Doğuma Hazırlık 24+3 haftalik Hamile yim :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kdrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
388
19
33
Kızlar Merhaba ilk gebeliğim inşallah bi oğlum olacak hazırlık yapmadım daha sizce erken mi daha bi fikir verin ya 😟

Son düzenleme:
wala canım ben cınsıyetı ogrenır ogrenmez sabırsızlıktan kıyafet almaya baslamıstım. ama öyle cıkayımda bebek alısverısı yapayım manasında deıl. cıktıkta gordukce begendıkce ciciler almaya basladım. ama gel gor kı 36 haftalık olduk daha tamamlayamadım eksıklerımı, ama senın ıcın daha erken bence.ara ara begendıgın kampanyalı bişeyler bulursan al.

Almadan duramıyorum ki zaten kendime bile almak istemiyorum artık :)

note3 kadinlar_klubü

Almadan duramıyorum ki zaten kendime bile almak istemiyorum artık :)

note3 kadinlar_klubü

aynı sey bendede oldu. kendıme alırdım bısıler gordukce hep, hamılelıkte sadece ogluma baktım ona aldım.kendıme bısey bakmak bıle ıstemıyodum
bıraz kıyafet ısını abarttım galıba ama ılk aylarda cok ustu deıstırıldıgı ıcın elımın altında hep kıyafet olacak..butun aldıklarımı kullanırım sanırsam

Feda olsun hepsine ya benimde oğlum olcak inşallah feda olsun hersey onlara :)

note3 kadinlar_klubü

Feda olsun hepsine ya benimde oğlum olcak inşallah feda olsun hersey onlara :)

note3 kadinlar_klubü

:) hayırlısıyla doğsun oğluşun canım. Bence ufak ufak başla alışverişe. Zamanı gelmiş gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…