Erken gebelik testi

Ben yumurtlamadan sonraki 14.günde felan kan vermiştim😀 erken gebelik testinde silik çıkmıştı ama yanıltıcı olduğu için emin olamamış diğer gün kan vermiştim erkenden test yapmadım yani ben ama 10 gün sonra kanda yükseliyor diye biliyorum
Ben hep 6 günde çıkıyor diye düşünerek bu ay olmadı diyordum, küçük de olsa bir ümidim oldu. Ne kadar hiç hissetmesem de 🥰

Evet 10 günde yükselmeye başlıyor ben acele ediyorum çünki bırakmam gereken ilaç ve sigara var
İlaç ve sigara için öncesinde bırakın diye tavsiye etmiyor mu doktorlar. Eşim 3 hafta önce antibiyotik kullandı diye acaba olmadı mı diye bile düşünüyordum 🥲

Kızlar ben de Regle 7 gün kala silik görünce kan verdim 0.07 çıktı. Bugün 5 gün var çizgi göremedim. Buradan dönme ihtimali var mı ki. Yumurtlamadan 6 gün sonra kanda yükselir diyorlardı. Bu ay kesin değilim diye düşünüyordum.
Benim regle 4 gün kala kanda negatifti canım acele ediyorsun

İlaç ve sigara için öncesinde bırakın diye tavsiye etmiyor mu doktorlar. Eşim 3 hafta önce antibiyotik kullandı diye acaba olmadı mı diye bile düşünüyordum 🥲
Yok sigarayı ben 1 2 tane içiyorum öyle tiryaki değilim. Hamileyken ve bebek doğuncada 3 aylık olana kadar içmiyorum

Back
X