Kafam karışık yardımcı olurmusunuz hamilemiyim

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
402
64
13
25
Merhaba kızlar yumurtlamayı testle takip etmedim uygulama üzerinden bakmıştım ilişki yumurtlamadan 5 gün önce oldu diğer gebeliğimde de öyle tutmuştu ilişkiden sonra bugün 17.gün ve test negatif Duratest marka ilk idrarla yapıldı olsaydı silik bile çıkardı diye düşünüyorum hatta iki gün öncesi de ilişki oldu onuda saysak 19.gün üzerine geçti gözle görünce çok belli bile olmayan bi çizgi var ama ben görmek istediğim içinmi bilmiyorum sizce adetime 5 gün var elimde bi Duratest daha var onuda mı denesem bi kaç gün bekleyip mi yapsam kan mı versem çünkü belirtilerim var göğüs hassasiyetim yumurtlamadan beri geçmedi diğer gebeliğimi ele alarak söylüyorum hatta negatif görünce çok şaşırdım test bozuk olabilirmi diye de düşünmedim değil fikirlerinize ihtiyacım var ❤️

İdrar testi yapacaksanız bence biraz bekleyin yine negatif çıkabilir adetinize daha varmış kan verirseniz çıkar ama bence düşük de olsa

İdrar testi yapacaksanız bence biraz bekleyin yine negatif çıkabilir adetinize daha varmış kan verirseniz çıkar ama bence düşük de olsa
İlişkiden sonra bugün 17.gün olursa çıkmazmıydı sizce ama gebelik belirtilerim çok fazla daha önce de bi düşük öyküm var o yüzden erkenden öğrenip düşük önleyici ilaçlar kullanmam gerek tekrar yaşamamak için kan versemmi bugün

İlişkiden sonra bugün 17.gün olursa çıkmazmıydı sizce ama gebelik belirtilerim çok fazla daha önce de bi düşük öyküm var o yüzden erkenden öğrenip düşük önleyici ilaçlar kullanmam gerek tekrar yaşamamak için kan versemmi bugün
Spermler 5 güne kadar yaşıyormuş rahimde o yüzden bilmiyorum yumurtlama gününe göre değerlendirmek lazım

Spermler 5 güne kadar yaşıyormuş rahimde o yüzden bilmiyorum yumurtlama gününe göre değerlendirmek lazım
Evet onu düşünüyorum bende yumurtlamayı baz alırsam 11.gün oluyor 2 gün sonra tekrarlasammı yoksa kanmı versem

Back
X