23 yaşında menapoza girdim yardım edin

bahtsiz bedevi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
3
0
32
merhabalar. ben 23 yaşındayım. ergenlige doktor yardımıyla oldukça gec bir yaşta girdim ve uzun süre desolette kullandım. lakin doğum kontrol hapları kısır yapiyo dedikleri için bi süre sonra ilacı bıraktım. göğüslerin gelişmedi ve kendiligimden hic adet olmadım ben de çok önemsemedim.bir erkek arkadaşım var ve onunla biseyler yaşamak istedim bunun için doktora gittim ne olur nolmaz diye. doktor menapoza girmiş bir kadın vücuduna sahip olduğumu hormonal aktivetelrimin çalışmadığını ve böyle olursa asla adet olamayacagimi ve çocuğumun olmayacağını söyledi ayrica rahmimin cok dar olduğunu soyledi. ve aynı ilaca tekrar başladım. bunun ertesinde erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve oldukça ağrılı ve kanamalı oldu. bunun üzerine iki kere daha biseyler yaşadık ikincisinde yine kan geldi ve sonuncusunda baya acılı ve ağrılı oldu. sizce neden olabilir lutfen yardım edin cok korkuyorum ve doktora gitmek istemiyorum. çünkü ultrasonda kız olmadığımı görmesinden anlaşmasından korkuyorum

Canım benim başına gelenler hiç bir bayanın yasamayi istemeyecegi seyler bunun üzerine ilişki yasamissin bu senin kararın ama yaşadığın şeyin arkasında durup dk gitmen lazım hem dk sana ultrason da bak kız degilmissinmi diyecek kanaman da varmış sağlığını tehdit edecek bi durum olmasin bir an once dk gidip tedavi neyse olmani dilerim yasinda kucukmus daha ayrıca moralini yüksek tut ama dk git mutlaka derim geçmiş olsun

teşekkür ederim. en yakın zamanda doktora gitmek istiyorum ama umarım ailem olmadan giderim. verdiğim karar sanırım kendimi kendime kanıtlama cabamdi cunku doktordan çıktıktan sonra baya üzüldüm yıkıldım resmen. pişman değilim ama bu kadar erken olmasa daha güzel olurdu tabiki
Canım benim başına gelenler hiç bir bayanın yasamayi istemeyecegi seyler bunun üzerine ilişki yasamissin bu senin kararın ama yaşadığın şeyin arkasında durup dk gitmen lazım hem dk sana ultrason da bak kız degilmissinmi diyecek kanaman da varmış sağlığını tehdit edecek bi durum olmasin bir an once dk gidip tedavi neyse olmani dilerim yasinda kucukmus daha ayrıca moralini yüksek tut ama dk git mutlaka derim geçmiş olsun

teşekkür ederim. en yakın zamanda doktora gitmek istiyorum ama umarım ailem olmadan giderim. verdiğim karar sanırım kendimi kendime kanıtlama cabamdi cunku doktordan çıktıktan sonra baya üzüldüm yıkıldım resmen. pişman değilim ama bu kadar erken olmasa daha güzel olurdu tabiki
Sters yapma öncelikle ailen olmadan git doktor a evet böyle bi durumda pskolojik olarak kendini böyle bir şey yapmak zorunda hissetmissin gibi gel bundan sonra da tedavini ol tıpta herseyin çaresi var artık erkekleri bile dogurtacaklar nerdeyse rabbim yardimcin olsun inşallah

X