Yaz beni listeyeHacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatimi yapıyoruz, bize katılmak istermisiniz?
Ben 3.siradaydim bana bile 3 ayda ancak gelir boşuna hak yemeyeyim gelirse de sıraBen cıkıcam canım zaten orda bize sıra gelinceye kadar ölürüz biz
Canım ben de paylastırıp süre verelim diyorum yacanım nasıl okuyacağız? Ben derim ki kalan usulü okuyalım hızlı ilerlesin hiç karışıklık olmasın. Bu gün ben müsait olurum çok okurum yarın başkası dengeleriz.
Evet sırayla canımBeni de ekler misiniz lütfen
Nasıl çekiliyor bu arada, sırayla mı
Canım ben de paylastırıp süre verelim diyorum yakalanlı sekilde okundugunda az okundu cok okundu muhabbeti yapılmıştı daha önce baska gruplarda
Nasıl çekiyoruz, dua mı ediyoruz öncesinde yoksa genel bir duası mı var? Hiç topluca çekemdim bilmiyorum açıkcasıEvet sırayla canım
Arkadaş duasını yazacak. Onun isim ve duasına niyet edip bismillah cekip baslayacaksın canım,, abdestli de abdestsiz de okunurNasıl çekiyoruz, tecrübeliyseniz anlatır mısınız
Nasıl çekiyoruz, dua mı ediyoruz öncesinde yoksa genel bir duası mı var? Hiç topluca çekemdim bilmiyorum açıkcası
Ben her duaya varım, teşekkür ederim :)Sunay9876 sen de gel canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?