23 nisan bebeğim :)

stekinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
235
95
35
23 nisan da kızıma kavuştum çok şükür :) normal doğum yaptım 15 günde ne dikiş kaldı ne bişey çok rahatım kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorum. hemşireler epidural yapalım diye baskı yaptılar resmen ama istemedim sonradan sorun yaşayanlar varmış görüyorum haberlerde. epiduralsiz normal doğum yaptım. 23 nisan bu yıl kandil günüydü aynı zamanda bu konu da beni ayrıca mutlu etti :)

gece 3 de sancım başladı. 4 ten sonra çok sık sancı oldu. 5 e kadar da eşimi uyandırmadım. 7 ye kadar evde çektim sancımı 7 de evden çıkıp hastaneye gittik. 8 e kadar nst de kaldım açılmam 5 cm olmuş. lavman yapıp odaya aldılar 15 dk falan sonra suni sancıyı getirdi. istemedim ama açılman olmazsa saatlerce çekersin dedi. epidural yapalım dedi. suni sancının da faydası olmazsa sezeryana alırız dedi. istemedim epidural. suni sancıyı takınca suyum geldi. hemşire baktı suyun da nişanın da gelmiş dedi. açılmayı kontrol etti 8 cm olmuş bebeğin başına dokunuyorum dedi . çok şükür kısa süre suni sancı çektim. resmi tatil olduğu için dr evden gelecekti. 15 dk ya gelir dedi. doğum haneye aldılar. dr gelene kadar hemşire bebeği tuttu resmen gelmesin diye. dr 15 - 20 dk ya kadar geldi. kesiyi ve dikişi hissetmemem için uyuşturan iğne yaptı Allahtan. doktor gelince 2- 3 kuvvetli ıkınmada bebeğim doğdu. hemşire doğum saati 10.00 dedi.
bebeğimi karşıya koydular boyunu kilosunu ölçüyorlar o orada ağlıyor ben yattığım yerde ağlıyorum çok şükür Allahım diye. bebeğin sonu da gelince dr dikişi attı. doğumhaneden çıkarken bebeğimi kucağıma alarak çıktım ailem kapıda bekliyordu. çıkarken de ağlıyordum ama canım yandığı için değil mutluluk ve şükür gözyaşlarıydı bunlar. Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah.

Rabbim tüm hamilelere bebeklerine sağ salim kavuşmayı nasip etsin, evlatlarımıza sağlık versin, onları da sağlıkla büyütmeyi bizlere nasip etsin inşallah. evlat dileyen her kuluna hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah bagislasin canım Rabbim hayırlı evlat eylesin INŞALLAH sağlıklı sıhhatli büyüt bebisini. .:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X