Koç ve yükselen Koç
Haftaya kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Geçmişte sizi yaralayan konular tekrar önünüze gelebilir; ancak sizi siz yapan şeyleri fark edebilir ve bunları yansıtabilirsiniz. Özgüveniniz tazelenebilir. Çevrenizdeki dişil figürlerden destek alabilirsiniz. Maddi anlamda beklediğiniz paralar gelebilir. Haftanın ilk gününden sonra gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınıza bakışınız değişebilir, farklı bir vizyonla ilerleyebilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda harekete geçebilirsiniz. Bu sayede yeni sosyal ortamlara dahil olabilirsiniz. Aranızın limoni olduğu kişilerle barışabilirsiniz. Beklenmedik harcamalarınız olabilir, aşırıya kaçmamanızda fayda var. Hafta sonuna doğru iç dünyanız ön planda olabilir. Duygularınız yoğun. İçe dönebilirsiniz. Sanatsal çalışmalara, psikolojiye yönelebilirsiniz. Terapi, bilinçaltı çalışmaları, aile dizimi gibi çalışmalar için uygun bir hafta sonu. Meditasyon için de değerlendirebilirsiniz. Haftanın son gününde enerjiniz artıyor. Kendinize odaklanabilirsiniz. Gelecek planlarınızı düşünebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz.
Boğa ve yükselen Boğa
Haftaya sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlardaki gündemlerle başlıyorsunuz. Resmi kurumlarda işleriniz olabilir. Süreçleri ciddiyetle yönetmenizde fayda var. Partneriniz veya ortağınız size destek olabilir. Özgünlüğünüzü ortaya koyabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Kariyerinizde güçlü bir konuma gelmeniz ya da etkileyici bir profil çizmeniz olası. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal konulardaki motivasyonlarınız kariyerinize yansıyabilir. Cesur hareket edebilirsiniz. Kariyeriniz ve imajınız ile ilgili âni kararlar alıp radikal değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var. Hâlâ retroda olduğumuzu aklınızda bulundurun. Partneriniz veya ortağınız ile anlaşmak kolay olmayabilir. Hafta sonuna doğru gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Gelecekle ilgili kaygılarınızın üzerine gidebilirsiniz. İç sesinizi, çevrenizdeki dişil figürleri dinlemek size kazandırabilir. Sosyal ortamlarda iç dünyanızı paylaşmak isteyemeyebilirsiniz. Gelecek planlarınız konusunda bir otorite figürü, partneriniz veya ortağınız önemli bir destek verebilir. Yeni bir sosyal ortama dahil olmak, gelecek hayallerinizi yapılandırmanıza yardımcı olabilir. Haftanın son gününde iç dünyanıza yönelebilirsiniz; içsel motivasyon, cesaret bulabilirsiniz. Kariyerinizde ve imajınızda yapmak istediğiniz değişikliklere odaklanabilirsiniz.
İkizler ve yükselen İkizler
Haftaya hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal meselelerle ve yakınlık kurma konusundaki gündemlerle başlıyorsunuz. Kariyeriniz için uzun vadeli planlarınızı, bütçenizle şekillendirebilirsiniz. Bütçe planlaması yapmak için uygun günler. İş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz; kendi işinizi yapıyorsanız işleriniz bereketlenebilir. Haftanın ilk gününden sonra sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Etkileyici bir imaj çizebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız size destek olabilir, sizi cesaretlendirebilir, harekete geçirebilir. Otorite figürleriyle güç savaşlarına girmekten kaçınmanızda fayda var. Sosyalleşebilirsiniz. Kendinizi iyi ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda kontrolünüz dışı gelişen durumlar oluşabilir. Keskin ve yüksek tepkilerden kaçınmakta fayda var. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Hafta sonuna doğru kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. İdealist ve duygusal bir yaklaşım içinde olabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınız ile anlaşmak kolay olmayabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İş arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. İmajınıza uzun vadede olumlu etki edecek rutinler geliştirebilirsiniz. Haftanın son gününde gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Enerjiniz yüksek. Sosyalleşebilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda ufkunuz genişleyebilir.
Yengeç ve yükselen Yengeç
Haftaya ilişkileriniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda sorumluluklarınız artabilir. Hayallerinizi somutlaştırmanıza vesile olacak kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal meselelerle ve yakınlık kurmak konusuyla bağlantılı gündemleriniz olabilir. Bütçenizi güncelleyebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun günler. İlişkilerde tutku artabilir. Arkadaşlıktan dönüşen veya uygulamalar üzerinden kurulan ilişkiler yaşanması olası. Gelecek planlarınız ile bağlantılı âni ve keskin kararlar almaktan kaçının, hala retrodayız. Hafta sonuna doğru sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Duygularınız yoğun. İlhamınız yüksek. Sorumluluklarınız artabilir. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Haftanın son gününde kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Girişken bir profil çizebilirsiniz.
Aslan ve yükselen Aslan
Haftaya iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Bağışıklığınız düşebilir. Dişler, kemikler, cilt hassas. Hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal konularda uzun vadeli bir plana dahil olabilirsiniz. Bir otorite figüründen destek alabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra ilişkileriniz ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. İlişkilerinize bakış açınız değişebilir. Güç sahibi kişilerle savaşmak yerine onlardan destek almaya bakın. Parlamanıza yardımcı olabilirler. İlişkilerinizde tutku artabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Cesur ve girişken davranabilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda yaşanacak bir gelişme, yaralarınızı sarabilir. Kariyeriniz ve imajınız ile ilgili âni ve keskin kararlar almaktan kaçının, Merkür retrosu hafta sonuna dek devam ediyor. Hafta sonuna doğru hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal meselelerde ve yakınlık kurmak ile bağlantılı konularda gündemleriniz olabilir. Cinsellikte duygusallığı, romantizmi önceleyebilirsiniz. Duygularınız yoğun. İçe dönebilirsiniz. Sezgileriniz kuvvetli. Hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal konularda uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden para gelebilir, bir hak edişinizi alabilirsiniz. Maddi konularda bereketiniz artabilir. Haftanın son gününde sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Sosyalleşebilirsiniz, parlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor.
Başak ve yükselen Başak
Haftaya ilişkileriniz, çocuklarınız ve hobileriniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. İlişkilerinizi ciddiye alabilirsiniz. İlişkilerinize uzun vadeli yaklaşabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Bağışıklığınız düşebilir. Kan değerlerinize baktırabilirsiniz. Sağlıklı rutinler edinebilirsiniz. İş ortamınızda değişiklikler olabilir. Girişken davranabilirsiniz. Eviniz ve aileniz için koşturmanız gerekebilir. Hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal konularda problemlerinizi çözme fırsatı bulabilirsiniz. Yakınlık ile bağlantılı konularda yaralarınızı sarabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkileriniz öne çıkabilir. Duygularınız yoğun. Romantizm artabilir. İç sesinizi dinlemek, size ilişkilerde kazandırabilir. İlişkilerdeki sorumluluklarınız artabilir. Partneriniz ile beraber uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlarda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Haftanın son gününde hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal meselelelerde ve yakınlık kurma ile bağlantılı konularda gündemleriniz olabilir. Hibe, nafaka, miras, borç, kredi gibi parasal konularda ailenizden destek alabilirsiniz. Cinsellikte yeni şeyler denemeye açık hissedebilirsiniz.
Terazi ve yükselen Terazi
Haftaya eviniz ve aileniz ile ilgili konularda gündemlerle başlıyorsunuz. Sorumluluklarınız artabilir. Maddi konularda ailenizden destek alabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra ilişkileriniz, çocuklarınız ve hobileriniz ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. İlişkilerinizde tutku artabilir. Çocuklarınıza yaklaşımınızda fazla kontrolcü, baskıcı olmamaya çalışın. Hobilerinize bakış açınız değişebilir. Sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda güçlü bir profil çizebilirsiniz. Keyifli aktivitelere yönelseniz de, tatmin olmakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki yaraları sarma imkanı bulabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Bağışıklığınız düşebilir. Ayaklar ve psikoloji hassas. Sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda duygularınız ve mantığınız arasında kalabilirsiniz. İş ortamınızdaki dişil figürlerden kadersel destek görebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Yeni kazanç yolları için fırsat elde edebilirsiniz. Sezgileriniz size rehberlik edebilir. Haftanın son gününde ilişkileriniz ön planda olabilir. Sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda aktif olabilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edebilirsiniz.
Akrep ve yükselen Akrep
Haftaya sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda gündemlerle başlıyorsunuz. Sorumluluklarınız artabilir. Resmî kurumlarda işleriniz olabilir. Geçmişteki kişilerden haber alabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Evinizde tadilat veya bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizdeki otorite figürleriyle güç savaşına girmek yerine onların desteğini alabilirsiniz. Eviniz için yaptığınız harcamalar artabilir. Ailenizden aldığınız destekle cesaretlenebilirsiniz. Aileniz ve partneriniz arasında kalabilirsiniz. Yüksek tepkiler vermekten kaçınmanızda fayda var. Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Hafta sonuna doğru ilişkileriniz, çocuklarınız ve hobileriniz ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. İlhamınız yüksek. Duygularınız ön planda. Yaratıcı alanlarda üretim yapanlar için güzel etkiler var. İlişkilerde romantizm artıyor. Çocuklarınız söz konusuysa fedakarca hareket edebilirsiniz. İlişkilerinize uzun vadeli yaklaşabilirsiniz. Hobilerinizde hayallerinizi gerçekleştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Haftanın son gününde iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Enerjiniz yükseliyor. Özgüveniniz canlanabilir. Spor yapmak için güzel bir hafta sonu.
Yay ve yükselen Yay
Haftaya maddi konular ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Kazancınızı artıracak fırsatlar yakalayabilirsiniz, geçmişteki iş fırsatları yeniden önünüze gelebilir. Mükemmeliyetçi bir tavırda olmanız özgüveninizi kırabilir. Haftanın ilk gününden sonra sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Kendinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Cesur ve girişken bir profil çizebilirsiniz. Takıntılı düşüncelere kapılmaya meyilli olabilirsiniz. Düşünce kalıplarınızı dönüştürme imkanınız var. Zihniniz yoğun. Meditasyon ve nefes çalışmaları iyi gelebilir. Sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda eril bir figürden destek alabilirsiniz. Beklenmedik aksaklıklar, krizler oluşabilir. Yüksek tepkiler vermemenizde fayda var. Pot kırmaya müsait olabilirsiniz. Çılgın ve yaratıcı fikirler aklınıza gelebilir. Hafta sonuna doğru eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Aileniz için fedakarlık yapmanız gerekebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Tadilat veya dekoratif değişiklikler yapabilirsiniz. Haftanın son gününde ilişkileriniz, çocuklarınız ve hobileriniz ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz ve ortamlarda parlayabilirsiniz. Canlı hissettiğiniz, keyifli aktivitelere yöneldiğiniz bir gün olabilir. Hobilerinizle ilgilenmek enerjinizi artırabilir. Çocuklarınız ile hareketli bir gün geçirebilirsiniz.
Oğlak ve yükselen Oğlak
Haftaya kendinize ve hayatınıza odaklı başlıyorsunuz. Sorumluluk bilinciyle hareket edebilirsiniz. Aileniz veya eviniz ile ilgili bir konu canınızı sıkabilir. Sosyal çevrenizdeki dişil figürlerden destek alabilirsiniz. Geçmişinizdeki kişilerden haber gelebilir. Haftanın ilk gününden sonra maddi konularda gündemleriniz olabilir. Bütçenizi yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. İçsel motivasyonunuzu bulmanız özgüveninizi artırabilir. Kazancınızı artırmak için harekete geçebilirsiniz. Arkanızdan çevrilen işler varsa, bu sizi güçlendirebilir. Yeteneklerinizi ortaya koyarken özgün ve sıradışı yollar seçebilirsiniz. Dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Bir otorite figüründen destek görebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken duygularınız ön planda olabilir. Dalgınlık, unutkanlık yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ilhamınız yüksek. Sezgilerinize kulak verebilirsiniz. İnternet alışverişi veya sözleşmeler söz konusu ise koşulları iyi değerlendirdiğinizden emin olun. Haftanın son gününde eviniz ve aileniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Cesaretiniz artabilir. Terapi ve bilinçaltı, aile dizimi konulu çalışmalar için uygun bir hafta sonu.
Kova ve yükselen Kova
Haftaya bilinçaltınızdaki konularla başlıyorsunuz. Yapılacak işlere odaklı olabilirsiniz. Mükemmeliyetçiliğiniz kısıtlı düşünmenize sebep olabilir. Geçmişte sizi yaralayan konular kendini hatırlatabilir. Haftanın ilk gününden sonra kendinize ve hayatınıza yönelebilirsiniz. Köklü değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gücün elinizde olduğunu hissetmek isteyebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Sosyal çevrenizden bir otorite figüründen veya eril bir figürden destek görebilirsiniz. Gelecek planlarınızı gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Cesaretiniz yerine gelebilir. Eviniz veya aileniz ile ilgili sürpriz bir gelişme söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru maddi konularda gündemleriniz olabilir. Gelecek planlarınız ile bütçeniz arasında kalabilirsiniz. İlhamınız yüksek. Yaratıcı çözümler geliştirerek, sezgilerinize kulak vererek yeni kazanç yolları bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için uzun vadeli plan yapabilirsiniz. Aileniz sayesinde maddi konulara ve yeteneklerinize dair bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Haftanın son gününde sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Dahil olduğunuz ortamlarda parlayabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeye, sosyalleşmeye odaklanabilirsiniz.
Balık ve yükselen Balık
Haftaya gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Sorumluluk bilinciyle sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, seyahat, yurtdışı bağlantıları, belge işleri, eğitim gibi alanlardaki dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Sosyalleşirken mesafeli bir modda olabilirsiniz. Haftanın ilk gününden sonra içe dönebilirsiniz. Rüyalarınızdan etkilenebilirsiniz, güçlü temalarda olabilirler. Bilinçaltınızdaki bazı kalıpları dönüştürme imkanı bulabilirsiniz. Terapi ve bilinçaltı, aile dizimi konulu çalışmalar için uygun günler. Özgünlüğünüzü kariyerinizde ve imajınızda yansıtmak isteyebilirsiniz, bunun için harekete geçebilirsiniz. Cesur hissedebilirsiniz. Sosyal medya, iletişim, seyahat, ticaret, belge işleri, eğitim gibi alanlarda şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Çözmeniz gereken durumların üstesinden yaratıcılıkla gelebilirsiniz. Düşünce kalıplarınızı bir kenara bırakın. Hafta sonuna doğru kendinize ve hayatınıza odaklanabilirsiniz. İlhamınız yüksek. Duygularınız yoğun ve ön planda. Mantığınız yerine sezgilerinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Çevrenizdeki dişil figürlerden kadersel rehberlik alabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kendinizi disipline etmeye, uzun vadeli planlar yapmaya odaklanabilirsiniz. Haftanın son gününde maddi konulara, sağlığınıza ve yeteneklerinize yönelebilirsiniz. Kariyeriniz ve kazanç yollarınız için cesaretinizi toplayabilirsiniz, motive hissedebilirsiniz. Özgüveniniz yerinde. Enerjiniz yüksek. Spor yapmak iyi gelebilir.