- 23 Nisan 2025
- 259
- 66
- 13
Benim döngümün düzeni doğum kontrol hapından sonra bozuldu maalesef ort 32 gün diyor ama ne zaman adet olurum bende bilmiyorum en son 10nisanda oldumEn son adetin ne zamandı acaba döngün kaç gün sürüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim döngümün düzeni doğum kontrol hapından sonra bozuldu maalesef ort 32 gün diyor ama ne zaman adet olurum bende bilmiyorum en son 10nisanda oldumEn son adetin ne zamandı acaba döngün kaç gün sürüyor![]()
Canım duzensizse bir fikrim yok benim genelde düzenli oluyor Benimde 10 Nisan başladı 14 ü bitti hatta bu ay da çok az oldum son iki günüm lekeydi sadece benim ki de 9 Mayıs bat diyor benim uygulama doğru gösteriyor genelde arada 1 gün falan oynuyor bazenBenim döngümün düzeni doğum kontrol hapından sonra bozuldu maalesef ort 32 gün diyor ama ne zaman adet olurum bende bilmiyorum en son 10nisanda oldumbakıldığında 13-14 gün sonra yumurtlama gördüm ama bata 13-17 mayıs diyor iki farklı uygulama
Süreç aynı bende 10unda başladı ve az oldu:) Buralarda olursanız hep beraber haberleşelim:)Canım duzensizse bir fikrim yok benim genelde düzenli oluyor Benimde 10 Nisan başladı 14 ü bitti hatta bu ay da çok az oldum son iki günüm lekeydi sadece benim ki de 9 Mayıs bat diyor benim uygulama doğru gösteriyor genelde arada 1 gün falan oynuyor bazen
Ben bu ay birde chatgbt ye falan sordum tahmini yumurtlama günlerini falanbilmiyorum ne olacak muhtemelen mayısın 6 7 si gibi teste başlarım
![]()
Süreç aynı bende 10unda başladı ve az oldu:) Buralarda olursanız hep beraber haberleşelim:)
Yumurtlama için pik gününü mü esas alıyoruz yoksa çatlama gününü mü onu anlamadımBenim de sat 3 nisan piki 21 nisanda gördüm. Regl tarihim değişiyor ama 6-7 mayıs gibi gösteriyor app. Genelde en erken yumurtlamadan 12 gün sonra test yapılması öneriliyor![]()
Ben de bu ay ilk defa ovülasyon testi denediğim için ben de çok emin değilim ama çatlama gününü baz almak daha doğru sonuç verir diye düşünüyorumYumurtlama için pik gününü mü esas alıyoruz yoksa çatlama gününü mü onu anlamadım![]()
29 yaşındayim 3 aydır korunmuyoruz yeni evli sayılırım bendeNe zamandır evlisiniz bir de kaç yaşındasınız ki![]()
Sadece adet olacak gibi hafif kasık ağrım var. Yarın adet olmam lazım. Siz?Kızlar ne yaptınız belirtisi olan ya da adet olan var mı![]()
Ben dün beta verdim 26 çıktı bu süreçten sonra ne olur bilmiyorum tabi bekleyeceğimKızlar ne yaptınız belirtisi olan ya da adet olan var mı![]()
Gözünüz aydın inşallah güzel artışlar görürsünüzBen dün beta verdim 26 çıktı bu süreçten sonra ne olur bilmiyorum tabi bekleyeceğim![]()
Benim de bir iki güne olmam lazım göğüs ağrım ve şişliği var adet olur gibiyim ama bakalımSadece adet olacak gibi hafif kasık ağrım var. Yarın adet olmam lazım. Siz?
Çok teşekkür ederim inşallahGözünüz aydın inşallah güzel artışlar görürsünüz![]()