyon gezegenlerimizden Neptün, 28 Kasım’ı 29 Kasım’a bağlayan gece itibariyle önce durağan pozisyonuna ve ardında da direkt hareketine geçiyor olacak.

Neptün, Balık burcunun direkt hareketi ile kendimize acımayla ve etrafımızda olup bitenleri görmemezlikten gelmeyle ilgili dikkatli olmamız gereken bir sürece işaret etmektedir. Birilerinin bulunduğumuz konumdan gelip bizleri kurtarma eğilimlerinden vazgeçilmesi gereken bir sürece de işaret etmektedir. Fiziksel dünyanın kısıtlıklarından kurtulma eğilimlerimiz artabilir. Kaçıp gitmenin çözüm olacağını düşünebiliriz. Ancak bu durum sadece kaosa sürüklemekten öteye geçmeyecek başka bir sıkıntılı süreci doğuracaktır. Birçok yazımda da belirttiğim gibi “Kaçtığımız yere, kaçtığımız şeyi de götürürüz” diyorduk. Kabule geçmenin idrakine varmak, bizleri ruhsal olarak da yatıştırabilecektir.

Bu haftanın genel vurgusuna bakacak olursak ortada bir kriz yokken daha da kriz yaratma eğilimlerimiz olabilir. Teslim olmak birinci kurallar arasında geliyor. Suyun çözücü ve şifacı özelliklerinden faydalanmalı ve tutulma sürecine yaklaşırken Ay’ın görünür hale gelmesinin avantajlarından faydalanabiliriz. O sürece kadar da dürtüsel hareket etmenin fayda sağlamayacağı idrakine varabilmeliyiz. Ticarette ve ikili ilişkilerimizde faydalı olmaya ve yaratıcı özelliklerimizi ön plana çıkartmayı hedefleyebiliriz.

Ay’ın Koç burcuna geçişi ile elementsel uyumdan faydalanabilir ve ben merkezci davranmak yerine şifacı özelliklerimizi kullanabiliriz. Daha bilge ve akılcı hareket etmenin avantajlarından yararlanabiliriz.

Gergin ve öfkeli olmak yerine cesaretimizi toparlayabilecek aktiviteler geliştirebiliriz. Hem kendimiz hem de geleceğimiz için daha yararlı nasıl olabiliriz noktasında savunma savaşlarımızı belki de eskiden olduğu gibi satranç taşlarını önümüze dizerek strateji geliştirebiliriz. Hatta birlik içerisinde olabilmek için teşvik edici olabiliriz.

İçimizdeki sağlıksız büyüyen öfkeye ve bizleri güçsüz kılan her ne ise hepsinin üstesinden gelebileceğimiz idrakine varabiliriz.
Zihinsel gücümüzü, ikna kabiliyetlerimizi geliştirebilecek kitaplar okuyabiliriz.

Aniden başlayan, biten ikili ilişkilerimize bir son verme isteği içerisinde isek karşısında durduğumuz ve bir başkasının yaptığına karşı “nasıl bu şekilde davranabilir ben olsam bu şekilde davranmazdım” dediğimiz konuların üzerine durmak bizlere fayda sağlayabilir. Empati geliştirmek ve temelde yatan kök probleme odaklanmanın ancak bizleri sağlıklı ilişkilere yöneltebileceği idrakine sevk edebiliriz.

Bakış açımızı değiştirebilmek, daha geniş perspektiften bakabilmek fayda sağlarken. Düşünmeli, algılamalı ve gerçekte ne istediğimiz kanaatine varmamız gereken bir hafta deneyimleyeceğiz…

kk cat1c.jpg

Yükselen Koç​

Bu hafta maddi konularda yeni başlangıçlar, yeni girişimler açığa çıkabilir. Bu girişimler sizin gelecekteki başarı ve bolluğunuzun tohumlarının atılması anlamına gelebilir. Tam anlamıyla hedeflerinize odaklanacak olursanız, başarı kaçınılmaz bir şekilde hayatınızda var olabilir. Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz ve motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Kendi öz güveninizi geri kazanmalısınız. Etrafınızda olana bitene odaklanmak yerine kendinize odaklanmayı deneyimleyebilirsiniz. Arkanızdan dönen işlere kulak asmamayı ilke edinebilirsiniz. Hedeflerinizin yönünü kendinizin belirleyebileceği bir sürece giriyorsunuz. Ağzınızdan çıkan kelimelerin iradesini elinize almalısınız. Kuracağınız cümlelerin ağırlığı sizleri büyük dönüşüme götüren ilk adımlar olabilir.

Yükselen Boğa​

Bu hafta aile bireyleriyle aranızda oluşabilecek problemlerin üzerine yoğunlaşmanız gerekebilir.
Aile içi ilişkilerin kuvvetlenmesi için anlayışlı yaklaşımlar içerisine girebilirsiniz. Aile, yuva konularına odaklanabilirsiniz. Aksi durumlarda olumsuzluklar söz konusu olabilir.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Sosyal çevrenizde oluşan problemlere çözüm bulabileceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Sizleri rahatsız eden sorunları kökten çözüme ulaştırmak kendinizi iyi hissetmenize vesile olabilir. Yurtdışı ticari bağlantılara yönelmek isteyebiliriz.

Yükselen İkizler​

Duygusal hayatınızda gerçeklerden kaçmak, görmezden gelmek gibi konular ileriki süreçte sıkıntılar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Gerçeklerle yüzleşmek için kendinizi hazır hissetmeniz ve cesaretli olmanızda fayda var. Yeni girişimlerden kaçınmanız gerekebilir. Çünkü başarısızlıklarla, gecikmelerle, ertelenmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Dış etkenlere maruz kalmamaya özen gösterebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yılmadan çabalamak gerekebilir. “Hedefime bir türlü ulaşamadım” diyerek pes etmemeye özen gösterebilirsiniz. Yılmadan çabalamak hedeflerinize ulaştırabilir. Çalışma ortamınızdaki kök sorunlara odaklanabilirsiniz. Birlik olmak birilerinden destek almak iyi gelebilir.

Yükselen Yengeç​

Maddi konularda yeni girişimler, yeni başlangıçlar konusunda şüpheci yaklaşımlardan kaçınmanız gerekebilir. Şüphelerden sıyrıldığınız zaman kaçınılmaz başarılar elde edebilirsiniz. Bu durum durdurulamayacak ilerlemenizin başlangıcı olabilir. Duygusal dünyanızda büyük bir sevgi, güçlü bir nefretten sonra gün yüzüne çıkabilir.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Hissiyatınızın ve sezgilerinizin yüksek olduğu bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Tarihi, mistik, ve gizli olaylara karşı merakınız artabilir. Aşk hayatınızda ve yaratım alanlarınızda değişimlere gidebilirsiniz. Yeni ortaklıklar gündeminize gelebilir. Aşk hayatınızı bir ileriki seviyeye taşımak için daha derin ve güçlü duygulara taşıyabilirsiniz.

Yükselen Aslanlar​

Bu hafta ikili ilişkileriniz kuvvetlenebilir, yakın dostlarınızla planlar, programlar yapabilir ve monoton ilerleyen hayattan keyif almak isteyebilirsiniz. Duygusal dünyanızda kalbinizin sesini dinlemek, güçlü beraberliklere sahip olmanıza vesile olabilir. Sizi mutlu edebilecek ilişkiler açığa çıkabilir.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Psişik ve mistik konulara karşı ilgi ve merakınız artabilir. Farkında olmadan iletişimde olduğunuz kişilere kanallık edebilirsiniz. Yapacağınız uyarılar karşı tarafın kendiyle ilgili farkındalıklar kazanmasına vesile olabilir. Aile içerisindeki sağlık problemlerine yol gösterici çözümler sunabilirsiniz. Telkin etmek ve sakinleştirmek size düşebilir. Tüm şifacı özelliklerinizi bu dönem kullanmak size ve ailenize iyi gelebilir.

Yükselen Başaklar​

Bu hafta yanlış anlaşılmalardan dolayı ikili ilişkilerinizde bozulmalar olabilir. Can sıkıcı durumlar ve yıkıcı tutumlar sergilemekten kaçınmak, kayıplar yaşamanızı engelleyebilir. Eski dostlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Onlardan manevi destek görme eğilimleriniz, yalnız kalmak istemeyişinizden kaynaklanabilir.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Evlilik, ortaklık ve ilişkiler konusunda beklentileriniz yüksek olabilir. İlişkiniz ilham kaynağınız olabilir ya da ilişki yaşayan kişilere ilham kaynağı olabilirsiniz. İletişim kanallarını, sosyal medyayı daha yoğun kullanabilirsiniz. Farklı olana yönelmek isteyebilir, yaratıcı fikirlerinizi yeni projeler haline getirebilirsiniz.

Yükselen Teraziler​

Bu hafta girişimlerinizin veya vermiş olduğunuz emeklerinizin karşılığını almak yönünde kendinizi başarılı hissedebilirsiniz. Hak edilenlerin kazanılması ile beraber maddi konularda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Bilgi alışverişleriniz yoğun olabilir. Araştırmacı yönünüz ortaya çıkabilir.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Çalışma ortamınızda ve iş koşullarınızda belirsizlikler olabilir. Sağlık konularına dikkat! Yanlış teşhis ve tedavi durumları yaşanabilir. Kan tahlili ya da röntgen çekimlerinin tek bir yerden ya da bir kere yaptırılması yanlışlıklara vesile olabilir. Ticari konularda yeniden hesaba kitaba oturmak ve idareyi ele almak gerekebilir. Detaylı raporlar almak ve incelemek sizleri artıya sevk edebilir.

Yükselen Akrepler​

Bu hafta kendinizi kısıtlanmış, özgürlüğünüzü kaybetmiş hissedebilirsiniz. Aile bireylerinden ya da sizin üzerinizde söz sahibi olabilecek kişilerin size dayatmış olduğu sorumlulukları kabullenmek sizi strese sokabilir. Zaman zaman kendinizi umutsuz hissedebilir ve geleceğe karşı şüpheci yaklaşabilirsiniz. Sabredecek olursanız insanların bencilce isteklerini aşabilirsiniz.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Yetenekleriniz ve becerileriniz hususunda ilham perinizi cebinizde taşıyor olabilirsiniz. Edebiyat ve sanat dalları ile ilgilenmek sizi mutu kılabilir. Daha aktif bir iletişim sürecine giriyorsunuz. İletişim kanallarınızı kuvvetlendirecek anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz.

Yükselen Yaylar​

Bu hafta hırslarınızdan kaynaklı var olan varlıklarınızı kaybetme ihtimalleriniz söz konusu olabilir. O nedenle yeni girişimlerde bulunma planlarınız var ise ertelemeniz fayda getirebilir. Maddi kayıp yaşayabilir ve kendinizi çok zor bir duruma sokabilirsiniz. Özel hayatınızda sevgi ve ilgi yoksunluğu yaşayabilirsiniz. O yüzden duygusal dünyanıza gerekli özeni gösterebilmeyi deneyimlemelisiniz. Beklenmedik ani gelişmelerle sevinç ve mutluluklar yaşayabilirsiniz.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Yaşadığınız ev ilham verici tablolarla donatılmış olabilir. Doğayla iç içe olabileceğiniz bir evin hayalini kurmak iyi gelebilir. Ya da gerçekleştirmek istediğiniz hayale odaklanabilirsiniz. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz sürecin sonlarına gelmiş olabilirsiniz. Vizyoner kimliğiniz ön plana çıkabilir ve kendi öz değerinizin idaresini elinizde tutabilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar​

Mesleki ve maddi alanlarda kendinize duyduğunuz güven sarsılabilir. Özel ilişkilerinize ve arkadaşlarınıza karşı güvensizlikler açığa çıkabilir. Yaşam biçiminizde ani bir değişimle beraber var olan düzeninizin yıkılması ve yeni bir düzenin hayatınızda var olması söz konusu olabilir. Yeniliklere karşı kendinizi hazır hissetmeniz rahatlatıcı olabilir.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Hayal gücünüzü kağıda dökmek ve kaleme almak en büyük kurtarıcınız olabilir. ARGE çalışmalarınızı sosyalleşmek için yöneltebilirsiniz. Kendinizi örnek alarak bir sistem geliştirebilir ve eski iletişim kanallarınızı kullanmak isteyebilirsiniz.

Yükselen Kovalar​

Bu hafta kötü alışkanlıklarınızdan ya da dikkatsizliklerinizden kaynaklı sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Bu durumun yaratabileceği sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Düşüncelerinizde hedefler, planlar var fakat eyleme geçmekle ilgili cesaretsizlikleriniz olabilir. Kendinizi eyleme geçmeye hazırlamalısınız. Cesaretli adımlar atacak olursanız ileriki süreçte sizin için iyi sonuçlar getirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Varlık ve kazanç alanlarında yatırımlarınızı planlamanızda zorluklar verebilir. Neptün bir sis perdesidir ve olaylara gizem katabilir. Varlık ve kazançlarınızda zorluklar yaşanabilir. Bu dönem çok yönlü olabilirsiniz. Her şeyden biraz bilmek öğrenmek ve hatta her şeye dahil olmak isteyebilirsiniz. Tek bir konuya odaklanmanız faydalı olabilir.

Yükselen Balıklar​

Bu hafta kendi kabuğunuza çekilebileceğiniz, manevi açıdan içedönük bir yaşam sürebilirsiniz. Duygusal açıdan inanç dünyanızda yaşamış olduğunuz hayal kırıklıklarına yoğunlaşabilirsiniz. Bu durumun sizde yaratacağı sıkıntı halleri kendinizi olumsuz etkilemenize sebep olabilir. O yüzden olgun ve sizi iyi bir şekilde yönlendirebilecek insanlarla iletişim kurmak, fikir alışverişinde bulunmak sizin için çok daha iyi olabilir.
Neptün direkt hareketine geçiyor. Her şeye ve herkese uyum sağlayabilecek bir yapıya sahip olabilirsiniz. Ancak fark edilmiyor olmak canınızı sıkabilir. İfade şeklinizi güçlendirmeyi deneyimleyebilirsiniz. Farklı kültürleri araştırmak isteyebilirsiniz. Ticaretinizi yurtdışı bağlantılı bir e-ticarete çevirmek isteyebilirsiniz.
 
kk cat 6.jpg


Koçlar ve Yükselen Koçlar:
Koçlar, haftaya Merkür’ün Neptün ‘e gerçekleştirdiği olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi ödemeler, borçlar ve krediler alanında yeni bir döneme sokarken, borçlarınızı istediğiniz gibi şekillendirebileceksiniz. Ayrıca sezgilerinizde oldukça kuvvetli olacak. Diğer yandan hafta ortası Merkür, Pluto ve Jüpiter ile yine olumlu temaslarda olacak. Bu etki de sizin kariyerde pozitif etkileyecek, çalışmalarınızı paraya çevirebileceğiniz gibi terfi, yükselme bekliyorsanız bu dönemde beklediğiniz haberler gelebilir. Venüs-Uranüs karşıtlığı ise gelirlerinizi arttırırsanız bile giderlerinizin de bu doğrultuda artabileceği noktasına da uyarıda bulunurken. Sürpriz giderler çıkabilir. Harcamalarınızı yazarak yapmanızı tavsiye ederim.



Boğalar ve Yükselen Boğalar:
Boğalar, haftaya Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi evlilik, ikili ilişkiler ortaklıklar da çok olumlu etkileyecek. Hatta partnerinizle beraber güzel bir seyahat programının içinde de yer alabileceksiniz, iletişim anlamında ortaklıklarda güzel bir dönem. Diğer yandan Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise eğitimle ilgili konularda fırsat sağlayabileceğinizi gösterirken. Elinizde olan projeyi de olumlu sonuçlandırabileceksiniz. Venüs’ün Uranüs ile yaptığı karşıt açı arkadaş ilişkilerinizde sizi ani kararlar almaya yönlendirebilir, beklemediğimiz tepkiler alabilirsiniz onlardan. Ortamınız değişikliği yapmak zorunda kalabilirsiniz, farklı insanlarla bir arada olmak gerginlik yaşamınıza neden olabilir. Parada risk almadan harcama yapmalısınız.



İkizler ve Yükselen İkizler:
İkizler, haftaya Merkür’ün Neptün ile gerçekleştirdiği olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizin kariyerde daha rahat ilerlemenizi sağlayacak, iş ortamında doğru iletişim kurmanıza destek verirken, iş arkadaşlarınızdan da beklediğiniz desteği alabileceksiniz. Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı pozitif anlamda artmasına ve bunu da paraya dönüştürmeniz için fırsatları hayatınıza getirecek. Diğer yandan borçlanmadan yatırım yapmak adına radikal kararlar alabilirsiniz. Yatırımın temellerini atmak için güzel bir dönem ama icraat için 3 Aralıktan sonra hamle yapmanızı tavsiye ederim. Venüs-Uranüs karşıt açısı sizi sağlık alanında sıkıştıracak, bağışıklık sisteminiz oldukça hassas destek gıda alabilirsiniz.



Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:
Yengeçler, haftaya Merkür’ün Neptün ile gerçekleştirdiği olumlu açı ile başlıyoruz. Eğitimle ilgili konularda size destek sağlarken, çocuklarla olan iletişiminizde yine bu hafta çok güzel ilerleyecek. Aynı zamanda sürpriz misafir ağırlama durumunuz oluşabilir. Ev ortamınız kalabalıklaşacak. Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise evlilikteki sıkıntılarınızı çözmenizi sağlayacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar da mantıklı davranıp geçmişteki problemlerin bile çözümünü sağlayabileceksiniz. Venüs’ün Uranüs ile yaptığı karşıt açı ise arkadaş gruplarından kaynaklı sıkıntılar yaşayabileceğinizi gösteriyor, kalabalık gruplarda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ev ortamınız en güvenilir yer olabilir.



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:
Aslanlar, haftaya Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizin aile bireyleri ile olan iletişiminizde etkileyecek ve onlardan beklediğiniz maddi manevi desteği rahatça alabileceksiniz. Yine ailenizin temel ihtiyaçları ve sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise sizi iş ortamında daha planlı olmaya sevk ediyor. Ayrıca stratejik davranmanız gerekecek, iş ortamın da bu hafta duygularınızı kenara bırakmanız lazım. Venüs’ün Uranüs ile yaptığı karşıt açı ise ev ve iş arasında gelgit yaşamanıza evden çalışarak işlerinizi toparlamanız gerektiği konusunda sizi yeni bir sürece sokuyor.



Başaklar ve Yükselen Başaklar
Başaklar, haftaya Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki hem yakın çevrenizle daha güzel bir iletişim kurmanızı sağlarken, hem de kardeşleriniz ile ortak bir girişimde bulunabilirsiniz. Ayrıca özel hayatınızdaki sıkıntılarda onların desteğini alacaksınız. Merkür’ün Jüpiter ve Pluto ile yaptığı olumlu açı ise, eğer hayatınızda kimse yoksa yeni bir aşkın gelebileceğini fakat bu aşkta mantık doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini söylüyor. Yine çocuklarla ilgili konularda zamanı iyi kullanmak, planlı ilerlemeniz şart. Venüs’ün Uranüs ile yaptığı karşıt açıdan dolayı yolculuklarda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Eğitimle ilgili konularda işleriniz planlarınız varsa ani kararlar vermemelisiniz.



Teraziler ve Yükselen Teraziler:
Teraziler, haftaya Merkür’ün Neptün’e yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki hem sağlıkla ilgili konularda sizi olumlu etkileyecek hem de para kaynaklarınızı arttıracak kendinizi iyi hissedip bu enerjiyi iş hayatınıza yansıtabileceksiniz. Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise ev ortamında yaşadığınız uzun süreden beri devam eden sıkıntıları çözmeniz konusunda destek sağlarken. Venüs-Satürn karşıtlığından dolayı gelirleriniz ve giderleriniz arasındaki denge kurmanız şart olacak. Yine estetik ve güzellikle ilgili operasyonlar için destekleyici bir dönem değil, 3 Aralık ve sonrasını değerlendirmenizi tavsiye ederim.



Akrepler ve Yükselen Akrepler:
Akrepler, haftaya burcunuzdaki Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sizi bireysel anlamda yukarı çekecek, çok olumlu bir açı. Aynı zamanda aşk, ilişkiler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz hepsinde çok rahat hareket edeceksiniz. Kendinizi bulacağınız bir hafta diyebilirim. Yine Merkür, Pluto ve Jüpiter ile de çok olumlu açılarda bulunacak. Bu etkiyle beraber kardeşlerinizle beraber yol alabilir, onlarla ortak bir girişimde bulunabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise burcunuzdaki Venüs’ün Uranüs ile yaptığı karşıtlık, bu etki sizi aşkta köşeye sıkıştıracak, uzun süreli bir ilişki mi yoksa yüzeysel bir ilişki mi orada karar vermelisiniz. Belki de doğru insanı kaçırmanıza neden olabilir, dikkat etmelisiniz ilişkilerde.



Yaylar ve Yükselen Yaylar:
Yaylar, haftaya Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumlu açıyla başlıyoruz. Bu etki tamamen sizi içe döndürecek, ev ortamınızı düzenleyebilirsiniz. Evde vakit geçirebilir, kendi içinizdeki çıkmazları çözümlemek isteyebilirsiniz. Yine Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise para kaynakları açısından sizi destekliyor. Yeni projeler geliştirmek için bir istirahat dönemi yaşarken, bu içe dönüş size para kazandıracak. Venüs’ün Uranüs ile yaptığı karşıt açıdan dolayı gereksiz iş sorumluluğu üstlenmenize neden olacak, başka insanların problemlerini siz çözeceksiniz. Bu hem iş hem iş ilişkilerini gözden geçirmenizi sağlayacak. Sağlıkta da bu hafta risk altındasınız özellikle boyun, boğaz bölgeniz.



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:
Oğlaklar, haftaya Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sürpriz bir yolculuğa sizi sevk ederken, kalabalık ortamların desteği ile daha güzel iş bağlantıları yapabileceksiniz. Birebir ilişkilerden ziyade, kalabalıklar size destek verecek. Diğer yandan Merkür’ün burcunuzdaki Pluto ve Jüpiter’e yaptığı olumlu açı ise bireysel anlamda her yerden fırsat kazanabileceğinizi, fırsatlarınız doğrultusunda ilerleyeceğinizi gösteriyor. Venüs-Uranüs karşıtlığı ise ikili ilişkiler mi arkadaş ortamınız burada ikilem yaşamanıza neden olacak. Burada tabii ki de sosyal çevreyi tercih etmek size kazanç sağlayacak. Bu hafta biraz daha kendinizi düşünmelisiniz.



Kovalar ve Yükselen Kovalar:
Kovalar, haftaya Merkür’ün Neptün ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu etki sezgileriniz doğrultusunda yüksek para kazanmanızı sağlayacak. Doğru bağlantıları ve insanları zekanızla birleşip size yeni bir proje getirecek. Kariyerde yükselme dönemi Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise haftanın üç günü çalışıp üç günü çalışmamanıza sebebiyet verebilir. İş ortamını daha kontrollü bir şekilde programlayacaksınız. Ayrıca uzun zamandır görmediğiniz insanlarla karşılaşmak için çok olumlu bir hafta. Venüs- Uranüs karşıt açısı ev, aile iş arasında git-gel yaşamanıza neden olurken. Mutfakta fırın ve küçük ev aletlerinde bozulma yaşayabilirsiniz.



Balıklar ve Yükselen Balıklar:
Balıklar, haftaya burcunuzdaki Neptün’ün Merkür ile yaptığı olumlu açı ile başlıyoruz. Bu sizi sürpriz bir eğitim programına yönlendirirken, yine uzun yolculuklar, seyahat anlamında da destek var. Yolculuklar size çok büyük bir getiri sağlayacak. Merkür’ün Pluto ve Jüpiter ile yaptığı olumlu açı ise sizi geleceğe dair projelerinizi gerçekleştirmek adına sezgilerinizi kullanmanız gerektiğini söylüyor. Ayrıca projeleriniz için eğitimde alabilirsiniz. Venüs-Uranüs karşıt açısı ise kardeşler konusuna parmak basıyor, kardeşleriniz istediğiniz iletişimi kuramayabilirsiniz. Bu hafta ailenizin desteği yok, daha çok bireysel olarak yol almalısınız.






ASTROLOG SEMA SİDAR
 

kk cat1.jpg

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR​

Haftaya başlarken ilk günler içe kapanık duygusal hassas etkilerde olabilirsiniz. Çarşamba itibariyle enerjiniz artmaya başlayacaktır. Genel olarak fikirlerinizin değiştiği iletişimde yeni bir yön arayışınızda olduğu bir dönemde olacaksınız. Bu hafta özellikle Cuma günü civarında maddi konularda ani çıkışlar, harcamalar gündeme gelebilir, kadınlarla uyumsuzluklar olabilir. Ancak genel olarak iş koşullarından fayda göreceğiniz bir dönemde olacaksınız. Çocuklarla ilgili veya aşkla ilgili radikal kararlarınız gündeme gelebilir.



BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR​

Haftanın ilk günleri ilişkilerden ve maddi konulardan faydalar açığa çıkabilir. Pazartesi Salı günü estetik güzellik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Venüs’ün akrepte transit edeceği bu dönem etrafınızdan destekler alacağınız etkiler var, birliktelikler, ilişkiniz önceliğinizde olacak. Ancak Cuma günü Venüs Uranüs karşıtlığı sizin oldukça önemli olacak. Fikir ayrılıkları, uyumsuzluklar, ani gelişen konular odağınız da olacak. Genel olarak maddi konularda , iş konularında karar vermeye çalıştığınız etkilerle ilerleyeceksiniz. Aralık ortasından sonra kararlarınız netleşmeye başlıyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR​

Haftanın ilk günlerinde gündeminizde işiniz var, dışa dönük çalışmalarla iş koşullarından faydalar görebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren iletişiminiz kuvvetleniyor ve daha cesur yaklaşımlar gündeme gelebilir. Cuma günü sizler için sağlık hassasiyetleri olabilir, dikkatli olmak gerekir. Ayrıca kadınlarla ilişkilerde pürüzler gündeme gelebilir. Tutulma etkisi ile de ani bitişler gündeme gelebilir .



YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR​

Haftanın ilk günlerinde gündeminizde yolcuklar seyahatler, eğitim konuları var. Konuşmalardan , işlerden, ticaretten faydalar görebilirsiniz, destekler alabilirsiniz. Hafta ortasında iş konularında fikir ayrılıkları ve gerginliklere dikkat. Özellikle Perşembe ve Cuma günü duygusal hassas etkiler altında olacaksınız özellikle ilişkiler aşk çocuklar konularında ani gündemleriniz gelişebilir . hafta genelinde sağlığınıza dikkat edin, bedensel hassiyetler gündeme gelebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR​

Haftanın ilk günlerinde gündeminiz finansal konular olacak. Gelirinize yön vermek isteyebilirsiniz, finansal planlama yapabilirsiniz. Hafta ortasında daha dışa dönük aktif cesur olacağınız durumlarınız var. Cuma günü civarında ise gündeminiz değişiyor ve iş konularında ani beklenmedik hızlı gelişmeleriniz devreye giriyor, bir durumu kapatma bitirme enerjisi gündeme gelebilir. Hafta genelinde etrafınızda, arkadaşlarınızla veya ilişkinizle iletişim sorunları olabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR​

Haftanın ilk günlerinde gündeminizde ilişkileriniz var. Birlikteliklerden, evlilikten destekler alabilirsiniz, karşınızdaki kişiler yardım edebilirsiniz. Hafta ortasında gündeminizde finansal konular yer alacak. Borçlar, krediler, miras konularıyla ilgilenebilirsiniz. Etrafınızda uyumsuzluklar, kardeş sorunları, iletişim sorunları gündeme gelebilir. Çevrenizin desteğini alacağınız bu dönem yine de kaygılarınız olacaktır. Bir durumu bitirme , sonucu varma gündeme gelebilir. Ev aile konularında yaşadığınız hassasiyetler tutulma etkisi ile yoğunlaşabilir, bir karar alma gündeme gelebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR​

Haftanın ilk günlerinde iş konularında yoğunluklarınız olabilir, aynı zamanda duygusal yaklaşımlar gündeme gelebilir. Hafta ortasında kendinizi ortaya koyacağınız gelişmeler var, dışa dönük olacaksınız. Hafta sonuna doğru finansal konularda harcama artışı, giderler olabilir. Genel olarak , hukuksal konular, yolcuklar, yurtdışı konularında veya yayıncılık ile ilgili konularda yeni bir karar alacağınız gelişmeler içerisin de olabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR​

Bu hafta gündeminizde finansal konular yer alacak. Giderleriniz artabilir, iş konularında yeni bir yön arayışınız olabilir. Venüs sizin burcunuzda transit ediyor bu durum sizleri sosyal, aktif dışa dönük olacağınız etkiler var ancak Cuma günü civarında ilişkilerde pürüzler gündeme gelebilir. Genel olarak maddi konularda harcama artışı ve plansızlıklar gündeme gelebilir.

YAY VE YAY YÜKSELEN YAY OLANLAR​

Bu hafta sizler için hareketli etkiler var, tutulma etkisini hissettiğiniz etkilerde olacaksınız. Ancak genel olarak hareketli, enerjik, dışa dönük olacağınız bu hafta, yeni maceralar atılmak, yeni keşifler yapmak isteyebilirsiniz. Venüs Uranüs karşıt açısı ile sağlık konularında ani gelişmeler gündeme gelebilir. Ayrıca iş konularında yeni bir karar alıp bir durumu bitirme durumu gündeme gelebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR​

Haftanın ilk günlerinde gündeminizde iş konuları var, her durumu ciddiyetle ele alacağınız gündemleriniz var. Bazı kişiler için kafaya taktıkları meselelerde çözüm üretirken kısıtlandığını hissedebilirler. Yeni planlar yapabilirsiniz. Bedensel olarak sağlık hassasiyeti olabilir, bağışıklık sistemi sorunları olabilir. Bazı kişiler için sosyal dışa dönük, arkadaşlarla irtibatta olduğu etkiler var .

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR​

Haftaya başlarken finansal konular gündeminizde, maddi fırsatlar gündeme gelebilir. Venüs Uranüs karşıt açısı ile sizler için kadınlarla uyumsuzluklar, iş sorunları gündeme gelebilir. Hırslı tavırlardan, gerginlikten uzak kalabilmeniz gerekmekte. Çevrenizde uyumsuzluklar gündeme gelebilir. Çarşamba perşembe günü önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Genel olarak çocuk konuları, aşk ilişkileri cephesinde fikir ayrılıkları veya yeni bir karar alma durumu gündeme gelebilir.



BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR​

Haftanın ilk günlerinde duygusal hassas olabilirsiniz. İş konularında bir yöne gitme, yeni kararlar alma gündeme gelebilir. Aynı zamanda aile ile ilgili karar alabilirsiniz, onlarla ilgilenebilirsiniz. Bazı kişiler için ise sorunlu işler var ise değişim kararı gündeme gelebilir. Bu hafta kadınlarla veya ilişkilerle ilgili uyumsuzluklar olabilir. Cuma günü Venüs Uranüs karşıt açısı ile sizler için ani yolcuklar, seyahatler gündeme gelebilir. Tutulma etkisini hissetmeye başlayacağınız bu hafta duygusal hassas olabilirsiniz, aileye bağlı veya evinize bağlı bir karar aşamasına gelebilirsiniz, sağlığa dikkat

Astrolog Nurgül DÜZENLİ
 

23-29 Kasım Haftalık Burç Yorumları​


Sezgilerin ön plana çıkacağı bu haftada, Ay’ın Balık burcundaki seyriyle kendinizi hayal dünyasına kaptırabilirsiniz. Gezegenlerin sağlayacağı olumlu açılar doğrultusunda bakalım burçları hafta boyunca neler bekliyor?

EDİTÖR: Tuğba Özer
images%2Fcontent%2F-MMnxknBRJyXcKZ-Oy-9.jpg

(21 Mart-20 Nisan)

Bu hafta hızlı giden olayları biraz yavaşlatarak Eylül’den beri katettiğiniz yollara geri dönüp bakmalısınız. Hiçbir şey ilerlemiyor gibi görünse de aslında ne çok olay yaşadığınızı bu şekilde fark edebilirsiniz. Hayatın mevcut ritmine ayak uydurmalı, özellikle ilişkilerinize acı bir fatura çıkartarak, isyankar tavırlar takınmamalısınız. Öz güveninizi beslediğiniz sürece maddi kayıplar yaşama endişesinden uzaklaşıp, inançlarınızla gelecekte her şeyin daha olumlu şekilde ilerleyeceğine güvenebilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MMnxwoYsLPGe_HRiI6H.jpg

(21 Nisan-20 Mayıs)

İkili ilişkilerinizde tutkuya yer açacağınız, duygularınızın sesine daha çok önem verdiğiniz günlerden geçiyorsunuz. İhtiraslı, aşka sahip çıkan ilişkilere merhaba deyip, ruh ikizinizi bulduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu duygu yüklü dönemi, olumlu yönde kullanmalı, macerayla, kıskançlığın iç içe geçtiği tezat durum karşısında, güçlü kişiliğinizin sesine kulak vermelisiniz. Diğer yandan ortaklıkla ilgili maddi paylaşımlarınızda kendinizi bir çıkmazda gibi hissedip, yanılgılarınızdan dolayı üzüntü duyabilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MMny8v3iF66TVlUHPD2.jpg

(21 Mayıs-21 Haziran)

Bu hafta zihninizi dinlendirmek için meditasyon, yoga, spor gibi etkinliklere vakit ayırmalı, sosyal ilişkilerinizi biraz kızağa çekmelisiniz. Zaman zaman kendimizle baş başa kalmak hepimize iyi gelir. Zira okyanusun sunduğu sınırsız bolluk enerjisiyle ruhunuzu yıkayıp öz benliğinizin içinde saklı kalan yüksek benliğinizin sesine kulak verebilirsiniz. Birden çok işi aynı anda yönetmemeye özen gösterip, sonbahardan kışa geçişi ruhunuzu yenilemek için kullanmalısınız.

images%2Fcontent%2F-MMny_HFsFrXRb-sqF5_.jpg

(22 Haziran-22 Temmuz)

Tam size uygun, sezgilerin yüksek olduğu bir haftaya adım atıyorsunuz. Özellikle, pazartesi ve salı günü sezgilerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu fark edeceğiniz olaylara tanıklık edeceksiniz. Sağlıkla ilgili konular bu hafta gündeme gelebilir. Bu nedenle hem sağlığınıza hem de beslenmenize dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda da sürprizler sizleri bekliyor. Artık içinizdeki duyguları partnerinizle paylaşmanın hazzını yaşamalı, kuruntularınızı bir kenara bırakmalısınız.

images%2Fcontent%2F-MMnzKw5C9PSmoZoXFNf.jpg

(23 Temmuz-22 Ağustos)

Yüksek ateşinize pek uymayan bir haftaya adım atıyorsunuz. Zira Akrep ve Balık burcunun gökyüzündeki baskın enerjisi, ateşinizi çabucak söndürmeye neden olabilir. Bu yüzden yaşam sevincinizi güçlendirmeye odaklanmalı, sanatsal faaliyetlerin içinde bir yolculuğa çıkarak yeteneklerinizi ortaya çıkartmaya odaklanmalısınız. Şüpheci ve korku dolu düşünceler sizinle asla örtüşmediği için güvene ve sağduyuya değer vererek sevdiklerinizin fikirlerine saygı duymalı ve aşırı gurur ve kibirden kaçınmalısınız.

images%2Fcontent%2F-MMnzZjtFevPvP84UaU3.jpg

(23 Ağustos-22 Eylül)

Bu hafta sezgilerinizle, özellikle iş hayatınızda karşılaştığınız sorunlara kalıcı çözümler oluşturabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarınızla aranızdaki ilişkide derin konuların masaya yatırılacağı bu hafta, geri planda kalan gerçeklerle yüzleşebilir, sırlarınızı dile getirmeyi tercih edebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında evde yaktığınız şömine ateşinden sıçrayan kıvılcımın elinizi yakmasına izin vermeden ailenizle özgür fikirlerinizi tartışmaya dökmeden ahenkli bir şekilde fikir alışverişi yapmayı deneyebilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MMnzilH7T0CqkkpImCQ.jpg

(23 Eylül-23 Ekim)

Hafta başında gündelik hayatın yükü omuzlarınıza ağır gelebilir. Kendinizi oldukça moralsiz ve halsiz hissedebilirsiniz. Bağışıklığınızı yükseltecek şekilde beslenme düzeninizi yeniden dengelemeli, bedeninize zarar veren alkol tarzı bağımlılıklardan uzak durmalısınız. Hafta ortasında Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizde hızlanma ve adrenalini yüksek konular gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınızdan alacağınız haberler canınızı sıksa da bunların hepsine kısa sürede çözüm bulacaksınız.

images%2Fcontent%2F-MMnzsh-1oTyMSGoNo6v.jpg

(24 Ekim-22 Kasım)

Bu hafta yine gökyüzünde önemli konulara imza atmak için hazır vaziyette bekliyorsunuz. Haftanın ilk yarısında hayatınızı adadığınız kişilere karşı son derece savunmacı ve koruyucu bir tavır sergilemek isteyeceksiniz. Alkol tarzı bağımlılıklardan uzaklaşarak, yetenek ve sezgilerinizi ortaya çıkaran çalışmaların tümüne yeşil ışık yakmalısınız. Sıvılarla ilgilenmek, ruhu dinlendirici aromaterapi eğitimlerine katılmak kişisel becerilerinizi güçlendirebilir. Perşembe günü beklenmedik maddi kazançlar önünüze çıkabilir.

images%2Fcontent%2F-MMo-9i5L5iREno4g_QP.jpg

(23 Kasım-21 Aralık)

Hafta başında yelkenlinizi, hayatınızın hangi yönüne çevireceğiniz konusunda tereddüt etseniz de hiç merak etmeyin yelkenleriniz rüzgarın etkisiyle doğru yöne çevrilecektir. Sadece biraz sabırlı olmalı, hedeflerinizin gerçekleşmesi için uygun zamanın gelmesini beklemelisiniz. Hafta ortasından itibaren ikili ilişkilerinizde bazı pürüzler meydana gelebilir. Bu sorunlar karşısında olayları büyütmemeli, kontrolü elden bırakmamalısınız.

images%2Fcontent%2F-MMo0EdQ4lMcioipcHpk.jpg

(22 Aralık-20 Ocak)

Hafta başına kafanız bir hayli karışık olarak adım atıyorsunuz. Sizin gibi disiplini seven bir insan için bu hiç kolay bir durum değil. Ancak ilerleyen günlerde bu karışıklıklar, yerini istediğiniz gibi bir düzene bırakacak. Yoğun ve stresli geçecek olan bu haftanın keyfini cuma gününden itibaren sürmeye hazır olun. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz, size iyi gelecek ve ruhunuzun onarılacağı bir durum hafta sonu gerçekleşebilir.

images%2Fcontent%2F-MMo1ERk07LKqjiZ2eq0.jpg

(21 Ocak-18 Şubat)

Maddi konulara önem verdiğiniz bir hafta sizi bekliyor. Özellikle uzun zamandan beri emek verdiğiniz bir konunun artık olumlu geri dönüşlerini alabilirsiniz. Emeğinizin tam maddi karşılığını alamasanız da ortaya çıkarttığınız işle ilgili elde ettiğiniz başarı, duygusal olarak size çok iyi gelecektir. Sanatsal açılımlar ve topluma adanmış projeler, bu dönemde önünüze çıkabilir ve siz tüm bu gündemin içeriğini ustaca organize edebilirsiniz. Pazar günü inançlarınızı ve bilinçaltına ittiklerinizi besleyecek spiritüel çalışmalardan faydalanmak sizi ruhen rahatlatabilir.

images%2Fcontent%2F-MMo1Ily1xZzWqU4pP77.jpg

(19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta sinema perdesi sizin için açılıyor. Bu dönemin enerjisini, yoga ve meditatif çalışmalarla desteklemeli, pastel tonlarla hazırlanan resim eskizleriyle güçlendirmelisiniz. Haberci rüyalar kapınızı çalarsa, buradaki değerli bilgileri mevcut yaşantınızdaki çıkmazları çözmek için gönül rahatlığıyla kullanmalısınız. Haftanın ikinci yarısında geçmişte sorun yaşadığınız bir yöneticiyle ilişkinizi düzeltip, karşılıklı anlayış geliştirerek sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Hafta sonu eski dostlarınızda gelen haberler sizi mutlu edecek.
 
kk cat5.jpeg


♈♎Yukselen koclar ve teraziler: finansal anlamda nispeten sizler icin daha iyi bir donem ama aniliklerden kacinin.

♉♏Yukselen boga ve akrepler guzellesme girisimlerine agirlik verebilirler. Iliskilerden yana daha keyifli bir donemdesiniz ama cuma gunune siz daha cok dikkat etmelisiniz.

♊♐ Yukselen ikizler ve yaylar, sizin iliski durumlariniz 30 kasim tutulmasi ile hareketlenecek. Simdi ise gundeminizde saglikla ilgili olumlu gelismeler ve is iliskilerinde huzura kavusmak var.

♋♑Yukselen yengec ve oglaklar,
ask ve sosyal hayattan yana daha aktif ve keyifli bir doneme giriyorsunuz. Dostlarinizin destegi uzerinizde.

♌♒Yukselen aslan ve kovalar... Aslanlara kariyerde pozitif gelismeler ve destekler var. Kovalar ise ev duzenliyor, dekore ediyor,evde daha huzurlu olacak.

♍♓Yukselen basak ve baliklar ,hem akrabalik hem de kardes iliskileriniz acisindan venus akrep iyi gelir. Egitimler alabilir, sinavlara girebilir,bunlardan fayda gorebilirsiniz.



Melis Duman
 
kk cat68.jpg

Koç & Yükselen Koç: Aslında kariyeriniz için yaptığımız çalışmalar size uzun vadede çok kazandıracak, şu an önünüzü göremiyor gibisiniz sürekli dışarıdan destek bularak yürüttüğünüz işleriniz var..


Haftaya başlarken ayın konumu sizi iç dünyanıza oldukça çekebilir iç dünyanızdaki bazı hesaplaşmalar da yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.
Yakın çevrenizden, arkadaşlarınızdan akrabalarınızdan destek bulamadığınızı düşünüyor içinize daha çok çekiliyor olabilirsiniz.
Kariyer ve işinize çok odaklı olduğunuz için ikili ilişkileriniz ,evlilikler ortaklıklar size yürütmesi zor alanlar olarak geliyor bu ara.. Aslında kariyeriniz için yaptığınız çalışmalar size uzun vadede çok kazandıracak, şu an önünüzü göremiyor gibisiniz sürekli dışarıdan destek bularak yürüttüğünüz işleriniz var aslında yavaş yavaş yoluna girecek ama sizi içten içe endişelendiriyor.

Hafta başında bütçenizi düzenlemek adına verdiğiniz çaba Hafta sonuna doğru emeklerinizin karşılığını verecek çevrenizden bu anlamda destek göreceksiniz.
Özellikle Perşembe günü bu anlamda bir taraftan çok sıkışabilir diğer taraftan da kolaylığını bulabilirsiniz, iş hayatı sizi oldukça yoruyor, sevgilinizle veya eşinizle yine para konusunda belki kendinizi yetersiz hissettiğiniz için belki onun çok harcamaları yüzünden ufak tefek tartışma ve gerginlikler yaşayabilirsiniz.
Cumartesi özellikle işte yaşayacağınız rahatlamalar sizi ilişkilerinize karşı tarafa daha sıcak kanlı daha uzlaşmacı yapabilir.

30 Kasım'da İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşecek, bu Dolunay sizin için akraba ilişkilerinizde yakın çevreye yakın arkadaş ilişkilerinizde yurtdışı bağlantılı işlerinizde etkili olacak.
Bir kısmınız dolunayın etkilerini yakın çevre ilişkilerinden kardeşler, kuzenler, akrabalar ,komşular gibi alanlardan alırken, bir kısmınız yurtdışı bağlantılı işler, ticaret, yüksek öğrenim yabancılarla olan ilişkiler üzerinden alacak.
Bu Dolunay bir sonlanma getirecektir ama bu bir yurt dışı projesi veya bir akademik proje olabileceği gibi, ilişkilerde bir sonlanma olarak da kendini gösterebilir.
Başta size gerginlik verecek bu sonlanma bu alınan karar ileride çok da hayrınıza olduğunu göreceksiniz.







Boğa & Yükselen Boğa : Ya istediğiniz yerde değilsiniz ya istediğiniz şehirde değilsiniz ya da istediğiniz işi yapmıyorsunuz

Sizin bu hafta arkadaşlık, sosyal çevre ,gruplarla ilgili alanlarınız oldukça hoş etkiler alıyor çevrenizden bazı konularda destek görebilirsiniz, ilgi görebilirsiniz fakat yine de siz içsel olarak zamanında yardım ettiğiniz desteğinizi verdiğiniz insanlardan yeterince karşılık bulamadığınızı düşünüyorsunuz. Bilinçaltınızda ilişkiler konusunda bir adaletsizlik olduğunu düşünüyorsunuz.

Hafta ortası büyük idealleriniz ve hedefleriniz ile ilgili eşinizle veya ortağınızla yapacağınız görüşmeler konuşmalar sizi bir taraftan çok mutlu edecek diğer taraftan bazı endişelere sürükleyecek. Maddi konularda elinize geçen paradan memnunsunuz fakat içsel bir huzursuzluğunuz var; ya istediğiniz yerde değilsiniz ya istediğiniz şehirde değilsiniz ya da istediğiniz işi yapmıyorsunuz biraz zorlandığınızı ve yaşama tutunmaya çalıştığınızı görüyorum sanki biraz mecbur hissettiğiniz için yapıyorsunuz.

Ay sonundaki ikizler burcundaki dolunayını yine para ve değerler evinde yaşayacaksınız, etkisi çoktan başlamış olabilir önümüzdeki 3 aya da yayılabilir. Burada başlattığınız bir proje sonlanabilir mahkemeniz varsa onun sonucunu alabilirsiniz.
Akademik kariyer Yüksek Öğrenim gören varsa onların projeleri sonlanabilir ve memnun edici bir sonuç alabilir, kısaca bu dolunayın gelişimi size başta zorluk hissettirse bile olumlu sonuçlar getireceğini düşünüyorum.







İkizler & Yükselen İkizler: ☺️

Aniden gelen haberler sizi yine bilinçaltında kuşkulara sürükleyebilir.

Haftaya iş kariyer alanınızda hassasiyetle başlıyorsunuz diyebilirim daha önce başvurmuş olduğunuz işler varsa kariyer planlamanızda beklediğiniz haberler varsa bunu salı günü itibariyle alabileceğinizi düşünüyorum , aslında kariyerinizde çok iyi gelişmeler olduğunu düşünüyorum siz de bunun bilinçaltında farkındasınız ,bence ileriyi görebiliyorsunuz fakat tabii bir mantık burcu olarak zihin ve mantığınızı çalıştırdığınız için burada somut sonuçlar görmediğiniz sürece buna çok teslim olamıyorsunuz.

Perşembe günü biraz zor her ne kadar işinizde başarılı olsanız da iyi haberler almış olsanız da uzak mesafeli işlerinizde, yabancılarla ilgili işlerinizde, ticaret yapıyorsanız yurtdışı işlerinde ve akademik kariyer alanında aniden gelen haberler sizi yine bilinçaltında kuşkulara sürükleyebilir.
Pazar günü bu anlamda çok iyi yine maddi konularda dışarıdan gelecek paralarda veya kendi kazandığınız paralar da çok güzel haberler alabilir uzun zamandır kendinizi hissetmediğiniz kadar iyi hissedebilirsiniz.

30 Kasım'da burcunuzda yaşayacağınız bir dolunay var bu bir ay tutulması çok mühim etkisi çoktan başlamış olabilir ve önümüzdeki 3 ay Şubat'a kadar da devam edebilir bu tutulma da siz saçınızdan tırnağınızdan ilişkilerinize evliliğinize ortaklıklarınıza kadar birçok şeyi yeniliğe taşıyacaksınız ve bunda çok kararlı olacaksınız.
Hep söylediğim gibi önümüzdeki sene boyunca tutulmalar sizde olacağı için ayatınızda birçok şey değişime uğrayacak ve bence hepsi çok olumlu yönde olacak bazen sizi zorlayabilir fakat yine ve yine söylüyorum yolun sonunda iyi ki de böyle olmuş diyeceksiniz.







Yengeç & Yükselen Yengeç: Bir süredir ikili ilişkilerinizde aşk hayatınızda arada kalıyor olabilirsiniz; seviyor mu sevmiyor mu ,devam edecek mi etmeyecek mi, bir ciddiyete taşınacak mı taşınmayacak mı

Haftaya uzak mesafe ilişkileriniz flörtleriniz yüksek öğrenim konularınız gibi alanlarda etki alarak başlıyorsunuz. Biraz içinize doğru dönebilirsiniz, duygusal hissedebilirsiniz, oturup ders çalışmanız gerekiyorsa yapmanız gereken işler varsa bunlara karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz.
Bir süredir ikili ilişkilerinizde aşk hayatınızda arada kalıyor olabilirsiniz; seviyor mu sevmiyor mu ,devam edecek mi etmeyecek mi, bir ciddiyete taşınacak mı taşınmayacak mı gibi sorgularda bulunuyor olabilirsiniz. Aslında görünümler güzel bence biraz sabırlı ve anlayışlı davranarak her şeyi şu anda hepsini birden istemeyerek daha uyumlu bir hale getirebilirsiniz. Özellikle hafta sonunu bu anlamda çok rahatlatıcı ve olumlu buldum, pazar günü harika bir ortaklık teklifi ,iş teklifi veya evlilik teklifi alan olursa bana yazsın lütfen bu hafif bir çekişmenin arkasından gelebilir fakat sonuç çok iç açıcı olabilir.

Cuma günü sosyal ortamlarda arkadaş çevrenizde biraz gerginlik olabilir burada bir süredir devam eden sizin beklentileriniz ve onların beklentilerini karşılamayan bir durum gözüküyor Burada da anlamamız gereken çok mu veriyoruz çok mu alıyoruz, buna dikkat edebiliriz.

30 Kasım ikizler burcundaki ay tutulmasını bundan sonraki 3 ayda da etkisini göreceksiniz ki sosyal çevreniz bazen psikolojinizi bazen sağlığınızı oldukça fazla etkiliyor,bu alanlarda bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Lütfen dışarıda dikkat olun.







Aslan & Yükselen Aslan: Perşembe günü zorlu bir görünüm var online alışveriş ödeme yapıyorsanız buralarda dikkatli olmanızı tavsiye ederim bazı haksızlıklara uğrayabilirsiniz


Haftaya uzak mesafe ilişkilerinden, akademik konulardan, yabancılarla ilgili konulardan sosyal medya üzerinden yaptığınız işler varsa bunlardan aldığınız etkilerden memnun olarak başlıyorsunuz aslında. Yardımlaşmayı çok ön plana alacağınız bir hafta fakat bu arada kredi borcu ödemeler gibi bazı finansal düzenlemeleri de yapmanız bekleniyor olacak.

Bunun yanı sıra evinizde yaşadığınız yerde veya ailenizde bazı düzenlemeler yapıldı ise yaşam alanı ile ilgili, evle ilgili, yeni düzenlemeler yaşadıysanız bu konular üzerinde yine memnuniyet verici konuşmalar gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Sizin için şunu ekleyebilirim kendimden biliyorum Merkür retro olanlar bu Uranüs Merkür karşıtlığı boyunca, uranus haritalarında neredeyse ( bende 4.’de oldugun için evde diyorum ) evinde elektronik aletler de bir takım problemler yaşamış olabilir , devam edecektir söyleyeyim. :))

Perşembe günü zorlu bir görünüm var online alışveriş ödeme yapıyorsanız buralarda dikkatli olmanızı tavsiye ederim bazı haksızlıklara uğrayabilirsiniz.
Hafta sonu güzel yine iş sağlık alanında veya uzak mesafeli ilişkilerinizde, kariyer konularında olumlu açılar alıyor olacaksınız. özellikle Önümüzdeki hafta Bu anlamda sizi çok rahatlatacak haberler alabilirsiniz geleceğinizi daha rahat planlıyor olacaksınız.

30 Kasım'da gerçekleşecek ikizler ay tutulması yani bu çok güçlü olan Dolunay sizin sosyal gruplara bağlı işleriniz ,sosyal medya ,sosyal çevre , gruplarla ilişkilerinizde bir karara götürecek. Belki bu alanlarda yeni bir işe başlayacaksınız belki de bu alanlardan tanıdstıgınız biriyle sevgili olmaya karar vereceksiniz ve ilişkinin adını koyacaksınız.
Tabii bu etkileri çoktan almıştı olabilirsiniz Bütün bunlar gerçekleşmişti olabilir ama bilin ki önümüzdeki 3 ay bu etkileri yaşamaya devam edeceksiniz.
Bana sürekli gelen bu Aslanlar ne zaman aşkı bulacak sorusunun cevabı da yine burada gizli ama hala bulamamış olanlar varsa 2021 senesinde mutlaka hepsi aşık olacak ve çok da kalıcı bir ilişkiye başlayacak.







Başak & Yükselen Başak: ..önümüzdeki süreçte bunun etkilerini belki terfiler alarak, işi olmayan iş bularak, belki mevcut işini sonlandırıp kendi işini daha büyük bir mevkiye taşıyarak, belki de evlenerek göreceksiniz.

Haftaya ay balık burcunda iken yani ödemeleriniz kredileriniz borçlarınız giderleriniz varsa dışarıdan gelecek destekleri büyük ihtimalle de aile büyüklerinizden görerek başlıyor olacaksınız. Tabii bu evinizle ilgili mal mülkten gelen gelirler de olabilir, bu anlamda sizi çok rahatlatacak ama haftanın olayı bence siz de uzak mesafeli ilişkileriniz varsa ki bu ara hepimiz uzak mesafeden görüşüyor olacağız bunlarla ilgili çok güzel etkiler alıyorsunuz.
Siz de evlilik teklifi alanlardan olabilirsiniz bu ara pandemiden ötürü bu tekliflerde azaldı a ama siz de ciddiyete taşınma anlamında bir ışık görüyor olabilirsiniz.

Yabancılarla işleri olanlar uzak mesafesi ilişkisi olanlar yüksek akademik kariyer yapmak isteyenler için de çok güzel etkiler var şanslı olacaksınız buradaki aniilikler sizi korkutuyor olabilir iletişim alanında öğrenim alanında belki ilişkiler alanında biraz korkutuyor olabilir özellikle kadın fikirleri fakat çok güzel gelişmeler var.
Bunu bu hafta görmeye başlayabilirsiniz.

Cuma günü dikkat çekici bir gün, aileden köklerden oldukça destek görüyorsunuz fakat zannedersem iş hayatında dışarıdan gelen paralar da ufak çaplı krizler görüyorum aniden kimsenin elinde olmadan gelişecek durumlar sizi strese sokabilir.
Bu arada iş hayatında da oldukça yoğun çalışıyor olacağınız için yine orada da ani gelişmelere karşı tepkisel olabilirsiniz buna dikkat edin.

Hafta sonu geldiğinde ise neredeyse bütün sorunları çözmüş bütün işlerinizi halletmiş güzel iletişimler kurmuş ve ailenizle evinizde yuvanızda sıcak neşeli rahat bir ortam sağlıyor olacaksınız.

30 Kasım'da gerçekleşecek ikizler ikizler burcu ay tutulması yani dolunayın daha etkilisi muhtemelen sizin öncesinde hissetmeye başladığınız iş ve kariyer alanınızda sosyal statünün toplumun sizi gördüğü alanda gerçekleşiyor. Ki bu alana yönetici olmak da dahildir, eş olmak da dahildir. Dolayısıyla siz önümüzdeki süreçte bunun etkilerini belki terfiler alarak,işi olmayan
işi olmayan iş bularak, belki mevcut işini sonlandırıp kendi işini daha büyük bir mevkiye taşıyarak, belki de evlenerek göreceksiniz.

Tüm bunların rengi çoktan değil olmuş olabilir de ya önümüzdeki 3 ayda belli olacak olabilir Önümüzdeki ay yay burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması Bununla ilgili size çok büyük bir fikir verecektir .







Terazi ve Yükselen Terazi: Aniden çok da ihtiyacınız olmadığı halde büyük bir ürüne büyük bir para ödeyebilir ve kendinizi aslında içten içe bir strese de sokabilirsiniz.

Sevgili teraziler bu haftaya da yine iş ve ev arasında kariyer planlarınızla evi dengelemeye çalışarak başlıyor olacaksınız ,fakat görünüm çok rahatsız edici değil.
Sağlığınızda bir halsizlik, isteksizlik olabilir.
Siz genelde yardımlaşmayı sevdiğiniz için ay da balık burcunda olacağı için hafta başında çocuklarla, hobilerinizle zevk aldığınız şeylerle çok iyi vakit geçirerek, ihtiyacı olanlara yardım ederek başlayabilirsiniz.

Henüz yapmamış olanlar varsa hobilerini profesyonel hayata dönüştürmeye çalışanlar, bu hafta başarılı olabilirler şu anda çok zorlanıyor olsalarda birçoğunuz dijital platforma geçirebileceğiniz hobileriniz varsa Ve geçiriyorsanız sonunda çok büyük gelirler elde edebilirsiniz bu hafta bunun ışığını da göreceksiniz.
Başlatma mış olanlarda bu hafta bunu başlatmayı seçebilir.

Cuma günü bu cumartesiye da sarkabilir aniden çok da ihtiyacınız olmadığı halde büyük bir ürüne büyük bir para ödeyebilir ve kendinizi aslında içten içe bir strese de sokabilirsiniz Bence orada bu Venüs Uranüs'ün karşıtlığından zarar görmemeye çalışsanız iyi olur.

30 Kasım'da gerçekleşecek ikizler ay tutulmasında bu dolunayın daha kuvvetli olur ve yüksek öğrenim konuları yurtdışı bağlantılarını ile ilgili bir sonuca ulaşabilirsiniz. Ev yuva alanlarınızda satmak istediğiniz malınız mülkünüz varsa bunu satabilirsiniz ya da yurtdışında uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan beklediğiniz bir haber varsa bunun olumlu haberini alabilirsiniz. Burada yurtdışı bağlantılı veya onlıne işini yeni başlatmış olanlar önümüzdeki süreçte ne ile uğraştıklarını fark etmiş olacaklar açıkçası bundan da çok memnun olacaklar doğru yere doğru yatırımı yaptıklarını düşünecekler.










Akrep & Yükselen Akrep: ..sözleşmeli ilişkileriniz yani evlilikleriniz ve iş ortaklıklarınız maalesef ani dönüşümlere maruz kalabilir. Sıradışı şeyleri farkedebilir biraz etkilenebilirsiniz.

Haftaya aşklarınız flörtleriniz uzak mesafeli ilişkilerinizin akıbetinin ne olacağını değerlendirerek başlıyor olacaksınız burada çok hassassınız ayın balıkta oluşu sizi oldukça içinize içinize bazen olumlu duygularla ama daha çok endişeli bir ruh hali ile yaklaştırıyor sanki.

Hafta başında işinize çok fazla ilgileniyor olacaksınız bir taraftan Bu size gereğinden fazla gelirken Diğer taraftan hiç işin ucunu bırakmak istemeyeceksin ideallerinizi desteklediğiniz in farkında olduğumuz için buraya ağırlık vermiş durumdasınız Dolayısıyla bu bazen size iyi geliyor olabilir fakat etrafınızda insanlara çok hırslı görünüyor olabilirsiniz.

Bu da ikili ilişkilerinizde karşı tarafa endişe verebilir etrafınızda dönen olaylara karşı duyarsız olduğunuzu düşünebilirler, kendileriyle ilgilenmediğinizi düşünebilirler.
Bu hafta bazı akrepler kendi işleri ile ilgilenirken bir taraftan da eşlerinden gelen borç,miras,kredi,nafaka gibi ödemelerle veya eşlerinin işleri ile ilgili bazı angaryalarla uğraşmak zorunda kalabilir ve buna biraz sıkılabilirler.

Hafta sonu eşinizle veya Ortam nasıl gelişecek ani gelişmeler duygusal birtakım krizler yaratabilir bir taraftan işleriniz, aşklarınız iyi giderken diğer taraftan sözleşmeli ilişkileriniz yani evlilikleriniz ve iş ortaklıklarınız maalesef ani dönüşümlere maruz kalabilir.
Sıradışı şeyleri farkedebilir biraz etkilenebilirsiniz.

Pazar günü bu anlamda bütün sorunları problemleri düzeltmiş ,yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde belki akrabalarınızla ,belki sosyal medyayla güzel etkileşimler içinde olup haftanın stresini üzerinizden atabileceksiniz.
30 Kasım İkizler burcunda gerçekleşecek ay tutulması açıkçası sizin krizler evinizde olacağı için biraz sert görünümler veriyor bunu haftaya hissedebilirsiniz veya etkisini çoktandır hissediyor olabilirsiniz fakat önümüzdeki sene yaşayacağınız bazı olayların fragmanı olarak bunu değerlendirebilirsiniz, bu alan biraz miras biraz borç biraz krediler biraz eşin parası ile ilgili sorunları teşkil edebilir.






Yay & Yükselen Yay: Bu hafta ne olacaksa sanki pazar günü itibariyle belki cumartesi gece yarısından itibaren sizi iş değerler ve kariyer alanınızda muhteşem bir noktaya taşıyacak gibi görünüyor.

Geçen haftadan beri işinizde kariyerinizde gelişen güzel görünümler sizi bu hafta daha güneşin, burcunuza geçmesi ile birlikte daha çok motive edebilir kendi kazançlarınız alanında çok harika sizi gelecekle ilgili umutlandıracak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu arada evde ailenizle veya kendi başınıza evde olmayı çok isteyeceksiniz.

Hafta başında ayın bulunduğu konum iyimser, yardımsever ,neşeli yay burcunu yakın çevre ilişkilerinde arkadaşlarında akrabalarında komşuluk ilişkilerinde oldukça fedakar yardımsever ve dayanışma içinde yapacağını düşünüyorum.

Yine çarşamba günü ev aile yuva alanınızda ve değerleriniz arasında köprü gibi uzanan harika görünümler var ,bu görünüm size bir birliktelik ,bir dayanışma getirebileceği gibi bir ev sahibi olabilirsiniz aileden inanılmaz büyük destek alabilir ve geçmişten getirdiğimiz yaralarınızı şifalandırabilirsiniz.
Cuma gününe dikkat edebilirsiniz Cuma günü Venüs ve Uranüs karşıtlığı sizi sosyal ortamlarda, sosyal ortamlarda kurduğunuz mesafeli ilişkilerde yeni flörtleriniz ve aşk alanınızda yaşayacağınız konuşmalarda biraz gerginliği sürüklenebilirsiniz.

Fakat bu geçtiğimiz birkaç gün içinde ne olacaksa sanki pazar günü itibariyle belki cumartesi gece yarısından itibaren sizi iş değerler ve kariyer alanınızda muhteşem bir noktaya taşıyacak gibi görünüyor.

30 Kasım'da gerçekleşecek ikizler ay tutulması sizin ikili ilişkiler alınması aslında kendi benliğinizle de ilgili sizi çok özel bir yere getirecek etkiler içeriyor kendinizi görünüşünüzü yaşam stilinizi, her şeyi değiştirmeye karar vereceksiniz. Bu arada sosyal statünüzü medeni durumunuzu da değiştirmeye karar verebilirsiniz. Yani bu bir evlilik kararı da olabilir.
Önümüzdeki sene bu anlamda daha çok olay yaşayacaksınız. Evli olanlarınsa evliliğini gözden geçireceği bir sene olabilir








Oğlak & Yükselen Oğlak: Ozaman bu hafta Partilemece 🎊🎉


Sevgili oğlaklar haftaya para ve değerler evinizde kendinizi çok fazla ölçtüğünüz etkilerle başlıyorsunuz . Kariyerinizle elde ettiğiniz gelirler arasında sürekli bir bağlantı kurup kendi değerinizi buradan ölçümlüyor olmanız bence sizi yanıltıyor, aynı zamanda eğer varsa yeni başladığınız flörtlere ve aşklara da bu değersizlik hissini yansıtıyor olabilirsiniz.
Aslında uzun zamandır verdiğiniz emekler yeni yeni yerini bulacak ve bunun para olarak da dönüşümünü almaya başlayacaksınız.

Çarşamba günü ev aile yuva alanınızda ve kariyerinize gelirleriniz arasında muhteşem bir görünüm var. Belki kazancınızla bir ev alacaksınız belki yeni alacağınız haberlerle evinizde bir kutlama yapacaksınız .Bu kutlamanın uzun zamandır beklediğiniz, acaba beni bulur mu dediğiniz ve sizi bulan bir şansla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Perşembe veya Cuma günü zor bir gün, aslında güzellikler de var bunu hafifletecek fakat yakın çevre kardeşler ,kuzenler, yakın arkadaşlar alanınızda çok fevri ani ve atılgan hareket edebilirsiniz burada biraz iletişimde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

30 Kasım'da gerçekleşecek ikizler ay tutulmasında yani bu iki katı güçlü olan dolunayda açıkçası birçok oğlak kendi sağlığını etkileyen iş ortağı veya eşi ile ilgili bir karar aşamasında olacak ve bu konuda muazzam bir şekilde geri dönmemek üzere kararlar alacaksınız.
Bunun etkisi daha önce başlamış da olabilir önümüzdeki 3 ayda sürecek de olabilir.
Bunun en net göstergesini de önümüzdeki ay gerçekleşecek olan yay güneş tutulmasında göreceksiniz.







Kova & Yükselen Kova : ilk haberi Salı günü itibarıyle alabilir , ayaklarınızın yerden kesileceğini söyleyebilirim

Haftaya başlarken ayın Balıkta olması sizi Maddi değerlerimiz maddi gelirleriniz ve işinizle ilgili içten içe düşündürüyor fakat olumlu yönde de etkiliyor olacak Her ne kadar şu anda maddi gelirleriniz de akıcı bir süreç yaşamazsınız bile uzak bağlantılı ilişkileriniz, Yabancılarla olan işlerini yükseköğrenim ile ilgili beklediğiniz haberlerin geleceğini biliyorsunuz ve hayata güneşinde yaya geçmesi ile birlikte özellikle kariyer ve yükselişinizle ilgili umutlu bakıyorsunuz.
Hatta bu hislerinizi destekleyen ilk haberi Salı günü itibarıyle alabilir , ayaklarınızın yerden kesileceğini söyleyebilirim, öyle olmasını da dilerim :)
Kiminize bu çok etkili olacakken kiminize daha hafif kalabilir bunu da eklemek isterim ama illaki olumlu umut vadeden haberleri alacağınızı garanti edebilirim.

Bir süredir yakın çevreye aile komşu, kuzenler, kardeşlerle ilgili rüyalarınızı giren içinizi huzursuz eden durumlar oluştuysa bunlarla ilgili de ferahlatıcı haberler alıyor olacaksınız.

Perşembe günü birazcık gergin beklemediğiniz bir ödemeye unuttuğunuz bir fatura başınızı birazcık ağrıtabilir bu konuda öfkenizi hakim olmanız tavsiye ederim. Zaten cuma günü ve cumartesi pazar günleri alacağınız etkilerle hem işinizde ,hem kariyerinizde hem de sağlık, para gelirlerinizde çok olumlu haberlerle birlikte kendinizi iyi hissedeceksiniz.

30 Kasım İkizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması yani dolunayın çok daha kuvvetli olanı sizi varsa aşklarınız flörtleriniz, çocuklarınız ,hobileriniz ve aslında birçok kovayı da bana kalırsa kariyer ve iş hedeflerinde bir yükselişe geçirecek. Bununla ilgili bir tamamlanma yaşatacağını düşünüyorum. Kimisi aşk da birazcık problem yaşarken kimisi kariyerde ve sosyal çevrede tanınırlığını ispatlayacak ve bu etki belki de kovayı aşktan daha çok mutlu edecek.







Balık ve Yükselen Balık: Para geliriniz artacak ve bu durum sağlığınızda da olumlu etki yaratacak.

Haftaya sizin burcunuzdaki ay ile giriş yapıyorsunuz sevgili balıklar bu sizi oldukça hassas yapacaktır, duygusal yapınızı daha da duygusallaştırır fakat merak etmeyin çok hızlısınız . Mars'ın düz hareketine geçmiş olması ile birlikte oldukça yoğun, koşturmacalı da bir hafta yaşıyor olacaksınız. Bence bu Ay Balık etkisi sizde daha çok yardımseverliğin bize yansıması olabilir :) Faydası bize olur yani :))
Bunun dışında hafta ortası itibariyle bu aralarda alacağınız bazı güzel haberlerle, zihninizde arka planda dönen; ödenecek borc, kredi, banka işlerinizle ilgili ufak tefek kriz yaratan durumlarınıza olumlu etkiler getirecek. Özellikle yakın çevre ve komşu kuzenler kardeşler alanınızda alacağınız ufak stresler sizi de etkileyeği için bunlara da bir çözüm bulunmuş olacak.

Çok yaratıcısınız bu ara bunun sosyal çevrenizi değiştirdiğinin farkındasınız bunların ekmeğini daha sonra kariyerinizde belki de hatta şu anda mutlaka alıyor olacaksın, kendi hobilerinizi yaratıcılığınızı hayata geçirmek konusunda oldukça atak davranıyorsunuz ki bu size kariyerde yükseklere taşıyacak.
Perşembe günü zorlu bir etki var yine sosyal çevre ve sosyal çevrede gelişen bazı konuşmalar sizi duygusal açıdan yaralayabilir veya sosyal çevrenizde alacağız bazı haberler aniden sizi şaşırtabilir.
Hafta sonu güzel özellikle pazar günü yine sosyal çevreden , arkadaşlarınızdan her ne kadar birkaç gün öncesinde bir gerilim yaşamış olsanız da alacağınız güzel haberlerle, iş hayatına dair alacağınız çok güzel haberlerle birlikte çok rahatlayacaksınız para geliriniz artacak ve bu durum sağlığınızda da olumlu etki yaratacak. Bence varsa alacaklarınız bu çevreden bunları toplayabilirsiniz diye düşünüyorum.

30 Kasım İkizler burcunda gerçekleşecek ay tutulması yani dolunayın daha kuvvetli olanı sizin için kariyer ve ev ,yuva ,aile alınında gerçekleşiyor olacak. Kariyerinizde yayın güneşi parladığı için çok olumlu etkileyeceğini düşünüyorum fakat yaşam alanlarınız bakımından iş ortaklarınız, eşiniz veya ev,yuva düzeniniz de bir stres var gibi görünüyor

Umarım bunu da en kısa zamanda atlatabileceksiniz. Bu görünüm zannedersem seneye özellikle Önümüzdeki ay yay burcundaki Güneş tutulması ile birlikte etkili olacak ve sonucunun ne olacağını size gösterecektir.




Tugba Çelik
 
kk cat6.jpg

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR


Sevgili koç burcu ve yükselen burcu koç olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi 12.evinizden etkiliyordu. Arkadan dönen işler, dedikodu, uzun süre kapalı yerlerde geçen çalışmalar, bilinç altı, kişinin kontrolü dışındaki olaylar ve gizli düşmanların yaptıkları içeren konularda aldanma, yanılgı, sisler altında karar alma, yön belirlemede sorunlar ortadan kalkacak. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda anlaşma ve sözleşme imzalayabilirsiniz. Manevi konularla ilgilenmek için olumlama yapmak, ibadet etmek yoga ve meditasyon gibi rutinlerle sakinlemek ve içe dönmek mümkün olacak. Yardıma ihtiyacı olanlar için maddi ve manevi destek verebilirsiniz. Salı günü iş hayatı ve kariyerinizde değişim ve dönüşümü içselleştirerek hayatınıza entegre edeceksiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle farklı projeler üreterek bu alanda nakit akışınızı sağlayabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde sistem ve disiplin kurarak büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaralarını saracaksınız. Perşembe günü kendinizi öfkeli sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için cesaret ve öncü bir şekilde harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde zorlu kararlar vermeniz gerekebilir. Güç savaşları yaşayabilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden destek ve ilgi göreceksiniz. Kendinizi engellenmiş kısıtlanmış ve baskı altında hissedebilirsiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde ortak kazançlar ve ortak gelirler alanında toplantı yapabilir ve kendi istediklerinizi kabul ettirmek konusunda olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni ilişkilere başlamak için uygun zaman diliminde değiliz. Cumartesi günü sevdiklerinizle birlikte zaman geçirebilir. Doğa yürüyüşüne çıkarak açık havada gezebilirsiniz. Pazar günü yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, dış ticaret pazarlama, hukuksal konular, eğitim ve yayıncılık konularında gelişme kaydedebilirsiniz. Bu alanlarda duyuru, reklam, satış ve pazarlama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.







BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR


Sevgili boğa burcu ve yükselen burcu boğa olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi 11.evinizden etkiliyordu. Arkadaşlar, sosyal çevre, dernekler klüpler, işten elde edilen gelirler konusunda aldanma, yanılgı, yanlış anlaşılmalar, sisler altında karar alma, yön belirlemede sorunlar ortadan kalkacak. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve danışmanlık alanınızda anlaşma ve fikirlerinizin kabul görmesi olasılık dahilinde. Arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlara yönelik sosyal sorumluluk projesi oluşturabilir bu alanda çalışabilirsiniz. Salı günü yurt dışı işlerinizle ilgili pandemi nedeniyle aksayan ve istediğiniz noktada bulunmayan işlerinizi teknoloji kullanarak değiştirip dönüştürebilirsiniz. Yurt dışı seyahatler ve yabancılarla ilişkilerinizde toplantı programları kullanarak işlerinizi online sürdürebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve evliliğinizde romantik zamanlar geçirebilir, parnerinize karşı empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Dış ticaret ve pazarlama alanında reklam, duyuru vb. Çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü bilinçli yönlerinizle bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaraları saracaksınız. Perşembe günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Süregelen bir davanız bulunuyorsa bununla ilgili güç savaşları yaşayabilir beklentilerinizi yüksek tutabilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden destek ve yardım görebilirsiniz. Ortaklık kurmak için farklı yol ve yöntemler izleyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi günü arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde açık havaya çıkabilir birlikte zaman geçirebilirsiniz. Doğa yürüyüşleri yapmak ve açık havada zaman geçirmek sizi mutlu edecek. Pazar günü yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret ve pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında büyüme ve gelişme elde edecek ve fikirlerinizi ve projelerinizi insanlara sunmak için çalışmalarda bulunacaksınız. Sistem ve disiplin kurmak olasılık dahilinde.







İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR


Sevgili ikizler burcu ve yükselen burcu ikizler olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek için durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi 10.evinizden etkiliyordu. İş hayatınız ve kariyerinizde aldanma, yanılgı, projelerin iptali, beklediğiniz işlerin gerçekleşmemesi, yön belirlemede sorunlar getiriyordu. Bu sorunlar ortadan kalkacak ve tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni projeler ve teklifler üreteceksiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde anlaşma sağlayacak fikirlerinizi ve sözlerinizi uyum içinde karşılıklı anlayış dahilinde bildireceksiniz. İş hayatınız ve kariyerinizde tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle yeni projeler ve teklifler üreteceksiniz. Salı günü ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın parasını yönetecek ve kullanacaksınız. Kredi, borç, alacak, nafaka, miras, vergi ve ödemeler konusunda parlak fikirler üreteceksiniz. Bütçenizde öz kaynak oranınızı arttıracak yabancı kaynak ihtiyacınızı azaltacak çözümler uygulayarak mali disiplin uygulayacaksınız. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada denge ve uyum içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaraları saracak hem kendinizi hem onları şifalandırmış olacaksınız. Perşembe günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli ve sinirli ifade edebilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yara aldığınız konularda destek ve ilgi göreceksiniz. Gündelik işlerinizde iş yapma biçiminizde kökten değişiklik yapmak isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi günü açık havada doğa yürüyüşleri yaparak zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ortak gelirler ve ortak kazançlar konusunda aileniz, eşiniz varsa ortağınızla fikir anlaşmazlığı yaşayabilirsiniz. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret ve pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında büyüme ve gelişme elde edecek ve fikirlerinizi ve projelerinizi insanlara sunmak için çalışmalarda bulunacaksınız.







YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR


Sevgili yengeç burcu ve yükselen burcu yengeç olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek için durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi 9.evinizden etkiliyordu. Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, yurt dışı seyahatler, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık konularında beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı, yanılgı ve aldanmalar sona erecek. Tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle projeler ve yeni fikirler üreteceksiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü çocuklarınızla iletişiminizde derin anlayışlı tavır ve davranışlar geliştireceksiniz. Yurt dışı işlerinizle ilgili istediğiniz gelişmeleri ve ilerlemeleri elde edemediğiniz için hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü ikili ilişkiler ve evliliğinizde sistem ve disiplin kuracak değişim ve dönüşümü ilişkinize uyguladığınızda büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Hobilerinizi meslek haline getirip büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada denge ve uyum içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaraları saracaksınız. Perşembe günü kendinizi sinirli ve öfkeli ifade edebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Ortaklık kurmak için araştırma yapacak şartların ve diğer koşulların olumsuz yönleri ile karşılaşacaksınız. Cuma günü otorite figürlerinden yaralarınızı sarmak için destek ve ilgi göreceksiniz. Spekülatif kazançlar konusunda borsa ve şans oyunları gibi şans ve fırsat elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Cumartesi günü açık havada geziler yapabilirsiniz. Doğa yürüyüşleri sakinlemek ve kendinizi dinlemek için size huzur verecek. Pazar günü Sevgi aşk ve ilişkilerde sevdiğiniz kişiyle derin konuşmalar yaparak ilişkinizi büyütüp geliştirebilirsiniz.







ASLAN BURCU VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR


Sevgili aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek için durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi 8.evinizden etkiliyordu. Ortak kazançlar ve ortak gelirler konusunda aldanma, yanılgı, sisler altında karar alma, yön belirlemede sorunlar ortadan kalkacak. Ezoterik ve Metafizik konularla ilgili bilgi edinmek ve çalışmak için araştırma yapabilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü aile bireylerinizle iletişiminizde derin konularla ilgili olayların ardında yatan gerçekleri araştırabilirsiniz. Ailenizin, eşinizin varsa ortağınızın parasını yönetebilir ve kullanabilirsiniz. Salı günü gündelik işlerinizi yürütürken sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde sistem ve disiplin kuracak değişim ve dönüşümü içselleştirecek büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Evinizi ve yerleşim yerinizi değiştirmek için karar alabilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizde değişiklik, tadilat ve tamirat yapabilirsiniz. Bahçeniz varsa bahçenizde peyzaj çalışmalarında bulunabilirsiniz. Çarşamba günü kadın erkek ilişkilerinde anlaşma ve uyum sağlayabilirsiniz. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaralarını saracak hem onları hem kendinizi şifalandırmış olacaksınız. Perşembe günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden ilgi ve destek görerek yaralarınızı saracaksınız. Aile geçmişinizle ilgili araştırma yaparak köklerinizle ilgili daha önceden bilmediğiniz konularda bilgi edinebilirsiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Cumartesi günü açık havada geziler yapabilirsiniz. Doğa yürüyüşleri sakinlemek ve kendinizi dinlemek için size huzur verecek. Pazar günü Yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, hukuksal konular, dış ticaret ve pazarlama, eğitim ve yayıncılık alanlarında büyüme ve gelişme elde edecek ve fikirlerinizi ve projelerinizi insanlara sunmak için çalışmalarda bulunacaksınız.







BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR


Sevgili başak burcu ve yükselen burcu başak olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek için durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi 7. Evinizden etkiliyordu. İkili ilişkiler ve evlilik, ortaklık, danışmanlık ve açık düşmanlar konusunda yanlış anlaşılmalar, aldanma, yanılgı, sisler altında karar alma, yön belirlemede sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Neptün gerilemesinin sona ermesi ile birlikte bu sorunlar ortadan kalkacak. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü iletişim, eğitim, reklam, satış ve pazarlama konularında duyuru, ilan ve tanınıtım yapabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizde romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Merhametli, affedici ve empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Salı günü hobilerinizi büyüterek meslek haline getirmek için sistem ve disiplin kurabilir değişim ve dönüşümü içselleştirerek büyüme ve gelişme elde edebilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde merhametli affedici ve empatik tavır ve davranışlar geliştirebilirsiniz. Çarşamba günü kadın erkek ilişkilerinde anlaşma ve uyum sağlayabilirsiniz. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaraları saracak hem kendinizi hem onları şifalandıracaksınız. Perşembe günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunlarında risk alarak gelir elde etmek konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yaralarınızı sarmak için destek ilgi ve yardım göreceksiniz. Eğitim verme konusunda pandemi nedeniyle online ders vermeyi tercih edebilir şartları değiştirip dönüştürebilirsiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Cumartesi günü açık havada geziler yapabilirsiniz. Doğa yürüyüşleri sakinlemek ve kendinizi dinlemek için size huzur verecek. Pazar günü çocuklarınızla birlikte zaman geçirerek birlikte spor veya müzik eşliğinde aktivite yapabilirsiniz. Fikir bazında anlaşma yaşayabilirsiniz ancak gün genelinde iletişiminizi büyüterek geliştireceksiniz.







TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR


Sevgili terazi burcu ve yükselen burcu terazi olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi 6.evinizden etkiliyordu. Gündelik işleriniz, sizin için çalışan kişilerle ilişkiler, sağlık ve evcil hayvanlar alanınızda aldanma, yanılgı, kafa karışıklğı, yön belirlemede sorunlar, sisler altında karar alma gibi sorunlar yaşıyordunuz. Neptün’ün düz hareketine geçmesiyle birlikte sağlık, ilaç kullanımı konularında problemler ve sorunlar ortadan kalkacak. Zehirlenme, dozaj aşımı yanlış ilaç kullanımı sona erebilir. Sizin için çalışan kişilerle iletişiminizde yanılgılar sona erebilir. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü kendi kazandığınız para alanında yeni gelir kaynakları elde edecek toplantı, anlaşma ve sözleşme imzalayabileceksiniz. Sizin için çalışan kişilerle ilişkilerinizde iş yapma yöntemleri konusunda beklentilerinizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Salı günü eviniz ve yerleşim yerinizde tadilat, tamirat yenilenme gibi çalışmalarda bulunabilirsiniz. Kendi kazandığınız para alanında gelirlerinizin bir miktarını biriktirme ve yatırım yapma kararında bulunabilirsiniz. Çarşamba günü bilinçli yönleriniz ile bilinç dışı yönleriniz arasında denge ve uyum sağlayacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaralarını saracak hem onları hem kendinizi şifalandırmış olacaksınız. Perşembe günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Aile bireylerinizle iletişiminizde güç savaşları yaşayarak olayları büyütebilir ve zararlı çıkabilirsiniz. Cuma gibi otorite figürlerinden yaralarınızı sarmak için destek ve ilgi göreceksiniz. Kendi öz değerinizin farkında olarak insanlara bunu yansıtacaksınız. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Cumartesi günü evcil hayvanlarınız varsa bakımı ve gezdirilmesi ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendi kazandığınız para alanında gelirlerinizi arttırmak için yeni gelir kaynakları elde etmek için farklı alanlar ve sektörlerde çalışma fırsatlarını araştıracaksınız.







AKREP BURCU VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR


Sevgili akrep burcu ve yükselen burcu akrep olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi beşinci evinizden etkiliyordu. Sevgi aşk ve ilişkiler, çocuklarınızla iletişim, hobiler, spekülatif kazançlar borsa ve şans oyunları gibi konularda aldanma, yanılgı, kafa karışıklığı ve yön belirlemede sorunlar yaşıyordunuz. Neptün düz hareketine geçerek bu alanlarda sorunlarınız ortadan kalkacak. Aşk ve ilişkilerde hayal kırıklığı yanılgı ve aldanmalar sona erecek. Hobilerinizi büyüterek meslek haline getirmek için tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle çalışabilirsiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü kendinizi, projelerinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi insanlara anlatacaksınız. Çocuklarınızla ilişkilerinizde merhametli, affedici ve empatik tavır ve davranışlar geliştireceksiniz. Salı günü sosyal medya alanında daha fazla yer almak için web sitesi açabilir blog yazabilirsiniz. Tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada denge ve uyum içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaralarını saracak hem onları şifalandırmış olacak hem kendiniz şifalanacaksınız. Perşembe günü kazalara, dikkatsizliklere ve sakarlıklara açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkilerinizde anlaşmazlık ve güç savaşları yaşayabilirsiniz. Sorumluluk ve yükümlülükler konusunda farklı düşünce tarzınız olabilir. Cuma günü otorite figürlerinden yaralarınızı sarmak için destek ve ilgi göreceksiniz. Kendinizi ifade etme biçiminizi değiştirerek güçlü iletişim yöntemleri geliştireceksiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Cumartesi günü çocuklarınızla birlikte açık havada müzik ve spor eşliğinde zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü yakın çevre gezilerine çıkarak etrafı keşfedeceksiniz.







YAY BURCU VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR


Sevgili yay burcu ve yükselen burcu yay olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi dördüncü evinizden etkiliyordu. Aile bireylerinizle iletişiminizde aldanma, yanılgı, yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklğı ve yön belirlemede sorunlar yaşıyordunuz. Neptün’ün düz hareketine dönmesiyle birlikte bu alanlarda daha rahat hareket edeceksiniz. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü bilinç altınızı aktif hale getirerek korkularınızdan arınmak için eğitim alabilirsiniz. Eviniz ve yerleşim yerinizde sanatsal çalışmalarda bulunabilirsiniz. Salı günü kendi kazandığınız para alanında sistem ve disiplin kuracak değişim ve dönüşümü içselleştirerek büyüme ve gelişme elde edeceksiniz. Spiritüel konularda araştırma yaparak kendinizi bu alanda geliştireceksiniz. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaraları saracaksınız. Perşembe günü kazalara, sakarlıklara ve dikkatsizliklere açık zaman dilimi var. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Kendinizi sinirli öfkeli ve agresif ifade edebilirsiniz. Kendi öz değerinizi yansıtmak isterken zorlanacak ve sorunlar yaşadığınızı düşüneceksiniz. Cuma günü otorite figürlerinden yaralarınızı sarmak için destek ilgi ve yardım görebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemek için yalnız kalmak ve gücüzü toplamayı hedefleyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Cumartesi günü aile bireylerinizle birlikte açık havada yürüyüş yapabilir doğada zaman geçirerek kendinizi sakinleştirebilir ve dinginleştirebilirsiniz. Pazar günü arkanızdan konuşma yapıldığını duyabilirsiniz. Arkanızdan iş çevrilmesi ve gizli düşmanlarınızın yaptığı sizi mutsuz edebilir.







OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR


Sevgili oğlak burcu ve yükselen burcu oğlak olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi üçüncü evinizden etkiliyordu. İletişim, eğitim, sosyal medya, tanıtım, satış ve pazarlama, yakın çevre gezileri, kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarla ilişkiler’de aldanma, yanılgı, kafa karışıklğı, beklentilerin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı ve yön belirlemede sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Neptün’ün düz hareketine geçmesiyle birlikte bu sorunlar ortadan kalkabilir. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde iletişim, anlaşma, fikir ve entellektüel paylaşım konusunda güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Sosyal medya’da daha fazla yer sağlamak için web sitesi açmak ve blog yazma kararı verebilirsiniz. Salı günü kişiliğinizi, yeteneklerinizi, hedeflerinizi, projelerinizi insanlara anlatmak ve tanıtmak için sunum yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sosyal çevrenizde yardıma ihtiyacı olanlar için sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaralarını saracak hem kendinizi hem onları şifalandırmış olacaksınız. Perşembe günü kendinizi öfkeli, sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara, dikkatsizliklere açık zaman dilimi. Farkında olmak ve önlem almakta yarar olacak. Dış görünüşünüz ve tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz. Yaptığınız değişiklik tam anlamıyla içinize sinmeyebilir beğenmeyebilirsiniz. Cuma günü otorite figürlerinden destek ve ilgi görebilirsiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Dernek ve klüplere üye olarak toplumsal yarar gösteren faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Cumartesi günü açık havada zaman geçirmek doğa yürüyüşleri yapmak sizi mutlu edecek. Pazar günü arkadaşlarınızla birlikte iş yapma kararı alabilirsiniz. Ortaklaşa işler yapmak ve uzmanlık alanınızda büyüme ve gelişmeyi planlamak sizi hedeflerinize ulaşmada bir adım daha ileriye taşıyacak.







KOVA BURCU VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR


Sevgili kova burcu ve yükselen burcu kova olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizi ikinci evinizden etkiliyordu. Kendi kazandığınız para, kendinize verdiğiniz öz değer, yatırım, maddi değerleriniz konusunda aldanma, yanılgı, kafa karışıklığı, beklentilerin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı, yön belirlemede sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Neptün’ün düz harekete geçmesi ile birlikte bu sorunlar ortadan kalkabilir. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü iş hayatınız ve kariyerinizde yeni müşteri bulma çalışmaları, toplantı, sözleşme ve anlaşma gibi ticari faaliyetleriniz olabilir. Kendi kazandığınız para alanında tasarımcı hayal gücü ve ilhamın etkisiyle projeler üretebilir yeni fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Salı günü bilinç altınızı aktif hale getirerek korkularınızdan arınabilirsiniz. İş hayatınızda yeni fikirler yeni projeler yeni sektörler ve yeni müşterilerle ilgili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada denge ve uyum içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaralarını saracaksınız. Perşembe günü kendinizi öfkeli sinirli ve agresif hissedebilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Cuma günü otorite figürlerinden destek ve yardım göreceksiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil. Kariyeriniz ve toplumsal statünüz için değişik kariyer yolları ve hedefleri belirleyebilirsiniz. Cumartesi günü açık havada doğa yürüyüşlerinde bulunarak kendinizle baş başa kalabilirsiniz. Pazar günü iletişiminizi arttırarak maddi ve manevi anlamda büyüme ve gelişme elde etmeyi hedefleyeceksiniz.







BALIK BURCU VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR


Sevgili balık burcu ve yükselen burcu balık olanlar 23-29 Kasım haftası Pazar günü Neptün düz hareketine dönmek üzere durağanlaşıyor. Neptün gerilemesi sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kişiliğinizi, hedeflerinizi, yeteneklerinizi, projelerinizi, sağlığınızı, kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için yapacağınız çalışmalarda aldanma, yanılgı, hayal kırıklığı, yön belirlemede sorunlar ve kafa karışıklığı yaşamış olabilirsiniz. Neptün’ün düz hareketine geçmesi ile birlikte bu alanda yaşadığınız sorunlar sona erecek. Haftanın günlerine göre gelişmelerine bakacak olursak; Pazartesi günü yurt dışı işler ve yabancılarla ilişkilerde iletişim, toplantı, sözleşme ve anlaşma imzalama gibi gelişmeler elde edebilirsiniz. Kişisel refah ve mutluluğunuzu arttırmak için çalışmalarda bulunacaksınız. Salı günü arkadaşlarınızla sosyal çevrenizde yeni arkadaş grupları oluşturabilirsiniz. Yurt dışı işlerinizde pandemi nedeniyle yavaşlayan ve durma noktasına gelen işlerinizi farklı yöntemler izleyerek teknoloji kullanarak yürütme kararı vereceksiniz. Çarşamba günü duygularınızla iradenizi bir arada uyum ve denge içinde kullanacaksınız. Duygusal ve fiziksel yara almış kişilere sözleriniz ve tecrübelerinizle önderlik ve liderlik ederek yaralarını saracaksınız. Perşembe günü kendinizi öfkeli sinirli ve agresif ifade edebilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. İşle ilgili kazançlarda sorunlar ve problemler ortaya çıkarak beklentileriniz karşılanmayabilir. Cuma günü otorite figürlerinden destek ilgi ve yardım görebilirsiniz. Tanıtım satış ve pazarlama konusunda gelişmeler elde edeceksiniz. İkili ilişkilerde ani meydana gelecek olaylar ve durumlar sonucunda restleşme yaşayabilirsiniz. İlişkinize ara vermek ya da sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmak için de uygun zaman değil.

Cumartesi günü kendi iç sesinizi dinlemek manevi işlerle uğraşmak için zaman ayırabilirsiniz. Pazar günü yurt dışı işler, yabancılarla ilişkiler, hukuksal konular, yüksek öğrenim akademik çalışmalar, dış ticaret pazarlama, eğitim ve yayıncılık konularında büyüme ve gelişme elde edeceksiniz.




Tülin Aydoğan
 

kk cat56.jpg


Bu hafta Venüs-Uranüs karşıtlığı ile finansal gelgitler yaşanabilir ve ilişkilerde ani kararlar alınabilir. Güneş-Kiron üçgeni ile bazı hatalar görülecek, bazı destekler alınacak. Merkür-Plüton uyumlu açısıyla ise zihnimiz olduğundan çok daha farklı çalışacak. Bilinçaltında kalanlar, birikenler gün yüzüne çıkacak. Son olarak da Merkür ile Jüpiter’in uyumlu açısı, içinde bulunduğumuz zorlu günlerde daha pozitif bir hava yaratacak. Bu hafta olayların olumlu yanlarını görebileceğimiz bir hafta olacak!



Koç Burcu (21 Mart – 19 Nisan)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile parasal giriş-çıkışlar yaşanabilir. Bütçenizi dengeli kullanmaya çalışmanızda fayda var. Güneş-Kiron üçgeni ile hayatınıza ait bazı gerçekleri görebileceğiniz farkındalıklı bir hafta olacak. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise kariyer değişikliğine gidebilirsiniz. Bu değişikliği hem duygusal açıdan hem de mantık açısından değerlendirmelisiniz.





Boğa Burcu (20 Nisan – 20 Mayıs)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile evlilik konusunda ani bir karar alabilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile şimdiye kadar ertelediğiniz bazı değişimlere şans verebilirsiniz. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise eşiniz veya partneriniz ile birlikte yurt dışına çıkma kararı alabilir ya da yeni bir eğitim için fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve yeni adımlar atmak burada öncelikli hedef olacaktır.





İkizler Burcu (21 Mayıs – 20 Haziran)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile şimdiye kadar denememiş olduğunuz işlere fırsat verebilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile arkadaşlarınız arasında eleme yapabilir, bazı kişilere ise ikinci bir şans verebilirsiniz. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte, finansal rutinlerinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz; bazı kısıtlamalara gidebileceğiniz gibi yeni gider alanları da yaratabilirsiniz. Gelir-gider konusunda daha ihtiyatlı davranmanızda fayda var.






Yengeç Burcu (21 Haziran – 22 Temmuz)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile nelerden keyif aldığınızı ya da almadığınızı keşfedebilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile iş hayatınızda çalışma performansınız ile ilgili bazı geri bildirimler alabilirsiniz. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise eşiniz ile birlikte yapabileceğiniz yeni hobiler ile ilgili kararlar alabilir, keyifli anılar biriktirebilirsiniz.





Aslan Burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile kendinizi keyif alabileceğiniz ani planlar içerisinde bulabilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile yaratıcılığınızın çokça artacağı bir hafta. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise aileniz ile geleneksel rutinleri gözden geçirip değişikliğe gidebilir ya da yenilerini yaratabilirsiniz. Ailedeki bilge kişilerden fikirsel destekler alabilirsiniz.





Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile iletişim konusunda daha keyifli bir hafta olacak. Güneş-Kiron üçgeni ile şimdiye kadar hata olarak gördüğünüz bir konuya çok daha farkındalıklı yaklaşabilirsiniz. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise yaratıcı fikirlerinizi ifade edebileceğiniz bir hafta olacak. Fikirlerinize güvenebilirsiniz.





Terazi Burcu (23 Eylül – 22 Ekim)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile ani bir karar ile borçlanma yoluna gidebilirsiniz. Hedeflerinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile partnerinizden gelen geri bildirimler ile bakış açınız değişebilir. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise aileniz ile ortak bir bütçeniz ya da giderleriniz varsa bu konu hakkında bazı değişikliklere gidebilir, aşırı tüketimlerinizi törpüleyebilirsiniz.






Akrep Burcu (23 Ekim – 21 Kasım)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile ikili ilişkiler, ortaklık konularında ani bir değişiklik kararı alabilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile çalışma performansınız ve kazancınızın paralelliği ile ilgili farkındalık yaşayabilirsiniz. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise şimdiye kadar söylenmemiş yada söylenmekten çekinilen konuların üzerine gidebilirsiniz. Bu hafta inançlarınızın savunuculuğunu yapabileceğiniz bir hafta olabilir.





Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile gündelik rutinlerinizi ani bir karar ile değiştirebilir, alışık olmadığınız bir düzene geçebilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile hobilerinize vakit ayırarak kendinize keyifli anlar yaşatabilirsiniz. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise değişik yollardan gelir elde edebilir, maddi kazançlarınızı artırabilirsiniz.





Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile birlikte ani bir kararla paranızı yatıracağınız alanları değiştirebilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile babanız ya da ailenizdeki erkek figürlerinden beklemediğiniz bir yardım alabilirsiniz. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise hayallerinizde değişiklik yapabilir, hayat amacınıza göre rota değişikliğine gidebilirsiniz.





Kova Burcu (22 Ocak – 18 Şubat)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile hayatınızda hedeflerinize göre bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile küs olan arkadaşlarınız ile barışabilir ya da bazı arkadaşlarınız arasında kırgınlıklar yaşanabilir. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise gelecek planlarınızda yön değişikliğine gidebilir, daha önce cesaret edemediğiniz bir alanı seçebilirsiniz.




Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)
Venüs-Uranüs karşıtlığı ile farklı fikirlerinizi açıklama konusunda daha rahat olabilirsiniz. Güneş-Kiron üçgeni ile birlikte kazancınızla ilgili bazı memnuniyetsizlikleri dile getirebileceğiniz bir hafta. Merkür-Plüton uyumlu açısı ile birlikte ise hayır işlerinde bulunmak isteyebilirsiniz. Olaylara bakış açınız değişecektir. Bazı kişilere fikirsel olarak da yardımda bulunabilirsiniz.
 
kkc.png



Koç

Sevgili Koçlar ,haftaya biraz gergin başlayabilirsiniz hayatınızda var olan sorunları sorgulayabilirsiniz.Salı Çarşamba,Perşembe kendi burcunuza geçiş yapan Ay’ın ışığı daha güçlenmenizi sağlıyacak ikili ilişkiler ve kariyerle ilgili konularda daha baskın bir durum sergileyebilirsiniz.Cuma ,Cumartesi günleri para alanınızdaki hareketlilik sizi sevindirebilir.Pazar günü Ay Dolunay ve Tutulma hattına doğru ilerlerken , Neptün’ün direk seyri ile birlikte umutlarınızın yeşermesine kendinizi iyi hissetmenize de aracı Ay Tutulması size güzel süprizler ve iş konusunda başarı yakın çevrenizden gelecek desteği de müjdelemekte. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.İyi haftalar







Boğa

Sevgili Boğalar arzu ve isteklerinizin yoğunlaştığı ,ortaklaşa proje yürüttüğünüz konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir haftaya merhaba diyerek başlıyorsunuz.Salı ‘dan Perşembe gününe kadar ki olan süreç içersinde sağlığınıza özen göstermeniz zihnen var olan problemleri kafanıza takmadan ilerleyip günlük rutinlerinizi gerçekleştirirseniz kazançlı çıkacak siz olacaksınız.Cuma,Cumartesi günleri kendi burcunuzda olan Ay size daha rahatlık ,hem iş hayatınız hem de kariyer konusunda fırsatlar tanıyabilir.Özellikle Cuma günü ani çıkan olaylar sürpriz haberlere hazırlıklı olun.Olanlar dışınızda gerçekleştiğinden elinizden bir şey gelemeyeceğini idrak ettiğinizde daha sakin ve farkındalık sahibi olarak haftayı biterebilirsiniz.Neptün’ün direk seyri arzu ettiklerinizle ilgili ortaklaşa proje üretme artı kazançlarla ilgili şansları da sunmakta değerlendirin. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.İyi haftalar.






İkizler

Sevgili İkizler haftaya kariyer evinizde gerçekleşen olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz,sizin için haftanın ilk günü biraz bu açıdan zorlayıcı olabilir.Salı gününden Perşembe ye kadar ki olan süreç sosyal çevrenizin hareketlendiği ,ortaklaşa proje yürüttüğünüz gruplarla olumlu haberler ve kazançlar elde edebilirsiniz.Uzun zamandan beri görüşmediğiniz arkadaşlarınızla göreşebilir,keyiflenebilirsiniz.Cuma Cumartesi günü farkındalığınızın artacağı özellikle yaşanılanlar dolayısıyla sevinebilir ya da üzülebilirsiniz ancak her ne olursa yaşanılanların hayrınıza olduğunu hatırlatmakta fayda var.Neptünün direk seyri kariyer evinizde düz seyre geçtiğinden burada yaratıcılık ve yapacağınız çalışmalardan yana güzel sonuçları da beraberinde getirebilir. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.Keyifli haftalar.







Yengeçler

Sevgili Yengeçler,haftaya uzak akrabalarınızla ilgili alacağınız haberler ,olumlu anlamda gelişmeler yaşayacağınız yüksek eğitim ,sosyal medya konuları ile ilgili konularda sevinerek başlıyorsunuz.Salı’dan Perşembe gününe kadar kariyer evinizle ilgili olumlu anlamda gelişmeler olası burası aynı zamanda ev ortamınıza da olumlu bir katkı sağlayacak.Cuma ve cumartesi günleri farkındalıkla gelen şükür zamanları çünkü haftaya gergin ve nasıllarla başlamışken gelişen olayların olumlu olması şükretmenize vesile olacaktır.Ardından Pazar günü yüksek eğitim konuları digital alanlarda gerçekleşen Neptün’ün ileri hareketi sosyal platformlarda kendinizi göstermeye yazı ya da bir yeteneğiniz doğrultusunda öne çıkmanıza aracı olacak . Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.İyi haftalar dilerim.







Aslan

Sevgili Aslanlar haftaya ödemeler borçlar kredileri düşünerek başlıyorsunuz ancak detaylı bir çalışma ile üstesinden gelebildiğinizi fark edeceksiniz.Salı’dan Perşembe gününe kadar ki olan süreç uluslararası konular sosyal medya uzak akrabalarınızla ilgili olumlu gelişmeler olası sevineceksiniz.Cuma ve Cumartesi günlerinde kariyeriniz ve evinizle ilgili konula ön planda olurken nispeten daha rahatlayacağınız bir süreç.Pazar günü ödemeler evinizde gerileyen Neptün sizi endişelerinizden kurtararak parasal ek gelirlerde daha yaratıcı olmanıza aracı olabilir. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir. İyi haftalar dilerim.






Başak

Sevgili Başaklar haftaya ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında gerçekleşen güzel gelişmelerle başlıyorsunuz iş yerinde öne çıkma sevgili ya da eşle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Salı’dan Perşembe gününe kadar olan süreç ödemeler ,kredi konuları ön planda olabilir.Belki bir menkul ya da araba alımı ile ilgili olumlu anlamda borçlanabilirsiniz.Cuma ,Cumartesi günlerinde yüksek eğitim ,sosyal medya ,akrabalarınız uzak çevrenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.Neptün’ün direk seyri ikili ilişkiler ve ortaklık evinizde olduğundan ilişkiye bakış açınız daha romantik daha iyimser olurken ilişkinize olumlu anlamda bir katkı sağlamakta. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir. İyi haftalar dilerim.





Terazi

Sevgili Teraziler haftaya günlük akışınızla ilgili düzensizlikler ve aksaklıklarla başlıyorsunuz.Bu sizi oldukça germekte o yüzden günlük akışınızı bir düzene oturtmakta fayda var en ideal düzeni bularak uygulamaya geçmeli uyku beslenme düzeninize bir çeki düzen vermelisiniz.Salı’dan Cuma gününe kadar ki olan süreç ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız dolayısıyla kariyerle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir zaman burada kendinizi daha rahat gösterme anlatma ,harekete geçme imkanı bulabilirsiniz.Cuma ,Cumartesi günleri ödeme ,kredi borçlar alanınızda bir düzenlemeye gidebilirsiniz.Pazar günü günlük rutininizde gerçekleşecek olan Neptün’ün seyrinde kendinizi daha rahat hissederek daha akışta bir düzen kurabilirsiniz. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.İyi haftalar.







Akrep

Sevgili Akrepler haftaya aşk hayatınızda ki olumlu gelişmelerle başlayan süreç sizi mutlu edebilir.Ardından Salı’dan Cuma’ya kadar ki olan süreç içersinde günlük düzeninizle ilgili gelişmeler ,çalışma arkadaşlarıyla ilgili konular evcil hayvanınız varda onunla ilgili konular ön plana çıkmakta.Cuma,Cumartesi günlerinde ikili ilişkileriniz ve is hayatınızla ilgili olan gelişmeler gündeminize oturabilir.İlişkinizle ilgili olumlu anlamda bir gelişme ilerlemeniz olası.Ardından Neptünün direk seyri ile birlikte aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler eğer çocuk sahibi olma arzusunda iseniz bununla ilgili olumlu haberle almanız olası. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.Kalbiniz ve zihniniz açık ,keyifli bir hafta olsun.







YAY

Sevgili Yaylar haftaya aileyle ilgili konular ev alımı taşınma ,düzenleme gibi konularla ilgili olumlu gelişmelerle başlayabilirsiniz.Salı’dan Cuma gününe kadar ki olan süreç içersinde aşk hayatınızın tetiklendiği olumlu anlamda gelişmeler yaşayacağınız bir dönem.Cuma ,Cumartesi günleri sağlığa dikkat ,beslenmenize ,sosyal mesafenize dikkat ediniz.Neptün’ün direk seyri aile ve ev konularını tetiklemekte bu da mutlu olacağınız bir dönemin işaretçisi. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.Keyifli bir hafta dilerim.







Oğlak

Sevgili Oğlaklar haftaya işleriniz yakın çevrenizle ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz,Salı’dan Cumaya kadar olan süreç içersinde evle ilgili konular düzenleme taşınma gibi konularla olan uğraşınız sevindirici.Cuma ,Cumartesi günlerinde aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili sevinebilirsiniz.Pazar günü Neptün’ün direk seyri iş alanınızla ilgili güzel gelişmeler yaratıclığınızın artacağı bir süreç. Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir.Keyifli bir hafta dilerim.







Kova

Sevgili Kovalar haftaya para evinizde gerçekleşen olumlu gelişmeler söz konusu,Salı’dan Cumaya kadar olan süreç içersinde işle ilgili konularda güzel gelişmeler müşterilerinizin artacağı güzel bir gün.Yakın çevreniz tarafından destek göreceğiniz bir gün.Cuma ,Cumartesi günlerinde aile ve evle ilgili konularda düzenlemeler ,taşınma yerleştirme iç dekorasyon gibi konular ön planda.Neptün’ün direk seyri para hanenizde o yüzden size artı bir değer katacak ek gelir imkanlarınız doğabilir.Pazar akşamını biraz tefekkür ve meditasyon yaparak özellikle 2021 için iyi niyetlerinizi yazmanız size iyi gelecektir







Balık

Sevgili Balıklar haftaya bulunduğunuz ortamlar ilişkileriniz gibi konularla ilgili keyiflenebilirsiniz.Salı’dan Cumaya kadar ki olan süreç de para evinizle ilgili güzel gelişmeler var ,finansal açıdan artı bir gelir elde etmeniz olası.Ardından Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgili görüşmeler ,iş trafiğinizin artması söz konusu bu sizi sevindirebilir.Pazar günü Neptün’ün direk seyri ile birlikte kendinizi daha rahat daha çekici ve mistik hissedebilirsiniz.Akşam saatlerinde biraz tefekkür ve meditasyon özellikle 2021 için iyi niyetler yapmanız size iyi gelecektir.Keyifli bir hafta dilerim.





Arzum Koyuncu
 

23 - 29 KASIM HAFTASI & Tüm Burçlar - DAHA ÖNCE NASIL FARK ETMEDİK?​


20200401_221259.png

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Kasım ayının son günlerindeyiz ve gökyüzü bizi tutulmaya hazırlıyor. Bu haftadan itibaren yaşamınızda kadersel anlamda tamamlanmaya başlayacak konular iyice belirginleşebilir. Zihnin uyanışa geçtiği çok önemli günler içerisindeyiz. Artık evrende hakim olan enerji otorite, baskı, güç olmaktan ziyade akıl, bilgi, iletişim olacaktır. Öncelikle size aslında pranga takan o çok güçlü, çok sevdiğiniz ve doğru sandığınız, inandığınız hayat görüşünüze bir bakın. Özgürleşmek için yavaş yavaş artık bize iyi gelmeyen fikirlerden arınacağız. Bu haftadan itibaren 2021 yılı şekilleniyor. Şimdi fark ettiklerimiz bize önemsiz gözükse de aslında çok önemli. Eğitim ve bilgi anlamında kendine bir şeyler katan, sorgulayabilen, kendini geliştirebilenler, bilgiyi paylaşanlar daha rahat bir yıl geçirecekler.

Bu hafta hayal gücümüz oldukça yüksek. Yeniye inancımız çok daha fazla. Hisler, rüyalar, oluruna bırakma ve yardımlaşma enerjisi önemli. Özellikle haftanın ilk iki günü daha rahat, inziva isteği ile dolu geçebilir. Akıl dağınıklıkları olabilir.
Eğitim, iletişim, yolculuk meseleleri ön planda. Tutulma ile yeni düzenleme ve kısıtlamalara doğru gidiyoruz.

Çarşamba ve Perşembe günleri enerjimiz yükseliyor. Daha atak, dürtüsel, cesur ve iyimseriz. Hedeflerimiz için adım atma gücümüz çok yüksek. Ancak mantığı devre dışı bırakmamalıyız.

Cuma günü ise Venüs - Uranüs karşıtlığı etken. Bir yanımız güvende hissetmek, huzur, bağlılık isterken, aidiyetimizi sorgularken diğer yanımız ani vazgeçişlere yönelebilir, tutku, baskı, paranoya ve manipülasyon söz konusu olabilir. İlişkilerde yapılmaması gereken en önemli şey karşı tarafa güvensiz davranmamak, baskı uygulamamaktır. Diğer yandan isyan enerjisi de sonradan pişman ettirebilir. Karşılıklı olarak bireyselliğe saygı duymak, ilişkiye yenilikler katmak önemlidir. Ayrıca maddi anlamda da aşırı harcamalar yapmayınız. Dürtüsel olarak oraya çekilebilirsiniz.

Ülkemizde ise mecliste maddi konularla alakalı ani kararlar alınabilir. Ünlüler, kadınlar, çocukların yaşamı, eğlence ve sanat dünyasında beklenmedik gelişmeler olabilir.

Cumartesi günü iş anlaşmaları, destekler, maddi anlamda konuşmalar açısından olumlu ve keyifli olacaktır. Ancak duygularımızı ifade etme konusunda zorlu etkiler hala mevcut.

Pazar günü ise akşam saatlerine kadar keyifli bir gün. Ayaklarımız yere daha sağlam basacak, daha gerçekçi, sabırlı ve istikrarlı hareket edebileceğiz. Akşam saatlerinde ise tutulma etkileri başlıyor. Kadersel tamamlanış ve uyanışlar hayrımıza olsun.

20200401_221412.png



KOÇ: İyi haftalar sevgili Koçlar! Haftaya anlama ve anlaşılma ihtiyacı ile başlıyorsunuz. Haftanın ilk iki günü içe dönmek, inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. İşe gitme isteğiniz daha az olabilir. Enerjiyi; hayalleriniz için adım atmaya, oluruna bırakmaya yönlendirin. Renkli rüyalarınız tutulma sonrası için işaretler verebilir. Haftanın ikinci ve üçüncü günü isteklerinize yönelik hareket edebilirsiniz. Enerjiniz çok yükseliyor. Cuma gününe doğru uygun bulmadığınız meseleleri konuşmalı, içinize atmamalısınız. Elinize beklediğinizden daha çok maddi alanda fırsatlar geçebilir. Cuma günü sakin kalmakta ve gözlemci olmakta yarar var. Cumartesi ve pazar günleri ise önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA: İyi haftalar sevgili Boğalar! Haftaya geleceğinize dair hayallerinizi düşünerek başlayabilirsiniz. Bunun için adımlar atmanın tam zamanı. Ayrıca haftanın ilk iki günü çevrenize şifa olun ve enerjinin size nasıl yardımcı olduğunu görün derim. Sosyal çevrenizde ise sınırlarınızı korumak, hayır diyebilmek önemli olacaktır. Bu hafta cuma gününe doğru ikili ilişkiler çok romantik ve tatlı giderken cuma günü ani olaylar yaşayabilirsiniz. Karşınızdakini gerçekten istiyor musunuz yoksa alışkanlık veya yalnız kalmamak için mi berabersiniz? Maddi anlamda da ilişkilerde de sakin kalmakta, karar almamakta yarar var. Cumartesi ve pazar günleri isteklerinizi konuşmak, önemli görüşmeler yapmak için gökyüzü en çok sizi destekliyor olacaktır.

İKİZLER: İyi haftalar sevgili İkizler! Haftaya statünüz ve kariyerinize yönelik düşüncelerle başlıyorsunuz. İşiniz ruhsal anlamda sizi tatmin ediyor mu? Bu enerjiyi işinizde yaratıcılık ve ilhamla birleştirerek kullanabilirsiniz. Haftanın ortasında sosyal çevreniz size iyi gelecektir. Cuma günü ise zihinsel anlamda ciddi uyanışlar yaşayabilirsiniz. Bu fark edişlerle günlük yaşam düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Kadersel olarak olayların size bir şey göstermeye çalıştığını görebilirsiniz. Hafta sonu ise maddi anlamda önemli gelişmeler olabilir. Önemli kişilerle yaptığınız konuşmalar sonuçlanabilir. Ay tutulması burcunuzda gerçekleşeceği için yepyeni bir döneme hazır olun.


YENGEÇ: İyi haftalar sevgili Yengeçler! Haftaya uzaklara gitme hayali, kendinizi geliştirme isteği, eğitimler, uzaklardan gelecek haberlerin etkisi ile başlıyorsunuz. İç dünyanızda bir boşluk hissedebilirsiniz ancak bunu olmadık kişilerle doldurmak yerine kendinizi dinleyerek geçirmeye çalışın. Bu hafta ilişkileriniz epey hareketli. Özellikle cuma günü radikal kararlar almaktan uzak kalmalısınız. Güvende hissettiğiniz kişilerle olun. Sosyal çevrenizde onay ihtiyacında olmayın. Hafta sonu ise kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Önemli konuşmalarınızı yapabilirsiniz. Tutulmaya hazırlanırken kendinize kattıklarınız size çok yarayacak ve yeni kapılar açacaktır. Sezgilerinize güvenin.

ASLAN: İyi haftalar sevgili Aslanlar! Haftanın ilk günlerinde daha derin, sezgisel ve korkusuz hissedebilirsiniz. Bankalar, alacaklar, maddi durumlar gündeme gelirse akıl dağınıklıklarına dikkat edin ve durumu birkaç kez kontrol edin. Hafta ortasında ilişkiniz de renklenebilir, eşinizle daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Genel anlamda aile, ev, maddiyatla ilgili konuşmaları salı günü yapmanız daha iyi olacaktır. Cuma günü ise sabit fikirli olmak, aynı şeylerden farklı sonuçlar beklemek beklenmedik durumlar yaratabilir. İkili ilişkilerdeki yargılarınızı da kırmaya başlıyorsunuz. Sakin kalıp esnek ve olumlu düşünmeye çalışın. Hafta sonu ise maddi konularla ilgili sorunlar yavaş yavaş çözülmeye başlayacaktır. Ancak yeniye açık olmanız önemli. Tutulmaya doğru yaklaşırken sosyal çevreniz, projeleriniz, ekip arkadaşlarınız, gelecek planlarınız önem kazanmaya başlıyor.


BAŞAK: İyi haftalar sevgili Başaklar! Haftanın ilk günlerinde aşk dolu, romantik hissedebilirsiniz. Eski bir ilişkinize özlem duyabilirsiniz. Haftanın ilk iki günü süprizler açısından çok destekleyici. Ancak bu hafta önemli olan karşılıklı olarak bireysel alan tanımak ve karamsar, kuşkucu düşünmemek olacaktır. Çarşamba ve perşembe günleri ise hayatınız hız kazanırken günlük yaşamınıza düzen getirmek isteyebilirsiniz. Sağlık problemlerinizi halledebilirsiniz. İletişim anlamında özellikle de iş konusunda mutlaka hafta sonunu değerlendirin. Cuma günü ani ve beklenmedik durumlarda sakin kalmaya, sabit fikirlilikten uzak kalmaya çalışın. Ay tutulması yaklaşırken kariyerinizde önemli kadersel fark ediş ve değişimlere doğru ilerliyorsunuz. Yakınlarınıza zaman ayırmayı unutmayın.

TERAZİ: İyi haftalar sevgili Teraziler! Haftanın ilk günlerinde işlerinizi oluruna bırakmak, akıl dağınıklığına dikkat etmek, sağlığınızı şifalandırmak önemli olacaktır. Hayalleriniz için daha çok çalışmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ise aşk ve ilişkiler konusunda daha heyecanlı olabilirsiniz. Çocuğunuzla veya hobilerinizle ilgilenmek size çok iyi gelecektir. Cuma günü maddi konular ve ilişkilerde ani olaylar söz konusu olabilir. Radikal kararlar almayın, içsel huzuru dışsal tatminlerle harcama yaparak sağlamaya çalışmayın. Hafta sonu evde zaman geçirmek, yemekler yapmak, keyif yapmak sizi çok güvende, huzurlu hissettirecektir. Ailenize zaman ayırmaya çalışın. Ay tutulması yaklaşırken yavaş yavaş eğitimler, iletişim, medya, taşınma konuları, yakın çevreniz gündeme gelebilir.


AKREP: İyi haftalar sevgili Akrepler! Haftaya başlarken aşk konusunda sorularınızın cevaplarını almaya başlayabilirsiniz. Derin ve tutkulu hissettiğimiz bugünler duygularınız iyice yükselebilir. Daha ön planda olabilirsiniz, imaj yenileyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hızlı hareket etmek, gündelik işlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Ancak cuma günü ilişkiler ve maddi konularda dikkatli olmalısınız. Kuşkucu ve güvensiz tutumlar, baskı yapmak yaralayıcı olabilir. Sakin kalmakta ve kararlar almamakta yarar var. Hafta sonu iletişim trafiği hızlanırken duygu ve mantık arasında denge kurmanız önemli olacaktır. Ay tutulması yaklaşırken sizin de yavaş yavaş maddi durumunuzda kadersel değişimler başlıyor.

YAY: İyi haftalar sevgili Yaylar! Haftanın ilk günlerinde evde olma isteği, evde dinlenmek, hayal kurmak, ilham almak önem kazanıyor. Daha güvende hissetmek istiyorsunuz. Bu hafta etrafınızdakilerin gerçekten iyiliğinizi istediğine emin olmak için daha ketum olmalısınız. Çarşamba gününden itibaren enerjiniz yükselecektir. Hedeflerinize doğru ilerlemek, iletişim kurmak için cesur ve hevesli olabilirsiniz. Duygularınızı çok kolay dile dökebilirsiniz. Yine de o heyecanla kendinizi çok fazla açmayın. Cuma günü beklenmedik zihinsel uyanışlar, günlük hayatınızda ani değişimler söz konusu olabilir. Sakin kalmakta yarar var. Ay tutulmasına doğru ilerlerken kendinizle ilgili kadersel değişimlere, eski yargılarınızı yıkmaya, ilişkilerle ilgili kadersel olaylara hazır olun. Sağlığınız konusunda sinyaller alırsanız mutlaka kontrollerinizi yaptırın.


OĞLAK: İyi haftalar sevgili Oğlaklar! Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenize veya kardeşinize yardım etmeniz gerekebilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni bağlantılar kurabilirsiniz. İletişim ve sosyal medya konusunda dalgınlıklara dikkat edin. Sezgileriniz haftanın ilk günleri yol gösterici olacaktır. Çarşamba ve Perşembe günleri ise evde zaman geçirmek size çok daha iyi gelirken sorumluluklarınız buna pek izin vermeyebilir. Ancak arada dinlenmeyi ihmal etmeyin, tüm sorumluluğu üstlenmeyin. Hafta sonu duygularınızı açmak, işlerinizi halletmek konusunda şanslı günlerdesiniz. Doğru bildiğiniz yolda ilerleyin ve kendi değerlerinizi koruyun. Ay tutulması yaklaşırken yılın ödüllerini almaya başlayacaksınız. Günlük hayat rutininiz, işiniz, sağlığınız konusunda uyanışlar yaşayabilirsiniz.

KOVA: İyi haftalar sevgili Kovalar! Haftanın ilk günlerinde kazançlarınıza yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizden maddi kazanç elde edebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ise cesaret ve iyimserlik sizinle olacak. İletişim, yolculuklar, yakın çevreniz gündemde olabilir. Eğitimlere başlayabilirsiniz. İş konusunda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cuma günü ise evde onay alma ihtiyacıyla hareket edebilir veya kariyer hayatında ani olaylar deneyimleyebilirsiniz. Sakin kalmaya ve karar almamaya çalışın. Ay tutulmasına doğru ilerlerken aşk, yaratıcılık, hobiler, çocuklarınız konusunda kadersel olaylara hazır olun.


BALIK: İyi haftalar sevgili Balıklar! Haftanın ilk günlerinde kendi hayallerinize yönelik harekete geçebilirsiniz. Bu hafta ilham, duygular, yaratıcılık sizinle olacaktır. Çarşamba ve Perşembe günlerinde ise maddi kazanç elde ederseniz aynı hızla harcamamaya dikkat edin. Etrafınızda onay ihtiyacı ile hareket etmek yerine sezgilerinizi dinlemek ve hissettiğinizi yapmak bu hafta sizin için daha iyi olacaktır. Cuma günü hayatınızda ani olaylar deneyimlerseniz oluruna bırakmak ve sakin kalmak yararınıza olacaktır. Hafta sonu ileriye yönelik konuşmak, birikimler yapmak, kendinizi güvenceye almak için görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Ay tutulması yaklaşırken yaşam alanınız, kariyeriniz, ebeveynleriniz konusunda kadersel olaylara hazır olun.





İnci Cücen
 
20170310_131450.png


KOÇ BURCU:

Dinleyici koltuğunda son sözü en son söylemelisiniz. Venüs-Uranüs karşıt açısının kesinleşmesi hayatınızda iki çakmak taşının çarpışması gibi aydınlanmaya olanak sağlayacaktır. Haftanın son günü düz hareketine geçmeye hazırlanan Neptün gezegeni içinizde kilit vurduğunuz duygularınızın artık açığa çıkmasının zamanının geldiğinin habercisidir. Duygusal anlamda beklentilerinizin konuşulduğu bir hafta olabilir.




BOĞA BURCU:

Uranüs gezegeni ile aralarında yapacakları karşıt açı ile yalnızlığınıza bir son verme fikrinizi destekleyen biriyle tanışabilirsiniz. Ya da uzun süren ve sizi varken yok gibi hissettiren partnerinize karşı bir bitiş kararı alabilirsiniz. Merkür-Plüton arasında kesinleşecek açı ile ikili ilişkilerinizde toplum önünde konuşurken yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için daha sade yalın bir dil kullanabilirsiniz. Haftanın son günü gerilemesini sona erdirecek Neptün gezegeni sosyal hayatınızda içe döndüğünüz günleri telafi edecektir.




İKİZLER BURCU:




Uranüs ve Venüs aralarında karşıtlık açısı sizlerin hayatında gizli saklı kalan her şeyi önünüze sermeye hazırlanıyor olabilir. Merkür ve Plüton arasında kesinleşecek açı sizleri çalışma ortamınızda bazı tatsız konuşmalar yapmaya sürüklememelidir. Soğukkanlılığınızı koruyarak güçlü iletişiminizi kullanmalısınız. Neptün gezegeninin düz hareketine başlaması ile kariyer hayatınızda önünüzü görmenize engel olan her şey ortadan kalkacaktır.




YENGEÇ BURCU:

Merkür-Plüton arasında kesinleşecek açı ile ikili ilişkilerinizde oldukça derin düşüncelere dalarak duygu ve disiplin arasında kalabilirsiniz. Haftanın son gününde düz hareketine başlayacak olan Neptün gezegeni yaşam felsefenizi oluştururken kararsız kaldığınız her noktada önünüzü aydınlatabilir.




ASLAN BURCU:

Tutkularınızı ifade ederken incelikten ayrılmayışınız sizleri her zaman aile arasında sevilenler listesinin ilk sırasına adınızı yazdırıyor olacaktır. Uranüs-Venüs karşıtlığı çalışma ortamınızda beklenmedik değişimlere sebep olabilir. Haftanın son günü gerilemesini sona erdirecek Neptün gezegeni ile finansal konularınızdaki bulutlar dağılmaya başlayacaktır.




BAŞAK BURCU:




Neptün gezegeninin düz hareketine başlaması ile artık içselleştirdiğiniz her konuyu geride bırakarak ileriyi rahatlıkla görüş alanınıza dâhil edebileceksiniz. Merkür ve Plüton arasında kesinleşecek açı ile aşk hayatınızda şansınızı sorgulayabileceğiniz bir dönem olabilir. Şansın sizlerin çabası olduğunu unutmamalısınız.




TERAZİ BURCU:

Haftanın son günü ileri hareketine başlayacak olan Neptün evhamlarınızın önüne set çekerek daha rahat nefes almanızı kolaylaştıracaktır. Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek olan açısal etki ile kendinizi sorgulamak isteyebilirsiniz. Haksızlık etmeden artı ve eksi muhasebesi yapabilirsiniz.




AKREP BURCU:

Neptün gezegeninin ileri hareketine başlaması ile güçlü tutkunuza ilham perileri eşlik etmeye çalışacaktır. Merkür ve Plüton arasında kesinleşecek açı sizleri içe döndürerek sorgulamalarınızı artırabilir. Hassas bir dönem içerisinde bulunduğunuz için bağışıklığınızı desteklemeyi ihmal etmemelisiniz.




YAY BURCU:

Güneşin burcunuzda olması sizlere destekleyici etkiler sunacaktır. Merkür ve Plüton arasında kesinleşecek açı ile kendi değer yargılarınızı yıkmaya teşebbüs edebilirsiniz. İçinizde tuttuğunuz her şeyi dışa vururken kırıcı olmamaya çalışmalısınız.




OĞLAK BURCU:

Venüs Uranüs karşıt açısı şans yönünden sizleri destekleyerek, sizlere özgü yeni fikirlerde tarzınızı ortaya koymanızı sağlayacaktır. Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek açı ile sosyal çevreniz ve ben kimliğiniz arasında yıkıcı etkilere sahip olabilirsiniz. Eleştirileri içselleştirmek yerine hata payını değerlendirmelisiniz.




KOVA BURCU:


Sakinliğinizi korumaya odaklanmalısınız. Gerçekleşecek olan Venüs Uranüs karşıtlığı beklenmedik sürprizleri önünüze serebilir. Merkür Plüton arasında kesinleşecek açı ile gizli kalmış sırlar açığa çıkabilir. Haftanın son günü gerilemesini sona erdirecek Neptün gezegeni ile birlikte melankolik hisleriniz geride kalırken finansal konularınız da görüş açınız genişleyecektir.




BALIK BURCU:

Venüs gezegeninin Akrep burcuna geçişi ile uzun zamandır düşündüğünüz değişiklikleri hayata geçirebilirsiniz. Tutkunuz ilerleyişinize destek olacaktır. Merkür ve Plüton arasında kesinleşecek açı ile çevrenizdeki sizleri anlamakta zorlanan kişilerin manipülatif sözcüklerine maruz kalabilirsiniz. Sizleri bilerek ve isteyerek kırmak isteyenlere müsaade etmeyin.



Aygül Aydın
 
IMG_20190517_132523.jpg


💫Koçlar; dinlenmeye ve içe çekilip düşünmeye ihtiyaç duyuyor! Para akışı iyi
💫Boğalar arkadaşlarıyla bir arada olmayı seçebilir,sosyalsiniz ilişkiler masaya yatırılıyor
💫ikizler kariyer ve sorumluluk odaklı bugün,sağlığa odaklan
💫Yengeçler hukuk/eğitim/uzaklar/seyahatler ve manevi konulara odaklı,rüyalar aktif
💫Aslanlar parasal koşulları sorguluyor aile/ev odaklı
💫 Başaklar, iletişim,ilişki ve yakın çevre odaklı,iletişim yumuşak barışmalar olabilir
💫Teraziler iş,sağlık odaklı,para akışı iyi
💫Akrepler son derece romantik,kontrolü ele alıyor
💫Yaylar ailevi konulara odaklı,evde kalıp içine dönebilir
💫Oğlaklar iletişim yoğunluğu içinde,kalabalık ortamlar ya da bol konuşma modu
💫Kovalar bugün parasal konular ve kariyere odaklı,sağlıkta iyileşmeler var
💫Balıklar hayatını güçlü bir biçimde ele alıyor. Çok derin ve detaylı planlar yapma hedefi var! Dış görünüşünüze de odaklanabilirsiniz




Mine Ölmez
 
X