23 Yaşındasın Sevgilin Yok Evlenemeyeceksin

Arkadaşlar 23 yaşındayım 25 yaşında üniversite eğitimim son bulacak çevremdeki bazı kişilere özel hayatım dert olmuş durumda.Bunu diyenler de benden yaşça büyük teyzeler.Hepsi de kızım kendine bak zayıfla okul bittiğinde evlenemezsin falan diyorlar bunu diyenler Allahtan çok değiller ama yaşlarına hürmeten ağır konuşamıyorum.Hiçbiriyle konuşmak istemiyorum.Bunlar memleketteki komşular,akrabalarımın arkadaşları vs.Ailem bile böyle garip sözde tavsiye vermiyorken bunlar canımı sıkıyor...

Ahh o teyzeler ahh..
Resmen işleri güçleri enerji çekmek..
Vampir gibiler..
Size ne ister evlenirim ister bekar gezerim deyin..
Sonra da üstüne gülün..
Çünkü ne kadar açıklama yapsanız da mutlaka diyecek lafları olur.

Yılların laf ebeliği tabi..:KK70:

Son düzenleme:
Arkadaşlar 23 yaşındayım 25 yaşında üniversite eğitimim son bulacak çevremdeki bazı kişilere özel hayatım dert olmuş durumda.Bunu diyenler de benden yaşça büyük teyzeler.Hepsi de kızım kendine bak zayıfla okul bittiğinde evlenemezsin falan diyorlar bunu diyenler Allahtan çok değiller ama yaşlarına hürmeten ağır konuşamıyorum.Hiçbiriyle konuşmak istemiyorum.Bunlar memleketteki komşular,akrabalarımın arkadaşları vs.Ailem bile böyle garip sözde tavsiye vermiyorken bunlar canımı sıkıyor...
Ya miilete bak şaka gbiler valla ya ver agzı payını susma bence

Benim de bir akrabam bana takmıştı şişkosun erkek olsam seni asla yanıma yakıştırmam flört bile etmem seninle falan diyordu. Bunu iyiki söyledin ya erkek olup benden hoşlansaydın da sadece iyi eğitimli ve zeki erkeklerden hoşlanabildiğim için seni reddetmek zorunda kalsaydım napardım diye üzülüyordum ben de dedim 🤣 herkes çok hadsiz ya. Daha 23 yaşındasın ne evlenmesi okulun bile bitmemiş ki.

23 yaşımda evlendim bir ay sonra 24 yaşıma girdim
Şimdi diyorum ki neden bu kadar evlendim mutsuz olduğum için değil ama daha geç olabilirdi şimdi bana 23 küçük geliyor mesela benim annem bile 24 yaşında evlenmiş 25 yaşında ben doğmuşum benden bile küçük evlendin der hep acelesi yok bu işlerin sen onlara kulak asma
Evlenmek başarı değil nasiptir evliliği sürdürmek başarı

Bir versiyonda benden 25 yasindayim sevgilim yok artik erkegin e sini bile duymak istemiyorum. Artik bu dunyadaki herkes bacım kardesimdir.

Ya şu üniversiteleri sadece bölüm için mi okuyorsunuz ??

Kendini geliştirme bazı şeylere kulak asmama gibi olaylardan haberiniz yok mu ... Boşverin ya hu..
Bu mu şimdi dert..
Evet evde kalacağım diyin.

Tursu niyetine beni yersiniz hahaha diyin..
Vurun dalgaya sizde...

Dalgaya vur vur da bi yere kadar insanlarin tepkisi cok can sıkıcı oluyor. Gitgide üzücü bi hâl alıyor aslinda konusanlar da bu isin nasip kismet oldugunu biliyor ama neden basarisizlikmis gibi davraniyolar anlamıyorum

Back
X