• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün taze transfer embriyosu

matnurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar transferim dün yapıldı 3. Gün 8 hücreli temiz bir embriyo dedi doktor transferden sonra çok idrara sıkıştığım için 10 dk sonra kalkıp lavaboya gitmek zorunda kaldım hem de ilk 1 saatte 3 lere kalkıp lavaboya gittim doktorum 10 dk sonra kalkabilirsin dedi ama endişelendim eve geldiğimde de gittim bir şey olur mu acaba? Deneyimlerini paylaşacak olan var mı sonucu ne oldu ?

Merhabalar transferim dün yapıldı 3. Gün 8 hücreli temiz bir embriyo dedi doktor transferden sonra çok idrara sıkıştığım için 10 dk sonra kalkıp lavaboya gitmek zorunda kaldım hem de ilk 1 saatte 3 lere kalkıp lavaboya gittim doktorum 10 dk sonra kalkabilirsin dedi ama endişelendim eve geldiğimde de gittim bir şey olur mu acaba? Deneyimlerini paylaşacak olan var mı sonucu ne oldu ?
Korkma bir şey olmaz. Çok fazla hareketsiz kalma arada evin için de dolaş ağır kaldırma uzanma ve eğilme hareketlerinden uzak dur. Kendinde belirti de arama sakın. Benim hiç belirtim olmamıştı çok şükür pozitifi gördüm . Morelini yüksek tut bebişin sıkı sıkı tutunsun sana 🙏

Korkma bir şey olmaz. Çok fazla hareketsiz kalma arada evin için de dolaş ağır kaldırma uzanma ve eğilme hareketlerinden uzak dur. Kendinde belirti de arama sakın. Benim hiç belirtim olmamıştı çok şükür pozitifi gördüm . Morelini yüksek tut bebişin sıkı sıkı tutunsun sana 🙏
Amin inşallah teşekkür ederim☺️ sizin de mi 3. Gün embriyosuydu

Benimde 3. Gün embriyosu taze transfer bugün t+9 günü benimde 8 hücreli hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah pozitif olur

Benimde 3. Gün embriyosu taze transfer bugün t+9 günü benimde 8 hücreli hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah pozitif olur
Merhaba, test yaptınız mı? Benim de 3. Gün embriyosu. Biri 8 biri 9 hücreli.

Merhaba, test yaptınız mı? Benim de 3. Gün embriyosu. Biri 8 biri 9 hücreli.
Dün yapmıştım ama o da test bozuk çıktı bir daha da yapmadım siz yaptınız mı

Nelere dikkat ettiniz kızlar ve ilk denemeniz mi

Dün yapmıştım ama o da test bozuk çıktı bir daha da yapmadım siz yaptınız mı
Hayır, benim daha transferin ikinci günü. Dayabilirsem 10. Güne kadar evde bir şey yapmayacağım. 10. Gün kan testi vereceğim.

İnşallah ben de 8 ağustosda test yapacağım hayırlısı ile pozitif olur güzel ilerler inşallah çok korkuyorum negatif olmasından çünkü başka embriyom yok 😞

Hiç birşey olmaz csnım benim de 3.gün 8 hücreli transferdi hatta eve geldiğimde aşırı kabız olduğum için ıkındım endişe etmiştim korkmuştum hiç endişe etme inşallah Güzel haberleri alırsın 👼🏻

Hiç birşey olmaz csnım benim de 3.gün 8 hücreli transferdi hatta eve geldiğimde aşırı kabız olduğum için ıkındım endişe etmiştim korkmuştum hiç endişe etme inşallah Güzel haberleri alırsın 👼🏻
İnşallah çok teşekkür ederim sizin pozitif sonuçlandı mı peki 🥰

Kızlar bu süreçte napıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Back
X