24-25 haftalik gene hanimlarrr kac kilo aldiniz paylasalim

simge simge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
120
25
98
41
Hanimlar sanki biraz fazla.kilo.aldim 24. Haftada kac kilo aldiniz normali.nedir yardimlarinizi bekliyormmm lutfennn

Öncelikle hayırlı olsun cnm. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 25. Haftadayım. 10 kilo aldım. Ilk üç ay hiç almadim ama 4-5 bir anda 3er kilo aldım. Sonrasindada almayı devam ettim. Doktor kilo alışın sağlıklı degil dedi gebelik şekerinden şüphelendi ve nitekim şekerim çıktı... şuanda diyetteyim ve düsurmeye çalısyorum. Dikkat et sende...

Gebelik sekeri belirti verdimi acaba bu hafta test yaptiricam bemde

Gebelik sekeri belirti verdimi acaba bu hafta test yaptiricam bemde
Yani fazla belirti yaşamadım sadece hızlı kilo aldım. Doktorda ondan şüphelendi. Yaptır cnm. Doktorun uygun görüyorsa tabi. Kimisi sana bırakıyor. Ama bana göre bu saçma yani bana birşey bırakmamalı gerekli ise yapılır değilse yapılmaz.

ben de 9 kilo aldım . ilk 3-4 ay çok iyi gittim ayda max 1 kilo alıyordum ama sonra tatile falan çıkınca abarttım şuanda 9. kilodayım. doktor hızlı kilo almamdan ve bebeğin suyunun fazla olmasından şüphelenerek şeker yüklemesi testi yaptı ama sonuçlar çok iyi çıktı. Şimdi işe geri döndüm ve kilo alımım da çok şükür normale döndü.

Bende 64 kilo ile basladim. Su anda 68 kiloyum. Sadece 4 kilo almisim.Ustelik hic yeme icmeden kasmadigim halde bu yediklerim nereye gidiyo anlamadim. Bende tam tersi kilo almak istiyorum.

Bende 64 kilo ile basladim. Su anda 68 kiloyum. Sadece 4 kilo almisim.Ustelik hic yeme icmeden kasmadigim halde bu yediklerim nereye gidiyo anlamadim. Bende tam tersi kilo almak istiyorum.
canımm kilo alman bebeğin kilo alacağı anlamına gelmiyor. benim doktorum da annenin çok kilo alması taraftarı değilim dedi bana. siz çok almayın ama bebeğiniz sağlıklı olsun yeter demişti

Ben 68 ile basladımsimdi 7o kiloyum sanırım hamıle kalmadan once yeterınce aldığım ıcın vücut gerek duymadı henüz almaya

Herkes normal Külo almış bende 25 haftalık yim 9 buçuk Külo aldım 44 hamile oldum suan 53 buçuk kiloyum

Herkes normal Külo almış bende 25 haftalık yim 9 buçuk Külo aldım 44 hamile oldum suan 53 buçuk kiloyum
Sız zaten zayıfsınız ondan daha fazla almanız .sıkıntı olmadıgından emınım.

Ben de 25+0 dayim. 5 kilo aldim. Kilom yuksek oldugu icin bu bile fazla yuruyus de yapamiyorum, cok yoruluyorum. Seker yuklemesini bitiremedim gecen hafta, istifra ettim. Persmbe gidecegim, bakalim... Bogazima duskunum, artik kismak gerekiyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…