- 27 Ocak 2021
- 159
- 27
- 48
- 36
- Konu Sahibi Serebna kaya
Kilo vermek için miBenimde 9.gün idrar negatifti herkesin bünyesi farklı oluyor günde 3 lt kesin içiyorum su diyette yapıyorum çünkü ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo vermek için miBenimde 9.gün idrar negatifti herkesin bünyesi farklı oluyor günde 3 lt kesin içiyorum su diyette yapıyorum çünkü ben![]()
Amiiiinnn evet evet 8.30 sperm ornekleri lab gidicek 10.30 dada aşılama :) allahım hayırlısıyla :)İnşalllah güzel sonuçlar alırsınız , ciplimi olucaksınıamiinn hepimiz
Evet ben bu sürece başlamadan önce 11 kg vermiştim zaten şimdi vermem gereken 2 kg falan kaldı o yüzden pcosta kilo çok etkiliyor o yüzdenKilo vermek için mi
Vericem yavrum ilk bi idrar yaparım , kana da idrarada geç yansıyor bu dönemde anladığım kadarıylaİnşallah pozitifi görürsün sen kan verecek misin cuma günü adet olmazsan bir daha ver sende
Hakkımızda hayırlısıııııııı vallla , bende pozitife dönmesini bekliyorum heyecanla inşallah dönerAmiiiinnn evet evet 8.30 sperm ornekleri lab gidicek 10.30 dada aşılama :) allahım hayırlısıyla :)
İnsAllah güzel sonuçlar olacak buna inanın kızlar en büyük etki bu benceVericem yavrum ilk bi idrar yaparım , kana da idrarada geç yansıyor bu dönemde anladığım kadarıyla
Karnımda ağrıyor inşallah adet olmam aşılamanın 15. Günüde önemli aslındaİnsAllah güzel sonuçlar olacak buna inanın kızlar en büyük etki bu bence
İnşallah olmazsın kendini dinleme olumlu düşünKarnımda ağrıyor inşallah adet olmam aşılamanın 15. Günüde önemli aslında
Her an herşey olabilirrrİnşallah olmazsın kendini dinleme olumlu düşün
Cnm ya iğneden sonra adet zamanı ağrıların artı mi bende çok ağrı var bel ağrısı karın ağrısı rahatsz ediciHakkımızda hayırlısıııııııı vallla , bende pozitife dönmesini bekliyorum heyecanla inşallah döner
Sen adet mi oluyorsun acaba lekenin devamı geldi miCnm ya iğneden sonra adet zamanı ağrıların artı mi bende çok ağrı var bel ağrısı karın ağrısı rahatsz edici
Rahatsız edici bi ağrım yok , karnım ağrıyordu sadece şuan geçtiCnm ya iğneden sonra adet zamanı ağrıların artı mi bende çok ağrı var bel ağrısı karın ağrısı rahatsz edici
Tm cnmRahatsız edici bi ağrım yok , karnım ağrıyordu sadece şuan geçti
Gelmedi ama adet olacam sanırım belirtiler var sancım başladıSen adet mi oluyorsun acaba lekenin devamı geldi mi
Ben kan verdim sonuc ne olacak bakalım yarına çıkar dediler bugün yola çıkacağım zaten kan verince bir rahatlama geldi düşünmüyorum artık ne olacaksa artık bir an önce sonuçlansın istiyorum
Negatif çıkarsada üzülme daha erken adete kadar vakit var çünkü beta sıfırlanıp tekrar yükseliyorBen kan verdim sonuc ne olacak bakalım yarına çıkar dediler bugün yola çıkacağım zaten kan verince bir rahatlama geldi düşünmüyorum artık ne olacaksa artık bir an önce sonuçlansın istiyorum
Benim normalde adetime bugün 6 gün var cuma günü aşılamamın 14.gunu oluyorNegatif çıkarsada üzülme daha erken adete kadar vakit var çünkü beta sıfırlanıp tekrar yükseliyor
Takvime göre benimde adetim normalde ayın 4 ü gibi , iğneden sonra hâlâ olmadım adet bilmiyorum ayın 8 ine kadar beklicem gibiBenim normalde adetime bugün 6 gün var cuma günü aşılamamın 14.gunu oluyor
Sende cuma günü kan ver bakalım ne çıkacak inşallah yükselmiştirTakvime göre benimde adetim normalde ayın 4 ü gibi , iğneden sonra hâlâ olmadım adet bilmiyorum ayın 8 ine kadar beklicem gibi