23 ocakta ameliyatim var ve gun yaklastikca korkum daha da cok artiyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi lmnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lmnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
1.045
693
53
35
Ya kotu seyler olursa ?
Narkoz korkusu falan..
Ameliyattan sonraki 1haftalik surec ?
Burnumu ilk gordugum andaki hissedecegim duygu..
Ya pisman olursam ?
Aklimda o kadar cok sey varki..

Ve en onemlisi ailemi zarzor ikna ettim. Sonrasinda pisman olursam, ``sen istedin`` demelerinden cok korkuyorum...

Siz nasil karar verdiniz olmaya ?
Hic dusunmediniz mi :(

Canim benim 4 ay oluyor olali
Bende ikna edene kadar bayagi uğraşmistim olmadan bayagi korkum vardı sürekli burayı okuyorum insanlar neler yaşamış falan diye.
İyiki de olmusum diyorum artık bana yandan bakma gibi kompleklslerim bitti.
Yani keske daha önce yapsaymisim diye düşünüyorum .
Benim alçı çıktığında cok kötydü kemer bile kalmıştı bisürü ağladım annem bile bak biz dedik olma diyemedi o kadar üzülüyodumkii. 1 ay gibi bi süre içinde indi su ansa hiç kalmadı.
Yani alçidan cikan burnun kalmiycak öyle :)
İyiki oldum tam istediğim gibi mi Hayır ama çok mutluyum olduğuma korkma canım zaman çabuk geçiyor ben burdaki yazıların hemen hemen hepsini okudgum günleri bilirim şimdi ben yazıyorum :)

Canim benim 4 ay oluyor olali
Bende ikna edene kadar bayagi uğraşmistim olmadan bayagi korkum vardı sürekli burayı okuyorum insanlar neler yaşamış falan diye.
İyiki de olmusum diyorum artık bana yandan bakma gibi kompleklslerim bitti.
Yani keske daha önce yapsaymisim diye düşünüyorum .
Benim alçı çıktığında cok kötydü kemer bile kalmıştı bisürü ağladım annem bile bak biz dedik olma diyemedi o kadar üzülüyodumkii. 1 ay gibi bi süre içinde indi su ansa hiç kalmadı.
Yani alçidan cikan burnun kalmiycak öyle :)
İyiki oldum tam istediğim gibi mi Hayır ama çok mutluyum olduğuma korkma canım zaman çabuk geçiyor ben burdaki yazıların hemen hemen hepsini okudgum günleri bilirim şimdi ben yazıyorum :)
Oncelikle verdigin destek icin gercekten cok tesekkurler..
Insallah bende senin gibi sonunda mutlu olurum :)
Bende en iyisini istemiyorum, sadece suandan daha iyi olsun en azindan diye dusunuyorum.. umarim dusundugum gibide olur. Gercekten sabir gerektiriyo burun ameliyati sanirim.
Sen niye olmustun peki canim ameliyat ? Ne sikayetin vardi ? Ve suan herhangi bi sorunun varmi burnunda ?

Olursun canım ben ilk hafta alçı çıktıktan sonra ne yaptım ben keşke olmasaydim bile dedim
Benim kemik eğriliği çatlak nazal valv darlığı etlerde büyüme vardı şimdi bi sorunum yok arada tikaniyor burnum ama açılıyo sonra :)
Baska sorunum yok çok şükür diyorum keske daha kalkık isteseydim daha ufak olsaydı falan ama çok da önemli değil ben doğal istemistim doktor da dokunmadi şimdi diyorum o kadar oldum biraz da kaldirtsaydim falan :)

Olursun canım ben ilk hafta alçı çıktıktan sonra ne yaptım ben keşke olmasaydim bile dedim
Benim kemik eğriliği çatlak nazal valv darlığı etlerde büyüme vardı şimdi bi sorunum yok arada tikaniyor burnum ama açılıyo sonra :)
Baska sorunum yok çok şükür diyorum keske daha kalkık isteseydim daha ufak olsaydı falan ama çok da önemli değil ben doğal istemistim doktor da dokunmadi şimdi diyorum o kadar oldum biraz da kaldirtsaydim falan :)
Ne guzel bi sorunun yoksa.. cok sevindim senin adina :) bendede kemik egriligi sinus falan biseyler cikti. O kadar cok sey yapcakki doktor burnumda. 4saat surcekmis ameliyatim :(

Ne guzel bi sorunun yoksa.. cok sevindim senin adina :) bendede kemik egriligi sinus falan biseyler cikti. O kadar cok sey yapcakki doktor burnumda. 4saat surcekmis ameliyatim :KK43:

Gerçekten mi canim? Benim 1 saat sürmüştü
Korkma ama korkcak bişey yok ağrısı sızısı da yok .
Yüzün gözün şişiyor sadece bakan sanarki çok acı cekiyosun ama hiç ağrım olmadı benim :)
Zor bi ameliyat degil bence içini ferah tut sende doktoruna güvenmekten başka yapabilcegin bişey yok :)

Gerçekten mi canim? Benim 1 saat sürmüştü
Korkma ama korkcak bişey yok ağrısı sızısı da yok .
Yüzün gözün şişiyor sadece bakan sanarki çok acı cekiyosun ama hiç ağrım olmadı benim :)
Zor bi ameliyat degil bence içini ferah tut sende doktoruna güvenmekten başka yapabilcegin bişey yok :)
Doktor baya bi isi var burnunun dedi :) o yuzden uzun surecek dedi canim.
Aynen canim doktora guvenmekten baska carem yok. Peki son bi sorum var :) doktoruna karsi en ufak bi guvensizlik yasamismiydin ameliyattan once hic ?

Bende 23 ocak ta ameliyat oluyorummmmm ve benim dee korkularim cokkk olsakta kurtulsak

Doktor baya bi isi var burnunun dedi :) o yuzden uzun surecek dedi canim.
Aynen canim doktora guvenmekten baska carem yok. Peki son bi sorum var :) doktoruna karsi en ufak bi guvensizlik yasamismiydin ameliyattan once hic ?

Aslında yaşamadım ameliyattan bi gün önceye kadar o gün gittiğimde bi bayanla karşılaştım ameliyat olmuş ve nefes alamıyomus o gün güvenim sarsıldı ama olmaktan başka çarem yoktu canim çünkü bizimkileri zor ikna etmiştim :)

Aslında yaşamadım ameliyattan bi gün önceye kadar o gün gittiğimde bi bayanla karşılaştım ameliyat olmuş ve nefes alamıyomus o gün güvenim sarsıldı ama olmaktan başka çarem yoktu canim çünkü bizimkileri zor ikna etmiştim :)
benımde onumde olumsuz bı ornek var ama o bayan olalı cok yılar olmus... onun aksıne cokta guzel bı ornek var. arkadasım oldu doktoruma bundan 1yıl once amelıyat. ve cok sukurde vı sıkıntısı yok. umarım benımde olmaz...

doktor bana senın burnunda yapılacak pek bir operasyon yok dedi acaba olduğuma değmeyecek mi çok şey mi istesem napsamm

Back
X