- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Amin inşallah canım rabbim yardımcın olsunBenim yarın öğleden sonra HSG çekimim var İnşaAllah hayırlı olumlu çıkar sonuç ve ağrısız geçer dualarınızı esirgemeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım rabbim yardımcın olsunBenim yarın öğleden sonra HSG çekimim var İnşaAllah hayırlı olumlu çıkar sonuç ve ağrısız geçer dualarınızı esirgemeyin
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım Allah yardımcın olsunAmin kızlar sağolun![]()
Geçmiş olsun canım. Umarım herşey yolundadır ve iyi geçmiştir. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahBenim yarın öğleden sonra HSG çekimim var İnşaAllah hayırlı olumlu çıkar sonuç ve ağrısız geçer dualarınızı esirgemeyin
Sağol canım benim Allah razı olsun insAllah tez zamanda şifa bulur annemMatchteacher duan çok kolay bitti,hiç anlamadım bittiğini , masallah..
Geçmiş olsun canım. Umarım herşey yolundadır ve iyi geçmiştir. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahNasıl şimdi durumun?
Anneme senin için dua ettirecegim canım benim İnsAllah çok çok iyi sonuçlar alırsınTatlım yarın işlem olacak☺
Anneme senin için dua ettirecegim canım benim İnsAllah çok çok iyi sonuçlar alırsın♥♥♥
Tatlım yarın işlem olacak☺
Ay İnsAllah canım benim çok güzel haberlerini alacağız inanıyorum benYaa Allah razı olsun kuzum bende ona çok dua edeceğim İnşaAllah bu ay hsg önünüzdeki ay bebeğim gelir![]()
hadi ya ben niye bugün diye okumuşum ki
![]()