- 27 Ocak 2021
- 159
- 27
- 48
- 36
- Konu Sahibi Serebna kaya
Yok sadece çamaşıra kahverengi leke gelmiş kaç defa gittim daha gerisi gelmediBelli olmaz sen yine dikkat et geç döllenme vs için kanama adet kanaması gibi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sadece çamaşıra kahverengi leke gelmiş kaç defa gittim daha gerisi gelmediBelli olmaz sen yine dikkat et geç döllenme vs için kanama adet kanaması gibi mi
Ay bekle ben 12. Gübü negatif gördüm şuan beklemedeyim erken davrandım ben eşim sağolsunBugün 11.gün Perşembe günü yola çıkacağım muhtemelen çıkmadan veririm Çarşamba versem erken mi olur acaba
Benimde öyle gerçi aynı anda olmuştuk unutmuşumBugün igennein bende 16.gun aşılamanın 14u
Tabikideeee , bendede öyle oluyor iğne etkisi geçmesine rağmen hattaSanki adet olacak gibi çok kısa süreli arada kramp giriyor 4 saniye falan sonra geçiyor anlamadım adet olacağım herhalde insAllah yerleşme ağrısıdır bana dua eder misiniz
İdrar testi veya kan verdinmi adet belirtim var mi senle aynı gün olmuştukBenimde öyle gerçi aynı anda olmuştuk unutmuşum
Seninle aynıyız yavrum , inşalllaah olmazsınCanm bugün benim 14 .günüm kahverengi leke gelmiş bel ağrısı var sanırım adet Alaçam sen oldunmu senin kacingun bugün
Amin hayırlısı artikSeninle aynıyız yavrum , inşalllaah olmazsın
Aşko ben 12. Güni kan vermiştim negatif ama çok erken davrandım doktorum beklememi söylemişti eşim sayesinde bekleyemedim şuan beklemedeyim adette olmadımİdrar testi veya kan verdinmi adet belirtim var mi senle aynı gün olmuştuk
Sende var mı birşeylerSeninle aynıyız yavrum , inşalllaah olmazsın
Bugün benim 11.günSenin kaçıncı gün bugun ne zamn kan verven
Tm cnm bende aslında adeti Perşembe cuma bekliyordum geçen ayda yumurta catlamadan 16 gün sonra adet oldumAşko ben 12. Güni kan vermiştim negatif ama çok erken davrandım doktorum beklememi söylemişti eşim sayesinde bekleyemedim şuan beklemedeyim adette olmadım
Hiç bişey yok bende akıntım var sadece , dün gece midem çok bulandı şuan iyiyim amaSende var mı birşeyler
Ama hamilleigin çok başlarında olmazki mide bulantısı bilemedm hayirlsiiHiç bişey yok bende akıntım var sadece , dün gece midem çok bulandı şuan iyiyim ama
Benim bitti ilaç hala olmadımTest yaptın mı belki yerleşme kanaması olabilir belki birde bu duphaston geciktiriyor diyorlar ilaç bittikten 2 3 gün sonra oluyorsun diyorlardi
Hiç idrar testi yaptnmiHiç bişey yok bende akıntım var sadece , dün gece midem çok bulandı şuan iyiyim ama
Normalde iğneden sonra gebelik yoksa adet oluyosun zatenTm cnm bende aslında adeti Perşembe cuma bekliyordum geçen ayda yumurta catlamadan 16 gün sonra adet oldum
Doktor tekrar yazmadi mi ilacı devam et demedi miBenim bitti ilaç hala olmadımiğnenin 15. Günü olmam gerekirken hala olmadım bilmiyorum
![]()
Bilemiyorum bendeAma hamilleigin çok başlarında olmazki mide bulantısı bilemedm hayirlsii
İşlemden sonra 10 gün kullan demişti normaldede o kadar kullanılması gerekilen bi ilaç sonra kesiyorsun , sende hemen test yapma bak çok erken bekle biraz dahaDoktor tekrar yazmadi mi ilacı devam et demedi mi
Bi kere yaptım cmt günü hafif silikti sonra bidaha hiç yapmadım döngümü bekliyorumHiç idrar testi yaptnmi