23 Mayıs-19 Haziran arası doğum yapanlara bir sorum var?

benim sat ım 5 eylüldü bdt ise 11 hazirandı ama benim oğluşum acele ederek 21 mayısta geldi.yani bebişler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.eylülde hamile kalsan da boğa olma ihtimali de var canım oyüzden çok hesaplamamak lazım bence:34:

hahah yok üstüme bile alınmadım..
bu bir umut canım ben oğlum olsun istiyorum eşim kızımız bunun gibi bir şey. her fırsatta ben erkek o kız diyor. :52:
sizinki de tutarsa tutar tutmazsa da yine o senin canın sonuçta :36:

yanii tabiki öyle canım...bakalım hayırlısı....bu arada ben de erkek istiyorum :) eşim de ilki erkek olsun istiyor gerçi...Allah ne nasip ederse artık...

benim sat ım 5 eylüldü bdt ise 11 hazirandı ama benim oğluşum acele ederek 21 mayısta geldi.yani bebişler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar.eylülde hamile kalsan da boğa olma ihtimali de var canım oyüzden çok hesaplamamak lazım bence:34:

anladım canım...eylülde hamile kalmak gerektiği kesinleşiyor burdan...benim de eylül adet tarihim 3ü 4ü falan hesaplarıma göre...tabiki belli olmaz erkekn doğabilir,geç doğabilir vs ama ben elimden geleni yapayım da gerisi kısmet diye düşünüyorum...amaan neyse hayırlısı neyse o olsun...sağolun kızlar

yanii tabiki öyle canım...bakalım hayırlısı....bu arada ben de erkek istiyorum :) eşim de ilki erkek olsun istiyor gerçi...Allah ne nasip ederse artık...

genelde erkekler hep çocuklarını erkek ister ama benim eşim istisna sanırım şaşırtıyor beni.. evlenmeden önce evlendikten sonra devamlı kız diyor 1 kez oğlum olsun demedi.. :17::17:

genelde erkekler hep çocuklarını erkek ister ama benim eşim istisna sanırım şaşırtıyor beni.. evlenmeden önce evlendikten sonra devamlı kız diyor 1 kez oğlum olsun demedi.. :17::17:

benim eşim de kızları çok seviyor...kız da istiyor ama ilki erkek olsun istiyor:) ki ben de öyle.....

Allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin canım en önemlisi o....

ben 29 ağustosta son adet tarihim
yumurtlama dönemi de 11 veya 12 eylül de cnm ahmile kaldım
yani sonuç olarak eylülde hamile kalman gerekiyor

10 eylülde hamile kaldım 16 haziranda doğacaktı 1 inde doğdu sen istediğin kadar hesapla Allah istediği tarihte oluyor burca göre değil canım

ben eylül ortalarında hamile kaldım oğlum 26 mayıs doğumlu yani ikizler....

zaten herkes farklı şeyler söylemiş...kimi eylül başı hamile kaldım haziran başı doğurdum diyo kimi eylül ortası-sonu hamile kaldım mayıs sonu doğurdum diyo,demek ki belli olmuyor bu...

aman zaten artık önemsemiyorum kısmette ne varsa öyle olsun...Allah sağlık versin en önemli şey o !

Back
X