23 Yaşındasın Sevgilin Yok Evlenemeyeceksin

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Arkadaşlar 23 yaşındayım 25 yaşında üniversite eğitimim son bulacak çevremdeki bazı kişilere özel hayatım dert olmuş durumda.Bunu diyenler de benden yaşça büyük teyzeler.Hepsi de kızım kendine bak zayıfla okul bittiğinde evlenemezsin falan diyorlar bunu diyenler Allahtan çok değiller ama yaşlarına hürmeten ağır konuşamıyorum.Hiçbiriyle konuşmak istemiyorum.Bunlar memleketteki komşular,akrabalarımın arkadaşları vs.Ailem bile böyle garip sözde tavsiye vermiyorken bunlar canımı sıkıyor...

• Beğenmedim
Reactions: 000
Ya sen umursamıyorsan elalemi bilmemkim teyzeyi takmazsın ki. At içinden o duyguyu kimseyi takmazsın valla.
Ben de 22 yaşındayım ve üniversiteyi bir kaç aya bitircem. Yaşlılarla öyle bi muhabbet olduğun evet teyze bakalım kısmet derim. Ya da ananem kimse yok mu deyince seneye düğünümüz var diye dalga geçiyorum. Eğlenceli bence.

Ya sen umursamıyorsan elalemi bilmemkim teyzeyi takmazsın ki. At içinden o duyguyu kimseyi takmazsın valla.
Ben de 22 yaşındayım ve üniversiteyi bir kaç aya bitircem. Yaşlılarla öyle bi muhabbet olduğun evet teyze bakalım kısmet derim. Ya da ananem kimse yok mu deyince seneye düğünümüz var diye dalga geçiyorum. Eğlenceli bence.
Keşke sadece sorsalar bir de tavsiye veriyorlar.

Sonra da çocuk nerde diyecekler adım gibi eminim

Eminim zaten
İşin evlilik kısmını bilemeyeceğim şu an da ben de tabii ki sevmek-sevilmek istiyorum
Bir de böyle insanlar salak salak konuşunca iyice canım sıkılıyor
Hayattaki amacı günde oturup akşam kocasına dönmek bana bık bık yapıyor

Bana da "eee 5 yıldır okuldasın orda eş de bulamadın iş de bulamadın" diyorlar. Yaşım 22. Ne desek boş. Zaten atanamıyorum diye dert ediyorum, bir de sevgilimin olmayışını bana dert ettirecekler. Çok bunaldım ben de. Sizi çok iyi anlıyorum

Canim kardesim onlar kafayi yemisler bence . Hic kaale alma. Evlenip mutsuz olunca gelip sen mi kurtarcan beni ya da cocuguma sen mi bakcan ya da gecimimi sen mi saglican ya da daha da ileri gidip adamin koynuna sen mi gircen deyiverin.
Arsizlari bazen arsizlikla sustabilirsin

YASIN COK GENC

28 yaşımdayım uzuuuun yıllardır sevgilim yok.Bir tane sevgilimsi biri oldu hayatımda sadece o kadar.Sevgiliye yakın ama sevgili de olmayan tuhaf bir şeydi.Öyle el ele tutuşmalar özel günlerde çiçekler hediyeler hafta sonları birlikte gezmeler filan bilmem hiç.Yaşamadım bu duyguları.Yani sen daha 23 yaşındasın bir de.Takılma bu kadar.Teyzeler konuşur konuşur susar.

Eminim bunu diyen teyzeler de gün teyzesi gibi löplöptür 😬
Kaç kilosun bilmiyorum ama sağlığın için kendini iyi hissetmek için zayıfla.

Yaşın geçiyor, kilon var koca bulamazsın diyenleri dinleme. Koca bulmaktan kolay bir şey yok bu ülkede.
80 civarı kilom.Sanki üniversiteye sevgili bulmak için gidiyorum bunu anlayamıyorlar.Benim annem beni 34'ünde doğurmuş Allah bilir ona da neler demişlerdir.

Kahkaha attım şu an:dondurma:ya ben bu konulardan çok açmıştım bana neler demediler neler lakiin amaaan yemişim kocayı dediğim güne geldim çok şükür olursa olur olmazsa kendi bilir:cool:bence takma ya da tak, bakacaksın taksan da takmasan da işler olacağına varmış

Canim kardesim onlar kafayi yemisler bence . Hic kaale alma. Evlenip mutsuz olunca gelip sen mi kurtarcan beni ya da cocuguma sen mi bakcan ya da gecimimi sen mi saglican ya da daha da ileri gidip adamin koynuna sen mi gircen deyiverin.
Arsizlari bazen arsizlikla sustabilirsin

YASIN COK GENC
Erken evlenenlere de saygım var ama erkenden evlenip çocuk sahibi olmak marifet düşüncesi içindeler.

Kahkaha attım şu an:dondurma:ya ben bu konulardan çok açmıştım bana neler demediler neler lakiin amaaan yemişim kocayı dediğim güne geldim çok şükür olursa olur olmazsa kendi bilir:cool:bence takma ya da tak, bakacaksın taksan da takmasan da işler olacağına varmış
Kendi dönemlerinden çıkamamışlar.Bunlar kader kısmet ama gel de bunu onlara anlat.

Back
X