23 Mayıs-19 Haziran arası doğum yapanlara bir sorum var?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
44
Ankara
arkadaşlar merhaba

belki saçma gelecek size ama ben 23 mayıs 19 haziran arası doğum yapan annelerin ne zaman hamile kaldığını merak ediyorum...:)

açıkçası şu ki bebeğimin ikizler burcu olmasını istiyorum o yüzden bu tarihler önemli benim için...internette hesaplayıcılar var onlara baktığım zaman ağustos 20 lerde hamile kalırsam 14 mayıs gibi bir tarih veriyor doğum için...bu da Boğa burcuna denk geliyor :/ saçma gelebilir dediğim gibi ama bilgi almak istiyorum sizden...hamile kaldığınız tarihleri ve doğum yaptığınız günü paylaşır mısınız?

tabiki önemli olan sağlıklı olması,hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama burcunu da önemsiyorum ne yapayım :)

canım bence hiç saçma değil bende kızımın ikizler burcu olmasını çok istedim babası 27 mayıs ben 30 mayıs dogumluyum ıstedımkı ıkımızın arasında doğsun ama adet tarihinden sonra yumurtlama gunu onemlı bu yuzden 6 hazıranda doğdu kızım :1::1::1::1: kıl payı kaçırdık yani ama tam 40 haftam dolmamıştı doğduğunda 39+1 de dogdu son adet tarihim 7 eylül dü onu hatırlıyorum ama tam hamile kaldığım günü bilmiyorum tahmini adetten 1 hafta sonradır inşallah yardımcı olabilmişimdir:49::49:

canım benim son adet tarihim 28 ağustos
ben hamile kaldığım günü biliyorum 8 eylül
oğlum tam 40 haftayı doldurduğu gün beklenen doğum tarihinde 3 haziran da doğdu
ikizler burcu oldu
herkes ikizler burcundan şikayetçi ama bakalım yaşayıp görücez

canım bence hiç saçma değil bende kızımın ikizler burcu olmasını çok istedim babası 27 mayıs ben 30 mayıs dogumluyum ıstedımkı ıkımızın arasında doğsun ama adet tarihinden sonra yumurtlama gunu onemlı bu yuzden 6 hazıranda doğdu kızım :1::1::1::1: kıl payı kaçırdık yani ama tam 40 haftam dolmamıştı doğduğunda 39+1 de dogdu son adet tarihim 7 eylül dü onu hatırlıyorum ama tam hamile kaldığım günü bilmiyorum tahmini adetten 1 hafta sonradır inşallah yardımcı olabilmişimdir:49::49:

canım benim son adet tarihim 28 ağustos
ben hamile kaldığım günü biliyorum 8 eylül
oğlum tam 40 haftayı doldurduğu gün beklenen doğum tarihinde 3 haziran da doğdu
ikizler burcu oldu
herkes ikizler burcundan şikayetçi ama bakalım yaşayıp görücez

yaa çok teşekkürler ikinizede...o zaman ağustosta hamile kalmamam gerek :/ ben öyle planlıyordum...eylüle mi sarktırmalıyım şimdi?

herkes yazarsa daha net bir sonuca ulaşıcam....

ben ikizler olmasını istiyorum çünkü en iyi anlaştığım burç...ben koç burcuyum :) eşim de terazi...o da ikizlerle iyi anlaşıyor yani...ayy inşallah öyle olur...boğa ya da yengeç istemiyorum...hele ki yengeçç...:/

Canım ya güldürdün beni :)
ben ikizler burcuyum ama aileme sormam pek münasip kaçmaz herhalde di mi :)
ama benim hesaplarıma göre eylül olması gerekiyor
bir de 9 ay 10 günlük değilim ben geç doğduğum için 26 Mayıs olmuşum

Son düzenleme:
yaa çok teşekkürler ikinizede...o zaman ağustosta hamile kalmamam gerek :/ ben öyle planlıyordum...eylüle mi sarktırmalıyım şimdi?

herkes yazarsa daha net bir sonuca ulaşıcam....

ben ikizler olmasını istiyorum çünkü en iyi anlaştığım burç...ben koç burcuyum :) eşim de terazi...o da ikizlerle iyi anlaşıyor yani...ayy inşallah öyle olur...boğa ya da yengeç istemiyorum...hele ki yengeçç...:/

eylül de kalmalısın bence ama eylülün ortasını geçirme derim ben en geç 20 sine kadar :1::1::1::1: yoksa öbür burca geçebilir:27:

Canım ya güldürdün beni :)
ben ikizler burcuyum ama aileme sormam pek münasip kaçmaz herhalde di mi :)
ama benim hesaplarıma göre eylül olması gerekiyor
bir de 9 ay 10 günlük değilim ben geç doğduğum için 26 Mayıs olmuşum

:))) sağol canım cevap için...

ya herkes başka bişey söylüyor ,bak sen de eylül diyorsun ama geç doğmuşum diyorsun bir de...kafam karıştı benim :/

off bir de diyorum ki eylüle sarkıtsam ki ikizler olması için sanırım eylül olması kesin,peki ya hemen olmazsa ,diğer aya sarkacak o zaman da yengeç olacak ki bunu hiççç istemiyorum...yengeç olacağına boğa olsun daha iyi....bir yandan da bi problem yoksa ki yok niye hemen hamile kalmıyımki diyorum...ne yapacağımı şaşırdım...Allah hayırlısını versin diyip çıkmak mı en iyisi işin içinden :)ama ben ikizler istiyorummm :1:

eylül de kalmalısın bence ama eylülün ortasını geçirme derim ben en geç 20 sine kadar :1::1::1::1: yoksa öbür burca geçebilir:27:

yaaa işte en büyük korkum da o aslında,öbür burca geçerse yengeççç ...kesinlikle istemiyorum...hiç anlaşamadığım burç :19:

eşimde ağustosa o kadar adapte olmuştu ki şimdi eylül diyince "aaa sen de hep geciktiriyorsun" diyecek eminim...

ikizlerden herkes şikayetçi :) daha i sini duydukları an yüzünü ekşitiyor insanlar. kendine dert mi arıyorsun :P
babam da ikizler, annem ve kardeşimin çektiklerini bir bilsen :))
dur ben de bi araştırayım bakayım bi hesaplaması vardır illa ki

canım benim bebeğim ikizler burcu olacak diye bazı arkadaşlar bence sezaryen yapta boğa olsun demişlerdi. ikizler burcundan çekinenler var :1: senin bu burcu istemene şaşırdım açıkçası. benim son adet tarihim 4 eylüldü. yumurtlama dönemi 2 hafta önce olursa ağustosun 22 ve 23 ne denk geliyor sanırsam. ama sen yinede takılma sağlıklı hayırlı bir evlat iste Rabbimden. umarım yardımcı olabilmişimdir.

ikizlerden herkes şikayetçi :) daha i sini duydukları an yüzünü ekşitiyor insanlar. kendine dert mi arıyorsun :P
babam da ikizler, annem ve kardeşimin çektiklerini bir bilsen :))
dur ben de bi araştırayım bakayım bi hesaplaması vardır illa ki

hahaha :D valla ben de duyuyorum ikizler ve akrepten uzak durun diye falan ama ben ikisiyle de anlaşıyorum valla...yükselenim akrep belki ondan..ikizlerle de koç çok iyi anlaşıyor...

canım benim bebeğim ikizler burcu olacak diye bazı arkadaşlar bence sezaryen yapta boğa olsun demişlerdi. ikizler burcundan çekinenler var :1: senin bu burcu istemene şaşırdım açıkçası. benim son adet tarihim 4 eylüldü. yumurtlama dönemi 2 hafta önce olursa ağustosun 22 ve 23 ne denk geliyor sanırsam. ama sen yinede takılma sağlıklı hayırlı bir evlat iste Rabbimden. umarım yardımcı olabilmişimdir.

dediğim gibi canım ben koç olduğum için ikizlerle çok iyi anlaşıyorum....boğa beni düşündürüyor...:26:

benim de eylüldeki adet günüm 3'ü falan olacak işte...doğru tabi Allah hayırlısını versin...zaten eşim de eylüle sarktırma konusuna karşı....ağustosta başlayalım istiyor denemeye....hemen olursa da boğa olacak çaresi yok...ama belki Allah gönlüme göre verir de hemen olmazsa ikizleri buluruz belki:)) kısmet bakalım...

teşekkürler arkadaşlar....

canım benim oğlum 4 yaşında.ikizler burcu,benim gibi:1:benim son adet tarihim 26 ağustostu.1 haziran beklenen doğum tarihiydi.ama oğlum 5 haziranda doğdu.benim doğum günümden 1 gün önce:9:senin eylüldeki tarihin 3üne geliyosa.tahmini doğum tarihi 10 haziran oluyo.ikizler istiyosan eylülde hamile kalmalısın bence.Allahım gönlüne göre versin...

canım benim oğlum 4 yaşında.ikizler burcu,benim gibi:1:benim son adet tarihim 26 ağustostu.1 haziran beklenen doğum tarihiydi.ama oğlum 5 haziranda doğdu.benim doğum günümden 1 gün önce:9:senin eylüldeki tarihin 3üne geliyosa.tahmini doğum tarihi 10 haziran oluyo.ikizler istiyosan eylülde hamile kalmalısın bence.Allahım gönlüne göre versin...

evet canım netteki hesaplayıcılara baktım hepsi aynı tarihi verdi...eylülde kalmam lazım ama eşim pek oralı değil:) ağustosta başlıycaz denemelere bakalım kısmet...

canım benimde son adet tarihim 15 eylül ve adet tarimimden 10 gün sonra hamile kaldım, doğum tarihim 21 haziran olarak hesaplandı bende ikizler olacak diye sevindim ama benim bebek gelmek bilmiyor günüm geçiyor galiba sonum sezeryan . 40 haftayı devirdim hala bende tık yok artık yengeç olacak heralde.

benim sana diyeceğim eğer ikizler istiyorsan 15 eylülü geçme derim ben..

bende hemen yazayım 9 ay 12 gunluk surdu gebelıgım 9 hazıranda dogum yaptım

1 eylul adet tarıhımdı 11 eylul yumurtlama ogecede hamıle kaldım :34:

burçlarla çok alakam yoktur. Bende koçum eşim terazi :16: bende ikizlere denk getireyim bari :49::49::49::49:
bu arada denk getirmek zor olabilir 6 ay sonra olma ihtimali de oluyor daha erkende. 1 denemeed hamile kalamayabilirsin de :12::12:

yaaa işte en büyük korkum da o aslında,öbür burca geçerse yengeççç ...kesinlikle istemiyorum...hiç anlaşamadığım burç :19:

eşimde ağustosa o kadar adapte olmuştu ki şimdi eylül diyince "aaa sen de hep geciktiriyorsun" diyecek eminim...

cocugun o senin ne demek anlasamam. kazara hamile kaldin ne yaparsin, aldiracakmisin? anne olmak fedakarlik ister canim.:20:

cocugun o senin ne demek anlasamam. kazara hamile kaldin ne yaparsin, aldiracakmisin? anne olmak fedakarlik ister canim.:20:

aaa hadi yaa gerçekten mii?? sizden öğrenmiycem bazı şeyleri bu yaşta...ya tabi aldıracaktım kazara hamile kalsam...benim kişiliğimi bilmeden beni tanımadan bu şekilde ithamlarda bulunmayın ! anne olmanın fedakarlık istediğiyle bu konunun alakası yok bir,ikincisi anneliği şu an anne olan bir çok kişiden daha iyi bildiğimi iddia edebilirim....

anlaşamam derken o burçla anlaşamadığımdan bahsettim bunu başka taraflara çekmenin anlamı yok....konuyla ilgili cevap verecekseniz verin başka fikir beyan etmenizi istemedim sizden...

canım benimde son adet tarihim 15 eylül ve adet tarimimden 10 gün sonra hamile kaldım, doğum tarihim 21 haziran olarak hesaplandı bende ikizler olacak diye sevindim ama benim bebek gelmek bilmiyor günüm geçiyor galiba sonum sezeryan . 40 haftayı devirdim hala bende tık yok artık yengeç olacak heralde.

benim sana diyeceğim eğer ikizler istiyorsan 15 eylülü geçme derim ben..

hayırlısı olsun canım..teşekkürler...

bende hemen yazayım 9 ay 12 gunluk surdu gebelıgım 9 hazıranda dogum yaptım

1 eylul adet tarıhımdı 11 eylul yumurtlama ogecede hamıle kaldım :34:

teşekkürler canım

burçlarla çok alakam yoktur. Bende koçum eşim terazi :16: bende ikizlere denk getireyim bari :49::49::49::49:
bu arada denk getirmek zor olabilir 6 ay sonra olma ihtimali de oluyor daha erkende. 1 denemeed hamile kalamayabilirsin de :12::12:

canım sağol...evet biliyorum ilk denemede olmayabilir....ama bir problem yoksa ki yok şu an olmaması için bir sebepte yok...kısmet tabi Allah hayırlısını versin

yine her zamanki gibi başka taraflara çekenlr oluyor konuyu,şaşırmamak lazım....ben tabiki hayırlısını istiyorum,herşeyden önce sağlıklı olsun....öyle başka burçtan olursa aldıracak kadar gerizekalı da değilim yani...:47: töbe töbee nası mantık bu yaa....ben özürlü çocuğum olduğunu bilsem bile aldırmam diyen biriyim,bunu kaç kişi der söylesin bakalım? annelik işte böyle fedakarlık ister ! speedyim sana değil sözüm üstteki arkadaşa....

canım sağol...evet biliyorum ilk denemede olmayabilir....ama bir problem yoksa ki yok şu an olmaması için bir sebepte yok...kısmet tabi Allah hayırlısını versin

yine her zamanki gibi başka taraflara çekenlr oluyor konuyu,şaşırmamak lazım....ben tabiki hayırlısını istiyorum,herşeyden önce sağlıklı olsun....öyle başka burçtan olursa aldıracak kadar gerizekalı da değilim yani...:47: töbe töbee nası mantık bu yaa....ben özürlü çocuğum olduğunu bilsem bile aldırmam diyen biriyim,bunu kaç kişi der söylesin bakalım? annelik işte böyle fedakarlık ister ! speedyim sana değil sözüm üstteki arkadaşa....

hahah yok üstüme bile alınmadım..
bu bir umut canım ben oğlum olsun istiyorum eşim kızımız bunun gibi bir şey. her fırsatta ben erkek o kız diyor. :52:
sizinki de tutarsa tutar tutmazsa da yine o senin canın sonuçta :36:

Back
X