Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
24.hafta da bebeğin başının aşağıda olmasi sıkıntı olur mu
Bir sıkıntı olsa söylerdi doktorunuz, benim ilk hamileliğimde bu zamanlar aşağı dönmüştü. Tekrar döner demişti doktorum, bu haftalarda çok kolay dönüyorlar. Siz dikkatli olun yine de tabi.
hic bisey olmaz cnm benimki okadar hareketliki 27 hafta civarlarinda idrar kulturu vermeye gidince ozel hastaneye goreyim demistim ozaman basi tam yukarda ayaklari asagidaydi carsamba gunu ayrintili ultrasoncu cagirmisti o gun yan yatmisti cumartesi kendi doktorumda kafasi asagida ayaklari yukaridaydi bir gunu bir gununu tutmuyor minnoslarin donup duruyorlar merak etme
Çok şükür canım bende acaba dedim sonra sıkıntı olur mu kanala falan girmemiş ama aşağıda başı düz dedi doktorun yanında da lal oluyorum bişey sormak aklima gelmiyor düşünüp duruyorum
bebek bazen baş aşağı bazen yukarı durabiliyor bebek hareket ediyor işte sana sancı veriyorsa kanama gibi başka semptomlar varsa riskli tabi doktorun söyler zaten
bebek bazen baş aşağı bazen yukarı durabiliyor bebek hareket ediyor işte sana sancı veriyorsa kanama gibi başka semptomlar varsa riskli tabi doktorun söyler zaten