23 yıldır aynı..

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhaba Arkadaşlar
23 yaşındayım ve 45 kiloyum kendımı bıldım bılelı boyle ınsanların cok zayıfsın kelımesınden ınanın pıskoljım bozuldu.İştahım kesıldı.Eskiden çok yememe rağmen yıne alamazdım..Doktora gıttım tahlıller yaptırdım hıc bırsey cıkmadı.Ne yapmam lazım son çare artık bılmıyorum

Merhaba bir ay öncesine kadar ben de 45 kiloydum. O günlerde alisverise çıktım ve aglaya aglaya eve döndüm. Hiçbir şey yakismamisti çünkü. Hatta forumda konu açmıştım. Sağolsun arkadaşlar bazi tavsiye verdiler ve ben de bir hırsla kendimce bir yontem belirledim. Su an çik sukur 50 kiloyum. Evinde elektronik tartin var mi canim ona gore anlatayim ne yaptığımı.

Hayır malesef yok( Ama nasıl basardın merak edıyorum

Yani elektronik tartı edinme sansin yok mu canim ya ben tamamen onun konttolunde aldım. Öncelikle senin de tahlillerinde hic bir sorun çıkmamış benim gibi. O yüzden yiyorum ama kilo alamıyorum diyemeyiz. Kilo alamamamizin sebebi yememek :) ben bir aydir şöyle yapıyorum: her sabah uyandığımda elektronik tartida gördüğüm kiloyu bir not kağıdına yazıyorum. Ve gun boyunca yiyorum. En son gece artik hic bir şey yiyip icmeyecegim zaman, yani yatmadan önce tekrar tartiliyorum ve bu kiloyu da sabahki kilonun yanına yazıyorum. Bu iki kilo arasında en az 1 kg artış olmalı. Bir sonraki sabah en az 100- 200 gram almış oluyorum. Tabi bu sevincle her gun daha fazla yiyorum. Gun içinde de zaman zaman Martina çıkıp sabahki kilomu artırıp arttiramadigimi kontrol ediyor, kilo artmadiysa yemeğe yukleniyorum. Bu bahsettigim not kagitlarini görebileceğimi bir yere asip haftalık olarak yeniliyorum. Bu arada gün içinde asla ogün atlamiyorum çünkü ogun atladigim günlerde kilom hemen düşüyor. Öğünler dışında da kuruyemiş, meyve, tatli elime ne geçerse yiyorum anlayacağım. Kilo aldıkça moralle birlikte iştah da artıyor. Unutma her gece bir önceki geceden daha ağır olmalısın ki ertesi sabah kilom artmış olsun. Darısı başına canim.

sen boşver elalemı zamanla zaten kılo alınıyor 24 yasındayım 44 kılo evlendım sımdı 52 kıloyum. kafanı rahat bırak olur zamanla hasta olsan daha mı ıyı. onlar kendılerıne baksın

Azimlisin sen ben 3 veya 4gun sonra sıkılıyorum .. zaten su cicibebeyi severim ama yiyemiyorum bi sure sonra bayiyo

20 gündür hic aksatmiyorum ben de kendime şaşırıyorum ama cok hirs yaptım bu sefer. Ilk defa bir takviye olmadan kılo aldım insallah kalıcı olur. Sen de gorev haline getirmeye çalış canim. Olur inşallah.

20 gündür hic aksatmiyorum ben de kendime şaşırıyorum ama cok hirs yaptım bu sefer. Ilk defa bir takviye olmadan kılo aldım insallah kalıcı olur. Sen de gorev haline getirmeye çalış canim. Olur inşallah.

Bugun baslıyım iftardan sonra tekrardan yemeye bakalm ins senin gbi hırs yaparım canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…