23 Mayıs - 10 Ekim 2021 Satürn Retrosu - Burçlara Etkisi

Kova burcunda ilerleyen Satürn, 12 Ekim tarihine kadar geri harekette olacak.

Yaptıkların kadar, yapmadıklarından da sorumlusun!

Bendegül Çandarlı

Astrolog Sema Sidar : "Satürn Retrosu bitiyor. Uzun vadeli olmasını istediğimiz işlerimize yönelebiliriz"​

SATÜRN'ÜN ETKİLERİ GELİYOR

SATÜRN RETROSU BİTECEK

UZUN VADELİ İŞLERİN İÇİNDE ALABİLECEĞİZ, SORUMLULUKLARIMIZ DAHA RAHAT FARKINDA OLACAĞIZ...

İlk olarak 11 Ekim’de Satürn; ders, sorumluluk, öğretici, uzun vadeli işleri temsil eden gezegen geri hareketini sonlandırmak için durağan pozisyona geçecek.
Ve 12 Ekim itibari ile sorumluluklarımızın daha rahat farkında olup, zekamızı, yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı kullandığımız alanlarda uzun vadeli işlerin içinde yer alabileceğiz.
Diğer yandan bu etki nedeniyle, yaşça büyük otorite figürleriyle daha iyi anlaşırız.
Sivil toplum örgütleri, yardım kuruluşları, büyük amaçlar uğruna çalışan insanlarla bir arada olmayı daha çok isteriz.

İŞLERİNİZİ KURUMSAL YAPIYA KAVUŞTURMANIN TAM ZAMANI!
Olaylar karşısında daha soğuk kanlı olurken, işlerimizi daha kurumsal bir yapıya kavuşturmamanın da zamanı geldi.
Satürn 23 Mayıs 2021’de geri hareketine başladı.
23 Mayıs‘tan, 11 Ekim’e kadar olan süreçte hayatınızda neler değişti, neler oldu, nerelerde sağlam duramadık, nerede sorumluluk almadık?
Bunları gördük...

5 HAZİRAN 2022'YE KADAR OLAN SÜREÇ BAŞLIYOR
Şimdi 11 Ekim’den, 5 Haziran 2022’ye kadar ileri hareketi ile önemli hayat tecrübelerimiz ile bunları düzelteceğiz.
Ve ağır hareket eden bir gezegen olduğu için etkisini birden görmeyiz, uzun vadede bir süreç olarak yaşarız.

Sorumluluk alma zamanı​

Sorumluluklar gezegeni Satürn, 11 Ekim Pazartesi günü direkt harekete dönüyor. Bu hareketle birlikte bir müddettir ertelediğimiz veya görmezden geldiğimiz sorumluluklarımızı üzerimize almamızın zamanı geliyor. Bu konuların hangileri olduğunu doğum haritalarımızda bulabiliriz.

Yükselen burcu baz alarak kısaca özetlemek gerekirse:

Koç: Arkadaşlar, sosyal çevre, organizasyonlar, kulüp ve dernekler, iş yatırımları
Boğa: İş ve kariyer, üst merciden kişilerle görüşmeler, geleceğe yönelik planlar
İkizler: Yurt dışına yönelik işler, seyahatler, yüksek eğitim, yayıncılık, medya konuları
Yengeç: Alışverişler, borç ve ödemeler, vergiler, miras, ameliyatlar, ortak kazanımlar
Aslan: Bire bir ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar, anlaşmalar, ikili görüşmeler, davalar
Başak: Çalışma hayatı, gündelik işler, çalışanlar, sağlık, evcimen hayvanlar, yardım
Terazi: Aşk hayatı ve ilişkiler, çocuklar, işe dönüşebilecek hobiler, riskli yatırımlar
Akrep: Ailevi konular, ev ve yerleşimle ilgili işler, gayrimenkul alışverişleri, temel atma
Yay: Kardeşlerle ve akrabalarla ilgili konular, yer değişiklikleri, eğitim, seyahatler, medya
Oğlak: Parasal konular, yatırımlar, sahip olunan kaynaklar, alışverişler
Kova: Kişisel girişimler, konuşmalar, kendine yatırım, sağlık ve fiziksel görünüm
Balık: Gizli görüşmeler, özel planlar, yalnız ve izole kalarak yapılan işler, hastalıklar

Öner Döşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…