Gebeliğe Hazırlık 23 Nisan pik ve belirtiler..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aylin030

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
32
8
1
34
Selam kızlar 23.Nisanda ovülasyon testim pik oldu, o günü ve 2 gün sonra değerlendirdim. O gün bu gündür alt karın bölgem şiş ve arada adet olacakmişim gibi ağrı oluyor. 3 gündür de ateşim varmış gibi vücut ısım yüksek. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu çok sabırsızımmmmm 🤭

Selam kızlar 23.Nisanda ovülasyon testim pik oldu, o günü ve 2 gün sonra değerlendirdim. O gün bu gündür alt karın bölgem şiş ve arada adet olacakmişim gibi ağrı oluyor. 3 gündür de ateşim varmış gibi vücut ısım yüksek. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu çok sabırsızımmmmm 🤭
Ay tarihlerimiz aynııı 🥲

Ilk defa böyle oldum. Pazar günü ilk erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum 😅
Senin bat ne zaman?

Ilk defa böyle oldum. Pazar günü ilk erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum 😅
Senin bat ne zaman?
Uygulama 13 Mayıs diyor :) bende yumurtla testinin yanında normal test göndermişler çıkmayacağını biliyorum ama perşembe yapıcam 😂

Bende refli gecikmesi sonucu dün test yaptım pozitif çıktı hafif silik 2 nisandan sonra gebe kaldım bugün kan verdim değerin 235.2 değer düşükmü sizce

Ayy hadi inşallah cift çizgileri görürüz😍 bende mi perşembe günü yapsam bilemedim çoook heyecanlı 😁

Bende refli gecikmesi sonucu dün test yaptım pozitif çıktı hafif silik 2 nisandan sonra gebe kaldım bugün kan verdim değerin 235.2 değer düşükmü sizce
Buradan da takip ettiğim kadarıyla önemli olan 2 güne bir sağlıklı artış olması. Tek değere göre anlaşılmıyor sanırım 🙏🏻

Perşembe günü yapacaksan erken gebelik testiyle yap bence çünkü burda okuduğum kadariyla normal testler bat geçince gösteriyor eger gebelik varsa

Perşembe günü yapacaksan erken gebelik testiyle yap bence çünkü burda okuduğum kadariyla normal testler bat geçince gösteriyor eger gebelik varsa
Evet evet diyorum ya çıkmayacağını biliyorum ama sırf yapmış olmak için yapicam erken gebelik testinde de şimdi göremem galiba çünkü benim bata var yaaa 🤷🏼‍♀️ perşembe mesela sizin erken test için güzel bir vakit olabilir ya da cuma :)

Kızlar benim de 20-21 nisandı yumurtlamam reglime 6-7 gün kaldı arada kasık ağrım oluyor onun dışında bir belirtim yok

Eklentiler

• IMG_3461.webp
    IMG_3461.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 44
Back
X