• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 yıllık evliliğim bitti

rana77

Denemeden Bilemezsin!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
256
345
628
Diyarbakır
Ne hissetmeliyim ?
Giden senelerime mi, verdigim emeklerime mi, üzüleyim
Şunu farkettim hep affeder gibi yapıp hic affetmemisim meğer..
Çok direndim, cok sabrettim, çok sustum
Anneme geldim herşeyi anlattim... canim annecim çok üzüldü sadece neden bu kadar bekledigime neden söylemediğime..
Kendime soruyorum aynı soruyu neden bu kadar şans verdim ona
Sanırım dengesizce tavırlarından, bir bakıyorum da bir iyi bir dengesizce davranıslarıni oturtamamısım kafamda..
Dün gece yaptıgi hakaretlerden asagılamalardan sonra ertesi gün aldim 3 oglumu Anneme geldim..
Eşimin tepkisi Whatsapp'tan vur gitsin beni sarkısını göndermek
Bu kadar kolaymış 23 yılı bir kalemde silmek..

Son durum:
İşin ciddiyetini anlamaya basladi önce tehdit mesajlari sonra özürler cicekler kalpler. Hicbirine cevap vermedim 2 ayri avukat ile gorustum ayin 20'sinde adli tatil varmis ondan önce dilekce vermeliymisim ki dosya siraya konsun
Beklememde ki amac celp kagidi ona gidince baskısını arttirarak beni rahatsiz etmemesi annem tansiyon hastasi taskinlik cikarip bizi rahatsiz etsin istemiyorum..

Son düzenleme:
Ne hissetmeliyim ?
Anneme geldim herşeyi anlattim... canim annecim çok üzüldü sadece neden bu kadar bekledigime neden söylemediğime..
Sanırım dengesizce tavırlarından, bir bakıyorum da bir iyi bir dengesizce davranıslarıni oturtamamısım kafamda..
Dün gece yaptıgi hakaretlerden asagılamalardan sonra ertesi gün aldim 3 oglumu Anneme geldim..
Geri döneceğinizden o kadar emin ki. Rahat tavırları o yüzden. Siz dik durup geri dönmediniz zaman yalvarmalar başlayacak. O zamanki sabrınız bu ilişkiyi şekillendirecek

Hayır bosanma olmadi henüz ama benim icin tekrar birlesme ihtimali kalmadi
Böyle yaşayacak bir 23 yılınız daha yok. Keşke annem de zamanında ayrılsaydı da şimdi daha iyi olurdu. Hastalıklarından, kalp kırklarından kadının hali kalmadı

Şarkı mı yollamış...
Rabbim bu erkekleri neden kıt akıllı yolladın yeryüzüne acaba?
Bır de vur gitsin beni yı.
Aldanma cocuksu Mahsun Yuzune mutlaka terk edip gidecek bir gun u yollar yarın da.
Cıddıyetın farkında degıl adam.

Ne hissetmeliyim ?
Yaz ismail yk..Allah belani versin...

Bir kadın için mesele bitmiş olsaydı diğer taraf kafasında bitirdiği için uzulmezdi. Barisirsiniz
Kafasında bitirip bitirmemesi hic umrumda degil hatta umarım hayatına birileri girer kendi yoluna bakar
Sadece kendimi sorguluyorum neden bu kadar bekledim diye

Bır de vur gitsin beni yı.
Aldanma cocuksu Mahsun Yuzune mutlaka terk edip gidecek bir gun u yollar yarın da.
Cıddıyetın farkında degıl adam.
Yaa valla şöyle ele yüze sürmelik, numunelik birrr tanecik ama bir tanecik, aklı başında adam yokkkkk 🤦🏼‍♀️

İllaki salak bir yönleri oluyor! Valla biz kadınların tırnağı olamaz bu öküz güruhu.

Adamların yuvaları yıkılır, kadın üzgün dertlidir, yıpranmıştır vs.. Bu andavallar daha şarkı yollar, yok değişicem der 2 gün sürmez eski haline döner, olmadı başka kadın aramaya koyulur hemen...

Bir belgesel izlemiştim, bir kabilede kadınlar erkekleri sadece cinsellik için kullanıyorlardı, koca olarak kabul etmiyorlardı. Tüm dünya onları örnek almalı.

Back
X