- 17 Ağustos 2021
- 1.686
- 2.072
- 83
- Konu Sahibi Handan2212
-
Çok zor bir karar evet Allah yardımcınız olsun aldırın demek kolay aldırmayın demek kolay bunları yaşayacak olan sizsiniz doğursanız o zamana kadar bir de bu psikolojiyle yaşamak var doğurmasanız ayrı bi travma ama cok sıkıntıları varmış bebeğinizin yani doğunca da cok fazla işlem görmesi gerekecek onlara dayanmakta çok zor ben olsam bende bu şekilde dünyaya getirmek istemezdim insan kıyamıyor ama sonrası da canlı canlı evladını ölürken görmek gibi birşey inşallah bir çıkar yol gösterir AllahBebeğimde 2. Kez anomali tekrar etti .Beyninde hidrosefali var .Ayakları bilekten içe dönük 6 parmagi var böbrekleri displastik aşırı büyük bobrek az işlev görüyor suyum az . Ellerinde hareket kısıtlılığı var .Kaç gündür öyle kötüyüm ki psikolojim altüst oldu .Doktorlar sonlandırma soyledi.Benim psikolojim alt üst oldu geceleri titreyerek uyanıyorum kusuyorum yaşayan ölü gibiyim .Aklımı kaybedecek gibi hissediyorum .Bu sekilde Rabbim kimseye yaşatmasın .Fakat yaşayıp gebelik sonlandıran bu tarz durum yaşayan var mı .Ben karar veremiyorum ne öyle ne böyle ama onun dünyaya bu şekilde gelmsesini de istemiyorum .
Allah yar ve yardımcın olsun maalesef ben 2 kez yaşıyorum bu durumu genetik bir gecisimiz var belli ki bunu acı tecrubeler ile öğrenmek zorunda kaldık maalesefRabbim yardımcınız olsun. Bunun kararı sadece size ait ama çok zor bir karar..Bende bugün detaylı ulturosana girdim, bağırsak genişlemesi, parlaklığı ve anüste dolgunluk görüldü ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemez hale geldim..Sizin yaşadığınızı düşünemiyorum bile, rabbim gönlünüze ferahlık versin
Bebeğimde 2. Kez anomali tekrar etti .Beyninde hidrosefali var .Ayakları bilekten içe dönük 6 parmagi var böbrekleri displastik aşırı büyük bobrek az işlev görüyor suyum az . Ellerinde hareket kısıtlılığı var .Kaç gündür öyle kötüyüm ki psikolojim altüst oldu .Doktorlar sonlandırma soyledi.Benim psikolojim alt üst oldu geceleri titreyerek uyanıyorum kusuyorum yaşayan ölü gibiyim .Aklımı kaybedecek gibi hissediyorum .Bu sekilde Rabbim kimseye yaşatmasın .Fakat yaşayıp gebelik sonlandıran bu tarz durum yaşayan var mı .Ben karar veremiyorum ne öyle ne böyle ama onun dünyaya bu şekilde gelmsesini de istemiyorum .
Kaç haftalikti canım ,ilk bebeğim tüp bebekle de aynı oldu maalesef hastalık bilinmeden tüp bebekle de hasta oluyor bebekÇok üzüldüm çok zor bir durum ama fazlasıyla sıkıntı var sonlandırmak tek çare görünüyor. Bende kalbinin sağ tarafı hiç gelişmediği için kurul kararıyla sonlandırmak zorunda kalmıştım. Peki tüp bebek yaptırıp spermi genetik testlerden geçirip transfer etmek yararı olmaz mı acaba bunu denediniz mi araştırdınızmı
Kaç haftalikti canım ,ilk bebeğim tüp bebekle de aynı oldu maalesef hastalık bilinmeden tüp bebekle de hasta oluyor bebek
Kaç haftalıkken sonlandırıldı canım yaranı açıyorum kusura bakma ama normal doğum denenecekmis önce ve ben bundan da çok korkuyorum o travmayı nasıl kaldırırim ben çok hassasım bir de20 haftalıkken öğrendik canım. Mutlaka bir çaresi vardır. Allah bir daha yaşatmasın inş
Kaç haftalıkken sonlandırıldı canım yaranı açıyorum kusura bakma ama normal doğum denenecekmis önce ve ben bundan da çok korkuyorum o travmayı nasıl kaldırırim ben çok hassasım bir de
Kaç haftalıkken sonlandırıldı canım yaranı açıyorum kusura bakma ama normal doğum denenecekmis önce ve ben bundan da çok korkuyorum o travmayı nasıl kaldırırim ben çok hassasım20 haftalıkken öğrendik canım. Mutlaka bir çaresi vardır. Allah bir daha yaşatmasın inş
Kaç saat sürüyor canım zor oldu mu ben çok korkuyorum .Allah'a sığınmaya yüzüm yok gibi geliyor çok karışık duygular içindeyim21 haftalıkken sonlandırdı. Bende normal doğum yaptım. Evet büyük bir travma ama Allah öyle bir güç veriyor ki. En güzeli normal doğum sezeryan daha zor olur, her o izi gördükçe canın daha çok acır bence
Bazen diyorum keşke Rabbim alsa emanetini çünkü vicdanen rahatsızım düşünceler beynimi yiyorKaç haftalıkken sonlandırıldı canım yaranı açıyorum kusura bakma ama normal doğum denenecekmis önce ve ben bundan da çok korkuyorum o travmayı nasıl kaldırırim ben çok hassasım
Kaç saat sürüyor canım zor oldu mu ben çok korkuyorum .Allah'a sığınmaya yüzüm yok gibi geliyor çok karışık duygular içindeyim
Kaç haftalıkken sonlandırıldı canım yaranı açıyorum kusura bakma ama normal doğum denenecekmis önce ve ben bundan da çok korkuyorum o travmayı nasıl kaldırırim ben çok hassasım
Kaç saat sürüyor canım zor oldu mu ben çok korkuyorum .Allah'a sığınmaya yüzüm yok gibi geliyor çok karışık duygular içindeyim
Benim 1 yıl önce sezeryanliyim .çok zor şeyler yaşadım hem de çok.Yakin zamanda sezeryan oldum nasıl olacak bundan da korkuyorum ya dikislerime bir şey olursaSuni sancı veriyorlar canım. Ne kadar süreceği belli olmuyor. Benim öğlene doğru başladı suni sancı vermeye. Akşam 10da doğurdum. Sancı kısmı zor ama doğurduktan sonra bir ağrın kalmıyor. Ne demek yüzüm yok. Senin bunda ne suçun var canım. Allaha sığın dua et. Şuan karmaşık durumda olman çok normal. Benim 2019 da oldu. Zor atlattım ama, zaman gerekiyor. Zaman en büyük ilacın
Benim 1 yıl önce sezeryanliyim .çok zor şeyler yaşadım hem de çok.Yakin zamanda sezeryan oldum nasıl olacak bundan da korkuyorum ya dikislerime bir şey olursa
Valla normal deneyecegiz dediler önce olmazsa sezeryan baktık dikiş yerin inceliyor filan bir şeyler dediler ben de çok korkuyorumAa ozaman yine sezeryan olmaz mı normalde
Valla normal deneyecegiz dediler önce olmazsa sezeryan baktık dikiş yerin inceliyor filan bir şeyler dediler ben de çok korkuyorum
Amin acaba ben sakinleştirici mi yaptırsam öncesinde ben psikolojik olarak çok hassasım ya off düşündükçe cildircam.Beni muayne ederlerken bile ağlıyorum ben sürekliİnş sıkıntısız atlatırsın
Amin acaba ben sakinleştirici mi yaptırsam öncesinde ben psikolojik olarak çok hassasım ya off düşündükçe cildircam.Beni muayne ederlerken bile ağlıyorum ben sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?