24,5 kilo verdim. 11 gündür sabitim. önerisi olan varmı?

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir
selam arkadaşlar!
ben 24,5 kilo verdim, diyet yapmadan sağlıklı beslenip spor yaparak.
aancak 11 gündür gram dahi veremiyorum. haftanın 5-6 günü koşu bandımda tempolu en aaz 1 saat yürüyorum.
bu hafta plaltese de başladım sıkılaşmak için. boyum 177 cm bu arada.
akşam 7 den sonra arada sırada bi bardak süt içersem içiyorum onun dışında sudan başka bi şey içmiyourm yemiyorum da.
günde 1 defa et yiyorsam bi öğün de sebze yiyorum. günde 3 lt su içmeye zorluyorum kendimi.
ayrıca 2 ara öğün yapıyorum kendime birinde meyve tüketiyorum mutlaka.
günlük 1000-1200 kcal. arasında alıyorum.
ama 11 gündür sabitlendi neden olabilir arkadaşlar?
fikri olan varsa yardımcı olur musunuz?

selam arkadaşlar!
ben 24,5 kilo verdim, diyet yapmadan sağlıklı beslenip spor yaparak.
aancak 11 gündür gram dahi veremiyorum. haftanın 5-6 günü koşu bandımda tempolu en aaz 1 saat yürüyorum.
bu hafta plaltese de başladım sıkılaşmak için. boyum 177 cm bu arada.
akşam 7 den sonra arada sırada bi bardak süt içersem içiyorum onun dışında sudan başka bi şey içmiyourm yemiyorum da.
günde 1 defa et yiyorsam bi öğün de sebze yiyorum. günde 3 lt su içmeye zorluyorum kendimi.
ayrıca 2 ara öğün yapıyorum kendime birinde meyve tüketiyorum mutlaka.
günlük 1000-1200 kcal. arasında alıyorum.
ama 11 gündür sabitlendi neden olabilir arkadaşlar?
fikri olan varsa yardımcı olur musunuz?

aynı duraksamayı bende yeni atlattım benim kilomun sabitlenmesi 2 hafta falan sürdü sabret bide sporu çoğalt yemeği biraz daha azalt ara sıra vücudunu şaşırt bazen biraz fazla ye ben yemek saatimi 7 den 6 ya bazen 5e düşürdüm

artık vermeyin, birazcık da bize bırakın verilecek kiloları:1:
şaka bir yana vücudunuzu şaşırtın. 1-2 gün fazla yemek yiyin, özellikle yemekten uzak durduğunuz şeyleri tüketin. sonra tekrar rejime dönün.

aynı duraksamayı bende yeni atlattım benim kilomun sabitlenmesi 2 hafta falan sürdü sabret bide sporu çoğalt yemeği biraz daha azalt ara sıra vücudunu şaşırt bazen biraz fazla ye ben yemek saatimi 7 den 6 ya bazen 5e düşürdüm

artık vermeyin, birazcık da bize bırakın verilecek kiloları:1:
şaka bir yana vücudunuzu şaşırtın. 1-2 gün fazla yemek yiyin, özellikle yemekten uzak durduğunuz şeyleri tüketin. sonra tekrar rejime dönün.

canılarm evet ben bugün şaşırttım biraz fazla yedim. ama bu yeme düzeine alıştığım için midem çok kötü oldu fazla geldi yediklerim. oysa akşam yemeğinde çorba ve et yemeği yemiştim ona rağmen afedersiniz ama kusacaktım yani.

Öncelikle tebrik ediyorum. Çok güzel kilo vermişsin ve uyguladığın yöntem de disiplinli ve sağlıklı.
Bana göre tek problem günlük kalori tüketiminin kilona göre çok az olması.
Tahminimce bu kadar az kalori aldığın için vücut sıkıyönetim ilan etmiş ve yediklerini tutma eylemi yapmıştır.
Dolayısıyla ona kandırmaca yapman lazım.. Yok şekerim, sen telaşlanma bak ben sana neler veriyorum demen lazım.. ki diğer arkadaşlar da benzer şeyleri yazmışlar.
Öncelikle sana önerim günlük kalori miktarını yükseltmen. Kalorini yükselt, aynı oranda sporunu arttır.
İkinci olarak da bir gün şekerli gıdalardan uzak dururken ertesi gün proteinden uzak durman. Bu şekilde yaparak ve her gün tartılarak vücudunun herhangi bir gıda gurubuna karşı intolerans geliştirip, geliştirmediğinden emin olabilirsin.
Ama mutlaka tahlil yaptırt. Vücut bir sinyal de veriyor olabilir. Çok az kalorili beslenmekten kaynaklı bir durum yaşanıyor olabilir içeride.. Ne kadar sürede verdin bunca kiloyu yazmamışsın.. bu da önemli bir faktör.
Daha yolun var. BMI değerin öyle gösteriyor. Kalan yolu daha farklı yürümen gerektiğini düşünüyorum.

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. :nazar:

Öncelikle tebrik ediyorum. Çok güzel kilo vermişsin ve uyguladığın yöntem de disiplinli ve sağlıklı.
Bana göre tek problem günlük kalori tüketiminin kilona göre çok az olması.
Tahminimce bu kadar az kalori aldığın için vücut sıkıyönetim ilan etmiş ve yediklerini tutma eylemi yapmıştır.
Dolayısıyla ona kandırmaca yapman lazım.. Yok şekerim, sen telaşlanma bak ben sana neler veriyorum demen lazım.. ki diğer arkadaşlar da benzer şeyleri yazmışlar.
Öncelikle sana önerim günlük kalori miktarını yükseltmen. Kalorini yükselt, aynı oranda sporunu arttır.
İkinci olarak da bir gün şekerli gıdalardan uzak dururken ertesi gün proteinden uzak durman. Bu şekilde yaparak ve her gün tartılarak vücudunun herhangi bir gıda gurubuna karşı intolerans geliştirip, geliştirmediğinden emin olabilirsin.
Ama mutlaka tahlil yaptırt. Vücut bir sinyal de veriyor olabilir. Çok az kalorili beslenmekten kaynaklı bir durum yaşanıyor olabilir içeride.. Ne kadar sürede verdin bunca kiloyu yazmamışsın.. bu da önemli bir faktör.
Daha yolun var. BMI değerin öyle gösteriyor. Kalan yolu daha farklı yürümen gerektiğini düşünüyorum.

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. :nazar:

ben bu kiloyu yaklaşık olarak 3 ayda verdim her gün en az 1 saat tempolu yürüdüm streç hareketler yaptım plates vs. sarkmam olmadı o yüzden yumuşamalarım old
u ama. platesle falan sıkılaştırmaya çalışıyorum işte. 1. gruptayım bu arada. şeker tüketmiyorum denebilir. haftada 1 kere falan.
arkadaşım diyetisyenim aynı zamanda. o da direnç gösteriyor vücudun dedi ama bu ne kadar sürecek ve ne yapacağım tam olark anlamadım.

Çok kısa sürede çok fazla kilo kaybetmişsin.. Bana yanlış geliyor böyle kayıplar.
Ne yapacağımı anlamadım demişsin, eğer anlamadığın benim mesajımsa başka türlü anlatma şansım yok. :34:

Back
X