- 15 Mart 2015
- 120
- 25
- 98
- 41
- Konu Sahibi simge simge
-
Gebelik sekeri belirti verdimi acaba bu hafta test yaptiricam bemdeÖncelikle hayırlı olsun cnm. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende 25. Haftadayım. 10 kilo aldım. Ilk üç ay hiç almadim ama 4-5 bir anda 3er kilo aldım. Sonrasindada almayı devam ettim. Doktor kilo alışın sağlıklı degil dedi gebelik şekerinden şüphelendi ve nitekim şekerim çıktı... şuanda diyetteyim ve düsurmeye çalısyorum. Dikkat et sende...
Yani fazla belirti yaşamadım sadece hızlı kilo aldım. Doktorda ondan şüphelendi. Yaptır cnm. Doktorun uygun görüyorsa tabi. Kimisi sana bırakıyor. Ama bana göre bu saçma yani bana birşey bırakmamalı gerekli ise yapılır değilse yapılmaz.Gebelik sekeri belirti verdimi acaba bu hafta test yaptiricam bemde
canımm kilo alman bebeğin kilo alacağı anlamına gelmiyor. benim doktorum da annenin çok kilo alması taraftarı değilim dedi bana. siz çok almayın ama bebeğiniz sağlıklı olsun yeter demiştiBende 64 kilo ile basladim. Su anda 68 kiloyum. Sadece 4 kilo almisim.Ustelik hic yeme icmeden kasmadigim halde bu yediklerim nereye gidiyo anlamadim. Bende tam tersi kilo almak istiyorum.
Sız zaten zayıfsınız ondan daha fazla almanız .sıkıntı olmadıgından emınım.Herkes normal Külo almış bende 25 haftalık yim 9 buçuk Külo aldım 44 hamile oldum suan 53 buçuk kiloyum
Öyle evet doktor al dedi ama kızımdada 44 kiloyla hamile oldum 67 le doğum yaptım baya aldım ama doğumdan sonra hiç bişey kalmadıSız zaten zayıfsınız ondan daha fazla almanız .sıkıntı olmadıgından emınım.
Ne güzel demek ki bünyeniz böyle.... keşke ben de yesem yesem kilo almasamÖyle evet doktor al dedi ama kızımdada 44 kiloyla hamile oldum 67 le doğum yaptım baya aldım ama doğumdan sonra hiç bişey kalmadı
Evet guzel bişey ama arada bi zorliklarida oluyo zayifligin hazla ayakta duramıyorum artık hemen ayaklarım ugusuyo çekmiyosanırım ayaklarım vucudumuNe güzel demek ki bünyeniz böyle.... keşke ben de yesem yesem kilo almasam
Tabi kolay değil yük var sonuçta :)Evet guzel bişey ama arada bi zorliklarida oluyo zayifligin hazla ayakta duramıyorum artık hemen ayaklarım ugusuyo çekmiyosanırım ayaklarım vucudumu
Aynen yaramaz buyuyoTabi kolay değil yük var sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?