Öncelikle tebrik ediyorum. Çok güzel kilo vermişsin ve uyguladığın yöntem de disiplinli ve sağlıklı.
Bana göre tek problem günlük kalori tüketiminin kilona göre çok az olması.
Tahminimce bu kadar az kalori aldığın için vücut sıkıyönetim ilan etmiş ve yediklerini tutma eylemi yapmıştır.
Dolayısıyla ona kandırmaca yapman lazım.. Yok şekerim, sen telaşlanma bak ben sana neler veriyorum demen lazım.. ki diğer arkadaşlar da benzer şeyleri yazmışlar.
Öncelikle sana önerim günlük kalori miktarını yükseltmen. Kalorini yükselt, aynı oranda sporunu arttır.
İkinci olarak da bir gün şekerli gıdalardan uzak dururken ertesi gün proteinden uzak durman. Bu şekilde yaparak ve her gün tartılarak vücudunun herhangi bir gıda gurubuna karşı intolerans geliştirip, geliştirmediğinden emin olabilirsin.
Ama mutlaka tahlil yaptırt. Vücut bir sinyal de veriyor olabilir. Çok az kalorili beslenmekten kaynaklı bir durum yaşanıyor olabilir içeride.. Ne kadar sürede verdin bunca kiloyu yazmamışsın.. bu da önemli bir faktör.
Daha yolun var. BMI değerin öyle gösteriyor. Kalan yolu daha farklı yürümen gerektiğini düşünüyorum.
Sağlıklı zayıflamalar dilerim.