E Eylulgrt Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 5 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #1 Merhaba ben transferimin 8 günü dayanamayıp kan verdim ve sonuç 0.1 çıktı böyle olup sonradan yükselen varmı
Merhaba ben transferimin 8 günü dayanamayıp kan verdim ve sonuç 0.1 çıktı böyle olup sonradan yükselen varmı
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.816 Emoji Skoru 10.153 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #2 kaçıncı gundu canım embriyo kalitesi nedir ?
E Eylulgrt Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 5 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #3 nurbanu7 .!.: kaçıncı gundu canım embriyo kalitesi nedir ? Genişletmek için tıkla... 6 gün embriyosu iki embriyo transferi oldum iyi kalitede olduğunu biliyorum sadece
nurbanu7 .!.: kaçıncı gundu canım embriyo kalitesi nedir ? Genişletmek için tıkla... 6 gün embriyosu iki embriyo transferi oldum iyi kalitede olduğunu biliyorum sadece
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.816 Emoji Skoru 10.153 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #4 Eylulgrt .!.: 6 gün embriyosu iki embriyo transferi oldum iyi kalitede olduğunu biliyorum sadece Genişletmek için tıkla... inşallah tutunmuştur kuzum dur bakalım bi kaç gün daha bekle
Eylulgrt .!.: 6 gün embriyosu iki embriyo transferi oldum iyi kalitede olduğunu biliyorum sadece Genişletmek için tıkla... inşallah tutunmuştur kuzum dur bakalım bi kaç gün daha bekle
E Eylulgrt Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 5 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #5 nurbanu7 .!.: inşallah tutunmuştur kuzum dur bakalım bi kaç gün daha bekle Genişletmek için tıkla... Çok kötüyüm hiç umudum kalmadı acaba yükselen oldumu benim gibi olup çok merak ediyorum inşallah tutulmuştur
nurbanu7 .!.: inşallah tutunmuştur kuzum dur bakalım bi kaç gün daha bekle Genişletmek için tıkla... Çok kötüyüm hiç umudum kalmadı acaba yükselen oldumu benim gibi olup çok merak ediyorum inşallah tutulmuştur
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 14.816 Emoji Skoru 10.153 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #6 Eylulgrt .!.: Çok kötüyüm hiç umudum kalmadı acaba yükselen oldumu benim gibi olup çok merak ediyorum inşallah tutulmuştur Genişletmek için tıkla... aa dur bakalım Allah büyüktür umudunu yıtirme
Eylulgrt .!.: Çok kötüyüm hiç umudum kalmadı acaba yükselen oldumu benim gibi olup çok merak ediyorum inşallah tutulmuştur Genişletmek için tıkla... aa dur bakalım Allah büyüktür umudunu yıtirme
_umudayolculuk_ Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Şubat 2026 Mesajlar 381 Emoji Skoru 111 Puanlar 18 Yaş 36 4 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #7 Eylulgrt .!.: Merhaba ben transferimin 8 günü dayanamayıp kan verdim ve sonuç 0.1 çıktı böyle olup sonradan yükselen varmı Genişletmek için tıkla... Canım üzgünüm ama yükselmez daha negatif sonuç Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun
Eylulgrt .!.: Merhaba ben transferimin 8 günü dayanamayıp kan verdim ve sonuç 0.1 çıktı böyle olup sonradan yükselen varmı Genişletmek için tıkla... Canım üzgünüm ama yükselmez daha negatif sonuç Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun
E Eylulgrt Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2026 Mesajlar 5 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 26 5 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Eylulgrt #8 sedaydemir .!.: Canım üzgünüm ama yükselmez daha negatif sonuç Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi doktorumla konuştum erken dedi bir umut yine bekliyorum ama banada öyle geliyor artık nasip
sedaydemir .!.: Canım üzgünüm ama yükselmez daha negatif sonuç Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi doktorumla konuştum erken dedi bir umut yine bekliyorum ama banada öyle geliyor artık nasip