- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Teknolojinin gelişmesi hiç iyi olmadıŞarkı mı yollamış...
Rabbim bu erkekleri neden kıt akıllı yolladın yeryüzüne acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teknolojinin gelişmesi hiç iyi olmadıŞarkı mı yollamış...
Rabbim bu erkekleri neden kıt akıllı yolladın yeryüzüne acaba?
Telefondan atmasa, mahallede kasetçalar mıydı teyp mi ondan ses açıp dinletirdiTeknolojinin gelişmesi hiç iyi olmadı.
Dur öyle andaval deme onlar barışır yine sen kötü olursunTelefondan atmasa, mahallede kasetçalar mıydı teyp mi ondan ses açıp dinletirdi
Daha eskiye gidecek olursak, mehter takımını toplayıp serenat yapardı.
Daha daha eskiye gidersek Mağarasının önünde boynuz üfleyip dikkat çekmeye çalışırdı. Bu andavalları hiçbirşey değiştirmez
Genelledim amaDur öyle andaval deme onlar barışır yine sen kötü olursun.
Niye çocuklarının düzeniniz bozuyorsunuz. Göndersenize öküzü evden.
Ergenken hoşumuza giderdi, çok havalı olurdu da 23 yıl evli kalmış adama uymadıTelefondan atmasa, mahallede kasetçalar mıydı teyp mi ondan ses açıp dinletirdi
Daha eskiye gidecek olursak, mehter takımını toplayıp serenat yapardı.
Daha daha eskiye gidersek Mağarasının önünde boynuz üfleyip dikkat çekmeye çalışırdı. Bu andavalları hiçbirşey değiştirmez
Ozaman diğer kızlara karşı havalı olunuyordu, şimdi baş belası olmaktan öteye gidemiyorlar.Ergenken hoşumuza giderdi, çok havalı olurdu da 23 yıl evli kalmış adama uymadıgerçekten hiçbir şey değiştirmez bu adamları her yaşta aynılar
ben güldüm sayenizde siz de çok mutlu olun e miGenelledim amakendiminkini de ayırmadım
ben güldüm sayenizde siz de çok mutlu olun e miher mesaja ayrı kahkaha attım var olun
![]()
Ne hissetmeliyim ?
Giden senelerime mi, verdigim emeklerime mi, üzüleyim
Şunu farkettim hep affeder gibi yapıp hic affetmemisim meğer..
Çok direndim, cok sabrettim, çok sustum
Anneme geldim herşeyi anlattim... canim annecim çok üzüldü sadece neden bu kadar bekledigime neden söylemediğime..
Kendime soruyorum aynı soruyu neden bu kadar şans verdim ona
Sanırım dengesizce tavırlarından, bir bakıyorum da bir iyi bir dengesizce davranıslarıni oturtamamısım kafamda..
Dün gece yaptıgi hakaretlerden asagılamalardan sonra ertesi gün aldim 3 oglumu Anneme geldim..
Eşimin tepkisi Whatsapp'tan vur gitsin beni sarkısını göndermek
Bu kadar kolaymış 23 yılı bir kalemde silmek..
Son durum:
İşin ciddiyetini anlamaya basladi önce tehdit mesajlari sonra özürler cicekler kalpler. Hicbirine cevap vermedim 2 ayri avukat ile gorustum ayin 20'sinde adli tatil varmis ondan önce dilekce vermeliymisim ki dosya siraya konsun
Beklememde ki amac celp kagidi ona gidince baskısını arttirarak beni rahatsiz etmemesi annem tansiyon hastasi taskinlik cikarip bizi rahatsiz etsin istemiyorum..
Neden 23 yılı harap ettiniz ahh be yazık onca emeğeNe hissetmeliyim ?
Giden senelerime mi, verdigim emeklerime mi, üzüleyim
Şunu farkettim hep affeder gibi yapıp hic affetmemisim meğer..
Çok direndim, cok sabrettim, çok sustum
Anneme geldim herşeyi anlattim... canim annecim çok üzüldü sadece neden bu kadar bekledigime neden söylemediğime..
Kendime soruyorum aynı soruyu neden bu kadar şans verdim ona
Sanırım dengesizce tavırlarından, bir bakıyorum da bir iyi bir dengesizce davranıslarıni oturtamamısım kafamda..
Dün gece yaptıgi hakaretlerden asagılamalardan sonra ertesi gün aldim 3 oglumu Anneme geldim..
Eşimin tepkisi Whatsapp'tan vur gitsin beni sarkısını göndermek
Bu kadar kolaymış 23 yılı bir kalemde silmek..
Son durum:
İşin ciddiyetini anlamaya basladi önce tehdit mesajlari sonra özürler cicekler kalpler. Hicbirine cevap vermedim 2 ayri avukat ile gorustum ayin 20'sinde adli tatil varmis ondan önce dilekce vermeliymisim ki dosya siraya konsun
Beklememde ki amac celp kagidi ona gidince baskısını arttirarak beni rahatsiz etmemesi annem tansiyon hastasi taskinlik cikarip bizi rahatsiz etsin istemiyorum..
Yaa valla şöyle ele yüze sürmelik, numunelik birrr tanecik ama bir tanecik, aklı başında adam yokkkkk
İllaki salak bir yönleri oluyor! Valla biz kadınların tırnağı olamaz bu öküz güruhu.
Adamların yuvaları yıkılır, kadın üzgün dertlidir, yıpranmıştır vs.. Bu andavallar daha şarkı yollar, yok değişicem der 2 gün sürmez eski haline döner, olmadı başka kadın aramaya koyulur hemen...
Bir belgesel izlemiştim, bir kabilede kadınlar erkekleri sadece cinsellik için kullanıyorlardı, koca olarak kabul etmiyorlardı. Tüm dünya onları örnek almalı.