- 26 Temmuz 2025
- 21
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi dusundumdebulamadim
-
Arkadaşım 28 haftada doğum yaptı mecburi. Yaklaşık 45gün küvözde kaldı şuan maşallah 2 ayını geçti gayet sağlıklı. İçinizi ferah tutunMerhaba kime ne anlatacağımı ne yapacağımı bilmiyorum bugün 24+2 de bebeğimizin kontrolü vardı. Doktor bebeği plasentada besleyen damarlarda dolaşımın yetersiz olduğunu, bebekte gelişim geriliği olduğunu söyledi. Bu zayıf kan akımının birkaç gün içinde ters akıma dönebileceğini, bunun preeklampsiye yol açacağını bu durumda da bebeği almak zorunda olduklarını söyledi. Akciğer geliştirici iğne yapıldı. Doktorun genel tavrından ve söylediklerinden anladığım kadarıyla bebeğin kısa süre içinde alınması gerekeceğini düşünüyor. O kadar kötüyüz ki bir ben ağlıyorum bir eşim. Ultrason fotoğrafına bakınca içim parçalanıyor. Var mı bu durumu daha önce yaşayan?
Arkadaşım 28 haftada doğum yaptı mecburi. Yaklaşık 45gün küvözde kaldı şuan maşallah 2 ayını geçti gayet sağlıklı. İçinizi ferah tutun
Canım kötü olmayin. Tansiyonum 18e kadar ciktigi için bebeğim kondolu kan akımı az gidiyordu acilen oğlum 26haftalik 850gr doğdu .72gun kuveste kaldi . Çok şükür iyi.masallahMerhaba kime ne anlatacağımı ne yapacağımı bilmiyorum bugün 24+2 de bebeğimizin kontrolü vardı. Doktor bebeği plasentada besleyen damarlarda dolaşımın yetersiz olduğunu, bebekte gelişim geriliği olduğunu söyledi. Bu zayıf kan akımının birkaç gün içinde ters akıma dönebileceğini, bunun preeklampsiye yol açacağını bu durumda da bebeği almak zorunda olduklarını söyledi. Akciğer geliştirici iğne yapıldı. Doktorun genel tavrından ve söylediklerinden anladığım kadarıyla bebeğin kısa süre içinde alınması gerekeceğini düşünüyor. O kadar kötüyüz ki bir ben ağlıyorum bir eşim. Ultrason fotoğrafına bakınca içim parçalanıyor. Var mı bu durumu daha önce yaşayan?
Başka bir doktora daha görünme şansınız var mı? Çok geçmiş olsun Rabbim yavrunuzu size bağışlasınMerhaba kime ne anlatacağımı ne yapacağımı bilmiyorum bugün 24+2 de bebeğimizin kontrolü vardı. Doktor bebeği plasentada besleyen damarlarda dolaşımın yetersiz olduğunu, bebekte gelişim geriliği olduğunu söyledi. Bu zayıf kan akımının birkaç gün içinde ters akıma dönebileceğini, bunun preeklampsiye yol açacağını bu durumda da bebeği almak zorunda olduklarını söyledi. Akciğer geliştirici iğne yapıldı. Doktorun genel tavrından ve söylediklerinden anladığım kadarıyla bebeğin kısa süre içinde alınması gerekeceğini düşünüyor. O kadar kötüyüz ki bir ben ağlıyorum bir eşim. Ultrason fotoğrafına bakınca içim parçalanıyor. Var mı bu durumu daha önce yaşayan?
Maşallah.gelişim geriliğini fark ettiğimizde 23 haftalıktı. 29. haftada doğum yaptım. 100 gün küvezde kaldı. şimdi 3 yaşına girecek sıpabu dönemi sakin geçirmek zorundasın. bebeğine yapabileceğin en büyük iyilik sakin ve stressiz kalmak
Çevremizdeki doktor arkadaşlarla da görüştük kendi doktoruma da bu konuda güvendiğim için şu an için başka doktora görünmeyi düşünmedik henüz. 22.haftada perinatoloğa muayene olmuştuk o da damarlarda direnç artışı olduğunu rapora yazmıştı bugünkü kontrolde durumun kötüleştiğini görmüş olduk. Sağolun en sağlıklısıyla inşallahBaşka bir doktora daha görünme şansınız var mı? Çok geçmiş olsun Rabbim yavrunuzu size bağışlasın
Canım kötü olmayin. Tansiyonum 18e kadar ciktigi için bebeğim kondolu kan akımı az gidiyordu acilen oğlum 26haftalik 850gr doğdu .72gun kuveste kaldi . Çok şükür iyi.masallahsimdi 19aylik oldu çok hareketli kıpır kıpır.icinizi ferah tutun.
İçinizi ferah tutun doktor tutabildiği yere kadar tutmaya çalışacaktır 28 den sonra bir şey olmaz allahın izniyle
Anladım canınızı sıkmayın benim kuzenim de 26 haftalıkken doğum yaptı küvezde kaldı şimdi hayatta çok şükür yaşayacak bebek hayata tutunur Allahın izniyle sizde üzülmeyin bebeğiniz etkilenmesin her şey güzel olacak mucizem diye düşününÇevremizdeki doktor arkadaşlarla da görüştük kendi doktoruma da bu konuda güvendiğim için şu an için başka doktora görünmeyi düşünmedik henüz. 22.haftada perinatoloğa muayene olmuştuk o da damarlarda direnç artışı olduğunu rapora yazmıştı bugünkü kontrolde durumun kötüleştiğini görmüş olduk. Sağolun en sağlıklısıyla inşallah
Anladım canınızı sıkmayın benim kuzenim de 26 haftalıkken doğum yaptı küvezde kaldı şimdi hayatta çok şükür yaşayacak bebek hayata tutunur Allahın izniyle sizde üzülmeyin bebeğiniz etkilenmesin her şey güzel olacak mucizem diye düşünün
Amin canm yavaş yavaş ilerliyor kilosu alımı yavas. 3yasina kadar yakalama oluyormuş. Sağlığı yerinde iyisiyle kafana takma dedi doktor. 19aylik 7bucuk kilo şuan. Doğumda 9kat kilo almasına iyi dedi.onun için kafa takmiyorumAllah bağışlasın sonrasında gelişimi yaşıtlarıyla uyumlu ilerledi mi
Gecmis olsun benim arkadasımda mecburen 25. Haftada doğum yaptı. Bebeği bir aydan fazla yoğun bakımda kaldı şuan iyi cok şükürMerhaba kime ne anlatacağımı ne yapacağımı bilmiyorum bugün 24+2 de bebeğimizin kontrolü vardı. Doktor bebeği plasentada besleyen damarlarda dolaşımın yetersiz olduğunu, bebekte gelişim geriliği olduğunu söyledi. Bu zayıf kan akımının birkaç gün içinde ters akıma dönebileceğini, bunun preeklampsiye yol açacağını bu durumda da bebeği almak zorunda olduklarını söyledi. Akciğer geliştirici iğne yapıldı. Doktorun genel tavrından ve söylediklerinden anladığım kadarıyla bebeğin kısa süre içinde alınması gerekeceğini düşünüyor. O kadar kötüyüz ki bir ben ağlıyorum bir eşim. Ultrason fotoğrafına bakınca içim parçalanıyor. Var mı bu durumu daha önce yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?