• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Ben bugün 6+6 oldum , 5+4 de vajinal usg ile kese + yolksac + embriyo göründü ama embriyo o kadar küçüktü ki doktor gördü ama ben hiç bir şey anlamadım zaten yolksac dibinde oluyor kalp atışı vs yoktu 1-2 mm civarıydı muhtemelen. Hatta bende tribe girdim bebek yok mu kalp atışı ya olmazsa diye beklerken doktora gitmeden 1-2 gün önce ciddi bulantılarım başladı ve bebeği gördüm ve kalp atışını da gördük beta düzgün artıyorsa bence hersey yolundadır 🙏🙏 açıkçası bence de Türkiye de işleyiş daha iyi geliyor bana 🙏🙏 içinizi ferah tutun göreceksiniz ama haber verin olur mu 🩷🩷🩷 dua edeceğim sizin için .

Kızlar selam, ben Prolutex iğne ve Lutinus fitili yaklaşık üç aydır kullanıyorum transfer öncesinden itibaren ve biliyorsunuz ki çok ciddi paralar ödedim bu ilaçlara dün şunu öğrendim özel sağlık sigortama talep oluşturduğum taktirde bu ilaçları karşılıyormuş ancak ben bunu bilmediğim için tüm ilaçlara para ödedim yaklaşık toplamda 30.000 tl falan. Sigorta şirketimle görüştüğümde bana ilaç ilaçların küpürlerini iletirseniz geçmişe yönelik ödemelerinizi karşılarız dediler ancak ben kullandıktan sonra hepsini çöpe attım eğer elinizde bu ilaçlardan varsa bana küpürlerini atarsanız çok sevinirim çöpe gideceğine en azından karşılamış olur çok teşekkür ederim şimdiden özelden gönderebilirsiniz ❤️❤️❤️

Kızlar selam, ben Prolutex iğne ve Lutinus fitili yaklaşık üç aydır kullanıyorum transfer öncesinden itibaren ve biliyorsunuz ki çok ciddi paralar ödedim bu ilaçlara dün şunu öğrendim özel sağlık sigortama talep oluşturduğum taktirde bu ilaçları karşılıyormuş ancak ben bunu bilmediğim için tüm ilaçlara para ödedim yaklaşık toplamda 30.000 tl falan. Sigorta şirketimle görüştüğümde bana ilaç ilaçların küpürlerini iletirseniz geçmişe yönelik ödemelerinizi karşılarız dediler ancak ben kullandıktan sonra hepsini çöpe attım eğer elinizde bu ilaçlardan varsa bana küpürlerini atarsanız çok sevinirim çöpe gideceğine en azından karşılamış olur çok teşekkür ederim şimdiden özelden gönderebilirsiniz ❤️❤️❤️
Maalesef ben marka olarak bunları kullanmadım ama temin ettiğiniz eczaneden sizin tcniz üzerinden bu ilaçlar karekodla düşünülerek size veriliyor bence süreci eczanenizle görüşün size bir bilgi aktarır belki.

Cok tesekkurler bilgilendirme icin. Mutlaka yazarim. Kesinlikle Türkiye’nin sağlık konusunda eline su dökemezler. Rezalet ötesi bir sağlık sistemi var. Mesela vitamin önerdi doktor. Günde kaç defa içicem diyorum ben bilmem prospektusune bak diyor.😱Sen bilmiyosan kim bilecek🫢Umarim her sey yolundadir. Benim de 5+5 de kese ve yolk sac i gordu. Onu gorene kadar dis gebelik galiba diyodu o yuzden beni cok korkuttu. Bide benim 2. Denemem cok kotu bir kayipla sonuclandigi icin her soyleneni ona yorup korkuyorum.

Cok tesekkurler bilgilendirme icin. Mutlaka yazarim. Kesinlikle Türkiye’nin sağlık konusunda eline su dökemezler. Rezalet ötesi bir sağlık sistemi var. Mesela vitamin önerdi doktor. Günde kaç defa içicem diyorum ben bilmem prospektusune bak diyor.😱Sen bilmiyosan kim bilecek🫢Umarim her sey yolundadir. Benim de 5+5 de kese ve yolk sac i gordu. Onu gorene kadar dis gebelik galiba diyodu o yuzden beni cok korkuttu. Bide benim 2. Denemem cok kotu bir kayipla sonuclandigi icin her soyleneni ona yorup korkuyorum

Back
X