• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Çok zor gerçekten dayanamıyorum artık hiçbir sebep olmaması da ayrı sinirimi bozuyor hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmeye başladım iyice
çok da güzel bir anne olacaksın sadece bazı şeylerin zamanı var işte biz anlayamıyoruz ama var bugünlerde böyle hissetmen çok normal ama toparlanıcaksın Allahın izniyle o gücü yeniden kendinde bulacaksın..

İlk değere takılmayın 2.değerde 2 kat artışı görmelisiniz..
Çift embriyo transferi yapıldı bana tutunmadı mı acaba daha öncede düşükler yaşadığım için kötü oldum sonucu öğrenince yüksek çıkması gerekmiyor mu haftasına göre

Ben forumda çok okudum değeri düşük çıkıp ikiye katlananları bazen 1 tanesi tutabiliyor belki öyledir en doğrusu kan testinizi 2 gün sonra tekrarlayınca anlaşılır

Görünüş öyle görünüyor canım hiç kalbini sıkma şimdiden çünkü artış var hani 10-20 olsa üzül diyeceğim ama biri devam ediyor gibi güzel gelecek kalbini sıkma haberini mutlaka ver olur mu
hevesim kursağımda kaldı valla, neyse iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun, haber ederim canım

hevesim kursağımda kaldı valla, neyse iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun, haber ederim canım
Mutlaka haberlerini bekliyorum bişi düşünmek için erken şu an Allahın izniyle olucaktır

umudunuzu kaybetmeyin nasip olur Allahın izniyle ..
Bu 3. Denememdi o kadar yoruldum ki. Modum nasıl düştü, eşime dedim artık benden bu kadar bebek istiyorsan sen de benim kadar çabala yoksa pes ediyorum diye 😔😔😔 gücüm kalmadı malesef😭

Back
X